От понеделник до четвъртък ще ваксинират хора над 60 г. Служебният министър призова: Имунизирайте се!

"Само за последните 6 месеца умряха с 26 000 души повече, отколкото за същия период през всяка от последните 5 г. Това е над два пъти повече от жертвите, които сме дали през ВСВ", заяви Стойчо Кацаров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо е резервиран към ваксинирането, а като дойде на власт констатира че сме на последно място в Европа. Той не е виновен за нищо и винаги е прав.

Боклук

заглавието, май е бил прав ген. Мутафчиев, че много ще умрат....А казвахте , че лъже?!

Служебният здравен министър е имал резерви към ваксинирането..... Служебният здравен министър на вярва на официалните статистик за заболяваемостта..... Какво повече да кажем? И този е служебен здравен министър?!

ДСБ министър на здравеопазването?! Точно тези направиха болниците на МОЛове по времето на Костов. На тях дължим нивото на здравеопазването в момента (е, и на всички следващи, че не го върнаха в Европейския път)...

застроиха кварталната ни градина и раздадоха сградите на детските градини на техни другари за без пари последния ден от управлението на Софиянски-Божков като кмет даде по 25 процента на две фирми от градината на квартала единят си направи къща с двор в парка а другия си направи сграда 4 етажа и той насред парка жалби пускахме нищо

оф, че гадост е да станеш от сън и срещу теб да се опули отново снимката на тоя с вид на квартален пияница който след година и половина успя да проумее, че има коронавирус

До момента от Covid 19 са починали 17 259 цитирам от тук: https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/151-novi-sluchaya-na-covid-19-sa-dokazani-u-nas-pr/ Останалите до 62 хиляди от какво умряха? Да не би да е заради мерките и спрените планови медицински операции и дейности? Да не е заради страх насаждат вече година и повече и хората не искат да ходят в болница? Каква е причината за 62-те хиляди души?

адски много хора не са се регистрирали, че боледуват от Ковид. умрелите от Ковид реално са много повече. Освен това Ковидът сам по себе си не е причина. В много случаи причината е, че има съпътващи заболявания, които отслабват имунната система и Ковида се възползва от това.

В България хората умират най-вече от собственото си безхаберие, неглижиране на профилкатиката и водене на нездравословен начин на живот. ЗДРАВЕТО Е ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ!!! Медицината и лекарите могат да помогнат за лечение на заболяванията, които сами си причинявате и/или със собствена воля се подлагате друг да ви увреди здравето.

Браво,време беше да дойдат хора с адекватни мерки.Смърт за генерал плешояд!!

Искам да се ваксинирам, но искам да имам избор. Това, което се предлага не съвпада с моя избор.

Стойчо, не се излагай като герберастчето преди теб. Какво стана? Не се продавай - нито на сини, нито на червени, нито на жълти.

И ти ли Бруте!? Очаквах здрав разум от новия министър, а се оказа и той от фарма мафията. Боцкане, маски , тестове , всичко необходимо по пътя към ада.

Явно аз съм неразбрала, та да попитам - тези, които имат първа доза през зелен коридор преди новата заповед и втората им доза е след 17.05., имат право на нея само в петък, събота и неделя, без значение каква е датата на картончето за втора доза? Руса съм, да ме прости министъра.

Ми на опашка пред министерството. След това дело за дискриминация в Страсбург, ако пък вземеш че се разболееш между двете дози щото втората не са ти я сложили навреме, пак дело и така.

В@ксините не са безплатни! Плащат се от данъкоплатците на фирмите, които не правят подаръци. В медицината обаче, съществува правило, че се в@ксинират само клинично здрави хора! Министърът говори, че това трябва да се извърши при хронично болни и възрастни хора, с отслабена имунна система!!! И притеснителното е, че МВР ще оказва съдействие. За какво?!

МВР ще оказва съдействие с палки, гумени куршуми, арести и всичко необходимо за прокарване на антинародната политика на бившето и сегашно правителство, които са подлоги на фарма мафията.

ми за да се намали тежеста върху нои

Пак се е напълнило тук с ковид оФце!! Боцкане та боцкане!! Ама боцкайте се като искате бе, стига сте квичали..

ВИДЕО: Чуйте и вижте.. Струва ли ви се познато? ТОВА СЕ СЛУЧВА НА ПРАКТИКА СЕГА. КАЗВА ВИ ГО Жак Атали - един отявлен Илюминат и човек на елита!!! http://bit.ly/BookJakAtali-PlanoveteNaKabal Това видео е от 1979 г. Този човек във видеото не просто не е случаен. Това отново е Жак Атали. http://bit.ly/JakAtali-OtkrovennoZaPlanoveteNaElita Изявление на илюмината д-р Жерар Жилбер направено в далечната 1995г. и отнасящо се с брутална сила за СЕГАШНОТО ВРЕМЕ и СИТУАЦИЯ! Не го пропускайте, ще ви събуди. http://bit.ly/JerarJilberCabalInsider Извънредно важно съобщение от Джоузеф Спенсър, един от така наречените мъжете в черно работещи за НАД-правителствените свръх секретни военни проекти. http://bit.ly/InsiderInfo-VeryImportant Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и биха могли да унищожат човешката раса https://bit.ly/2QIg5ye Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3sswPaX Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие - д-р Ребека Карли (ВИДЕО) http://bit.ly/1stSpainFlu Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo Най-мащабната видео библиотека съдържаща само РАЗКОНСПИРИРАЩИ КУКЛОВОДИТЕ НИ видеа по всичко свързано с ПЛАНдемията от онова водещото се "ковид", но дефакто ГЕНОЦИДЕН АКТ ПРЕДВОЖДАЩ ОПЕРАЦИЯ НА ЕЛИТА "Дневен ред 2019-2030" и МНОГО други ключови теми за свободата и просперитетеа ни. https://bit.ly/SecretVideoLibrary

Тоя малоумник откъде го изкопаха? В складовете имало много ваксини,а тоя кретен ограничава хората които желаят да се ваксинират. Пак се връщаме назад. Честито ново управление!

Ама нали Боеко и Ангелов говореха така за вируса, а? Добре, че поне тая служебна марионетка има акъл и говори верни неща. Дано на Ганьо му уври акъла, че ПРЕДИ да мисли за море, плюсница и парцуца, трябва да се ваксинира.

Е*ати тъпака! Тъкмо се отпуши ваксинационния процес и този тъпак зорлям ще го прецака.

Тъпанар! Добре че ще трябва да го търпим само 2 месеца, ама ще ни върне година назад. Дано да пукне от някоя гадост която убива бавно и мъчително, някой рак на черния дроб или на костите. А иначе, опичайте си ъкъла на изборите че иначе от ей такива малоумници ще ни зависи живота. Ужас!

Какво правим в случай, че личният лекар отказва да поставя ваксини?

Не министър, а популист. Тези които са се ваксинирали и чакат втора доза трябва да изкарат един 'приятен' уикенд, за да може министъра да се направи на загрижен за възрастните, че да получи президента още някой глас на изборите. Колко баби и дядовци се редят въобще на тези опашки г-н 'министър'. Пред ВМА беше пълно с хора в трудоспособна възраст и надали имаше 1-2 ма над 60. Сега от много ум ще ги струпате всички в петък. Има една хубава песен на Ицо, която свършваше с Тъпанар....

Прекратява се договора по здравната каса.Право на избор е на пациента да реши дали иска да се ваксинирането.Лекарят, не може да налага своя избор...

Нали нямаше ковид, там, нали беше измама и запушване на устата ли кво там казвахте..??

Кацата от 20 години е свикнал само да критикува и да си чеше езика .Тоя нищо не е работил , само дърдорене . Сега какво да се очаква от него ? Тъпизми . При ежеседмични доставки на ваксини от порядъка на по 400 000 дози , ти да правиш ограничения , е просто малоумно .

покрай Костов си живурка

Средно дневно броят на вксинациите беше между 30 000 и 40 000 благодарение на зелените коридори, а сега постижение ще е да стигнем 5 000 дневно в дните за пенсионери. Малоумни, безумни решения на едно впиянчено взело се на сериозно (все едно ще векува) управление. За съжаление българският народ пак ще плати безумията на държавна сигурност и техните протежета.

Когато си мислиш, че е невъзможно да има по-лоши от ГЕРБ, винаги се намира някой да те опровергае. Това решение е меко казано нелогично. Гледам как пенсионерите са се затичали за ваксини..... колко мъкааааа....

Via David Yates Excerpt from my upcoming book "What Have we Become" Self-replicating covid vaccine technology began as race-specific depopulation bioweapons under Apartheid Bombshell story synopsis: Research on race-specific, self-replicating (self-spreading), weaponized vaccines was being conducted by doctors and scientists under the Apartheid regime in the 1990s, with the goal of causing self-spreading infertility and deaths among Blacks. This same research continues today, predominantly in the United States, funded by DARPA and the Gates Foundation. The technology, known as "self-replicating vaccines," spreads through the population like a virus, causing the spread of infertility and death. This same technology is now believed to be behind covid-19 vaccines, which are transmitting harmful spike proteins to the unvaccinated, causing widespread bleeding, bruising, blood clots and other harmful effects, even in the unvaccinated. Proponents of self-replicating vaccine technology are self-avowed depopulation advocates who wish to exterminate most of the human beings living today...

покрай този ковид мнго хора с психични отклонения не посещаваха лекарите си и болестта им се self replicat-на

The RNA in the vaccine is artificially engineered. First, it is engineered to stay around in your cells for a much longer time than usual (RNA is naturally unstable and degrades quickly in the cell). Second, it is engineered such that it is efficient at being translated into protein (they accomplish this by codon optimization). Increasing the stability of the RNA increases the probability that it will become integrated into your DNA; and, increasing the translation efficiency increases the amount of protein translated from the RNA if it does happen to become incorporated into your DNA in a transcriptionally active region of your genome. Theoretically, this means that whatever negative effects are associated with the natural process of viral RNA/DNA integration, these negative effects could be more frequent and more pronounced with the vaccine when compared to the natural virus. As a side note, these researchers found that the genetic information for the nucleocapsid “N” protein was, by far, the largest culprit for being permanently integrated into human DNA (because this RNA is more abundant when the virus replicates in our cells). The vaccine, on the other hand, contains RNA that encodes the Spike (S) protein. Therefore, if the mRNA from the vaccine (or subsegments thereof) were to make its way into a transcriptionally-active region of our genome through a retro-integration process, it will cause our cells to produce an over-abundance of Spike protein, rather than N protein. Our immune system does make antibodies to both N and S proteins, but it is the Spike protein which is the prime target for our immune system because it exists on the outside of the virus. If our cells become permanent (rather than temporary) Spike Protein producing factories due to permanent alteration of our genomic DNA, this could lead to serious autoimmune problems. I would imagine that autoimmunity profiles arising from such a scenario would be differentiated based on order of events (i.e., whether or not someone is vaccinated before or after exposure to coronavirus).

Via Paul Sims Updated report published 29th April 2021 MHRA Yellow Card Reporting up to 21st April 2021 Cumulatively 19 weeks for Pfizer (approx 18 million doses) and 15 weeks for Astrazeneca (approx 26.4 million doses) and 2 weeks for Moderna (approx 0.1 million doses) Reactions - 149,082 (Pfizer) + 573,650 (AZ) + 660 (Moderna) + 1687 (Unknown) = 725,079 Reports - 52,130 (Pfizer) + 153,098 (AZ) + 228 (Moderna) + 541 (Unknown) = 205,997 Fatal - 347 (Pfizer) + 685 (AZ) + 2 (Moderna) + 13 (Unknown) = 1047 Acute Cardiac - 1901 (Pfizer) + 5798 (AZ) + 7 (Moderna) + 15 (Unknown) = 7721 Chest Pain - 871 (Pfizer) + 3182 (AZ) + 3 (Moderna) + 9 (Unknown) = 4065 Anaphylaxis - 275 (Pfizer) + 562 (AZ) + 1 (Moderna) = 838 Blood Disorders - 5071 (Pfizer) + 4652 (AZ) + 9 (Moderna) + 19 (Unknown) = 9751 Infections - 3545 (Pfizer) + 11,621 (AZ) + 12 (Moderna) + 37 (Unknown) = 15,215 Herpes - 689 (Pfizer) + 1175 (AZ) + 2 (Moderna) + 7 (Unknown) = 1873 Headaches - 13,107 (Pfizer) + 63,589 (AZ) + 45 (Moderna) + 155 (Unknown) = 76,896 Migraine - 1181 (Pfizer) + 5474 (AZ) + 1 (Moderna) + 13 (Unknown) = 6669 Amnesia + Memory Loss - 102 (Pfizer) + 330 (AZ) + 2 (Unknown) = 434 Eye Disorders - 2322 (Pfizer) + 8311 (AZ) + 8 (Moderna) + 26 (Unknown) = 10,667 Eye Pain - 406 (Pfizer) + 2455 (AZ) + 2 (Unknown) = 2863 Blindness - 31 (Pfizer) + 134 (AZ) + 1 (Unknown) = 166 Hearing Loss - 156 (Pfizer) + 333 (AZ) + 3 (Moderna) + 1 (Unknown) = 193 Psychiatric Disorders - 2417 (Pfizer) + 10,792 (AZ) + 13 (Moderna) + 37 (Unknown) = 13,259 Skin Disorders - 10,937 (Pfizer) + 34,074 (AZ) + 68 (Moderna) + 103 (Unknown) = 45,182 Spontaneous Abortions - 57 + 4 stillbirth/foetal death (Pfizer) + 30 + 3 stillbirth (AZ) = 94 + 7 Vomiting - 1831 (Pfizer) + 8897 (AZ) + 4 (Moderna) + 30 (Unknown) = 10,762 Abdominal Pain - 1337 (Pfizer) + 7238 (AZ) + 4 (Moderna) + 11 (Unknown) = 8590 Facial Paralysis - 341 (Pfizer) + 376 (AZ) + 1 (Moderna) + 2 (Unknown) = 720 Nervous System Disorders - 27,949 (Pfizer) + 124,324 (AZ) + 128 (Moderna) + 346 (Unknown) = 152,747 Disturbances in Consciousness - 2161 (Pfizer) + 7327 (AZ) + 9 (Moderna) + 29 (Unknown) = 9526 Dizziness - 4159 (Pfizer) + 17,444 (AZ) + 28 (Moderna) + 48 (Unknown) = 21,679 Fatigue & Malaise - 11,951 (Pfizer) + 45,942 (AZ) + 42 (Moderna) + 134 (Unknown) = 58,069 Crying, Moaning & Screaming - 43 (Pfizer) + 205 (AZ) + 1 (Moderna) + 1 (Unknown) = 250 Strokes and CNS haemorrhages - 271 (Pfizer) + 964 (AZ) + 1 (Moderna) + 4 (Unknown) = 1240 Thrombosis & Embolism (All types) - 419 (Pfizer) + 2638 (AZ) + 16 (Unknown) = 3073 Respiratory Disorders - 6271 (Pfizer) + 17,755 (AZ) + 22 (Moderna) + 48 (Unknown) = 24,096 Seizures - 315 (Pfizer) + 1155 (AZ) + 3 (Moderna) + 5 (Unknown) = 1478 Paralysis - 128 (Pfizer) + 432 (AZ) + 1 (Moderna) + 3 (Unknown) = 564 Haemorrhage (All types) - 440 (Pfizer) + 1480 (AZ) + 4 (Moderna) + 4 (Unknown) = 1928 Nosebleeds - 352 (Pfizer) + 1197 (AZ) + 4 (Moderna) + 2 (Unknown) = 1555 Inner Ear incl Vertigo/Tinnitis - 1108 (Pfizer) + 2993 (AZ) + 7 (Moderna) + 11 (Unknown) = 4119 Reproductive/Breast - 1012 (Pfizer) + 2401 (AZ) + 7 (Moderna) + 6 (Unknown) = 3426 33.3 million unique people received one or two doses 205,997 unique reports

СПЕШНО : Ваксиниране на електората на БСП ! Без значение последствията: 1. Забавяне на ваксинационната кампания 2. Невъзможност да се ваксинират хората под 60 години от Понеделник до Четвъртък 3. Нужда от още специални хладилници за съхранение 4. Възможно изхвърляне на не изразходвани ваксини

Ще стане като с коридорите за възрастни в магазините. Сутринта празно, а после - опашки. Неефективна мярка. По-ефективно щеше да е ако беше обвързал ваксината с добавката от 50лв :)

Скоро ще издаде заповед " Мунчовски министри евакуирайте се"

Както е казал мъдрият българин: “След дъжд - качулка”. Голямата организация по доставката на ваксините, по определяне групите, по създаването на ваксинационни пунктове, зелени коридори, по работеща електронна система за записване беше свършена от предишното правителство. На последната си пресконференция здравният министър в оставка каза, че вече е започнала фаза V на ваксинационния план. Фаза V, ако някой си спомня, обхващаше хората от т.н. уязвими групи поради високия епидемиологичен риск от инфектиране, свързан с условията и начина им на живот. Щом е започнала тази фаза, значи е била задействана и фаза IV, в която бяха възрастните хора на и над 65-годишна възраст и лицата с придружаващи хронични заболявания поради по-тежкото протичане на заболяването и по-високия риск от развитие на усложнения и смъртен изход, в т.ч. имунокомпро-ментирани или лица с вторични имунни дефицити. С други думи ваксинирането им върви, не са забравени, зелените коридори работят, личните лекари също, РЗИ - и те. Но темпа вече зависи от самите хора. Няма как да хванеш някого на улицата и да го заведеш да се ваксинира, само защото на някого му се приискало да увеличи темпа. Така че тази заповед, с която се нарежда да се ваксинират хора "над 60-годишна възраст и такива с тежки хронични заболявания" не е нищо повече от имитация на дейност, да се самоизтъкнат пред избирателят г-н Радев и г-н министъра: "Вижте как експедитивно работим". Да се смееш ли, да плачеш ли? Май големият напън беше затова - да се направим на по християни от папата.

Извинявам се - "имунокомпро-ментирани" следва да се чете "имунокомпрометирани".

До една седмица ще разберат, що за глупост са сътворили!

Служебният здравен министър да издаде заповед всички хартиени рецепти по здравна каса да се признават,че стана голяма бъркотия.Това трябва да бъде текста,и до максимум още два месеца ще се изчерпят и ще останат само електронните.Дали ще се удължи или не сега може само човек да се чуди. Веднъж дадени не е необходимо да се ангажират личните лекари за да ги сменят с електронни.

Приключихме с ваксинацията! По-малоумно решение за ваксините досега не е имало! От понеделник до петък пунктовете ще са празни, а желаещите ще се бутат на опашки в петък и събота!!! Пълно безумие от безумец!

взеха властта чрез Радев и Трифонов и чакайте издънки и калинки!

Пак се е напълнило тук с ковид оФце!! Боцкане та боцкане!! Ама боцкайте се като искате бе, стига сте квичали..

Имунизирай се ти!!! Аман от идиоти бе!!! На вълни идват!! Таман един се махне - друг го замества!!!

аааа чак сега виждам, той не е практикуващ лекар той политик другар на другаря костов а са го сложили за министър да радост на ДСБ дреме му за нашето здраве

От чисто егоистичнамгледна точка, кой свари да грабва ваксина. Будалите нека се мъчат. За да се пътува и живее нормално трябва ваксина. Без ваксина вече четрима познати починаха. Трима стояха в болница на кислорд. Една позната има long covid. Вируса е супер гаден и подъл. 1 милиард човека вече спасиха задниците си.

и преди ли така мислеше или ни плюеше като казвахме че трябва да се ваксинираме

" ... има сигурни доказателства, че намалява разпространението на вируса и смъртността, е ваксинацията" ИМА? Има, има, но да вземем Камбоджа, която започва кампанията си за ваксинация в началото на февруари, след като има НУЛА смъртни случаи. Парадоксално, но факт, тази страна няма смъртни случаи от Covid до март. Няколко седмици след като стартира програмата си за ваксинация и смъртните случаи започват да се натрупват, и последните 21 дена са удвоени и достигат вече 150 при 3 нови на 16 май. Хайде сега здравните ни "министри" и експерти да измъдрят някакво "сигурно опровержение" за да оправдаят "сигурните доказателства".

Ваксините ни помагат във войната с вирусите вече двеста години! Те са изпитано оръжие. Говориш за случайни събития, разположени във времето!

Да оставим настрана ваксините, сега говорим за експериментални "фармацевтични продукти". Ако сме толкова научни и сигурни в това което твърдим, трябва да сме в състояние да дадем някакво обяснение защо практика от 200 години сега изведнъж се загърбва? А иначе пред оръжие може да сложиш и прилагателно.

Големият въпрос е правителството да внесе руската ваксина преди одобрението й?

Този най-вероятно е пиян и още не е разбрал министър на какво е . Пълна малоумщина,да има ваксини,а ти да кажеш еми..само възрастните ще се ваксинират по цяла седмица,другите работещите ..кучета ги яли. Пълен идиот.

стана министър?! Срамота!

Другари в монумента Бузлуджа се организира масова ваксинация за комунисти. Ветеринар Пламен Пасков е докарал руски ваксини от Сърбия. За записване при Цанов. Другари ще донеса и портрета на Живков да го цунем за късмет преди ваксинацията. Освен това ще изтегля името на победителя в пейтриън, който ще получи подарък ? Гащите ми, при това не прани !

Др. Хр. Иванов, и солташака му ген Атанасов :))) Ура ура ура

Сигурно доста е мислил преди да издаде тази заповед :) Ами ако желаещи над 60г няма????? Тогава лекарите НЯМА да вкасинират? ТАКА ЛИ? ------ аз когато отидох в поликлиниката в 13ч следобяд (записах се по интернет) за РНК ваксина, очкавах опашки и отидох по-рано. Е, ама нямаше изобщо никой, само аз бях. За мен отвориха шишенце с 6 или 8 дози, дано след мен да са отишли още хора, инак трябва да изхвърлят дози.

Сигурно си очаквал опашки, защото си повярвал на медиите, които ни убеждаваха в това. Друг път не бъди така лековерен.

Тоя тъпанар -новия министър , казва че имаме много ваксини , а затваря зелените коридори .В Германия се скъсват да ваксинират всеки желаещ , без ограничения , тука тепърва ги въвеждат . Сега ще чакаме цял месец да търсят възрастни за ваксинация , а младите да разнасят заразата .

"В Германия се скъсват да ваксинират всеки желаещ , без ограничения , тука тепърва ги въвеждат ." :) Германия от няколко дни го прокламира, преди това бяха строго по възраст и професия. Казвам прокламира, защото и там са същите калинки (за справка скандалът с гръмналата фирма на Добрев, Бойко и Меркел) :)

Никой не може да устои на мангизите, които идват от СЗО за редуциране на населението. Името СОVІD-19 идва oт Сеrtіfісаtе Of Vассіnаtіоn (Cepтифиĸaт зa вaĸcинaция) ІD = Іdеntіtу (Дoĸyмeнт зa caмoличнocт) 19 = А І, А fоr 1 аnd І fоr 9 = А І – Аrtіfісіаl Іntеllіgеnсе (Изĸycтвeн интeлeĸт). Обобщено: Haциoнaлeн дoĸyмeнт зa caмoличнocт cъc cepтифиĸaт зa вaĸcинaция и следене чрез Изĸycтвeн интелект.

Евалата за въображението :))))))))

Ще се справим! От края на месец май колиествата ваксини, които ще влизат, се удвояват. Като удобрят руската ваксина, правителството ще внесе и от нея, това може да почне още от четвъртото тримесечие. До края на годината ще има достатъчно ваксини за всички желаещи! Дефицит няма да има!

Как се пише: одобрявам, одобря или удобрявам, удобря? Правилно е да се пише одобрявам, одобря.

Те така или иначе са поръчани доколкото знам към 12 000 000 ваксини вече, така че има достатъчно. Само, че вместо да ускоряваме ваксинацията, май излиза, че по-младите събота и неделя вместо да си почиват, защото в понеделник са на работа трябва да киснат ма опашки за ваксини.

И кой е навел главите? Мангъров ,Чорбанов и този Стойчо бяха с наведени глави! Сега точно те ''ни вдъхват кураж''. Парадокс или лудост?

Когато имаме вече доставка на стотици хиляди ваксини , ти да ограничаваш прилагането им , е престъпление или пълна липса на мислене .

те министри могат да слагат всякакви, важното е политиката на господарите да се провежда стриктно.

Ваксинирах се с първа доза в зелените коридори, за втора доза трябва да е вторник на 25май. Значи ли това сега, че няма да мога, защото е вторник, а съм под 60 години?

Аз не виждам в заповедтта да се разглеждат случаи като твоя дето са хиляди. Просто малоумните каот пишат такива неща не мислят. А не мислят защото нямат с какво, т.е. не са виновни, ние си ги избираме такива. Но там се допускат и други лица "по преценка на лекаря". И понеже тълпи желаещи пенсионери няма да има, съветвам те да идеш в опредления час. МИСЛЯ че няма да те върнат.

Кацаров има мозък колкото на кокошка.При близо 300 000 налични ваксини тази седмица и по 400 00 0 след следващата , бие спирачка на ваксинирането . При това количество ваксини , няма пречка да се ваксинират и възрастни хора и да има зелени коридори . Темпа на ваксинация трябва да е по 40 -50 000 ваксини дневно .Вчера са направени под 4000 . Да каже министъра колко ваксини стоят по складовете в момента .А също да вземат да си оправят статистиката на заболели и починали , защото не им е вярна .