От какво се оплакват студентите в Студентски град

На една от жалбите им идва края - след месец ще плащат наема за общежитие онлайн

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не могат да си платят наема щото са на работа? а преди се плащаше на домакинките! Студентски град вече не е нищо повече от чалготека, няма библиотека, няма свободни спортни площадки, няма зелени площи. Петък вечер всички пернишки винкели са на дискотеки, с анцузи, батки, гоуфове, кифли.

Факт е (познавам такива хора), че една голяма част, от твзи които са на ибщежитие, едно, пе имат възможност да си плащат наем в квартира, някъде из София, други, че някои имат и апартаменти, които са собствени.

Никой не се оплаква че Студентски град прилича на Лас Вегас. Никой не се оплаква от шума, заведенията, казината. Никой не споменава, че няма нито една библиотека

Преди 20 години Студентски град си беше един кампус, в който пребиваваха почти изцяло само студенти. Имаше много зелени площи между блоковете и ги нямаше хилядите автомобили, които са паркирани навсякъде в момента. Сега като минават оттам направо ме е гнус от това на което се е превърнал. Съжалявам днешните студенти, тъй като те дори не знаят какво е било тогава, за да го поискат. За тях сегашното състояние е даденост.

Едно време нямаше право избиращ ! Където те пратят там ! Аман от глезльовци ! Щели да се возят една спирка повече или да ходят 1-2 км и ще им се изтрият марковоте мартонки ADIBAS !!!