От четвъртък спират плановия прием и операции във Варненска област

Решението е взето след информация от болниците, че трябва да преструктурират дейността си, за да осигурят лекари и медицински сестри за ковид отделенията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако нямаш Ковид - лекувай се сам. Ако имаш Ковид - лекувай се вкъщи. А в Ковид отделенията братята роми ще танцуват и снимат клипчета.

Това не е ли един вид отказ за предоставяне на лекаркса грижа!

И.Д.И.О.Т.И....

Значи можеш да умреш от перитонит. Важно е да не умреш от Ковид. Но дори и да умреш от всичко друго - пак те пишат жертва на ковид!

Защо лъжеш бе? Перитонит се оперира по спешност, не по план, а жертвите на каквото и да било друго са почти същия брой с изключение на 2 от 18 класа болести. При останалите няма ли планови операции и откъде ви намират такива специалисти?

Не те ли предупредиха?

3евзек

Г-жо Марш бе, Тролските ви решения не работят. Предупредиха ме, но никой не успя да се върне, за да потвърди. Ще трябва пак да изпратите мутрите. Кога ще е удобно да ги причакам и тях?

Забрана на планови операции?! Старата песен на нов глас. С предизвестен резултат - жертвите НА МЕРКИТЕ ще надхвърлят КОВИД жертвите както през мин. година...

инфо, защо пак само 1/2 инфо даваш? Как си обясняваш, че жертвите, които уж са жертви на мерките, са съсредоточени изцяло в два класа причини - сърдечно съдови болести и болести на дихателната система и по време са всички съсредоточени по време на епидемичните пикове? Защо хората не умират повече от онкологични заболявания или от болести на храносмилателната система? Планови операции за тях няма ли? И защо не умират преди, между или след епидемичните пикове? Мерки извън техните периоди няма ли?

Вземи прочети в интернет ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД чрез хуманен геноцид. А не за геноцидът с Zyklon B и крематориуми. (Ванзейска конференция е съвещание на представители на министерствата и други властови структури на нацистка Германия, проведено в Берлин на 20 януари 1942 г. край езерото Ванзее във вила Марлир. На тази конференция е прието решение за начините за привеждане в ход на „Окончателното решение на еврейския въпрос“ – програма за геноцид над еврейското население на Европа, за която понастоящем се използва терминът „Холокост“.)

3евзек

Г-н Зевзеко, Благодаря за изчерпателния отговор, прочетох я вече. В тази публикувана в интернет секретна програма пише, че българското население ще бъде изтребвано по време на епидемични вълни. Нали бе?

гоцид = геноцид

Починалите след усложнения поради неизвършени операции и процедури пак жертви на "ковид"-а ли ще ги пишат! Всички ковидари вече са за трепане, не за съд! Това вече е гоцид прямо хората които имат нужда от редовни болнични услуги! Карантино- и маско-любците са фашизоидни престъпници!

гоцид = геноцид

Не съм сигурен да се радвам или да тъгувам. На тез операции тренираха като бъдещи лекари настоящите студенти и това действие разваля хубавия бизнес на Варненските гробари! Все пак имаше и успешни операции, нека го кажем честно, но не знам преобладаващия процент.

Всички медицински лица, продължаващи да участват в тази гавра и терор парите за свещи да ги давате! Амин,

Те това е да мислиш за населението! Само ковид се лекува и не точно лекува а има битка срещу неваксинираните (пак в името на доброто)!

Който не се съгласи да се признае за болен от ковид, да мре!

кацаров какво става нали владеехте положението за разлика от герб и национален план имате......

Африко, Африко!

УБИЙЦИ

Мангърчета прости, ще лапате маркуча (по израза на Пелтек Мангъров) на стълбите пред болницата ми се струва! :)

Много хора ще пострадат от това решение. Тъпаци.

Как не ги е срам! Боклуци!

е това вдига смъртността пе.да.ли долни после умрели от ковид и от гъдел под мишниците ДЕПМ