Коментари - От сърцето на Европа: "Най-краткият път на България към Шенген е бюлетина №12" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тия гейовете как се надушват бе .....

Харвард е вече кръгла нула,най-пропадналия университет н света ,ДА живее и пребъде нашия Софийски Университет!

Този белгиец е поздравил и ДПС по същия начин, във видео.

Къде са наистина нашите служби за сигурност! Как така всеки простак от западна Европа си позволява да агитира публично за кого да гласуват Българите?! И няма никаква официална реакция. Тази белгийска помия да си гледа фалита на техните си банки и да не ми говори повече ни за Шенген,ни за ЕС. Не ги искаме, нито пък НАТО искаме. Свърши времето, когато българите им вярваха. Значи, гласуваме за всеки друг, но не и за агентите от ПП и ДБ, които ще ни вкарат във война.

Говорѝ в единствено число, какво искаш и какво не искаш, в какво вярваш, и в какво не вярваш! Не намесвай българския народ! Кавал непоръбен!

Не разбрах,като какъв точно белгийският премиер вади моркова "шанген" две седмици преди изборите у нас? Той ли ще е депутат от ПП-ДБ??? Не искам никакъв Шанген, и без това имам добре изграден навик да си минавам на паспортен контрол и да си вися по опашките на европейските граници. Хич не ми пречи. Белгийският премиер да си навре шанген отзад, а той самият да бъде наказан за намеса в изборите на суверенна държава.

Мас.ия Петков европе...ската му приятелка!ПУ Е МАЙКА ВИ ДЕ..А И ОТВРАТИТЕЛНИТЕ ПУ.ИЯРИ.КАКВО Е ШЕНГЕН,ДА МИНЕШ ГРАНИЦАТА БЕЗ ДА ТИ ИСКАТ ДОКУМЕНТИ,НО ТОВА ДАЛЕЧ НЯМА ДА Е ТАКА ЗАЩОТО ПАК ЩЕ ВИ СПРЯТ,ЧЕ СТЕ С БГ РЕГИСТРАЦИЯ!ШЕНГЕН И ЕВРОТО СА МИШИ КАПАН ЗА БЪЛГАРИЯ!АБСОЛЮТНО НИКВО ПРЕДИМСТВО НЯМА ДА ИМАМЕ ОТ ТЕЗИ МАРСЪЦИ!ВЪН ОТ ЕС И НАТО

И как лезонира призива на Де/л Кро/кодила с после писа " Купуването и продаването на грасове е престъпление!". Аз да го съветвам ли коя своя братовчедка да оправя

и как РЕЗОНИРА

Емо, Кошлуков това не е ли платена реклама от Медия, предизборно. Белгиеца защо не се занимава с инцеста и педофилията в Белгия, та тръгнал да ни сочи просперитета. А защо на де е бюлетина 13 ами 12 !

Белгия да си прави шоколади, не ги разбира българските работи :) Долу кирчо и кокорчо само ГЕРБ!

Тези си вкараха автогол Сега знаем със сигурност, кои са предателите

Този дебил по домова книга ли ще изреди всички партии?

Тоя тъпанар да си завре главата в задника и да се огледа от къде произлиза. Държава която се изградила от роби да не ни учи кво да правим. България е много по-древна и богата културно и исторически!Да си гледат тяхните проблеми за бездомните и наркоманите!ПП и ДБ са възможно най-некадърната банда измамници .През тях прозират съмнителни лица и организации но не и нищо което да е в интерес на граждани и държава.

Кур за Шенген кур за ДБ и ПП

Ууууууууууууууууууууууу…..

Ние искаме път към Кочината, не Европата.

Дванадесет члена за вас

Да го кажат това Германия, Холандия и Австрия, които ни блокираха в последния момент.

И какво излиза ДПС, ПП и ДБ ще са в коалиция след изборите ...

Нормално е. Получават нареждания от едно посолство

Я чиба бе! Този палячо колко парички е получил за да дрънка тези глупости? Нито ги знае , нито ги познава мофениците и грантаджиите от ппдб, за да призовава да се гласува за тези откровени мизерници и некадърници!

Партията на Продажниците - ПП и ДеБилите от ДБ са винаги подкрепяни от запад, защото им обслужват интересите. Това не е изненада.

По добре от запад , отколкото Русия! България трябва да е развита европейски държава , а не недоносче на СССР,каквито все още сме !

Къро пак е плащал където трябва

най краткият път да,но не към Европа а към фалит на държавата

Близо 2 десетилетия в ес и продължаваме да сме най бедната и ограбена държава в ес, бездарни лицемерни мърши!

го пита този чичко приличащ на олигофрен, че се изказва?

С ПП и ДБ най- много да вдигнеме външния дълг.Друго не очаквам

.|. за тези продажни и лъжливи партенки!!! Уууууууууу!!!

Тоя е яко надрусан, а ние си губим времето да го обсъждаме. Има само един начин да ги откажем веднъж за винаги да ни разпореждат като отидем всички да гласуваме и направим точно обратното. Хайде, България, обедини се отново на ментално ниво и направи каквото трябва!

Защо традиционно стабилна от 25 години във фискално това отношение България изведнъж не издържа финансово? Кратка картинка: Държавен дълг на България като процент от БВП: 2016: 29.1% 2017: 25.1% 2020: 24.5% 2021: 23.9% ------------------------------- 2022: Промяната: Асен Василев прокарва "социалния бюджет", за да издърпа гласоподавателите на БСП. ------------------------------- 2023: 28.9%

Вчера същия ни призовава да гласуваме за ДПС Или е напушен или вече имаме новина Коалиция ПП , ДБ и ДПС https://www.youtube.com/watch?v=BYmjphvE4RM&t=48s

Премиер да агитира за партия! Явно толкова не могат да понасят тиквата, че са ужасени от идеята да се върне на власт! УЖАСЕН СЪМ И АЗ! Гласувайте ве пигмеи. Ако не го направите си давате гласа на ГЕП и ДуПаСъ.

Гледай това да ти е пълен ужаса. Вчера този пигмей рекламира за ДПС. Ти сега ми пишеш небивалици https://www.youtube.com/watch?v=BYmjphvE4RM&t=48s

https://www.youtube.com/watch?v=BYmjphvE4RM&t=48s

По целесъобразно е въпросният премиер да решава проблемите на валонците и фламандците (а те не са малко) отколкото да дава непоискани (но много настоятелни) съвети за кого да гласуват българите!!!

Веднъж се излъгах да гласувам за тез продажници от Продължаваме Провала. А те вършеха далавери зад гърба на парламента. Сега и евробюрократите видяха в тях най-послушните слуги и ни "подсказват" да ги изберем. Ами няма да гласувам за тях! Но се опасявам че ще фалшифицират изборите, нали важното е КОЙ брои бюлетините.

Тоз Крок много прилича на Кирето. Чист гей или би?

Ами пп иди приди, ама дб не стават за. Нищо

Гей, сър.

Мошеници и продажни подлоги на САЩ. НИКОГА гласуване за тях. Не гласуване, а разгласяване на предателството, което започнаха и искат да завършат. Добре им бихме шута, даже малко навреме.

Изтърбушени стари моми , джендери, соросоиди, путьовци, лигльовци… всички пълни мухльовци

Ох, най-сетне да дойде някой от чужбина да ни даде точни указания за кой да гласуваме! Аз, като горд представител на умните, красивите, стройните, фашистите и любители на джендъри, война и смърт, с нетърпение очаквах да ми кажат за кой да гласувам.

Европа днес е роб на САЩ. Колкото повече някой е в Европа, толкова повече е роб. САЩ пропада като държава и като общество. Телевизиите крият, но в интерент се ниамрат материали - репортажи от сената, тамошни медии. Положението е катастрофа. Да си заврат бюлетината отзад и да се махат от България тези американски кучки! И да се пазим от еврото, понеже ако се ържем с него към потъваща Европа, жална ни майка. Някокоо големи ще ни поемат чрез валутата и ние ще станем американски кучки.

Искам да гласувам за Пламен Бобоков, Маджо и пишман правист с нула работни дни. Коя е бюлетината? Идеи???

Абе третополов, Защо се бъркаш в националните работи на суветенна държава ? Кой мислиш че си ти, бе?

Пак пред изборите се предлагат близалки без захар...

Най краткия път на България към пълна гибел.

Ако не си наясно ние българите сме народ с традиции. Ние имаме традиционни семейства от майка и баща, с не Родител 1 и Родител 2. Затова не вземаме съвети от хора с неопределен пол.

Евро Пидала ще ми казва как да гласувам защо ? За тия 333

Благодаря ви много г-н политик, но задачата поставена пред Кирил и Асен е: - да задлъжнеят България с поне $150 млд (като Гърция) - да вкарат България във война с Русия - да направят джендърството задължително в училище - да ни натрапят Инстанбулската Конвенция - да ни надишат за еврото Извинявайте г-н политик, но тези Ваши избранници ходят годишно в Давос да се отчитат на Клаус и Сороз. А те са сатнисти. За това дръжте си предложенията за вас, не ви ги искаме - нито предложенията, нито лицата които ни натрапвате.

N12 = тоалетна хартия

Изтърбушени стари моми , джендери, соросоиди, путьовци, лигльовци… всички пълни мухльовци

Номер 12 + номер 2 = ВНЛ, защото Козяк така иска :)) жълто-паветния умно-красивитет ще страда, но на комунистическите отрочета от ДъБъ не им пука. Те са заети със слугинаж към Козяк, иначе отиват в кофата, от където тръгнаха.

Алоо пп дб герб трябва и ще минат през нароен сьд а такива евротрицветни да си гледат напушената дьржава и да не рьсят мозьк

вижте, малка страна сме, няма как да сме сами като политика, дори да се сме неутрални рано или късно ни принуждават да эаемем страна. Дано сме на печелившата , эащото миналия век все бяхме с губещите.

Цеци, абе, бейби, има как хем да сме неутрални, хем самостоятелни, но това не е за твоята главица. То е за умни хора, които знаят какво искат и какво правят. Аре не се кахъри, играй си на друго подходящо за инфантилно Цеци.

эащо говориш глупости? като има как эащо след ВСВ попаднахме под руско влияние и потънахме? Щот Америка и Русия решиха нашата съдба беэ нас. Историята ти покаэва колко сме неэависими.

Хора, и Герб и ПП следват эападна политика, няма раэлика. Само дето ББ/Герб окрадоха БГ эа 12г и искат още да цицат мъни. ББ не е достатъчно обраэоан да бъде политик и икономист, прост е като г.э.

По- силна анти-реклама не съм виждал. в "Сърцето на Европа" не ни броят за хора. За тях сме по- долни от свинете им.