17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След поредното козметично разкрасяване на лицето с ботокс, Симеонова със сълзи на очи ще обяснява как е дала всичко от себе си за донорството. Каква пресконференция, да не я чака министерството или парламента. Моля Ви спрете.

За тази изключително важна позиция е нужен изключителен експерт и с международен авторитет. Тази "принцеса" е нито едното, нито другото. И колкото по-бързо Ананиев се отърве от нея, толкова по-добре ще е за окаяното ни здравеопазване. Но каго да сложим там?

Ето това е злобата българска! Вместо да говори за това, какво направи д-р Симеонова, Изненадан се занимава с козметичните прицедури на докторката. Колко си жалък. Тя е един ДОСТОЕН ЛЕКАР, такива вече няма или са много малко. А ти си въшка, впила се в други неща и безкрайно завиждаш на нейните постижения и възможности.

Не бе човек, тоя е щатният руски трол към сайта, по цял ден пише "коментари" като тоя. Задачата му е да сее недоволство у хората, все едно по какъв начин. Поне досега е така, като му наредят друго друго ще прави предполагам - по все същия кьопав начин, постовете му са все такива, като от умствено изостанал с основание мразещ живота си всезнайко.

dp, а ти нещатен трол на Сорос ли си? Или може би си щатен и не си сам, а сте няколко? Само тъпотии постваш, жалък русофоб - ти и останалите, които бълвате нонстоп помия.

На местото на Ананиев ли ?

Как да се отърве Ананиев? Както се отърва от проф. Плочев ли?!