ГЕРБ: Няма основание за оставки на Симеонов и Радев

Заставаме категорично зад действията на министъра на вътрешните работи Валентин Радев и вицепремиера Валери Симеонов, няма основание за оставка, заявиха от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Няма основание за оставки на Симеонов и Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кои нормални хора са гласували това ЛЕКЕ да стане народен представител. Като му видиш мишата физиономия, без да се напрягаш, може още от пръв поглед да разбереш,че от този освен доносник и ФЛЕЙТИСТ за друго не става!

ТОЯ МИ ИЗГЛЕЖДА НА МАЛОУМЕН, АМА ТО В ГЕРБ ВСИЧКИ СА ТАКИВА.

Очевидно: Добре са усвоени уроците на д-р Г- белс за водене на пропаганда. То и партията му според абрвиатурата й била Социалистическа

Е С и държавния департамент на САЩ са на друго мнение.

Комсомолски доносник с незаконна узаконена къща на самия браг на морето ни. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

няма зер щото отиивате на кино от 6 до 5

Прави сте, няма основание само за тия двамата, ВДИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОРА НАЧЕЛО С НАГЛАТА ДЕБЕЛОВРАТА ПОЖАРНИКАРСКА МУТРА

Криворазбраната лоялност ще ви изиграе лоша шега. Когато трябва, някой бушон трябва да изгърми, иначе гърми цялото...

Дебил?!

Чудни Депутати са Герб , 200 милиона изхарчиха за нищо и не виновни ! Абе Изроди дано дойдат други национално отговорни и всичките вас да ви разстрелят пред НС , това ви пожелавам !

в североизтока едно време нямаше огради между къщите. Целия квартал от 6-7 къщи с по 2-3 декара дворове имаше плетена обща ограда от вършина и бодили и т.н.клонаци. Непреодолима. Прадядо ми я е правил със съседите от отпадъци. Десетилетия не е мръднала. Мангалите кога почнаха набези никога не са я минавали - разбиваха порти и врати.

Само заради цената на "оградата", която прилича на ограда на лозе, трябва всички да си ходите моментално! Няма да споменаваме 3-те милиарда усвоени покрай "санирането", което изобщо нямаше нищо общо със санирането и което нямаше никаква икономическа обосновка и никаква логика защо едни получават, а други не. Причини бол да си ходите.

Измъченото човече Данаилчо не знам колко добър юрист е, но шеф на правна комисия е нещо като шеф на сената в държавите с двукамерен парламент. В САЩ това вероятно е третия по власт в държавата примерно. Как ви се струва - това измъчено човече какъв ранг му давате. За мен е някакво послушно бушонче, а правото - правото кучета го яли.

Ей на това му се вика циркаджии. Разбраха се БКП и ДПС, че ще има вот на недовере. Не се намериха обаче причина (освен тая, че не са те на власт) с която да го оправдаят тоя вот. И хоп, чучелото им блясва с покъртителен материал... А сега се опитайте да познаете какви ще са аргументите за подготвяния вот на недоверие. Но така е, след като има слабоумници които да гласуват за БКП...

Човече, ти доволен ли си? Доволен ли си, че герп превърнаха страната ни в най-бедната европейска държава? Доволен ли си, че само за една година външният ни дълг стана толкова, колкото при 45-годишното управление на бай Тошо? Доволен ли си, че според днешната статистика вече сме на първо място в Европа по смъртност от сърдечно-съдови заболявания? Доволен ли си, че имаме най-ниската граница на живот в цяла Европа? Ако си доволен- ти си изверг!

Много си тъп сашв, ама много. България е НАЙ БЕДНАТА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА ЗАРАДИ БКП сега БСП. Ако не знаеш, причината е в един другар, който беше гръмнат като куче. Та тоя другар спря да плаща дълговете на страната, натрупани при ... бай Тошо. Периодът стана известен като лукановата зима. След това последва стабилизация и договаряне на разплащане на тоя дълг. Но дойде дръг другар на власт - Виденов и страната си еба майката с извинение. Последва мандат на Костов който ни изкара от дупката в която ни наби БКП и ни вкара в ЕС (да, заслугата за това е именно на Костов). СЛед това дойде един друг другар - Станишев, на който европа му спря всички фондове заради голямата му честност... И да споменем последния допир на БКП до властта - сламения премиер. Той разбирасе е далеч от постиженията на горните другари - успя да срине само две банки за една година. Та да, изключително доволен съм, че ГЕРБ не дават на БКП да помирише власт.

Що се чудиш? Представителите на 80-те процента са доволни от всичко.

Шило

Не, че няма основание, а са наясно, че Винкела бъде ли уволнен, край с подкрепата и от там- край с властта. Дори при предсрочни избори да спечелят ГЕРБ мнозинство, то няма да е достатъчтно за самостоятелен кабинет, а вече все по-малко политически субекти искат да се коалират с тях.

Нали, друго си е да се коалираш с БКП и ДПС... То за това няма десни в парламента и всеки със поне малко здрав разум гласува за ГЕРБ. В противен случай дава властта на комунистите и турците.

Шило

Твое мнение. Де са десните и ГЕРБ, доколко са десни? Що си кривиш душата, сам виждаш дарлаверата и пак....

Нямат СРАМ тези пиявици!

НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ, КОМУНИСТ ОСТАВКА ДА СИ ДАДЕ?

През 2009та герб дойде да бори далаверите и корупцията на БСП и ги пребори - отдаде им се на пороците и така ги пребори. Колю Парамов е 5 дни съветник на Боко тогава, а шестия оставка, защото показал явни и конкретни намерения и доказателства. Същия царски човек Парамов - има интервюта в нета, гледайте, искал и банки да разнищва и т.н. и го изгонили, корупция ще ми бори при герб. Още на петия, шестия ден.

Филма на Йончева е в офнюз качен. Който иска.... Валери Симеонов затова направи оградата секретна, защото като се види, че с 2 стълби я минаваш лесно, че и с една във филма и ще спрат да плащат на каналджии и милиционери. 2 стълби по 100 лева в Турция и си у ЕС. Да са е.ем у председателите. Забравете еврозони, председателства. шенгени. С тая корупция гроб ни вкара у гроб.

"Бях на премиерата на политически-рекламирания документален филм Граница на Елена Йончева. Скучен, изнасящ познати обстоятелства видео материал... ", рекъл вицето Симеонов у фейса;) А ние, дето го гледахме у "тубата" не скучахме и ни беше интересно поне по две причини: 1. Как нещо, за което са похарчени по 500 Е/ л.м, се преодолява с китайска стълба за 50 лЪвЪ; 2. И защо слагаш камери, термовизьори и т.н. съоръжения, разчетени да работят само в "гаранционния си срок";) Все пак не ги слагаш в училищна тоалетна, а на граница, за която твърдиш, че и "пиле не може да прехвръкне през нея";)))))))))))))

Сетих се къде се крият дебелите:нали ТОЙ каза"вие сте прости, и аз съм прост,та затова се разбираме"ergo -герп се разбираме, защото сме прости.

"дебелите" явно трябва да се чете ДЕБИЛИТЕ (макар че и дебели определя мутромилиционерогерберастите еднозначно)...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Караянчевица от трибуната на парламента: - "Не ги даваме...!!! Ако дадем Симеонов и Радев, кой ли ще е следващият?..."... Ами всичките мутромилиционерогерберасти ще сте бе Кара...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

нагли,нагли............. тия и на калъп да ги хванеш че крадат ,ще кажат че е мираж-МУТРИ-ГЕРБЕРИ

Те БСП-то ама хич не са крали, чисти като сълза, като пишеш глупости, вярваш ли си???

е по Дойче веле....да знаеш колко бързо ще намерите основание за оставки.....

филмът на Елена Йончева бил скучен ...Човекът отишъл да гледа задгранично порно, а то се оказал документален филм....Естествено,че ще е разочарован....нищо,че има главна роля в него...

Ами като се има предвид авторката е отишъл със съвсем правилни очаквания ;) Гледайте филма на Йончева за Майдана и ще разберете напълно какво е това порно с истината.

... думичка от ника ти ти отиват много, да знаеш!

Абсолютно съм съгласен с теб. Тия извращения на истината от страната на Йончева са известни отдавна и не е за вярване това което показва. То е умишлено с цел злоупотреба с истината. Нали това иска от нея Г-жа Лъжа. Уважавам старите, честни истински комунисти от преди 1939г. Тия новите са абсолютни мошеници, лъжци и клептомани.

Нинова търси Ефекта на доминото - като събори една кутийка да паднат и останалите... извод - обощение: Гладна кокошка просо сънува!

Прав си светльо в - ефект на доминото при свински черва няма!