17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Криминално проявен какъв смях ми те всички като ги хванат или са криминално проявени или са добри познати на полицията съдебната система е пълен цирк

И болни :)))))

Как са го оставили? Това е заговор! Сигурно пак президентът се е намесил - иска да саботира идващите избори! Веднага да го пускат!

БХК да се намеси и да освободи човечеца от лапите на фашистката полиция, а може и паметник да му дигнат, като на оня негър флойд

Е , малко лъжат !! За тия " пари" и на тия години, два шамара му стигат.Ама нали нашата "журналистика" се изхранва с такива новини....

Едно време мъжете бяха корави, а не путки като сегашните, не съди по себе си.

Страх лозе пази , е казал народа . Каквото е правил това да му направят .

Новината щеше да е хубава, ако звучеше така: 1. Възрастен мъж застреля при самоотбрана престъпник вчезнал в частаната му собственост. Обвинения към собственика не са повдигнати. 2. Задържан престъпник с предишни присъди е осъден след 72 часа на 8 години затвор без право на помилване.

Предполагам че е един от активистите на ГЕРБ, мисля, че ще го пуснат преди изборите за Агитация, убеждаване на избирателите да гласуват за Рапона. Човецеца е доста убедителен, ГЕРБ много обича подобни хора, ММА борци, ИПОН5..., да започнем от вожда, па надолу по веригата има много такива.

не барайте избирателите на герп...

Ами ако се окаже, че това не е извършителят, ще се извиним ли на цялата ромска общност?

Не бе, той човекът не знае кой от неговото село го маризил цяла нощ! Ако се окаже, че е този ще се извиниш ли на всички българи?

Сто оки бой с тояги и 5 години трудов лагер - ще излезе като котенце, ама нали сме европейци

Не искам да съм нито прокурор, нито съдия, опазил ме господ, но това да измъчваш възрастен човек за някви пари.. Тук трябва да има наказание, истинско.

Ето де, нали пак са го задържали, докато отшуми случката. Как си мислиш, че се трупат 50 висящи дела, на 31 годишна възраст ? Ако беше ударил някоя прокурорска щерка, знаеш ли какво щеше да е ? ------------------------------------------------ ПП: Дали съм робот ли? Кой каза, че не съм робот? Как да не съм робот?! Робот съм!

Затвор за мангала. 20 години.

Какъв затвор бе , само да яде парите на данъкоплатеца . Трябва да го пратят в мините да копае , да товари и разтоварва докато забрави кой е и какво му е трябвало някога. Стига са си почивали в затворите .

И малко кютек да изяжда от време на време да не забравя, що е там мама му !

Снимка на пребитата жертва -веднага. А снимка на мангала БХК ви е забранил да публикувате.

прост си, никой не ти забранява и няма правосъдие в тази дъжава, затова пребиват възрастни хора

Няма правосъдие, защото това е целта - да няма правосъдие. Това са мутренските методи които 11 години се поддържат от Хунтата. Иди кажи на нереза дето го снимаха да хърка блажено напреко, че е лежал в чешки затвор за кражби на автомобил и наркотрафик, пък тогава да видиш прокурорско постановление и правосъдие. ----------------------------------------- ПП: Дали съм робот ли? Кой каза, че не съм робот? Как да не съм робот?! Робот съм!