17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а защо са го осуетили този план за бягство? можеше да са ги гръмнали по време на бягството!

Двама негодници, заслужаващи бавно, продължително и много мъчително на парчета да ги нарежеш...

С какво тази информация ще се потвърди и докаже и защо, ако реално е имало планове няма допълнителни наказания? Какви мерки са взети, за да се предотвратят подобни слабости в системата, които осъдените са замисляли да използват.

чеци-то не да бяга, а ДА СЕ ИЗТЪРКАЛЯ от затвора... Оправете си заглавието

Вместо да измислят геройски подвизи как предотвратили не знам кво си / ако е вярно да им дадат по една вътрешна присъда,ама няма да стане/ да направят един отчет къде са парите за затворите и кой ги усвои.

"Осъденият на затвор до гроб" ?! Не знаех, че има такава присъда в България.

Виж ся, работата на журналистите не е да издават присъди. Работата им е да поднасят въздействащо новините. В случая това не е грешка, а е по-скоро авторска интерпретация. Аз пък се радвам, че от седмици нямат правописни грешки и даже се напъват и да пишат по така...

Трудно му е явно на Чеци да изтърпи още три години в зандана. Тогава ще му мине половината присъда зад решетките и според милосърдния ни закон има голяма вероятност да го пуснат предсрочно за добро поведение. Да би мирно седяло, не би чуло видяло...

Единия - свиня, другия с блуждаещ поглед... оставаше и тези да ви избягат...

В подобни случаи не се предотвратява бягството, а се дава възможност за такова. И следва разстрел при опит за бягство. Ама много филми гледам.

Нов термин в правораздаването: ' ... затвор до гроб ... '

Гъби не готвят ли в този затвор ?

Фюри

Безмислица е написаното.

ТОВА СА МРЪСНИ ГАДОВЕ ВСЕКИ ДА СИ ПОЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНОТО !

Чеци изрода го сложете в сливенския и готово, край на "приятелството"