17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тези щати дето скача броя на заразените са точно тези,в които имаше най много протести и наизлезли цигани по улиците неспазващи никакви мерки срещу вируса! Те им сега коронавирус на тия цигане!

ти пък си тъп, че чак и вдлъбнат. бива, бива идиоти ама чак толкова прости и глупави, не бива.

Значи всички,или почти всички са го прекарали.А това за ,,втората вълна'' нещо ми светва в главата че ще бъде наречена Ковид-25,понеже ще е нещо още по-модерно.Тровят ни като мишки в буркан.

Намериха правиното лечение с фамотидин и изпраниха интензивните отделения.

За измислени болести няма лечение. Нито ваксини.

До тъпаците, които очевидно даже не разбират какво им се казва: 1. при такива чудовищни нарушения на Ковид-мерките като през предните седмици, всички казваха че ако опасността от Ковид е реална, ще последва огромен БУМ на заразените, болните и мъртвите 2. вместо това, от новината тук научавате, че се е случило точно обратното - "епидемията" приключва - и то точно в най-либерастките щати като НЙ, точно където беше организираната анархия Еми трябва да си пълна овца-идиотка, за да не можеш да анализираш тези данни. "Епидемия" никога не е имало! Просто едната акция на върхушката (расовата война и анархията) измести и унищожи предишната (унищожаването на световната икономика чрез измислена блокада). Но те много добре ви знаят, че сте тъпи овце неспособни на действие или дори независима мисъл - затова не се притесняват да допускат такива чудовищни логически грешки в театъра си. :)

И сега какво следва? Дай нататък! Унищожили световната икономика с блокада и ние тъпите не зацепваме... фактите са ясни, ти като си толкова отворен, дай инфо! Глупав комплексар! То и в началото на миналия век един грип утепа икономиката, па света продължи да АЕ върти!

Като САЩ излязоха от СЗО балона на вируса се спука.

Е сега вече яко ще мрат в Ню Йорк

Извинете,имах предвид Флорида.

Само един въпрос:Компетентни люде ни втълпяваха,че вирусът не можел да живее дълго на висока температура.Как така два от най-горещите щата на САЩ(Аризона и Калифорния)са пламнали?

Ами преди време бяха установили, че над 20% в града Ню Йорк са изкарали вируса. Ако този процент вече е нарастнал значително и мерките все пак спомагат за забавянето на разпространението... може би е нормално.

Не, процента не е нараснал значително. Този вирус се нуждае от продължителен контакт, далеч не всеки може да се зарази от вируса (предполага се че 60% от американците не могат, защото го елиминират с имунитет от предишна хрема, при източно европейците изглежда са 80%). И просто 2/3 от тези дето могат да се заразят вече са го изкарали. Но не са повече от 30% и затова вируса не вирее. Само по спешните отделения и старческото домове може да направи беля.

тук в сащ пишат почти всеки с малко съмнение че има коронавирус ако попадне в болница, дори да няма тест, за да се ютилизира огромния бюджет отпуснат на здравните заведения, които покрива всички разходи за всеки дори да няма застраховка. така че не се учудвам че статистически има най-големи числа, а отнесени към брой население не са толкова големи, можеби средно за света. така че няма нищо бомбастично, сори за спукания медииен балон......

И това - веднага след чудовищните струпвания на нигъри и джендъри в продължение на седмици по време на режисираното от Демократите (Дълбоката Държава) масово разграбване на градовете. Еми, сори: но трябва човек наистина да е луд, за да продължава да вярва в "епидемията" и в "мерките срещу нея" - режисирани отново от Дълбоката Държава на глобално ниво. А иначе всичко това се случва в Щатите, защото 2020 е изборна година и искат на всяка цена да отстранят Тръмп. А знаят, че с честни избори не могат. Затова "на всяка цена" означава наистина на всяка цена. Какви точно още престъпления срещу човечеството ще извършат до края на годината - предстои скоро да видим.

До тъпаците, които очевидно даже не разбират какво им се казва: 1. при такива чудовищни нарушения на мерките като през предните седмици, всички казваха че ако опасността от Ковид е реална, ще последва огромен БУМ на заразените, болните и мъртвите 2. вместо това, от новината тук научавате, че се е случило точно обратното - "епидемията" приключва - и то точно в най-либерастките щати като НЙ, точно където беше организираната анархия Еми трябва да си пълна овца-идиотка, за да не можеш да амализираш данните. "Епидемия" никога не е имало! Просто едната акция на върхушката (расовата война и анархията) измести и унищожи предишната (унищожаването на световната икономика чрез измислена блокада). Но те много добре ви знаят, че сте тъпи овце - затова не се притесняват да допускат такива чудовищни логически грешки в театъра си. :)

Ти обясни земята плоска ли е или кръгла?

Ти още ли лазиш тука наоколо, ве, охлюв? ЦРY казва, че е плоска - всички останали виждат с просто око, че е кръгла. Точно както с фалшивите Аполо мисии до Луната: ЦРY казват, че снимките от тях са истински - всички останали виждат с просто око, че са фалшиви. Ти, като виден Сорос-трол, съответно трябва да вярваш на шефовете си, че Земята е плоска. Всички останали виждат с просто око, че е кръгла.

Ню Йорк е град, а не щат.

ха ха ...щом казваш !!! велик географ

А тук вярно, че говорят за щата. Моя грешка. Днес четох новина за града. Обикновено ги копират.

и щат има както и вашингтон, даже града вашингтон не е в щата вашинктон а е като столица на сащ си е независим град не принадлежащ на никой щат. това е така понеже щатските власти имат много повече правомощия в щата си от федералните които са във вашингтон града.

Намирисва тая работа с вируса

Кой подуши. Той...

Да му мисли реднека от квадратните щати.