От Киев Антъни Блинкън призова Русия да престане с "опасните и агресивни" действия

Голям брой руски войници и тежко въоръжение все още са разположени по границата с Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ние си имаме македония, сърбите - косово, а руснаците - украйна! да живей славянството и православието - ха-ха! някой - май римлянин беше - казал - разделяй и владейл горко ни. кат дойдат фесовете и ювропата ше се държи кат ущипана мома и ша вика - ах нидей, чичо сам шъ вика - имаме база там. та питам - има ли кой да ни защити?

Най добре е хохлите да престанат да се еб@ват защото ако докарат нещата до военни действия този път руската армия а не миньори и колхозници ще се заеме с нещата и няма да спре в Донбас, а на полската, а защо не и на германската граница.

Ленин беше гений Какво стана накрая Комунизма изчезна Ленин се оказа жалък идиот Ссср също изчезна Чакаме русията

Чакате русията. И какво стана то накрая. Фалира САЩ. Разпадна се америката на щатчета. В момента ако не са армията и службите, които предупредиха непослушни едни 15 чата, да не си и спомнят за Декларацията за независимост. Тя била само проформа. Независимо от това Тексас за пример почва все повече да си живее собствен живот и собствена организация на управление.

Дошло е време, когато Украйна е приета в ЕС. Сeдят двама хохла и се черпят. Първият пита: и ко ? Вторият отговаря: Ко, лайно е тоз ЕС- аз без работа, жената в Италия мие подове, синът се ожени за немец, дъщерята проститутка във Франция!!! И за всичко това са виновни москалите!!! Казваха ни; не влизайте в ЕС, не влизайте в ЕС!!! А знаеха подлеците, че ще им направим напук!

Хохлите са бита карта, а онези отвъд океана ги завличат надолу още повече. Русия освен подводници има и подстепници! Шубето е голям страх. Няма как да се ебаваш с гигант и по някое време да не изтрезнееш и те обхване страх. Че Украйна като държава никога е нямало, ако не се смятат 3 години след Октомврийската революция е ясно на всички, но не е ясно докога руснаците ще са толерантни с тях.

Копейки дрънкат в джоба, ама не стават за нищо

Хохлите са с най-голямата полза от СССР, когато Сталин подарява на Украйна Харковска и Екатеринославска губернии (сега това са Донецка, Луганска, Днепропетровска и Запорожска области, и частично доста значими територии от Харковска, Сумска, Херсонска, Николаевска и Ростовска област По късо (1939-1940) към Украйна преминават и анексираните от СССР територии на Полша и Румъния, а през 1954 г. украинеца Хрушчов ПОДАРЯВА !!!! Крим на Украйна. Хохлите са много нагло и алчно племе. Укранците са били на власт в СССР! След смъртта на грузинеца Йосиф Сталин на валст идва украинеца Никита Хрушчов.Хрушчов е свален през през 1964 г. На власт идва протежето на Хрушчов Леонид Брежнев (роден в Украйна) секретар на Областния комитет на Комунистическата партия на Украйна. Брежнев царува чак до ноември 1982 г.

Име имаш ли, или си просто отпадък от кофата

Крим е третият случай на прекрояване на граници в Европа. 1-во Турция нахлува и окупира Северен Кипър. Случая е заметен и само от време навреме срамежливо се споменава от немай къде. 2-ро НАТО откъсна Косово от Сърбия и създаде държава на мафиоти и наркотрафиканти. Пак мълчание. ХАЙДЕ да оправим първо двата случая и тогава ще мислим за Крим, който от векове си е руски и най-върлите врагове на Русия не отричат, че изборите минаха мирно и честно.

И на фалшивите и избори Тя жена ти също честно се ебе зад гърба ти, нещастнико

С война да се отдели Косово от Сърбия може, но Крим с референдум да се присъедини към Русия не може! Двуличие и двоен стандарт в чиста форма!

Кримчаните никой не ги е убивал Правиш ли разлика

Тръгнаха 1000000 руски аслани към украинската граница, а се върнаха като посрани Такава винаги е руската работа

Не смятайте, българи, че повече на никого няма да се налага да умира заради нас. И ужасно се притеснявайте, защото ако се наложи, няма да има кой да се запише доброволец. Защо да го прави, след като всяка негова капка кръв ще бъде изследвана под изпортен исторически микроскоп и всички проби ще се окажат негодни за елементарна човешка благодарност. Защо да го прави, след като неговата война ще бъде преиначавана, а жертвите ще се броят нахалост. Други няма да ви се притекат на помощ – както е било в цялата ни история.

А за да поробва Помияр нещастен

Всяка авантюрата срещу Русия винаги свършва с молби в Москва. Който се е сбил Русия, добро не е видял. Питайте шведите, турците, Наполеон, Бисмарк и Майн Фюрер. Не е зле да не забравяте, че победителите не ги съдят, а Русия никога не е губила голяма война, а готовността на руснаците да проливат кръвта си за родината и за свободата е пословична... В сравнение с тях американците са страхливи гъски (или хиени – по избор). И още нещо: Когато бяхме с руснаците имахме АРМИЯ ! Когато бяхме с руснаците имахме над 450 бойни самолети. Когато бяхме с руснаците имахме над 2 200 танка и над 4 000 бронирани бойни машини. Когато бяхме с руснаците имахме ракети. Когато бяхме с руснаците имахме над 117 000-на Българска Народна Армия. Когато бяхме с руснаците, никой не смееше да се ебава с БЪЛГАРИЯ ! ФАКТ !

Без никави молби Хубава авантюра беше

Stonewall Jackson казва: Когато краварите дестабилизират чужди правителства, организират преврати и “нежни революции" - това е демократизиране. Когато Русия има активна политика, това е хибридна война. Руснаците никого няма да нападнат, но тях нападнал ли ги отговорът ще е съдбовен. Всяка авантюрата срещу Русия винаги свършва с молби в Москва. кап. Петко войвода Няма сопа, която да може да избие от сърцето на българина любовта към Русия.

Е, сега се промениха времената. Никой няма да напада Русия, или да проявява агресия против Русия. Тя е поканена да се изтегли в дълбокия изток, където и е мястото..

Жалък руски роб Помия

Бисмарк е казал: "Сключвайте договори с когото искате, разгръщайте каквито желаете войни, но никога не закачайте руснаците." " Знам 1000 начина как да изкарам руската мечка от бърлогата, но не знам нито един как да я върна обратно " Руснаците никого няма да нападнат, но тях нападнал ли ги отговорът ще е съдбовен. Всяка авантюрата срещу Русия винаги свършва с молби в Москва. Сега ще гледаме как наведени на Запад, нашите управници ще се молят на Изток. Атанас Буров "Българинът, който и да е той, види ли руснак, трябва да му сваля шапка. Аз не обичам болшевиките. Обичам руснаците и Русия."

И Бисмарк, и Ленин са жалки идиоти Комунизма изчезна, ссср изчезна, Русия също ще изчезне Кой друг беше казал, че договор с Русия не струва хартията, на която е написан

За съжеление Русия не разбира от жестовете които направи САЩ и нейните партньори с изтеглянето си от Афганистан: тоест дава възможност на Русия да се налага и развива и помага за благоденствието в дълбокият изток. Русия няма полезни ходове или компетентността да се налага, като опора в Източна Европа, драги ми друзя..най-очевидния пример за неуспех в управлението се разкри след падането на СССР..

Българите сме на страната на Украйна. Крим не е руски!!

Рано или по-късно, но до средата на века НАТО, смятано САЩ ще предизвикат война с Русия. Жалко за простите източно европейци, че те ще изядат калая, те са предназначени за пушечното месо. САЩ не им пука, те са далеко. Не е за вярване, но мирът не е нормалното състояние за хората, а войната. Войните никога няма да спрат.

Русия ли нападна Украйна (и други съседни държави) или Украйна нападна Русия и открадна нейни територии? Ами като има имперски амбиции руската кочина е неизбежно да яде дървен Господ от големия брат - САЩ.

"Голям брой руски войници и тежко въоръжение все още са разположени по границата с Украйна" . Това е да ви напомня, че не трябва да си разигравяте коня наблизо

Кажи бе, плюнко порусначена

Най-нахалните, най-безочливи, най-наглите, най- тъпите и най големите педераси - това са американските политици. И тоя бликналия е последния такъв гнусен папагал.

Не му стиска на путин. Дрънка оръжия,но само за да плаши гаргите.

Еми, мигащия на парцали е дотичал в украйна, и Бай Дън иска среща с Путин, не е обратното.

Бай Дън не знае как се казва руския президент Клутин ..ха.ха та да иска среща с незначителното джудже-убиец..ха.ха руската мечта..ха.ха

"Русия има капацитета да предприеме агресивни действия за сравнително кратко време, ако реши", каза Блинкън." Русия си прави на своя територия каквото си поиска. А ти. Мунчо, що дириш в Европа? Стой си у Америката, и там раздавай акъл. И премисляй какво говориш, да не те пуцнат и тебе, така, без агресия, просто случайно!

Най големият износител на агресия по света е моята държава.Аз не мога да мълча Педофилът Хувър го уби,както и Джон Ленън

Аз имам пет въпроса: 1. Кога най-накрая Украйна (подкокоросвана от САЩ и Англия) ще нападне Донец,Луганск и Крим,... за да предизвика Русия да я нападне нея и да я смачка за два дена...не повече?... 2. Кога най-сетне Тайван-"Малкият Китай",както и Хонг Конг(също подкокоросвани от САЩ и Англия) ще обявят независимост от Големия Китай....след което "Големият Китай" ще ги "изяде с парцалите" и даже ще им изядат и костенурките и змиите от двата острова...също за два дни?... 3. Ще посмеят ли въобще някога САЩ и Англия...ЛИЧНО да нападнат Русия....поемайки всичките последици от това върху собствените им народи?... 4. Каква ще е ролята на мощна и ядрена Франция?...която има население и армия по-големи от тези на Великобритания...(за който не знае) 5. И каква ще е ролята на регионалната сила Неоосманистка Турция? ----------------------------------------------- ПП. Франция и Турция си траят засега.... и освен,че са се надървили яко една срещу друга....(заради Гърция)... не предприемат никакви враждебни действия срещу "трети" страни...

Вече не си забавен Дразниш с тая триъгълна глааа

Орлин_Данев

до Пипона, орлине (нерегистриран) ----------------------------------------------------------------- Оооо дженди...пак ли се появи? Да ти дам стотинки да си купиш батерии за вибратора,че явно много те сърби дупарата?....:)

Четеш прекалено много фантастика. Русия не може да направи нищо подобно, ако Америка не е съгласна. Сега Америка решава какво може да позволи или забрани на Русия. А руснаците вече нямат думата след разпада на СССР. Русия е вече деветата дупка на кавала, от нея нищо не зависи в световната политика. Тя вече няма думата. Искрени съболезнования за което на всички русофили в България! Съчувствам на тяхната болка и голяма мъка. Но такова е положението. Трябва да свикват с това.

1. Украйна желае независимост от Русия и няма такива намерения ,Русия иска зависима Украйна и няма също намерения да я завзема а я иска федерална за да оказва влияние и да я дърпа към себе си. 2. Китай иска да изяде Тайван но ще мине време .Засега автократи за пречи.И там няма да има война.Държат се баланси . 3. В 21 век войната се води с други средства и ако не си забелязал Русия е в изолация и си плаща цената . 4. Франция ще има ролята която е в нейн интерес и този на ЕС 5. Турция си има цели противоположни на Русия в региона .

Тони, Тони...аман от юдейски глобо-цио мераци...

Между Канада и Мексико се появи обща граница, светът ще заживее в мир и благоденствие

Дотогава

Гери си ти бе тлъстогъзест джендър Кой не те е хванал той не те е ебал

В настоящия момент Америка е най-добрият гарант за мира в света, за мира и сигурността на европейския континент. И слава богу, че я има. Без тази велика сила, колко проблеми и конфликти щяха да създават държави като Русия.

Че Щатите много бавят Русия Да я мачкат вече и толкова

Така е. Прав си. Но американците винаги опитват първо с добро. С някакви демократични средства и убеждаване, с преговори да озаптят агресивните държави и режими. И когато се убедят накрая, че това не помага, вземат по-решителни и твърди мерки. Но отначало предпочитат мирните средства за решаване на международните конфликти. Донякъде е недостатък, това изчакване и губене на време за по-решителни действия. Така е.

Безказармени лизачи на Уса чифутите квичат неистово

Да ти разширя задника с метлата

Мир в Европа ще има само когато Русия капитулира и падне на колене пред великата Америка. Руснаците най-сетне трябва да признаят пълното американско превъзходство във всяка област. Те трябва да се подчинят на Америка.

Всички руски пари са в Америка Децата на руския ,,елит” са там Ползват само американски стоки Какво подчинение повече

Бе чалгар. Помийната яма на света

Znachi nikoga

Са с братска Русия

Помиен

Много правилно е предупредил мистър Блинкън. Ние всички българи сме с американците. И срещу руския терор.

Путин ни отвори очите що за братя са тия

Геноцида на над 36 млн.убити индианци,200годишната търговия с роби и анексирането на 5 щата от Мексико и Испания Тогава да търси сметка от Русия

Украйна получава дата за членство Русия приритва от злоба, но покорно си трае

Миризливия кенеф.. Хахаха

Така разправя жена ти, като си поема дъх Докато работи, разбираш

Защо не отиди в Москва и го каже лично на Путин?

Да ходи при един страхлив престъпник. Колко сте жалки вие, гъзолизачите, за три рубли чудеса от храброст правите

Грешиш, предателю Толкова доносник като тебе може да е дьо гол, колкото катунарка като баба ти е принцеса. Русия винаги е била извор на цялото зло по света. Сега, когато и отнехме Украйна обаче е смъртно ранена и няма да издържи още едно обнуляване.

Боклук

Ако забележите където и да е по света мръсотия и потърсите причината, винаги ще намерите американска ръчичка и в краен случай американско пръстче

Блинкън: "Тук съм...да потвърдя категорично, от името на президента Байдън, нашия ангажимент в подкрепа на суверенитета на Украйна, на нейната териториална цялост и нейната независимост" В КОЛКО МИЛИОНИ ДОЛАРИ се изразява ПОДКРЕПАТА на Украйна, т.н ИНВЕСТИЦИЯ В ДЕМОКРАЦИЯТА на Украйна?! А г-жа "Майната му на ЕС" сред придружителите ли Блинкънови ли е?! Или ще придружи Байдън-баща и син при огледа на семейния енергиен бизнес в Украйна?!

Аз от София, Призовавам САЩ да прекрати своите опасни и агресивни действия срещу независими държави. Не ви ли стига, че ни окупирахте и превръщате в плацдарм и ще използвате армията ни за пушечно месо за войната с Русия.

ти и лицемерите. Дядото вчера каза , че се надявал на среща с Путин през юни ,този засра обстановката с посещението и ,,поканите,, които отправя. Тъпите каубои не разбраха,че преговори с Русия с наглост и от позиция на силата не могат да се водят. Ако пък наистина стане среща ще бъде голям та@ак да гледаме как Путин тънко се подиграва на заспалия Джо.

Точно преговори с Русия се правят само от позиция на силата и на съвременните реалности .Джуджето повдигайки се на пръсти да порасне ...пак си е джудже и Русия трябва да свикне с новите реалности и това не става за ден или два ,а постепенно .Ставаме свидетели на точно този процес. Иначе БГ русолюбците знаем че обичате да разтворите крака пред руските империалисти и сте винаги готови но това са си ваши психически проблеми и най малкото е нелепо да давате акъл на най големите сили как да водят преговори .

То и Хитлер така мислеше

И САЩ да престанат с агресивните си действия. В Норфолк щат Вирджиния са базирани над 70 бойни кораба в това числа 5 самолетоносача.

ах тея лоши комунисти как може да държат войска в собствената си държава на собствената си граница? веднага всички добри демократични американски войници от всички 900 военни бази по света да заклеймят дружно руската агресия

Къде е мегавеликия Бойко да им се скара за юмручетата?

Мда колко са изтрещяли от злоба рублофилите путинисти - не ви ли увря главата че 11 тата икономика в света не може да спре хода на събитията и украинците не искат в руската зона ,защото нито една държава в руската зона не е по добре икономически от една държава в ЕС - справка последната русофилна България ограбвана от руския капитал,пак е по напред . Путин може само да засили по бързо Русия към пълния и разпад защото разхищава ресурсите им в поредната предварително загубена игра на въоръжаване

Я обади за твойта кочинка, русофобе? Ма като почнете да псувате руснаците и да им се подигравате, сякаш живеете в собствено жилище в Япония бе, в САЩ, в центъра на Берлин ....

Един обикновен подполковник от КГБ стана непреодолимата стена която срина психиката на поредният САЩисан президент... Байдън чуе ли Путин и почва да пелтечи, защото да губи и ума и дума. Представяш ли си ако беше дослужил до генерал, а ти пак си приказвай за икономика-)

Не мога да повярвам колко си зле - кадъра от КГБ бил сащисъл някогохахахахахаххахаха Ами да същи са с простотията си всички ...най вече руснаците му плащат сметката

Хайде, братя българи, в този ден да се обединим с нашите демократични братя и да върнем жеста на освобождението на братския руски народ. Всички срещу тиранина Путин- свобода за Русия! Свобода за братския руски народ, стига толкоз робство - крепостничество, комунизъм, а сега и путинизъм!

хаха още един избягал от лудницата

Колега, бъркате, руснаците с всички сили искат Велик Вожд, те са свикнали така, те не разбират демокрацията, тя за тях е неприложима. Руснака иска Сталин или Путин или Батюшка цар който да ги мачка, разстрелва, праща в лагер, праща на война. Азиатско-монголския ген си казва думата.

Ето това е самата истина. Дефекта е в главите на самите руснаци. От там идват и проблемите с политиката им. Но това е пряк резултат от сбъркания чип в главите на руснаците. От такъв народ, такова племе, какво друго очаквате?

Компроматите стещу Байдън прибра ли ги?

Но трябват още. Добра новина е, че на тазгодишната среща на върха на НАТО Украйна ще получи покана и дата за членство. Още една страна се освобождава от руско робство, а Русия става все по слаба. Злобата и безсилието отдавна са унищожили малкото мозък, който имат руските политици.

... И на това безобразие трябва да се сложи край. Докога ще търпим Русия да приближава своите граници толкова близо до нашите бази...

"Русия вече е заобиколена от американски бази отвсякъде" ами тогава кво ревете, че Русия била агресивна? то се вижда кой е агресора тук

Едно си баба знае, едно си баба бае. А този защо не призове Зеленски и компания да направят поне крачка-две в изпълнение на Минските споразумения и Парижките договорености? Като ги слушаш такива, все Русия е виновна, а те са изпълнили и точката, и запетайката в цитираните документи. Е, САЩ и Украйна действат на принципа: "Една лъжа, повторена много пъти, става истина". Ама и това омръзва и вече трудно хваща дикиш.

Като свърши Дефендър Юръп и си приберете в базите участниците в него, а, да и свалите от бойно дежурство 2000 "оператора" които осигуряват участието в него на американските воени в още 104 държави по света... е, тогава може и да стане това което искате, а до тогава Украйна трябва да изпълни поетите от нея в Минск задължения.

Америка е велика, тя не оставя своите приятели. Пътя на България е рамо до рамо с американските ни братя.

Айде прибирайте се по стаите си в лудницата и оттам викайте Америка е велика.

Доста рано преди Петровдин си замезил яко.. ..За Гергьовден.

Какви братя само! Те ни донесоха любовта към хамбургерите и ГМО-то, към ТВ игри, към черния петък, на тях дължим че я има Третата Българска държава. Те наште политици са купили и са продали!

Ми като е толкоз ,, велика,, Мадуро защо ги надупи?:)))?

Защо. Русия иска да освободи Украйна, както нас ни освободи три пъти---от османско, от национал социалистическо и от комунистическо. Колко е освободила Русия----Крим , източна Финладия, Молдова, североизточна добруджа, японски острови и.................. велика освободителка , а не завоевателка като другите

Банда лумпени мутри въоръжени от ГРУ държат няколко милиона украинци в плен. И на тия им викате, че ни били "освободили".

Не бе, освободили са ни Осман паша и Вейсал паша, а опълченците са били банда хаирсъзи, които са се били на страната на руските чапкъни !

Чувате ли бе, спрете най-сетне ! Буахахахаха !