Колективна оставка в БСП заради ”мракобесието” на Станишев

Общинският съвет на БСП в Монтана подаде колективна оставка заради снетото политическото доверие от председателя Емил Константинов заради подкрепата му за АБВ.

Обратно в новината

Коментари - Колективна оставка в БСП заради ”мракобесието” на Станишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станишев бил от политиците с европейско мислене. Боже, прибери си вересиите! Къде в Европа политик би оцелял след скандала Пеевски? Европейското на Сатаниш е превръщането на БСП в ЕООД по модел на ДПС. Чудя се на Моника не е ли писнал портрета на Доганя в спалнята. Нали Сатаниш трябва да се кланя някъде на духовния водач?

и Станишев и Първанов, и кликите около тях,отвращават членовете на партията.И двамата се борят за власт,за да могат да крадат от народа.Кой създаде тройната коалиция с ДПС Първанов,кой продължи сътрудничеството си с ДПС Станишев.Единствено НФСБ се бори срещу турската ескпанзия в България.

бсп = ,,безочлива станишева простотя,, абе хора тоя има ли балгарско гражданство то и името му украинско да ходи при янукович лика прилика са еднакви методи имат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Г-н Първанов, За да свалите Станишев е нужна по голяма устойчивост.Той е като вирус. Свалаят доверието към вас.Не ви изключват,не ви гонят, но със сигурност ви подават палтото. Грешка е, ако вие и другите от АБВ не отидете на конгреса. Не оставяйте БСП на Станишев и апарата.Апарата може само да изпълнява и манипулира, но няма идеи.Не предавайте БСП.Тази Партия не е на станишев.

Щото Гоце има много идеи, нали?:) Той и досега не е казал, поради какви идейни различия прави собствен политически проект. В името на какви нови политики? Май, няма такива. Но синхрон в действията с Тиквуняка определено има. Договорки, задкулисие, ДС...

само поради фактът,че не иска да ходи наведен например!

Оставете Станишев на мира.Човека си знае работата.Така добре се справя със собствената си кариера за сметка на партията си и на цяла България,че едва ли има по добър от него.Някой ден ще му издигнем паметник и ще напишем на него"В памет на човека унищожил БСП поставяйки я под турско владичество"

В БСП Станишев олицетворява все пак по-мислещите хора ,европейски настроени Гоцето е за твърдите комунисти с назадничави възгледи/септемврийци/ те и затова го подкрепят и не виждат ,че влезе гол като пушка в политиката ,а сега е милионер с огромно имущество.

По-мислещи, европейски настроени в БСП ? Станишев ? Извинете, това не е секцията за вицовете.

Браво на Общ.С. на бсп Монтана - показаха , че не са лизачи и не са в партията само за облаги !!! Общинският съвет на БСП в Монтана подаде колективна оставка заради снетото политическото доверие от председателя Емил Константинов заради подкрепата му за АБВ

24+семействата им. Друг няма да ги подкрепи. На изборите и 500 гласа няма да получи АБВ в Монтана.

Така е. Ние си обичаме мизерията.

Леле колко си прав за този район.

Тази устата "дама" знае ли що е мракобесие?

нямали да дойде края на БСП/ДПС вече

няма да дойде, тепърва ще се засилват и ще унищожат българия

Много моля админите на ДИР-а да не пишат общините на ГЕРБ или БСП! По този начин вие подкрепяте разделение на държавна територия по феодален признак ,което може да доведе до разцепление на българска територия! Ако продължавате с това поведение може да доведете до тежки последици! Общините са български и толкова! Вие трябва да сте стожери на държавното единство, а не безхаберници!

всичко,което правят дпс и бсп е отвратително и атака също!

Време е "здравите сили" в партията да се заеват и да спасят столетницата. Явно хамстерът я води към гибел. Дупка бил копаел, за да я зарови завинаги. След тази показна и страстна целувка упорито се говори за обединение на БСП с ДПС в нова формация - ЧРП (ф) - Червена разсипническа партия (с фесове).

Вместо портретите на Благоев и Димитров, Станишев трябва да окачи в кабинета си портретите на Пеевски и Моника. А, и на Местан и Доган ...

И най-отпред в редицата да е неговия

Сега се разбра защо хамстерът каза, че ще рие земята (Землю буду рыть) - за да си приготви по-дълбока дупка - да се скрие от своите...Сега ще последва ефектът на доминото - един слред друг ще падат неговите бастиони...."Победата" му е в кърпа вързана! Ха, наздраве!

След ОС на БСП в Монтана следват Плевен, Перник, Добрич, Ст.Загора ....

Докато имате интерес сте в БСП, и вие като Първанката сте предатели. Не е сега времето за такива разпри. На кого правите услуга?

Станишев е предател. Предаде се на ДПС и Атака

Спасението на Станишковото БСП е да се обедини с ДПС

Както и да се обедини с Национално Движение на Манафите.

Пленумите и съвещанията на Позитано стават все по-начесто. А редиците на БСП все повече оредяват.

АБВ, БСП - що въобще ни занимавате с комунисти през 2014та ???

бсп се разширява , време е и на дпс

"...Бойко Борисов писа на финансовия министър Петър Чобанов, за да го пита защо пренебрегва общините на ГЕРБ." (цитат на Дир) Елементарно Уотсън, каквото повикало - това отговорило! Да не би Тиквата, по-специално Садиста, отпускаха полагаемите им се пари на общините с кметове от КБ. Питайте пернишката кметица, не софийската! Въпреки това на софийската община тази година се отпускат допълнителни субсидии за изграждането (по-точно за разрушаването) на центъра (пл. Батемберг) на София от "проекта" на гл. архитект П. Диков! Не забравяйте, тъпи герберастчета, че палачинката се обръща и който си въобразява, че е вечен, като ТЖ и ББ, отива на бунището на историята! Сега гербавите да погризат малко от "постната" дянкова пица! Бон апети, малоумници!

Оставете станишев на мира още малко. Той ще ... мамата на партията. 100 години България чака този ден.

Бастиона на Първанов е бил ОС на БСП в Монтана, обаче са го разконспирирали!

Първанката го играе нещо като новият , български вариант на Горбачов! За да се хареса на едни други, той си знае кои, е готов да срине всичко! Не ми пука за БСП или другите, но ако Първанката се докопа до изпълнителната власт, не ми се мисли какво би му дошло на ум!

Браво Другари от Монтана !!!

кажеш другарю,ако си женен за някоя ,която на другия ден си извърти гъза към комшията ,щот й се сторил по убав?

Ами значи , другарю, неговият е...по-голям. Стажът в политиката де.

Така е другари,даже и с помоща на едно продажно пръстче/златисто-говняно на цвят/,трудно се управлява,нали?!

:) Даммм.... Май Станишев е империалистически и капиталистически шпионин, който отвътре подрива партията майка. Сто години девственост, без нито едно откъснало се отроче. Ето, обаче, че някой яко я клати и крушите почват да падат... Само дето се знае, че крушата не пада по-далеч от дървото.

с бивши кадри на БКП-преминали в Герб.Много са вещи по партийните въпроси!

ти, откъде другаде си мислил,че са дошли кадрите на ГЕРБ?

Моника връща откраднати пари. Депутати и ръководители на ДПС в панделата. БСП се разпада. Левски, ЦСКА, Ботев се обединяват срещу песовете с фесове. Сънувам ли или България се събужда?

Има още дъ-ъ-лго да сънуваш (да мечтаеш)

много ги боли завалиите, че Борисов ги удари през ръчичките. трябваше да им ги отсече. соц. и дпс върхушката са най-подлото и крадливо племе. материал. на народа си го заслужава.

БСП си отива и никога повече да не се връща ! Корупцията е създаде от БСП ! Следва голямото наказание на мафията ! На изборите ще ги накажим за винаги, иначе няма управия в България и все се въртим в един омагьосан кръг !

А да видим кой кого ще накаже! Ако си софиянец, май още един път ще гоним Борисов от власт, този път до дупка!

ти си гледай БСП не се меси в работите на ГЕРБ че БСП го гоним от 24 години заради такива наивници като теб

БСП -то е и фашстка партия, прокарваша средновековен азиатски руско-турски модел на власт.България час по-скоро трябва да се отърве от нея ако не иска да заприлича на следновековните азиатски държави русия и турция.

Не съм очаквал да има толкова достойни хора в БСП,който ежедневно проглеждат и толкова низост,подлост и продажничество в Атака,по черва се влачат ама стървно бранят Станишев и местан! Дъното на Падението, поп Кръстю пасти да яде

Право на отговор До Бесепарчо Другарю бесепарчо нали бяхте нова партия а сега станахте 100 годишна . Ами направете си сметка ако 89 година имаше възмездие и оцелелите от вашите демократични деиствия бяха разменили заселниците в лагерите на смъртта.Какво щеше да стане със сегашните най демократични управници...... Кой ни управлява дефакто днес Потомците на тези дето са ни Мачкали 500 години Наследнисите и тези дето взривяваха влакове с майки и деца заедно със тези дето избиха без съд и присъда елита на Българското общество за да няма кой да им пречи Това ли са най демократичните люде в нашата поробена страна ако така мислите сигорно сте доста млад и не сте им яли попарата или пък сте от тяхното котило и си се облажил от големиа казан и затова злорадстваш толкоз ....... Ако не съм прав опровергай ме има още много неща които мога да ти кажа..... С Уважение Виели

Първата партия в световната исторя, която се разпада докато е на власт. Или може би не е?

Сега е момента -всички ,вярвали И Излъгани от БСП да се сплотят и проведат УСПЕШНО ПРЕВРАТА за прочистване на столетницата от КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА мътилка около Станишев и връщане на изгубеното доверие...!?

партията била изключила, партията.... Стари номера отпреди 89-та година! Не друг, а партията. Само нямаше как да скрият, че от милион и близо 200 хиляди партията се стопи набързо и нямаха никакво тълкувание. Не може да водиш за носа непрекъснато останалите, колкото и да са ти били симпатизанти.

Първанов и Станишев са социал-предатели. Но тук много писарушки ги наричат комунисти. Те никога не са били такива! Знаете ли, че за 45 години народна власт в България е имало само 119 комунисти?!! Последният от тях почина миналата година. Аз имах щастието да живея редом с комунист и знам какъв невероятен човек, каква невероятна личност е истинският комунист!!! Например, като всяка жена и неговата му плачеше по нощите и го молеше да купят една стаичка поне за тях и това се повтаряше всяка нощ докато той не и заяви, че когато и на последния циганин му дадат жилище, тогава ще отиде да иска за неговото семейство. Не можа да да се слагат в един кюп боклуците Първанов, Станишев, Лилов, Луканов, Овчаров, Костов, Доган, Борисов, Местан, Желев, Стоянов и т.н. до тези истински хора?!!! Трябва да сте слепи, за да та не можете да разпознаете и отделите грозотата и вонята на кравешките екскременти от блясъка планинския кристал?!!

Грешка с грешка не се оправя драги!Ако беше истински този строй щеше да е ощр жив

Ами той е жив, бе, драги ! Иди в Скандинавските страни, иди в същите тези Германия, Австрия и гледай внимателно! Само че онези страни са с установен ред, дисциплина и здрава работа на всички. Не са разграден двор като у нас!

комунист = малоумен !!!!!!!!!!!!

НИКОГА НЕ СЪМ МИСЛЕЛ, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО РЪКОВОДИТЕЛИ НА ОКР. ОРГАНИЗАЦИИ НА БСП, ПРИ ТОВА НЕ 1 И 2, ДА ГИ ДЪРЖАТ ИЗВЪН ПЛЕНУМ НА ВС НА БСП, ИЛИ ВАЖЕН СБОР, само защото не поддържали сегашния си началник - другаря Станишев. Това всички ми напормня за Менгисто Хайле- Мариям, който в Етиопия изгони и след това обеси всички свои противници от тамощния Централен комитен на тяхната, Етиопската Ком. партия.

БСП направи гафа с плоския данък. Преди и сега!!!!! Щели да връщат пари на тези които са осигурявани на 340 лв. Да ама като му начислят трудов стаж %, нощен труд, работа в почивни и празнични дни скача над 340 лв. Лъжииии....Няма как да стане! На колко човека ще върнат парите от ДОД. Турците пак ги излъгаха и ги нахендриха. ДПС най-олигархичната партия управлява страната. Първанов бий ги с тезата ПЛОСКИЯ ДАНЪК, за който обещаваха и излъгаха. Серго твойте те продадоха. Изпадаш в ситуацията на Жан. Бегай в конаците да просиш от Доганя премахването на плоския данък.

До вчера ме наричахте Гоце, агент Гоце, милиардер, турска подлога, убиец на архари и т.н. Днес ме хвалите и разчитате на мен да ви избавя от...самия себе си! Е, няма такъв филм! Щом и Тиквата е заровил главата си в пясъка, спасение за ГЕРБ няма - няма аз да му вадя кестените от жарта! Има там разни седесарски юнаци Сугаревци, Желевци, Раданчовци, Куневици, на останалите им забравих имената - те да ви спасяват от БСП! Какво сте захленчили пред моята порта! Аз си знам работата, но не се надявайте, че ще работя за Рапона. Да си размърда дебелия задник и най-вече плиткият ум! Да не се прави на голям...индианец!

Нали знаеш, двама се карат - третият печели, колкото и да ти е тъжно Бойко е следващият премиер, спасявай се докато е време:)

и аз му казвам на моя, мракобесник си и ми приличаш на съсел...........

Извинявай скъпа, п*дераст си бях и такъв ще си остана...

аз пък си го харесвам такъв, с мека китка........

на Герб отива в свирката.. Не сте конструктивни,нямате идеология,робувате на култа към личността... гола вода!

Монико, какво и срещу кого да пишем сега? Или пак за Боко?

И за Боко и за Плевнята, както съм казала. Парите след 14 часа.

Дами и господа, аз съм живял през комунизма - и не беше лошо.С идването на развитото СОЦИАЛИСТИЧЕСКО общество, СОЦИАЛИЗМА, БСП нещо умря.Всички набутаха комунизма като главен виновник за бедите. Не е вярно, къде е сега държавен и партиен контрол - който режеше глави за 24ч. било то и на министри. Тези соц.крадци и мошеници да не се крият зад комунизма а да си поемат вината.

Къде си живял? Я дай името поне на един министър, на който му е отрязана главата за кражби по онова време. Или вече те друса алцхаймера...

Много бързо забравихте опашките пред магазините за ....всичко. Забравихте чакането по списъци с месеци да си купиш хладилник, телевизор. За коли да не говорим. Вярно че имаше уравнивиловка и всеки получаваше минимума. За лузерите беше много добре.

Колкото и да злобеят противниците на БСП тя си остава силна и сплотена партия с над 100 годишна история. Така че , злобата от поддръжници на еднодневни партии отминаваме с безразличие!

100 годишна история- ама колко от тях са комунистически? Хем имате 100г. история, хем па не сте комунисти.

Чети историята бе, човек! Дядото не е създал комунистическа партия!

Сергей трябваше да бъде изпратен на Зимната олимпиада в Сочи. Щеше да вземе сигурен златен медал на бобслей ...

БСП успя да се поизчисти от котараците и бившите ченгета, въпросът е кога и как да изчистим държавата от тях или поне да ги извадим на светло.

Потъва, червеният кораб потъва?! А дано, ама надали. Паразити, може ли да ги унищожиш всички? То даже и на рекламата на Доместос ти казват - унищожава до 99% от познатите микроби. Ама в този останал 1 % са всички комунисти хаха

Истина е колега , лошото е , че тия 1% са в герб!

в герберската градинка!Абе да сте ни чули нас да ви даваме акъл кой да управлява в Герб? Гледайте си началника и мислете по вашите си въпроси...калинки!