БСП призова Цачева и Радев да подадат оставки

БСП призова министрите на правосъдието Цецка Цачева и министърът на вътрешните работи Валентин Радев да подадат оставки.

Обратно в новината

Коментари - БСП призова Цачева и Радев да подадат оставки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво се прави на политик, а не се разкара тогава?!

Абе кога министър на БСП е подавал оставка за далеч по-сериозни неща, че сега тези искат оставки!? То бива наглост и дебелоочие, ама тяхното край няма! Не че министрите на ГЕРБ не са за оставка, но точно от БСП да я искат, при положение че те никога не подават оставка, независимо от провиненията на министрите си е нагло.

ПРАВ си! БСП са най - големите наглеци! Не стига че на няколко пъти обезкостиха държавата, фалираха банките, последната приватизация на печеливши държавни предприятия беше при станишев и петър димитров, и днес вече другарите борци за справедливост!

Това е единственото,което тези мърлячи могат да направят-оставка на гьонсуратханъм,валеторадево и цв.цв шеф на комисия по сигурност.В Словакия падна правителството заради убийство на журналист,а тези..

Ще ги подадът защото са ''морални'' ама боко и дружките им няма да ги приемат поради същите причини...Дебилите се оядоха и този път властта няма как да изпуснат колкото и да се омажат..

КОГАТО и да подаде оставка ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОПГ ГРОБ,все ще е късно!!! Не само отделни министри! Тотален разпад и хаос цари във всички нива. Но така е като навсякъде са бездарни и нагли калинки,назначени за да слушкат вожда и учителя(да се свети името МУ) "ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ"...

Прав си, но партията за която това е в пълна сила е БСП! Същите, които нямат нито един кмет на областен град, а са тръгнали държавата да оправят!

Това е красноречива илюстрация как партията ГЕРБ се е сляла с държавата. Изборната машина на Цвъко работи отлично. В общините ще срещнеш предимно калинки, назначени от ГЕРБ. Останалите не смеят да се обадят, за да не изгубят работата си. Депутатите от ГЕРБ носят чували с попълнени бюлетини, "за да помагат на бременни жени от избирателниуте комисии" и т.н. и т.н.

призоваваха и за по големи заплати на надзирателите,нали?!

БСП много знаят,но като са на власт са същите ...дори по-гнусни защото се правят на социалисти.

Цоциалисти...

То се иска морал да си хвърлиш оставката. Не като герберчетата - днес оставка, утре си я оттеглят, щото народа си ги иска... Това или го имаш, или не.

Да ми кажеш станишев защо не подаде оставка, когато "загуби" папките със секретна информация, де бяха тогаз другарите му, нали са борци са справедливост, или са лицемери и говорят както им е удобно? Какво ще кажеш?

Заедно с тия двамата политически мушмуроци Цвъчка Цачева , Радев армейският офицер да се иска оставката и на Цвъки Цвък-сивият Герберски кардинал за нанесени щети на България, като бивш шеф на МВР, корупция за апартаментите закупени на ФЗЦ и неадекватното му политическо държание по случая СКРИПАЛ.

Редно е лумпените Цеца траверса и Вальо фатмака да си подадат оставките, само че Боко Тъпото с кого ще ги замести? Герп няма подготвени и отговорни кадри за нито една сфера от обществения живот и политиката. Цялата им работа е една измислица, куче влачи, диря няма.

е и какво ще се оправи-всички депутати и министри в ОСТАВКА

Такава е практиката във всяка нормална държаваа. За съжаление България не влиза в тази категория.

Кое? Като избяга затворник да се махне министъра? Що говориш глупости бе? Това е поредната популистка акция на курни!

Да избяга затворник е едно, а да избяга въоръжен - съвсем друго. Ама то гънки се искат за тая работа, а вие в ГЕРБ хич ги нямате...

Курни защо не иска оставката на станишев и агента гоце, когато 2007-ма година между министерския съвет и президентството стъпкаха и убиха на място на пешеходна пътека 28-годишната Ирина Драганова, къде беше Курни като е такъв борец за справедливост? Само че тя си мълча, защото премиер беше станишев, а президент агента им гоце

Въоръжени затворници. От една година са знаели, че се подготвя бягството им. Какво повече искаш.

Профан.

да уволнят и чистачката която тичайки след бегълците е замитала следите им!!

Обвинете Путин

В изтрития пост намаше нито една обида или цинизъм само истината за шайката ГЕРБ ,която е вече политически труп. И доказателства за това.

Може да е политически труп, но пък е финансов мастодонт!

Даниту Кирилов е чел класиците като юноша бледен, а може и на по-късен етап, де...;) Само че там героят се върна да отмъщава, защото беше несправедливо обвинен... че и успя!;) Та, Дани, първо нашите герои не са положителни отмъстители в стил Робин Худ, а рецидивисти, и второ - били психопати - аз разчитам на това! Дано психопатията им ги "срещне" с поне един от вас!

Какви оставки ? Ако има оставки , то следващите политически назначения няма да са по различно , махаш едни , назначаваш други ,....СЪЩИЯТ РЕЗУЛТАТ ! Трябва да се свали цялото правителство , не само един двама .

Шило

Цачева добре. Затворите са в нейния ресор, прожблемите са известни от години. Ама Радев що?

в една нормална държава се случва това - оставка но наглеците герберски не им пука смотана държава,смотано управление,през летището влизат като през аврамов дом никой не проверява - това герберасти тъпи толкова могат-кухи лейки начело с пожарникар и милиционер какво очаквате?????

Само на папата и английската кралица не са поискали оставките. Засега.

НЕЗАБАВНО!!!!!

за съжаление, ако продължава така, след 10-тина години в България ще са останали само полицаи, пенсионери и цигани. За последните не е сигурно.

Колкото и да не ми се ще да го кажа,комунягите са прави в случая!нужно е да се поеме политическа отговорност от герберастката клика,защото сектора Сигурност се управлява дилетатски още от времето на ЦВ.ЦВ.Товя бягство е само повод ,а не причина за искани оставки!Причината е некадърност и безхаберие!

Нищо не може да спре един човек с 35 годишна присъда. Има затвори в САЩ с такова ниво на сигурност, каквото у нас няма и в БНБ. И пак бягат.

Така е,но с такава присъда би следвало да е на строг режим поне първите години,ограничени посещения,никакви контакти с външния свят.те имат телефони ,бе пич!Отделно надзирателите са толкова мизерни ,че или са корумпирани или незаинтересовани!Твърди се че имало опративно информация лани,че Пелов щял да бяга?122 Я го окови при всяка разходка,отдели го ,ако трябва го премести в друг затвор.Системата е ужасно гнила,куките за за смях,шефовете -за разстрел!

Дежурните плямпала от БСП, ЖАБАТА, СЛАВЧО И ФЪФЛЕЩОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ.......Боже, спаси ни от подобни откачалки!

Дочух, че и Папата и Путин са си приготвили оставките и само чакат Стойнев да им ги поиска.

Ми може - за разлика от вас тези хора имат чувство за морал.

всссссичко може...

права е цецка не може да мешате усвояването на европари от наши хора с бягството на двама апаши

"... Той коментира, че от такива инциденти не трябва да се прави политика,...", защото им лъщят голите зад.ни.ци. А, какво трябва да се прави, нали политиците-министри от една партия управляват, значи не са кадърни и трябва да се махат. Или ще ги погалят по главичките?

Смятам, че обхвата на отговорност трябва да се разшири не само с оставките на двамата т.н. министри, но и ефективно подвеждане под съдебна отговорност за неизпълнение на задължения. Много странно правителство с още по странни министри. Еманация на НЕКАДЪРНОСТТА!!!!!

Тези пари ли търсят ,или раздават, като в рекламата за бърз кредит са. Малоу..ци.

Радев: "Имахме информация за готвено бягството от затвора на Владимир Пелов още миналото лято. Взехме необходимите мерки, информацията беше предадена на правосъдното министерство, но се случи така, че сега той сега е извън затвора." О С Т А В К А ! ! !

Все от някъде и от някого трябва да се започне. В България за такива гафове оставките трябва да станат норма , за да има надежда за бъдеще.Така че -оставка.

Дони хора и следователно долно мислене !! Влас не се пуска , а само се отнема !!!

Sm3hurk0

То и ние имаме инфо, че ще има оставки, ама защо не ги подават !?