Директорката на училището в Дебелт подаде оставка

Директорът на училището в Дебелт Таня Вангелова, в което бе изнасилено 11-годишно момче, е депозирала молба за напускане от 12 декември. Оставката е доброволна.

Обратно в новината

Коментари - Директорката на училището в Дебелт подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към журналистите - моля ви малко за по-сериозно списване на новини! Недейте да пишете просто ей така за бройката! Поредната новина която е пълна с излишна коствена информация а по въпроса много-много не се казва. П.П. В заглавието присъства "директорката", а първото изречение е с "директорът". Поне ги съгласувайте тия думи де! На брой публикации ли ви плащат?!

Само оставка ли?! Тя трябва да бъде съдена тази жена, за назидание на всички безотговорници. От нейното безхаберие явно са пострадали много деца. Прикривала циганите (може би от страх) които малтретират децата. Съд за нея. И възможно най-строгото наказание за причиняване на вреда поради немарливост.

Каква е тази практика в България.Правиш някакъв гаф в пряката си работа,не си изпълняваш задълженията и подаваш оставка.Приема се и готово-нямаш в досието ти нищо опетняващо.Запратиш националния отбор по футбол в седма глуха от безхаберие-оставка.Ами где са точките,членовете и алинеите от Кодекса,от закона и др.Веднага те уволняват по някой член от кодекса или от закона.Дисциплинарно...

На директорката от сърце- дано на твоите деца, внуци и прочие издънки да се случи същото!!!

Какво прави инспектората по образование, респективно нейният стар шеф-гербаджийската мома?Знае ли какво става в училищата,в часовете,в междучасията, колко ученици ходят на училище,какво поведение имат. Извинете, ама те учителите няма да вървят след всеки ученик който ходи до тоалетната,я. Тя нали не се заключва,всеки може да влезе и другия отвън да гледа! Тя-директорката горката си изпълнява задълженията-всеки месец си получава заплатата и задълженията-да разпредели субсидията така, че по-голямата част да остане за "допълнително материално стимулиране" и най-вече за нея!

Само не разбирам как е възможно в западния свят да се справят с всякакви етноси и цветове, само в България ги дондуркаме с осигуровки и безнаказаност! Ромите са мързеливи и смрадливи. Държавата обаче си трае защото им е единствения електорат! Ако съм на родителите ще ги линчувам, защото със сигурност възмездие от страна на държавата няма да има. Дали държавнизите ни знаят колко много ни е писнало на нас българите да носим на гърба всякаква такава измет?

А, ти дали знаеш, че "държавнизите ни" калесват човекоядци от цял свят, за да може в определен момент да подпомогнат геноцида над българите.

Абе "много добре" се е справил западният свят с етносите, расите и цветовете, няма що! Виж само какво става в "любимата" УСА с ЦВЕТОВТЕ - също като у нас, само че там ги застрелват и стрелците не ги осъждат, за разлика от тук!!! Ако пък погледнеш към Германия, Франция и добрата стара Англия ще забележиш, че там е още по-зле! Даже някои казват, че се бил възраждал фашизмът, сякаш им е ясно що е то фашизъм!

Тях ги защитават лидери мастити, отдавна станали политици бандити. Жандармерия и полиция денонощно ги пази, да не би случайно нещо да се окепази, да не би случайно някой да пострада или от неговата глава косъм да пада. Всеки вопъл и стон за лъч просветление се заклеймя като етническо престъпление. Всяко искане за спазване на човешки права се разбива в погазване на техните права. Като божествата нови са с права вездесъщи, кажеш ли истината, държавата ти се мръщи . Даже името им нямаш право да споменаваш, Кажеш ли го - за дискриминация присъда ще излежаваш. Надигне ли глас българинът грози го съд и закон, как така ще спъва техния нагон. Как така не иска да се труди и мре, тяхното благо кой ще създаде? От тежките окови сълзите напират, позор и безчестие сън не намират. Тежка десница с гняв се въздига но държавата бързо и в миг я възпира. Но така е ! На робите слепи в роската страна смърт се полага, и то не една. В скотски обори по корем ще се влачат, кат своята свобода и държава не тачат.

Новото робство В собствена държава роби сте вие, кат овце и добитък всеки ви бие. Българин щом смееш да се наричаш, На смърт жестока веднага се обричаш. Безпросветни,мародерски, примитивни тълпи без милост напират на ваши врати. С чукове ви трепят,с триони ви колят, И на нищо свято дори не се молят. С алчност и цинизъм, типична за скот, обират плодовете на вашия живот. Къщи и мази изтърбушени зеят, сърцето и устата в ужас немеят. Дувари съборени, огради разбити, дървета изсечени от тълпи немити, от всяка руина желязо се изскубва, вандалщина бавно умът им погубва. Днес е поредния ограбен дом, утре старица, удушена с взлом. После невинно, разчекнато дете, в зловещо, пусто, ограбено поле. Бащите и майки ваши съсичат За жълти грошове хора отвличат. Вас ви изнасилват, палят и убиват, български народ бавно затриват. Децата ви без хляб и вода жестоко гладуват, но от вашите данъци те непрестанно пируват. За вас няма ни помощ, ни средства, ни доход, всичко е за тях в безчинствения им поход. Те тънат в охолство с вашите пари, нищо не плащат, гуляят до зори. Сметката плащат българите роби трудещи се зверски до тъмните доби. Отчаяният ум плаха надежда създава че власт и закон тях ще обуздава. Но, о, жалки и празни химери и мечти, Нищо в таз държава не мож ги озапти. Няма ред, няма закон, няма порядък, властта бди над техния безпорядък. Пазят ги комисии, комитети и адвокати на които пак плащат българите глупати.

всякакъв БОКЛУК е написан в статията но не и какво ще правят с наглия изнасилвач...? Чакаме отговора

Същото, каквото направиха наскоро и с дъртия български боклук насилвал други две момчета - 3 години условна. Докато не преминем към масово гражданско неподчинение с искане за нови и адекватни наказателни закони веднага така ще е.

Педофилството трябва да се наказва по най-строг начин, не става въпрос за конкретния извършител. Преди време имаше случай на задържан холандски педофил насилвал циганчета срещу заплащане. Протестите в случая са заради етноса цигани - това е болезнена тема във всички български селища, всички са пропищяли от техните престъпления, но нищо държавата не прави нищо. Представителя им в парламента е осъждан, лежал в затвора за сериозна измама, помилван от президента и сега е пак в парламента? Как така осъждани лица за сериозни престъпления са във властта? Защо купуването на цигански гласове е официално в България и всички парламентарни групи участват? Защо в Дебелт управлява ГЕРБ и нищо не се прави за овладяване на циганската престъпност там? Циганите се смятат над законите и 95% от тях не работят и се занимават с криминални дейности. За 30 и повече регистрирани криминални деяния те дори не са подсъдни и биват освобождавани до 1 час след криминалните им подвизи. Педофилството при тях е ненаказуемо и затова виждаме го разпространяват в училищата без страх от наказание. Редно е да има респектиране на този етнос, за да бъдат принудени да спазват българските закони. Ако властта не се заеме, ще трябва граждански силови структури с бръснати глави да се заемат с респектиране на този етнос и принуждаване да спазва законите....

Понеже не е хуманно отменихме смъртната прусъда. Всички останали наказания са намалени и много се внимава да не бъдат накърнени правата на престъпниците. Затова предлагам да се отмени и наказанието задържане под стража. За всички престъпления да остане само едно наказание - предоставяне на общественото недоволство. Т.е. всеки който иска може да предприеме каквото намери за добре въздействие с цел превъзпитание на провинилия се. Сигурен съм че след няколко такива наказания разко ще спаднат всички видове престъпност.

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става ИСТИНА, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

тази сега как ще си плаща лизинга по нагоре по веригата , всички на държавната софра са на лизинг от ченгето до военния и данъчния

Проблема с безработицата може да се реши с разкриването на няколко фабрики за сапун , който да изнасяме и така ще вдигнем стандарта до този на скандинавия.

с подаването на молба за напускане нещата няма да се оправят. Нека на този етнос им направят училища където ще са си само те и хем никой няма да ги закача и подиграва хем ще са си сред себеподобни

Може само до завод за метан!Така бързо се интегрират!

Може... Примерно в Румъния... Или, най-добре в Индия.

Ти защо мислиш навремето са избягали от Индия и са се пръснали по света. Там ги унищожават като вреден дивеч. И ако тука "ромите" се събират по десетки, там тълпата е от стотици хиляди и ги анихилира без остатък.

Николовв

Те са като бурен, плевел, който иска много бой с мотиката за да бъде изкоренен!!!

В мърша се превърна народа!Оскотяха учители,лекари всички оскотяха до безобразие!Полицаите само чакат муфта и лешперят,политиците са гортови да се обрежат за още един мандат!Не разбирам защо и е на България свобода,да се връща в стюз с Турция!Така би било по-добре,наказания,ред и бурки,ще има за всички!Икономиката,ще се развие и ще има легално ДЖАМИИ навред!Аферим на българската интелигенция!

Още жертви на политико-циганския съюз.Този терор няма край.

Само затвор за директорката!Да лежи с ромките и да се назслаждава не техните ласки!

За учителите,за отговорните директори само затвор!Затвор за немарливо отношение и груби проспуски в сигурността при работа с деца!Затвор за погазване правата на децата,за погазвнае на личностното достойнсво и за подпомагане на сексуални преступления в повереното и училище!ЗАТВОООРРР!

А долните, шибани, платени мекерета от българският хелзински комитет защо мълчат като п...ки за това гнусно престъпление?! Иначе искат оставката на министър Москов когато казва истината и нарича циганите ''цигани'', а не се лигави като другите дупедавци около него с ''роми'',нали?! Защо нито един от тези педали не каза и дума в защита на битите лекари и на това нещастно дете в Дебелт?!

Те са анти българи и антихора, плаща им се да бъдат такива. Сиреч, пълна измет.

А къде е ромчето Брайко? Пазите ли го?

Не само настлника но и родителите му също трябва да бъдат осъдент и в затвора заедно с него за това, че са създали некачечтвен продукт с парите на данакоплатците и да плащат на Гошко всей месец обезщетение по 500 лв докъто е жив Гошко само танка ще се научат да аъзпитавт децата си. Но тъй като Бойко и ромите четата едни същи книга "Венету" то аз се съмнявам, че насильника ще бъде осъден. НЕКа да не хабравяме, че това техният електорат.

да не бъде разследвана и наказана за бездействието си. Хитруша!

Това че директорката е напуснала, кел файда? Ше мине известно време и Асан пак ше измандръса някой друг (момче, момиче - каквото има).