Реформаторският блок настоя за оставка на ”картела” ВСС

Реформаторският блок призова всички парламентарни групи "да извършат своя морален жест" и да поискат оставката на "картела" Висш съдебен съвет (ВСС).

Обратно в новината

Коментари - Реформаторският блок настоя за оставка на ”картела” ВСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Препоръчвам на червените графомани да се позанимаят със собствените си умиращи партийни мутанти, които отровиха цялата ни държава!

Това са си чисто сталинистко-маоистки методи!Над закона,без спазване на законите и въпреки тях.Ще допуснем ли седесарски неомаозъм,а ла Вишински,а ла Червенков отново!?Не, разбира се!Ако има нарушения/а те златните в РФ/-по закона!

Реставраторите започват да се оливат и да минават границите на допустимата наглост в опита си да овладеят и яхнат всички институции в държавата чрез медиен шантаж. Май забравят че зад полунасипната им формацийка стоят цифром и словом 5% от българските избиратели. След още няколко месеца във властта обаче едва ли ще им останат и 1-2% подкрепа както са тръгнали. Тези са политически зомбита, възкръснали за малко от света на политическите мъртъвци, а се държат сякаш имат мозинство от 2/3 в Парламента. Съвсем скоро ще им се изяснят реалностите, обаче.

България е единствената страна в света, в която умните са 97%, а тъпите само 3%. Тази наглост и несправедливост спрямо останалия свят не трябва да бъде допусната.:)))

Имам един въпрос: Защо коментари и оценки се появяват на вълни и после всичко затихва? Някаква ротация на троловете ли се извършва?

Сигурно щото има много новини и трябва да ги обиколим всичките.

да най-после доживяхме и в парламента да разберат че мафията без подкрепата на съдиите няма как да съществува у нас.

БРАВО ! ВСС е кръбнака на мафията в България . Без този гръбнах нямаше да има грабежа КТБ

Радан Кънев е прав-тая шапка ВСС добре пази "недосегаемите" магистрати от справедливостта. От там започва корупцията, проблемите, "случайното разпределение на делата", "помилването" на мафиоти и престъпници с оправдателни присъди. Уж Етичната комисия е толкова етична, че вече не знае какво означава тази дума защото не е в речника на нейните членове.Пари-имоти-власт-безнаказаност-безконтролност=БЪЛГАРСКО КРИВОСЪДИЕ с шапка Висши Сътрудници на Службите.

Радане изказването на Василев може да помогне, сега е момента ,ако сега не се изхвърлят и не направите реформи, значи няма оправия.

Оставка и то незабавна да се започне от Искроф,цялото ръководство на БНБ,цялото ВСС,ръководни и корумпирани съдии виж писмото на редовите съдии.Т.е. Бойко да се вземе в ръце и да хване метлата.Виж вече сме след Румъния.Утре ще бъдем зад Занзибр.

Нека не забравяме едно нещо. РБ бяха организаторите на протестърите миналото лято. РБ е пряк проводник на американската политика у нас. Под тяхно ръководство се боядисваше паметника на Съветската армия, блокадите на кръстовища и на парламента, манекенката с голите цици пред френското посолство и стената от кашони пред немското посолство. Това бяха най-лютите противници на Южен Поток. Мекерета, които за жълти стотинки от запада са готови да ни газят като луди крави, без да ги интересуват нито национални интереси, нито национално достойнство.

Оставка на ВСС,ръководството на прокуратурата ,ръководството на БНБ,премахване на ДАНС,за да не издържаме с високи заплати нищо неправещи провинциални тумбаци....Добре да се задълбочите в биографиите на членовете на ВСС -мутри.

С декларации и изявления нито ще се промени нещо, нито останаха балами да е залъгват. Политиците са виновните, защото съдебната система е такава заради отказ за борба с корупцията, липса на разследвания и отказ за безкомпромисни закони за уличените. Нима изпрати властта НАП да разследва имуществото и разходите на семейството на полицая, който вземаше пари? Не, смъмриха го и го отстраниха. Нима полицейски служби, ДАНС и безбройните хранени органи имат реализация срещу семейните имущества на магистрат. Ако искахте борба ще търсите не корупцията, а парите от нея. Но властта парите не пипа, за да не пипат и нейните след време.

Съдебната с-ма /в т.ч. цацаротурата/ е филиал и част от мафията. Единственият изход е, тази измет да бъде изхвърлена на боклука и да бъде заменена от ново поколение. Колкото по-скоро, по-добре.

Да ги заменим с кадри, обучени и лоялни към западните ни интимни партньори. Колкото и да са зле в съдебната система, са направо злато в сравнение с алтернативата - да си внесем правителство като Украйна.

Ново...Разбирам, за червените боклуци сегашните са подходящи.

Съдебната ни власт е прекалено независима. Чак е независима от суверена, който и плаща заплатите. Толкова са независими, че са абсолютно безконтролни, безотговорни и безнаказани. За такава независимост не пише нищо в конституцията. Трябва да се промени системата като цяло, а не само състава на ВСС. И с нови к..ви бартака си е бардак, няма как да стане опера.

ВСС да са каквито и да са, по-интересно ми е като какви се изживяват тези еничари с половин процент и отпадъка на СДС като върхушка? Този "Реформаторски блок" е създаден от вън, но с каква цел, тепърва ще видим.

Ти нормален ли си???

Напълно нормален съм. Просто не съм платен клакьор като половината форумци. Айде, юруш към светлото бъдеще с реформираните костовисти.

Председателката на СГС и ВСС изтъкват едни и същи смешни мотиви за да не подадат оставка, какво ви говори това. Да се махат всички незабавно.

Да и заедно с тяхната и Вашата, Реформаторски боклуци!!!

само реформаторите могат да свършат нещо другите са мафия дано да имат сили и не се корумпират

+1. Един път да съм изцяло на твоето мнение. Дано да не сме за пореден път наивници, че вече ми идват в повече неосъществените надежди.

То и българския народ трупа гняв към тези в НС, но те никакви морални жестове не правят.

Незабавна Оставка на Това Правителство,назначено от Жозе Дол,и Веднага нови Парламентарни Избори,докато е още време,след това ще е късно Мутрата ще е изтеглил сумати заеми,и тогава вече няма какво да се прави,ще ги връщаме ние нашите деца и внуци.Борисов нищо не го интересува как живее най бедният европейски гражданите във България,че мизерува повече от циганин за да си плати сметките,а циганите и това не правят.Кога най после Фъндъкова ще забрани да се движат каруци със Цигани във Центъра на София,кога???

И това го казав--"съденият за кражба на водка от алкохолен магазин внук на висш партиен функционер Благовест Кирилов e Blago или gagnam_style"....

скоро ще му чуем май гласа. Герберите са като пате у кълчища.

Герберите са първите, които казаха, че царят е гол, визирам съдебната система. Забравихте Цветанов, който всеки месец пледираше да се оправят, даже беше кръстил акции на имената на подкупни съдии. Забравихте ли, бе уроди?! Сега и Радан се присъедини. Да, десните мислят за нацията. Левите мислят за уродствата си.

.

Интересно- за съдии говорят, а за това кой задигна 4 .5 млрд от КТБ никой не пита.Някой търси ли крадците, защото те командват съдиите.

"Владимира Янева и нейните заместнички отказаха да подадат оставки, твърдейки, че не са допуснали никакви нередности и че ако се оттеглят ще настане хаос."....... Да се чете - Ако се махнем ,ще се разбере какво се случва в действителност... и сигурно ще ни избесят по стълбовете...

Реформи ще има и ще са полезни, ако всички партии се обединят и пожелаят да направят добро за хората, но това не може да се случи, защото всеки дърпа чергата към себе си. Та ние все още нямаме работещо правителство. Хаос

Да разчиташ на нашите политици си е чиста кауза пердута.

Тези двойки не съм аз.

За 26г.,какви ''УСПЕХИ''има ВСС ,в Бг?????

Няма какво да се чудите..? Идването на Дол, беше да се дръпнат юздите на Борисов по един елегантен начин. Само Радан може да го направи това. ЕК все повече ще се отдръпва от мутрата Борисов защото всяко нещо си има граници и търпението на някои не е безкрайно. Не съм гласувал за РФ.

ЛУСТРАЦИЯ И ВСИЧКИ СВЪРЗАНИ С КОМУНИСТИ ,ЧЕНГЕТА ,ДОНОСНИЦИ И ВОЕННИ ОТ ПРЕДИ 10-ТИ ДА МОГАТ ДА ЗАЕМА ДЛЪЖНОСТ ДО ПРИСЛУЖНИК В ДЪРЖАВНИТЕ УЧРЕЖДЕНИЯ.А КЪДЕ ЩЕ СТЕ ВИЕ ,Д-Р МОСКОВ ,С ЧИЧО АЛБЕРТ МОИС КОРДОВА ,ЛЕЛЯ СОЛЧИ МОИС КОРДОВА ,С ПАРТИЗАНСКО ИМЕ -ЕЛКА ,ФАМИЛИЯ ИЗВЕСТНА В ПЛОВДИВСКА ОКОЛИЯ СЪС СТАЛИНСКАТА ЖЕСТОКОСТ И ТЕРОР .КАЖЕТЕ Г-Н РОСЕН КОРДОВА.

Sm3hurk0

Срещам онзи ден Радан Кънев и му викам: Радане, нали щяхме да реформираме..., Дай малко да се напънем и да мръднем, да видят, че правим нещо. - Толкова съм мръднал, че няма накъде повече !

Роформаторският блок призова всички парламентарни групи "да извършат своя морален жест" и да поискат оставката на Висшия съдебен съвет (ВСС). В Парламента такова "животно", като морал не съществува.Всичко там е сложна съвкупност от партийни и лични интереси, а държавните са напълно "заебани".

Моментът е много специален..! Трябва да има консолидация около едно радикално мнение относно Съдебната система. Но в никакъв случай не по правилото:..на всяка цена! Имайте в предвид, че ЕК ще подкрепи само действия, които наистина ще доведат до видима промяна. Следователно трябва организирано гражданско участие, което да даде гръб на Реформата без значение кой ще я прави ..Радан или Петкан..?

Няма нещо което сме направили под натиск от вън и то да е читаво.

Това недоразумение на Природата Рамадан Кънев,нещо се е взел много на сериозно щом не се спре да командва кой да си подава оставката и кой не,все едно този Тиквеник е спечелил изборите сам и той каквото реши,Църен Ваньо на добри номера го е научил този лилипут със глава на макак.Оставка бе Мухъл подавай веднага,народа не те е избрал теб,че да казваш ти Боклуко кой да си ходи и кой не.

пък ти можеш да даваш мнение от името на другите.Простака като няма аргументи започва да ръси простотии!

Коя е водещата управляваща партия,Герб или РБ? Дали не се работи за някой друг? Не че няма нужда от реформи,ама... да сменим едни хора с наши ..не ми прилича на реформа.

Този Кънев да се спре малко, защото политическите назначения и плодовете, които берем в момента, започнаха и се заложиха от неговия учител Иван Костов.

Имате мнозинство ,действай ,а не се обяснявай !

''Държава се управлявало ,много трудно"?????? АЙДЕ ДЕ , ДАЖЕ МНОГО ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВА ,....ПРОСТО НЕ КРАДИ ,И ЗА ВСИЧКО ЩЕ ИМА ПАРИ . Без пари нищо не стаА,много пъти съм пробвал.

Как да ти се вярва Радане след тази целувка с Боко и ГОЦЕ?

требеше да цунка местан и волен

Не късно, ще го направи.

Да се внушава: " Реформаторите искат да разбутат справедливия български съд по указание на американците и европейците, за да отслабят държавата"!

Българската съдебна система да се даде под аренда на Германия. До три години сме влезли в релси.

и нс трупа гняв от години, ама няма да подадеш оставка нали?

Много бавно и мудно действате !!! ТОТАЛНО ИЗРЯЗВАНЕ НЕ ТОЗИ ТУМОР И ДЕЙСТВИЕ ...!

Докладът за Бг-СЪД.СИСТЕМА е същият както ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ: ---''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ,НА ВСИЧКИ НИВА"........ И ОЩЕ ,ОМБУДСМАНЪТ на РБ ,К.Пенчев: ''ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТИ ,ВСИЧКО В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ,....ОПОРОЧИХМЕ И МЛАДИТЕ КАДРИ".... И полезният ЛАФ : ''ИЗЧИСТИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ,И ТЯ ЩЕ ИЗЧИСТИ ОСТАНАЛОТО "....

Защо приятелските служби не дадат информация,а само дрънкат без едно доказателство.Може и да има истина в твърденията,дайте поне един хванат и опандизен съдия.Дайте и предоставете доказателства,а не само разтягане на локуми.

А ти ,къде видя РЕЗУЛТАТИ ---26г.?

ВСС е конгломерат от корумпирани магистрати. Оставка! Браво Радане.

абе тоя радан вече е господ и реди реди

Какооо,ако не реди ,защо не реди ,ако реди ,....защо пък реди ? Е,какво искаш българино тъп?

кам "кака": видимо радан не ти е изгоден? сещам се кои си, що бакшиш прибра от бандугите

Нищо няма да се промени докато обществото, всички ние не го поискаме.

Какво искаш да променяш?Всички дрънкат за корупция,но няма нито един закован съдия или прокурор.

----НАШИЯТ СЪВЕТ СЪДЕБЕН--- Имаме си Висш Съвет Съдебен , на народа---НЕПОТРЕБЕН. В него постоянно цапат Цаци, влизат с куфари---юнаци. Бонусите им не стигат, нови пратки ще пристигат. .................. и т.н.

Предприема се законодателна инициатива и се премахва целия ВСС. После се премахват съдиите, които допускат множество грешки и не остават и съдии.

За какво са ни Бг-съдии ? Нали и без това ,всички дела се водят в Страстбург !?

Ще ги сменяваме до дупкаааааа!

Що за държава сме,що за хора сме.Всеки иска нечия оставка за да набута свои хора и никой не работи!!!