17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сертификата ми за преболедувал (с удължаването с 6 месеца) изтича след дни. И повече няма да стъпя в кръчма, докато не се отмени. А и след това няма да стъпя в кръчмите на АЛИБЕГОВ и компания. Свестните кръчми не са там. Снощи минах през половината център. По кръчмите е потресаващо празно. Хак им е - те си го искаха така. БОЙКОТ НА АЛИБЕГОВЦИ!

АЛИБЕГОВЦИ,скрийте се в мишите си дупки. И без локдаун не влизам в кръчмите ви

Тежко на тая държава, в която кръчмите са "БИЗНЕСА"!

Прави са хората да протестират! Зеленият сертификат беше въведен от ЕС с цел да се улеснят пътуванията зад граница, за да имам единни критерии за всички държави членки и уеднаквяване на стандартите. Имаше преди дни голяма пресконференция по въпроса в евро парламента. Някои правителства обаче, започнаха да си го използват както и им хрумне, като по този начин дискриминират хората и ги принуждават да си слагат ваксини против волята им иначе ще си загубят работата, че бъдат изолирани, няма да могат да посещават някои места и т.н. Това е НАРУШАВАНЕ НА ПРАВА! Ваксините са доброволни! Вероятността да се заразиш в Кауфланд, банката или общината където си на опашка е много по-голяма от масата в ресторанта или фитнеса! ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ И НА РАБОТЕЩИТЕ И НА КЛИЕНТИТЕ! НЕ НА ЗЕЛЕНОСЕРТИФИКАТНИЯ ТЕРОРИЗЪМ!

Моника да ти бера лайката

за БИЗНЕСА, всичко е БИЗНЕС. Само да питам - на колко левчета се равнява човешки живот. Уреваха орталъка, че не могат да взимат пари от кафенца с цигарки.

Протестерите на герб!

Без съмнение ,това са най-пострадалите и губещи сектори .И не е маловажно,защото засяга бизнеса и съдбите на стотици хора,семейства. Но! Преобладаваща част от хората не посещава тези места и няма да ги посетят не заради забрани,а защото живеем в пандемия и изобщо не е безопасно. А при този ръст на цените на енергоносителите и неизбежната инфлация само след 2-3 месеца фалитите на фирми и от други сектори са неизбежни . И чий протест ще успее? Ужасна ситуацията ,но кой ни е крив,че има пандемия и след осигурени безплатни ваксини сме с най-висока смъртност и най-малък брой ваксинирани. Няма никакъв шанс за подобрение на ситуацията,докато отново се държим като невеж и изостанал народ.

Ами хади де

Ади какво? Подстрекаваш негодование към демокрацията ни!

Големия ресет не предвижда среден клас, туризъм и ред други отрасли. От друга страна това сме ние народа и отново избиране същите палачи да го изпълняват плана на Шваб. Сега на 14- отново ще гласуват за Гербопитекусите, разни Курнелии... Злото е самия ЕС, докато сме в него тиранията ще нараства.

Алибегов и Сачева ги карат да протестират,да им пълнят те заведенията.

ТОВА ЛИ Е БИЗНЕСА НА БЪЛГАРИЯ - Алианса на туристическата индустрия в България, Българската асоциация на заведенията, Сдружението на заведенията в България, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Българската асоциация за здраве и фитнес, Българската асоциация на ритейл центровете?!?!?!?!?! КЪДЕ Е ИНДУСТРИЯТА? КЪДЕ Е ПРОИЗВОДСТВОТО? Българич е само фитнес, капанчета, и масажисти? ха ха ха ха ха ха

Тъпак! Хората остават без работа и препитание! Какво значение има в кой сектор работят!?!

циклон

Ако умреш какво ще работиш?

Зако са си избрали такива бизнеси дето ковид ги лови? Има толкова бизнеси онлайн дето бачкат пълна пара, други успяват да се адаптират към ситуацията. Тия са некви мързеливи кресливци.