Александър Йорданов: Не главчев, Борисов отстъпи пред БСП

Решението на Димитър Главчев да подаде оставка е сериозна политическа грешка, която е както негова лична, така и на ГЕРБ, коментира Александър Йорданов.

Обратно в новината

Коментари - Александър Йорданов: Не главчев, Борисов отстъпи пред БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

все се пъне да изпълзи от нафталина

Марешки, да кротува, че я виж са му изкарали от дс и народа кирливите ризи. от народа виждаме и ако кривне, забравете за бензиностанциите и аптеките му, от раз ще фалират. да си мирува и да не ходи ту на ляво, ту на дясно, че след това да не реве, като не влезе, а и не вярвам да влезе. аз съм ясновидката от Италия, знаеш ме, заповядай да ти шушна на ушенцето, анадънму булгар магарешки

След промените Йорданов заяви, че всичко направено при социализма, трябва да бъде разрушено, а поясите в Добруджа изсечени, добре се справят.

Илитератна редакторице, наемете си грамотен коректор и си оправете ортографията, а не само нея...

Сашо, Сашоооо, никога не си блестял с интиалектиката. Бай Хей и свирки ще прави, само и само да се добере до евро-редседателството. Щото има пари в тая работа бе Сашоооо!

Затлъстели начални учителки ---да не се обаждат, да си гледат климактериума и да се молят да не дойдат комунистите на власт, щото мамата ще им евем на такива като тоя!:))))))

Наред е мекерето от СКАТ Винкела Симеонов и перхидролената му разгащена тайфа! Борисов да не се услушва! Да ги маха и да си ходи и Той!

За първи път съм съгласен със сашо свинята.

ей затво ти скъсвахме г-за новобранец такъв знаешме че си измекяр

Главчев не се ли пише с главна буква?Е наистина сме не само дебили ,но и неграмотни.Предлагам безплатно обучение по граматика!

Още един от кръвната група на професор Михаил Константинов. Защо политически сили, които са в небитието дават акъли, не е ясно. Тия още не са ли опразнили "Раковска 134"? Какво чакат? Александър Йорданов, този проблем да реши, че иначе съвсем ще изчезнат от картата. Как да му обясним, на господина, че ако Главчев беше послушал неговият съвет и не бе подал оставка, твърде вероятно е този парламент, а с него и правителството да отидат в небитието. Вчера се видя, че като се дръпнат БСП и ДПС, проблемът с кворумът е голям. Тя Саше, не става на инат. Няма победи, няма загуби, има парламентарни правила, които са задължителни за всички! Забрави ли, че Главчев един път едва оцеля пак по същият повод. Нищо не е разбрал! Само глупакът се спъва два пъти в един и същи камък! Ама пусти мерак, да защитава Борисов и да се докарва пред него!

на думите на внука на този, който вместо като учител да учи децата на ум и разум взел че като офицер командир на картечната рота е разстрелял децата от Ястребино?! И Александър Димитров, като дядо си, мисли че налагането на определени обществени порядки и отношения, в това число и междупартийни и парламентарни, може да става само чрез ликвидиране или силово налагане над противостоящите му та за това такива бяха и действията му в началото на прехода! А сега този политически труп гледа по някакъв начин отново да влезе в политиката, но хората хлопнаха мандалото и завинаги затвориха портата на активния политически живот за него и другите като него.

Този толкова много компрометира Бълария в качеството на съпруг на жена си и посланик в Полша! Срам и позор! Да изчезне за винаги!

"Тоя пребоядисан у синьо комунист откъде го намерихте. Откъдето и Ивайло Дичев, Илиян Василев, М.Константинов? Все ибрикчии на Козяка. Уж американците щяха да събарят комунизма,пък техни партнъри тука са им все комунистически типове от близкото, настоящето и бъдещето минало"

намериха за коментар бе?

всички сме отстъпили пред бсп с тоя национален микс 20% катили 80% дебили ....................

Ал. Йо. един от престъпниците на прехода.

Този е внук на убиец на ДЕЦА!

Тази фашистка издънка дано изчезне вдън земя!

vasil

Ал.Корданов е внук на поручик К.Йорданов колкото и сегашният президент Румен Георгиев Радев е брат на бившия министър Муравей Георгиев Радев.

vasil

Корданов да се чете,разбира се,Йорданов.Йордановци наспорил Господ.

Като попрочете коментарите човек, ще му стане ясно, защо държавата е зле. Още не сме се излекували от чумата на 20-ти век.

божее, ей такива кога отидат до живот в затвора тогава ще се оправи БГ, долно същество продажно и гнусно,

skromna35

И защо Главчев е с малка буква?

Защо всички се фиксирахте в Главчев и се правите ,че не забелязвате онази невъзпитана жена която каза -"защо заради този човек се подлагате на самоунижение, нямате ли достойнство" за което и бе изгонена? И това ако не е обида здраве му кажи , а искането на оставка от обидилата е наглост. За пореден път тази жена показва , че е на високо ниво на некомпетентност и е срамота да се бори за още по високо което доказано не й подхожда.

"Лично аз недоумявам как може лидер на една партия да не защити председателя на парламента, а да го предаде с думите..." Пък лично аз недоумявам как този антибългарин има нахалството да се обажда след като изля жлъчта си срещу България пред членките на ЮНЕСКО и пред Съвета за сигурност на ООН заради Ирина Бокова... В държавата на дебилите е ежедневие...

Какъв първи човек в държавата бе Саше? Той е просто едни дупетат с малко разширени правомощия, иначе казано - пръв сред равните.

мършо, изгонването на Нинова не беше правилно, не може заради критики на любимия ти вожд да гониш , ясно ли е, аз не искам да живея в диктатура а в демокрация където да критикувам без страх от преследване, властта сама себе си не критикува, те само се хвалят, коментирай защо главчев използва властта за да не се чуват критиките,

с шарещите очички, дебелосерецът Шашко, "доцентът" Шашко, виликият дипломат Шашко, завършил ШУИ отново се обажда. Дори няма представа колко е нагъл.

Този индивид много ме дразни винаги когато се изходи неподготвен по какъвто и да е въпрос!

На 20 декември 1943 г. по заповед на дядото на Александър Йорданов, подпоручик Константин Йорданов, войници разстрелват на шосето край село Ястребино (западно от Омуртаг) 18 души, включително двама старци и шест деца от 7 до 12 г. Децата са Надежда на 12 г., Иван на 9 г., Стойне на 7 г., близначките Ценка и Цветанка по на 13 г. и Димитринка на 11 години.

участта на председателя чесно много малко ме вълнуваше. какво стана с оная ума глава на ГЕРБ дет на същото заседание се изцепи че "80% от българите били дебили дето не могат да четат" гледам по телевизията по някои програми тази дребна подробност я пропускат в репортажите

Нищо не си разбрал, ония с 80% е от БСП. Казва се Иво Христов. Така е в живота, някои трева пасат и минават през него без нищо да разберат. Ти си такъв.

Нещо си се объркал. Депутатът от БСП Иво Ангелов Христов нарече българският народ дебили, а БСП казаха, че е прав.

Я недей да лъжеш! Той нарече само дебилите дебили!

На този, не че не му знам името, но не заслужава да се произнася,вместо да се изказва трябва да е в затвора, защото е един от гробокопачите на България! Не ме разбирайте погрешно, стоя зад промените и демократизацията на страната!

Ей пикльо избирай , или в Затвора или от където си дошел на село , да копаш компирите , всички Тъпанари крадливи са от Варненско !

Този Домат още ли е жив ? Аз го мислех за пукнал ! Какво Китаец , заяждаш се , твоето свърши и никой не ти обръща внимание !

Този ревеше, че е "демократ", а точно когато най-безцеремонно е погазена демокрацията, защитава Главанак Главанаков. Защо Главанака изгони Нинова? Прочетох подробно какво е казала и не намерих нищо обидно и невярно. За този и подобните нещастници ще припомня думите на Волтер: "Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш."

Не откриваш ли противоречие в думите си? Или не ти е дадено?

Въпреки всичко казано от големият Ал аз ще каже, че днес беше един добър ден за българската демокрация.

Само идиот като този от снимката може да си въобразява, че нещата се решават в България и от българските политици. Нещата вече са решени. Те следват своя ход. Днес е Главчев , утре Борисов Решават ги ПУТИН и ТРЪМП без бабешкерата която се гърчи като дърта змия около вила. РАЗПАДА на ЕС и България е очеваден. Предстои нов ДЕСЕТИ НОЕМВРИ , но този път не по съветски , а по американски образец.

Ето и този Маймун ! Не отстъпиха пред БСП , а отстъпиха пред Демокрацията , защото нищо няма такова че един Изрод да затваря Устата на Опозицията ! Твоето мръсен Маймун който отдавна за този Криминален преход трябва да си в СЦЗ , а си на свобода е чисто заяждане ! Време е за Закон такива като този да бъдат разследвани за Държавна измяна и Унищожаване на Българския Народ !

този главоч, александър не знам кой си докога ще лочи и замърсява публиното пространство? То не бе при соцъ, не би при костоф а сега при боко.тиквата ги ръси, изхождасе компетентно, ай, ----ррррррр, бре кюспето много отворко, то много компитенция та чак комплексар мяза да е! Къшшшшшшшш, Машала им викат на таквиз НАРОДЕ ????

И да си дийдем на думата , Следприватизационите проверки трябва да има и да продължат , и то по-сериозно и подробно . Това е , не трябва да има заден ход, иначе ГЕРБ - пада от власт .

главчев беше добър председател и затова не го искаха бсп, те не искат положителните, не могат да търпят умните и интелигентните, мразят и унищожават всичко добро само да се докопат до кокала но сега ще видим кон боб яде ли

"Добър", не значи, че трябва да си изпуска нервите. Всеки в този тъп парламент има право да се изкаже. А Йорданов да се скрие...че се размириса.

Да се готвят Кютев и Сланинова!

За съжаление, пак си прав!

че де да седне - на дедовия ли???

Този пак изпълза и се развоня.

сещам се- тате гледаше прасета и на най-личното викаше Сашо. Тъ, тъй.

а па на дядо все беха гошковци. ама не от перник.

Борисов какво да ги прави, отворили такава голяма уста ще го глътнат още малко барабар с Главчев и жалко защото той възпитан човек, но те нямат насита бе, нагли сте.

тази детска учителка от шуменския университет да си седи мирно и да кротува, достатъчно се ояде и окраде всичко до което се докопа

И защо не е сред показаните преди няколко дни най-богати българи ?

българската демокрация.Ха сега да видим Курнито как ще се оправя сега със устатата като нея Цвета Караянчева.След време и на нея ли ще им иска оставката?Въртя си,въртя си задницата Курнито и седна на бодлите на таралежа.Давай Караянчева,да разберат комундетата какво е председател на народното събрание.

Всеки по реда си.

седя и чета този генетичен престъпник, абе нямали кой да му сложи край на мъките!!!

Десиславааааа, събуди се и си оправи заглавието, или си изяш дипломата.

може и да е правилно главчев с малка буква.Който илезе от герб отлита в небитието.Остава само кефа как им го набутаха!!

Просто си дреме на работното място женицата.

Към 111111 Погледни най-напред твоят правопис! Пише се изяж, а не изяш. Неграмотник на неграмотник проповядва!! Хи-хи!!!

Е, радвам се за тебе. Хвана ме. Дойде ли ти сърце на място?

БСП и Нинова трябва да докарат Борисов в парламента и да даде обяснения. Иначе просто направиха евтино театро за абдалите. Да напуснат отново до обяснения от Борисов.

ГОЛЯМО ШОУ ЩЕ Е ПАК ДА ИЗГОНЯТ КУРНА ОТ ПАРЛАМЕНТА;)

Този дебелак, детска учителка през 1992 г. заяви, че Русия вече е изчезнала от картата на света.Този и Костов наложиха скритата ,корумпирана приватизация и подписаха жестокото искане на Световната банка и МВФ, 75% ликвидиране икономиката ни и 25% приватизация/1997 г/. Виденов отказа . Отказа и на Газпром да продзаде без пари Нефтохим. Наеправи го Костов с тези продажници. Тогава Русия плати , чрез Кюлев по 70 ДМ на студент, да крещят, Кой не скача е червен... Бащата на този е застрелял малолетните Ястребинчета лично

Те поискаха изслушване преди това и мнозинството го отхвърли. Тоест е спазена парламентарната демократична процедура. Сега ще изглеждат като вечно недоволни хунвейбини или като "умни и красиви" изнудвачи, за които няма значение волята на мнозинството. Но ще има вот на недоверие към правителството, той ще присъства и там могат да му поискат обяснение, но не могат да го накарат да го даде.

Бо клук отивай при оня 10%.

Много шум, много ''кръв'',много напрежение,...и това за какво? За оставката на най-кроткия и добродушен председател на народното събрание от всичките 27 години до сега! ''Пирова победа'' е малко да се каже. Халал да им е на БСП, главата на Главчев. Едва ли дори самия той ще съжалява за случилото се след като премине шумотвеицата за няколко дни.