От децата с увреждания в Атия с любов: Надежда и вяра винаги има, когато сме семейство

Dir.bg ви разказва за живота на 14 души, споделящи една съдба, за които всичко е постижимо, когато са заедно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това са деца, живеещи в защитена среда и нямате право да им показвате лицата....

Първо браво на управителката и на останалия персонал който се грижи за тези изоставени деца ! Второ, най- вероятно има смисъл да им се купят лаптопи; но защо лаптопи не се дават на обикновени , нормални деца от бедни семейства ? В момента издръжката на едно дете с увреждания излиза на държавата около 1200 лева на месец; срещу минималните детски, който хората с нормален доход даже не взимат. В желанието си да се угоди на родителите на тези деца, забравяме нормалните деца, които също имат нужди. Все пак, едно нормално дете ще порасне, ще работи и ще плаща данъци; едно увредено дете ще бъде винаги получател на помощи. Малко програми в България спомагат за социализирането на такива деца и осигуряване на някаква подходяща професия.

едно дете с увреждания в бг никога няма да иде на училище или детска градина - услуги които се плащат от държавата за "нормалните" деца.... трябва да прибавите и тези субсидии към детските.

Че държавата е заета :((

Няма ли поне един път да напишете нещо хубаво за нормалните български деца - отглеждани с обич, труд и много лишения от родителите им? Защо всички статии са все за деца с увреждания? Убедена съм, че тези които критикуват т.н. лелки в домове за хора с увреждания никога не са имали контакт с хора с увреждания, но не пропускат да критикуват. Знаете ли колко е тежка работата на тези жени?

Господ да е с вас, мили деца и грижовни хора! Благодаря за грижите, които полагате за тези светли души! Обичам ви!

Да им дава господ здраве.Но като гледам лелките повечето са доста охранени.Явно добре си папкат покрай децата

От Северозапада? Видин? Еххх, само от там се пръкват такива юнаци

Да ги направим депутати поне са весели от сърце.

+++++++++