Коментари - Оставиха в ареста гледача на 5-те кучетата, разкъсали 40-годишната Мирослава | Днес.dir.bg

Оставиха в ареста гледача на 5-те кучетата, разкъсали 40-годишната Мирослава

Мъжът остана безмълвен, докато го водеха към съдебната зала, а служебният му защитник заяви, че ще обжалва наложената мярка за неотклонение

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста гледача на 5-те кучетата, разкъсали 40-годишната Мирослава | Днес.dir.bg

Коментари

"не е лош човек". Те и кучетата с добри...

Няма как да изчезнат кучетата, защото тези дето ги пускат са много повече! ЗАПОЧНЕТЕ С ТЯХ! КАТО ИЗЧЕЗНАТ ТЕЗИ ДЕТО ГИ ПУСКАТ И РАЗВЪЖДАТ, ще се реши проблема. А КОЛКО ХОРА НА ДЕН УМИРАТ УБИТИ ОТ ХОРА ИЛИ ОТ ГРЕШКИ И Т.Н?

Ефективни присъди и разгласяване за собственици на кучета причинили нараняване.А за слаб контрол-солени глоби.Нека се научат.Писна ми да гледам как кварталният дилър се разхожда с пуснат питбул по улицата или някой си пуснал питбула пред блока или пък барото с голямата къща си пуснал кучетата пазачи да скитат.

марка, нали? Те не са виновни, че няма къде да отидат. Между другото, "хората", дето си пускат СВОИТЕ кучета, са най-големите предатели и гонячи на бездомничетата. Тогава съм "ЗА" ПЛЮС присъди и затвор!

Уважаема г-жо Чалева, моля не ми трийте коментара а си свършете работата. Едни твърдят че кучетата са порода питбул, а други - че са мини пинчери. Разликата е огромна. Ако пишете че някой е прегазен от ТИР и е починал, едва ли някой ще се усъмни, но ако е бил прегазен от детско велосипедче с три колела и е починал, май ще трябва дълго да обяснявате ама как е станало така. Колкото и да са озверели, мини пинчери няма как да убият и разкъсат човек.

Едно грамотно и правилно изречение не може да напишете. "5-те кучетата"? Всичките ви статии са пълни със граматически и правописни грешки,като се почне още от заглавието. А че този който е гледал кучетата е виновен,спор няма. Нека да видим ще има ли някой осъден най-накрая за предумишлено убийство? Защо това не е просто немарливост,а престъпление!

Има три вида кучета: 1.Домашни-душички..... 2.Пумияри-безопасни 3.Дворни, непредсказуеми според начина на отглеждане. Просто констатация.

ти за защитата на бездомничетата, Човеко! Само че тях най-много ги изкарват виновни и ги убиват. Не е ли това САТАНИЗЪМ? Невинните ги пренасят в жертви!

Е по-лесно да вземаш хиляди евра в Германия и да хръсляш жълти стотинки на един серсемин в БГ. И кой нормален има 5 кучета? Освен ловджия, но техните не са такива.

Нали си плаща човека? Работи и си плаща.

Тук човека няма никаква вина. Хранил ги е, грижил се е за тях, освен може би, че е позволил да напуснат двора в, който са били отглеждани. Проблема е в броя на кучета - известно е, че сформират ли глутница, то стават агресивни, ако навлезнеш в "територията им". Това ги е провокирало - навлизане в територията им, а не глад и пр. глупости!

Той съдейства за убийството. Носи огромна вина. Той заедно със собственика трябва да са в затвора. Друг е въпроса, че в нашите затвори трябва да няма насилие. Защо изобщо разрешава тази община толкова много опасни кучета? Над 3 кучета не трябва да е легално никъде.

Сред бездомни кучета съм 100 години. Никакви глутници не формират ако са нормално хранени и не са размножавани едно друго. Само ако са гладни.

Вчера писах, че стопанинът е виновен, но днес във Фейсбук циркулираха снимки на едното куче и както са писали по-долу, оказа се дребно. Значи пак се прикрива убийство, като в случая се удрят с един куршум два заека - хем полицията си е свършила работата, хем допълнително се настройват хората срещу кучетата. Отделно обществото се разделя на кучелюбци и кучемразци...

какъв е бил формата на тоя "устен договор", да ги храни - ясно, обаче алкохолика изпил парите. Друго? Да ги държи затворени. Да поддържа загражденията, да ги води на ветеринар, да ги разхожда. да ги подстригва? не е ясно.

Отговорностите трябва да са са собственика Какво значи "гледач" Има ли договор да гледа тия кучета

Всички кучета, които се разхождат без каишка извън частна собственост трябва да се евтанизират след няколко глоби към собствениците. Не само тези.

Ти чувал ли си за хуманност към животните и закони, които ги защитават? В целия свят са. Дори Китай ги спазва. Абе откъде се пръкна такова като тебе, па и още единадесет с плюсчета. Сто процента не сте земляни. От пикъла сте изпълзели, явно на територията на България има големи пукнатини към долния свят, пълен с жадуващи убийства.

Телешкото и свинското, които ядеш, хуманно ли са добити? А хуманно ли е била убита нещастната жена?

Боже, колко си....никакъв. Кучетата не са за храна, бе. А хората, като представител на човешкия вид, ХУМАННО ли убиват кучетата, бе? В биологията човешкият вид е само един от видовете животни, и НИЩО повече), нещо, така, само той ли има право да убива, да се храни, да убива, хранейки се и да се храни, убивайки на тая Земя, бе!?!

Сега разбрахте ли, че се оказа това по думите на съседите: "Стратиев е имал устна договорка със стопанина на кучетата, който е в Германия, да се грижи за животните и да живее в имота. Изпращали му пари за храна на четириногите, но той ги изпивал и кучетата скитали, озверели от глад, твърдят съседи". Товя говори всичко. Бахти михлюзина пропаднал е този, да не цениш нито животните, нито пък хората . Каквото и да си говорим ИМА ПРИЧИНА И СЛЕДСТВИЕ, което за съжаление пак е ЧОВЕШКА! Никакво чувство за отговорност нямат някои индивиди!

Всички психопати-кучелюбци, които плакаха за 'горките кученца', ще идат ли да поставят цвете на гроба на тая жена? Не ,няма да идат, защото са най-гнусните лицемери! Тях никой не ги обича и затова намират заместител на общуватето - кучета!

Ако едно куче можеше да пише, никога нямаше да напише тази гупост. Никога. Това го може единствено човек. 200000 години еволюция и си стигнал до тук.

Личи си, че си кучкар. Кучкар- лицемер.

и измъчват кучета и котки, са психопати серийни убийци. И това е доказано от науката. Факти, какво да ги правиш, просто факти. И мине много неприятно да видя, че тука пишат такива. И са нагли, на черното казват бяло и обратното.

По села и малки градове вилнеят озвереяли, пияни , друсани , оскотяли тъмно зелени биоединици, местна власт и полиция са вдинали ръце, не ги интересува , щото си е вече нормално, а и имат граждански права да гласуват. В отговор хората си пълнят дворовете с озверели четирикраки биоединици и е неизбежно в цялата ситуация да изгори и някоя и друга съчка, да цитирам Мангъра. То причинно-следствените фактори са навързани. Не може да се сочи с пръст само кучкарите, или само кмета - където и да го боднеш се разсмърдява на всички нива този проблем.

прав си! Кучето варди от вълци и маймуни, ама някой път стават нежелани неща.

Нежеланите неща стават чрез и посредством човешкия фактор. ГарантО

му се вика доберман и ич не е мини ...

''Чувствата'' на пес не ме интересуват. Жената си е отишла в мъки.

Чувствата на безчувствените като тебе хич не ме интересуват. Щото ги няма.

Е носила пръчка и е проявила агресия срещу кучетата! И стига с тая агитация, няма куче да нападне, ако не се е почувствало застрашено! А тези са били обгрижвани и нахранени!

Всеки може да си носи каквото иска. Няма никакво отношение. Кучетата който ги е пуснал носи вина за жестоката смърт на жената.

с това, което всеки си има право да си носи, може ли, ммммм? Ми да опитаме на теб, кво ше кажеш? И ако може в тоя момент да ти е завързан езика на фльонга, че да не можеш да обясниш какво ти се е случило, кво ше кажеш? Един следствен експеримент се нарича това. Що не се предложиш да ти пробват нещо такова, много си отворен срещу кучетата, бре.

Смърт за гнусните кучета. Писна ми да им гледам мутрите из квартала, с некви псевдо мутри.

те са умътртвили четири кучета , слуховете дето се носят , е че са били 4 мини пинчера - егати дзверовете са били тия пинчери..

Не ги гледай, бре!

Дочо, куче мръсно, като ти е писнало, ей къде е балкона. На никой няма да липсваш.

Аз бих могъл да ти обясня, но не мога да те накарам да разбереш!

дълбоки. Ходи се лЕчи, а не си го изкарвай на кучетата. И междувременно да не биеш приятелката си, ей. Ако я имаш, изобщо.

Всички кучкари са комплексари. Забрана за псетата в градска среда.

еее, и в селска също! не е ли с овцете, го гръмваш!

гледач на говеда- говедар гледач на овце-овчар гледач на кози-козар свинар коняр е, тоя е кучкар! та задържали са кучкаря! е, кога ще задържите и другите кучкари дато развъждат кучета??

Човек Убива Куче 3 години Пандел !!!! Куче Убива Човек Нищо ? Нещастен случаи !!! Ебати Държавата Станахме !!!

Престъплението, за което е обвинен, предвижда затвор до пет години и глоба до 10 хиляди лева. , за което го грозят до 5 г. затвор и 10 000 лв. глоба. Кое не ти е ясно?

УМЪРТВИЛИ са КУЧЕТАТА. Смъртна присъда, без съ, са им приложили! Ти не четеш ли, спиш ли. Сега вече спокоен ли си? На убиецът на купета- 3 години я стане, я не стане. Обратното- мигновена смъртна присъда. Доволен ли си?! Куул, а, да живее човека- най-големия убиец на Земята......

Гадниге псета да бъдат разстреляни. Аман от кучкапи безплодни.

гаври с дядо ти Влайчо. Човекът дори вегетарианец е бил. А ти си кръвожадна орка.

Минат се не минат няколко години и има смъртен случай. Няма кучета няма проблем.

Бай Ганьо тръгва да трепе невинните бездомни кучета. Няма Бай Ганьо - няма проблем.

"Престъплението, за което е обвинен, предвижда затвор до пет години и глоба до 10 хиляди лева. , за което го грозят до 5 г. затвор и 10 000 лв. глоба." ?!?!?!?! Лилия Чалева ОТНОВО идва пияна на работа, и пише статии в пезпаметно състояние.

Мисъл "бръснач", + майчин език турски, + 6 ракии , водят до това.

а бе кучетата къде са сега

Умъртвени, пише го -евтаназирани

Това е трагедия която ще си намери виновен... Истината е че съюзо е хуманен хетеро и бел има по малко права от куче.... В Белорусия ги стрелят на улицата милицията....

ватнико, държавата е беларус, само крепостните и викате баларусия! е та в беларус полицията може да стреля по хората, ама по кучетата не стреля! а ти що се гърчиш тук а не си ходиш в рассия, бе крепостнико неук?

за убийците на бездомни кучета от Беларус. Прочуха се по света като най-големите примитиви в това отношение. И да знаеш, светът е във възторг от тия орки. Ако ще белоруски да са. Кожа бяла, душа черна и грозна. И са цъфнали и вързали, както се вижда. ПроспИритет, напрао, ги друса, щото са големи майстори по стреляне на слаби невинни животинки. Ко ше кажеш, а?

Има нещо много гнило в тази история. Оказва се, че тази “озверяла глутница” са все дребни пинчероподобни кучета, които посмъртно няма как да убият човек. Тази жена е убита другаде и е подхвърлена там, за да се набедят животните. Или е починала от нещо друго - инфаркт или инсулт. Но за да тръгнат да я ръфат животни, означава, че е имало разкъсана плът и кръв. Затова все си мисля, че е убийство, но не са кучетата.

Виновни са отговорните от държавата за тези кучета,че ме са си свършили ранотата

Скоро всичко ще се разкрие. Въпросите за размисъл са много. Пак ни правят на глупаци.

Как никой не е чул тихата утрин виковете на жената при тази изключително белезнена смърт? То е имало лаене,викове и .н. Защо крият името на собственика?.Предполага се, че е някой гаден богаташ,както винаги близък до властта.

Защото вероятно жената не е убита там. Само е пренесена.

И така може ли порода пинчер да извърши това?

ти имал ли си взимане даване си пинчер по-настървено, злобно и злопаметно куче рядко се среща:) Аз една година не смеех да се размина по стълбите със съседа , ако се засечяхме докато се връща от разходка с пинчера. Козирувах чинно и го чаках пръв да се качи, а тва ме гледа зъби се , лае мяте се с поглед в очите " пълзи битч, а си мръднал, а те размандръсах"

"Подмислям" е диалектна форма на "подсещам". Какво ще рече, че "няма подмисли"? Това е глупост.

Тоя трябваше да го евтаназират заедно с псетата!

Що бе ? Той представил ли е документ, че е поел ангажимент и е длъжен да се грижи за кучетата ? Нали в днешна „демокрация“ за всичко искат документ . Ако няма такъв документ що ще го съдят . Или им трябва виновен ?! Ами кметовете ?! къде са кметовете и как се грижат за всички бездомни помияри ??! Или понеже те са администрация - не са виновни ! Колко случаи имаше с бездомни помияри ?! Защо няма един осъден кмет ???

от фейсбук /Хора истината е друга ,имайте търпение ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ ,във връзка съм със собствениците на кучетата които в момента са в Германия по здравословни причини ,мъжа не е в затвора както казаха ,след няколко дни ще направим репортаж по Нова Тв и ще включим в директна връзка и собсвениците на УБИТИТЕ ПИНЧЕРИ НАБЕДЕНИ ЗА АГРЕСИВНИ Няма да оставим тази история неразгадана и ще има наказани/

На снимките изобщо не изглежда да не се е грижил за тях. Купичките са пълни с гранули, чисто е подредено. Скоростно ликвидираха кучетата и приключиха!

Кога най-сетне ще има ефективни наказания за такива убийци

За четириногите безстопанствени по улиците ли говориш ?

Доживотен затвор!

Този защо е още жив? На гилотината и проблема е решен!

Къде са защитниците на животните сега дето ревяха да вкарват оня човек дето щял да ги отрови кученцата. Една нещастна жена по бТВ я гледах как иска да го съдят с най строги мерки дето се опитал да отрови някакви бесове като тези. Тя ще иде ли на гроба на тази жена да и обясни че защитниците на животните имат и те пръст в това. Хранят ги по улиците, нямаш право да се защитаваш от кучетата на свобода. Недай Боже да хвърлиш камък по тях и защитниците на животните ще те вкарат и в затвор. Браво. Видя се че за тези хора човешкия живот не струва колкото кучешкия но се покриха сега. Трябваше да пледират за горките животни за вменяемост.

И аз питам къде са но по друга причина. Добичетата са оставени да озвереят от глад, що не са ги спасили от тоя концлагер. Сега добичетата щяха да са сити и доволни някъде, да чакат стопанина да излезе от затвора в Германия, явно му пука за тях щом пращал пари да ги хранят, и жената щеше да е жива. Ама кмета е трябвало да предпиреме мерки и да подаде сигнали където и на когото трябва май.

тук съм, бре. Изчаквах да изпълзиш с муцуна, жадна за кръв. Невинна кучешка кръв.

Не е проблем че няма наредби за агресивните кучета и че кмета в случая нищо не може да направи. Проблемът е че по малките градчета повечето жители са или роднини, или си пият заедно ракията, или лозето им е съседно. Как горкият кмет да изпълни закон или наредба като Пешо с кучетата му е (примерно) шести братовчед?

Къде са кметът и шефът на полицията в тази история? Те са главните виновници.

Горката глутница!Държали ги гладни за да са по-боеспособни!Това явно не важи за дебилната нация населяваща великолепната територия на България!!!

За това убийство по особен жесток начин се предвиждат само пет години затвор?! Това реално ли е?!

Виновни са и собствениците. Давали са пари без да потърсят отговорност къде отиват. Вероятно са били гладни и са били настървени. Тоз народ полудя с тези кучета, а закони никакви!

Сетила се Мара да се побара. Кога най-после тъпият българин ще разбере, че за всички нападения на кучета и за разпространението им по улиците ВИНАГИ ИМА ВИНОВЕН ЧОВЕК! В Германия, примерно, за да имаш куче минаваш задължителен курс за неговата социализация и владеене. Ако не се справите, независимо от причината (която реално е винаги в неспособността на човека), това куче нема да е твое независимо колко хиляди евро си броил за него. Точка! И се опитай да изхвърлиш новородените от "породистата" ти немска овчарка и от улична глутница кученца в кофа за боклук, откъдето са две от моите три кучета - бяха 7 и 5-те мъжки раздадох на 4-5 месеца, но понеже българинът е много компетентен, никой не пожела двете женски кученца, щото женски се гледали много трудно (всъщност е точно обратното - мъжките създават повече проблеми - имах навремето мъжка немска овчарка), та се оказах "лудият с трите кучета на един повод", между другото страшно "изобретение", коетоь хвърля в потрес почти всеки срещнат - "Ама как така сте ги научили да вървят като руска тройка, не се ли оплитат?" А как си ги представяте с три отделни повода по метър и половина и всяко дърпа накъдето му скимне. Двете сестрички от кофата са вече на 9 години,а третата женска - на 13. И няма ухапано от тях същество, макар, че като стигнем до мястото за разходка ги пускам свободни.

Не са виновни че са държани гладни и озверели .То няколко човека ги остави така и същата работа

И ти не си виновен че си лапнишаран. Как разбра че са озверели при положение че в двора им е имало храна?

А храната кога е оставена, когато са се появили журналисти и полиция , дпреди да ги приберат за да ги евтанизират ли?

"Престъплението, за което е обвинен, предвижда затвор до пет години и глоба до 10 хиляди лева. , за което го грозят до 5 г. затвор и 10 000 лв. глоба." не казахте колко затвор и колко глоба се налага

Значи, да се уточним - до 10к лева глоба и до 60 месеца глоба.

А после кучетата ни били виновни. Едно време във вестниците и по телевизията всичко беше лъжа, но поне беше грамотно написано и казано, а не като Дебил Петков: "ние мислимЕ да направимЕ...".

Във фейсбук има снимки и твърдения , ме кучетата са пинчери ( мини), евтаназира ли са 4, едно е взето от организация. В купичките им е имало много грана, добре са били гледани . Пет мини пинчера няма как да убият жената, какво се в случило и кой прикриват?

Мини пинчерите не са в състояние да изгризат до кокал бедрата на жената. Има нещо гнило. Мисирки, потвърдете или оборете хипотезата мини пинчери

Дайте му едно въже да се обеси в килията, сега само щесе тряавмира обществото с тоя боклук.

Пропаднала държава

Вашингтон Ред Ас (червен задник в превод), ти какво направи за "тази" държава?

Коментари - Оставиха в ареста гледача на 5-те кучетата, разкъсали 40-годишната Мирослава | Днес.dir.bg

Оставиха в ареста гледача на 5-те кучетата, разкъсали 40-годишната Мирослава

Мъжът остана безмълвен, докато го водеха към съдебната зала, а служебният му защитник заяви, че ще обжалва наложената мярка за неотклонение

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста гледача на 5-те кучетата, разкъсали 40-годишната Мирослава | Днес.dir.bg

Коментари

"не е лош човек". Те и кучетата с добри...

Няма как да изчезнат кучетата, защото тези дето ги пускат са много повече! ЗАПОЧНЕТЕ С ТЯХ! КАТО ИЗЧЕЗНАТ ТЕЗИ ДЕТО ГИ ПУСКАТ И РАЗВЪЖДАТ, ще се реши проблема. А КОЛКО ХОРА НА ДЕН УМИРАТ УБИТИ ОТ ХОРА ИЛИ ОТ ГРЕШКИ И Т.Н?

Ефективни присъди и разгласяване за собственици на кучета причинили нараняване.А за слаб контрол-солени глоби.Нека се научат.Писна ми да гледам как кварталният дилър се разхожда с пуснат питбул по улицата или някой си пуснал питбула пред блока или пък барото с голямата къща си пуснал кучетата пазачи да скитат.

марка, нали? Те не са виновни, че няма къде да отидат. Между другото, "хората", дето си пускат СВОИТЕ кучета, са най-големите предатели и гонячи на бездомничетата. Тогава съм "ЗА" ПЛЮС присъди и затвор!

Уважаема г-жо Чалева, моля не ми трийте коментара а си свършете работата. Едни твърдят че кучетата са порода питбул, а други - че са мини пинчери. Разликата е огромна. Ако пишете че някой е прегазен от ТИР и е починал, едва ли някой ще се усъмни, но ако е бил прегазен от детско велосипедче с три колела и е починал, май ще трябва дълго да обяснявате ама как е станало така. Колкото и да са озверели, мини пинчери няма как да убият и разкъсат човек.

Едно грамотно и правилно изречение не може да напишете. "5-те кучетата"? Всичките ви статии са пълни със граматически и правописни грешки,като се почне още от заглавието. А че този който е гледал кучетата е виновен,спор няма. Нека да видим ще има ли някой осъден най-накрая за предумишлено убийство? Защо това не е просто немарливост,а престъпление!

Има три вида кучета: 1.Домашни-душички..... 2.Пумияри-безопасни 3.Дворни, непредсказуеми според начина на отглеждане. Просто констатация.

ти за защитата на бездомничетата, Човеко! Само че тях най-много ги изкарват виновни и ги убиват. Не е ли това САТАНИЗЪМ? Невинните ги пренасят в жертви!

Е по-лесно да вземаш хиляди евра в Германия и да хръсляш жълти стотинки на един серсемин в БГ. И кой нормален има 5 кучета? Освен ловджия, но техните не са такива.

Нали си плаща човека? Работи и си плаща.

Тук човека няма никаква вина. Хранил ги е, грижил се е за тях, освен може би, че е позволил да напуснат двора в, който са били отглеждани. Проблема е в броя на кучета - известно е, че сформират ли глутница, то стават агресивни, ако навлезнеш в "територията им". Това ги е провокирало - навлизане в територията им, а не глад и пр. глупости!

Той съдейства за убийството. Носи огромна вина. Той заедно със собственика трябва да са в затвора. Друг е въпроса, че в нашите затвори трябва да няма насилие. Защо изобщо разрешава тази община толкова много опасни кучета? Над 3 кучета не трябва да е легално никъде.

Сред бездомни кучета съм 100 години. Никакви глутници не формират ако са нормално хранени и не са размножавани едно друго. Само ако са гладни.

Вчера писах, че стопанинът е виновен, но днес във Фейсбук циркулираха снимки на едното куче и както са писали по-долу, оказа се дребно. Значи пак се прикрива убийство, като в случая се удрят с един куршум два заека - хем полицията си е свършила работата, хем допълнително се настройват хората срещу кучетата. Отделно обществото се разделя на кучелюбци и кучемразци...

какъв е бил формата на тоя "устен договор", да ги храни - ясно, обаче алкохолика изпил парите. Друго? Да ги държи затворени. Да поддържа загражденията, да ги води на ветеринар, да ги разхожда. да ги подстригва? не е ясно.

Отговорностите трябва да са са собственика Какво значи "гледач" Има ли договор да гледа тия кучета

Всички кучета, които се разхождат без каишка извън частна собственост трябва да се евтанизират след няколко глоби към собствениците. Не само тези.

Ти чувал ли си за хуманност към животните и закони, които ги защитават? В целия свят са. Дори Китай ги спазва. Абе откъде се пръкна такова като тебе, па и още единадесет с плюсчета. Сто процента не сте земляни. От пикъла сте изпълзели, явно на територията на България има големи пукнатини към долния свят, пълен с жадуващи убийства.

Телешкото и свинското, които ядеш, хуманно ли са добити? А хуманно ли е била убита нещастната жена?

Боже, колко си....никакъв. Кучетата не са за храна, бе. А хората, като представител на човешкия вид, ХУМАННО ли убиват кучетата, бе? В биологията човешкият вид е само един от видовете животни, и НИЩО повече), нещо, така, само той ли има право да убива, да се храни, да убива, хранейки се и да се храни, убивайки на тая Земя, бе!?!

Сега разбрахте ли, че се оказа това по думите на съседите: "Стратиев е имал устна договорка със стопанина на кучетата, който е в Германия, да се грижи за животните и да живее в имота. Изпращали му пари за храна на четириногите, но той ги изпивал и кучетата скитали, озверели от глад, твърдят съседи". Товя говори всичко. Бахти михлюзина пропаднал е този, да не цениш нито животните, нито пък хората . Каквото и да си говорим ИМА ПРИЧИНА И СЛЕДСТВИЕ, което за съжаление пак е ЧОВЕШКА! Никакво чувство за отговорност нямат някои индивиди!

Всички психопати-кучелюбци, които плакаха за 'горките кученца', ще идат ли да поставят цвете на гроба на тая жена? Не ,няма да идат, защото са най-гнусните лицемери! Тях никой не ги обича и затова намират заместител на общуватето - кучета!

Ако едно куче можеше да пише, никога нямаше да напише тази гупост. Никога. Това го може единствено човек. 200000 години еволюция и си стигнал до тук.

Личи си, че си кучкар. Кучкар- лицемер.

и измъчват кучета и котки, са психопати серийни убийци. И това е доказано от науката. Факти, какво да ги правиш, просто факти. И мине много неприятно да видя, че тука пишат такива. И са нагли, на черното казват бяло и обратното.

По села и малки градове вилнеят озвереяли, пияни , друсани , оскотяли тъмно зелени биоединици, местна власт и полиция са вдинали ръце, не ги интересува , щото си е вече нормално, а и имат граждански права да гласуват. В отговор хората си пълнят дворовете с озверели четирикраки биоединици и е неизбежно в цялата ситуация да изгори и някоя и друга съчка, да цитирам Мангъра. То причинно-следствените фактори са навързани. Не може да се сочи с пръст само кучкарите, или само кмета - където и да го боднеш се разсмърдява на всички нива този проблем.

прав си! Кучето варди от вълци и маймуни, ама някой път стават нежелани неща.

Нежеланите неща стават чрез и посредством човешкия фактор. ГарантО

му се вика доберман и ич не е мини ...

''Чувствата'' на пес не ме интересуват. Жената си е отишла в мъки.

Чувствата на безчувствените като тебе хич не ме интересуват. Щото ги няма.

Е носила пръчка и е проявила агресия срещу кучетата! И стига с тая агитация, няма куче да нападне, ако не се е почувствало застрашено! А тези са били обгрижвани и нахранени!

Всеки може да си носи каквото иска. Няма никакво отношение. Кучетата който ги е пуснал носи вина за жестоката смърт на жената.

с това, което всеки си има право да си носи, може ли, ммммм? Ми да опитаме на теб, кво ше кажеш? И ако може в тоя момент да ти е завързан езика на фльонга, че да не можеш да обясниш какво ти се е случило, кво ше кажеш? Един следствен експеримент се нарича това. Що не се предложиш да ти пробват нещо такова, много си отворен срещу кучетата, бре.

Смърт за гнусните кучета. Писна ми да им гледам мутрите из квартала, с некви псевдо мутри.

те са умътртвили четири кучета , слуховете дето се носят , е че са били 4 мини пинчера - егати дзверовете са били тия пинчери..

Не ги гледай, бре!

Дочо, куче мръсно, като ти е писнало, ей къде е балкона. На никой няма да липсваш.

Аз бих могъл да ти обясня, но не мога да те накарам да разбереш!

дълбоки. Ходи се лЕчи, а не си го изкарвай на кучетата. И междувременно да не биеш приятелката си, ей. Ако я имаш, изобщо.

Всички кучкари са комплексари. Забрана за псетата в градска среда.

еее, и в селска също! не е ли с овцете, го гръмваш!

гледач на говеда- говедар гледач на овце-овчар гледач на кози-козар свинар коняр е, тоя е кучкар! та задържали са кучкаря! е, кога ще задържите и другите кучкари дато развъждат кучета??

Човек Убива Куче 3 години Пандел !!!! Куче Убива Човек Нищо ? Нещастен случаи !!! Ебати Държавата Станахме !!!

Престъплението, за което е обвинен, предвижда затвор до пет години и глоба до 10 хиляди лева. , за което го грозят до 5 г. затвор и 10 000 лв. глоба. Кое не ти е ясно?

УМЪРТВИЛИ са КУЧЕТАТА. Смъртна присъда, без съ, са им приложили! Ти не четеш ли, спиш ли. Сега вече спокоен ли си? На убиецът на купета- 3 години я стане, я не стане. Обратното- мигновена смъртна присъда. Доволен ли си?! Куул, а, да живее човека- най-големия убиец на Земята......

Гадниге псета да бъдат разстреляни. Аман от кучкапи безплодни.

гаври с дядо ти Влайчо. Човекът дори вегетарианец е бил. А ти си кръвожадна орка.

Минат се не минат няколко години и има смъртен случай. Няма кучета няма проблем.

Бай Ганьо тръгва да трепе невинните бездомни кучета. Няма Бай Ганьо - няма проблем.

"Престъплението, за което е обвинен, предвижда затвор до пет години и глоба до 10 хиляди лева. , за което го грозят до 5 г. затвор и 10 000 лв. глоба." ?!?!?!?! Лилия Чалева ОТНОВО идва пияна на работа, и пише статии в пезпаметно състояние.

Мисъл "бръснач", + майчин език турски, + 6 ракии , водят до това.

а бе кучетата къде са сега

Умъртвени, пише го -евтаназирани

Това е трагедия която ще си намери виновен... Истината е че съюзо е хуманен хетеро и бел има по малко права от куче.... В Белорусия ги стрелят на улицата милицията....

ватнико, държавата е беларус, само крепостните и викате баларусия! е та в беларус полицията може да стреля по хората, ама по кучетата не стреля! а ти що се гърчиш тук а не си ходиш в рассия, бе крепостнико неук?

за убийците на бездомни кучета от Беларус. Прочуха се по света като най-големите примитиви в това отношение. И да знаеш, светът е във възторг от тия орки. Ако ще белоруски да са. Кожа бяла, душа черна и грозна. И са цъфнали и вързали, както се вижда. ПроспИритет, напрао, ги друса, щото са големи майстори по стреляне на слаби невинни животинки. Ко ше кажеш, а?

Има нещо много гнило в тази история. Оказва се, че тази “озверяла глутница” са все дребни пинчероподобни кучета, които посмъртно няма как да убият човек. Тази жена е убита другаде и е подхвърлена там, за да се набедят животните. Или е починала от нещо друго - инфаркт или инсулт. Но за да тръгнат да я ръфат животни, означава, че е имало разкъсана плът и кръв. Затова все си мисля, че е убийство, но не са кучетата.

Виновни са отговорните от държавата за тези кучета,че ме са си свършили ранотата

Скоро всичко ще се разкрие. Въпросите за размисъл са много. Пак ни правят на глупаци.

Как никой не е чул тихата утрин виковете на жената при тази изключително белезнена смърт? То е имало лаене,викове и .н. Защо крият името на собственика?.Предполага се, че е някой гаден богаташ,както винаги близък до властта.

Защото вероятно жената не е убита там. Само е пренесена.

И така може ли порода пинчер да извърши това?

ти имал ли си взимане даване си пинчер по-настървено, злобно и злопаметно куче рядко се среща:) Аз една година не смеех да се размина по стълбите със съседа , ако се засечяхме докато се връща от разходка с пинчера. Козирувах чинно и го чаках пръв да се качи, а тва ме гледа зъби се , лае мяте се с поглед в очите " пълзи битч, а си мръднал, а те размандръсах"

"Подмислям" е диалектна форма на "подсещам". Какво ще рече, че "няма подмисли"? Това е глупост.

Тоя трябваше да го евтаназират заедно с псетата!

Що бе ? Той представил ли е документ, че е поел ангажимент и е длъжен да се грижи за кучетата ? Нали в днешна „демокрация“ за всичко искат документ . Ако няма такъв документ що ще го съдят . Или им трябва виновен ?! Ами кметовете ?! къде са кметовете и как се грижат за всички бездомни помияри ??! Или понеже те са администрация - не са виновни ! Колко случаи имаше с бездомни помияри ?! Защо няма един осъден кмет ???

от фейсбук /Хора истината е друга ,имайте търпение ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ ,във връзка съм със собствениците на кучетата които в момента са в Германия по здравословни причини ,мъжа не е в затвора както казаха ,след няколко дни ще направим репортаж по Нова Тв и ще включим в директна връзка и собсвениците на УБИТИТЕ ПИНЧЕРИ НАБЕДЕНИ ЗА АГРЕСИВНИ Няма да оставим тази история неразгадана и ще има наказани/

На снимките изобщо не изглежда да не се е грижил за тях. Купичките са пълни с гранули, чисто е подредено. Скоростно ликвидираха кучетата и приключиха!

Кога най-сетне ще има ефективни наказания за такива убийци

За четириногите безстопанствени по улиците ли говориш ?

Доживотен затвор!

Този защо е още жив? На гилотината и проблема е решен!

Къде са защитниците на животните сега дето ревяха да вкарват оня човек дето щял да ги отрови кученцата. Една нещастна жена по бТВ я гледах как иска да го съдят с най строги мерки дето се опитал да отрови някакви бесове като тези. Тя ще иде ли на гроба на тази жена да и обясни че защитниците на животните имат и те пръст в това. Хранят ги по улиците, нямаш право да се защитаваш от кучетата на свобода. Недай Боже да хвърлиш камък по тях и защитниците на животните ще те вкарат и в затвор. Браво. Видя се че за тези хора човешкия живот не струва колкото кучешкия но се покриха сега. Трябваше да пледират за горките животни за вменяемост.

И аз питам къде са но по друга причина. Добичетата са оставени да озвереят от глад, що не са ги спасили от тоя концлагер. Сега добичетата щяха да са сити и доволни някъде, да чакат стопанина да излезе от затвора в Германия, явно му пука за тях щом пращал пари да ги хранят, и жената щеше да е жива. Ама кмета е трябвало да предпиреме мерки и да подаде сигнали където и на когото трябва май.

тук съм, бре. Изчаквах да изпълзиш с муцуна, жадна за кръв. Невинна кучешка кръв.

Не е проблем че няма наредби за агресивните кучета и че кмета в случая нищо не може да направи. Проблемът е че по малките градчета повечето жители са или роднини, или си пият заедно ракията, или лозето им е съседно. Как горкият кмет да изпълни закон или наредба като Пешо с кучетата му е (примерно) шести братовчед?

Къде са кметът и шефът на полицията в тази история? Те са главните виновници.

Горката глутница!Държали ги гладни за да са по-боеспособни!Това явно не важи за дебилната нация населяваща великолепната територия на България!!!

За това убийство по особен жесток начин се предвиждат само пет години затвор?! Това реално ли е?!

Виновни са и собствениците. Давали са пари без да потърсят отговорност къде отиват. Вероятно са били гладни и са били настървени. Тоз народ полудя с тези кучета, а закони никакви!

Сетила се Мара да се побара. Кога най-после тъпият българин ще разбере, че за всички нападения на кучета и за разпространението им по улиците ВИНАГИ ИМА ВИНОВЕН ЧОВЕК! В Германия, примерно, за да имаш куче минаваш задължителен курс за неговата социализация и владеене. Ако не се справите, независимо от причината (която реално е винаги в неспособността на човека), това куче нема да е твое независимо колко хиляди евро си броил за него. Точка! И се опитай да изхвърлиш новородените от "породистата" ти немска овчарка и от улична глутница кученца в кофа за боклук, откъдето са две от моите три кучета - бяха 7 и 5-те мъжки раздадох на 4-5 месеца, но понеже българинът е много компетентен, никой не пожела двете женски кученца, щото женски се гледали много трудно (всъщност е точно обратното - мъжките създават повече проблеми - имах навремето мъжка немска овчарка), та се оказах "лудият с трите кучета на един повод", между другото страшно "изобретение", коетоь хвърля в потрес почти всеки срещнат - "Ама как така сте ги научили да вървят като руска тройка, не се ли оплитат?" А как си ги представяте с три отделни повода по метър и половина и всяко дърпа накъдето му скимне. Двете сестрички от кофата са вече на 9 години,а третата женска - на 13. И няма ухапано от тях същество, макар, че като стигнем до мястото за разходка ги пускам свободни.

Не са виновни че са държани гладни и озверели .То няколко човека ги остави така и същата работа

И ти не си виновен че си лапнишаран. Как разбра че са озверели при положение че в двора им е имало храна?

А храната кога е оставена, когато са се появили журналисти и полиция , дпреди да ги приберат за да ги евтанизират ли?

"Престъплението, за което е обвинен, предвижда затвор до пет години и глоба до 10 хиляди лева. , за което го грозят до 5 г. затвор и 10 000 лв. глоба." не казахте колко затвор и колко глоба се налага

Значи, да се уточним - до 10к лева глоба и до 60 месеца глоба.

А после кучетата ни били виновни. Едно време във вестниците и по телевизията всичко беше лъжа, но поне беше грамотно написано и казано, а не като Дебил Петков: "ние мислимЕ да направимЕ...".

Във фейсбук има снимки и твърдения , ме кучетата са пинчери ( мини), евтаназира ли са 4, едно е взето от организация. В купичките им е имало много грана, добре са били гледани . Пет мини пинчера няма как да убият жената, какво се в случило и кой прикриват?

Мини пинчерите не са в състояние да изгризат до кокал бедрата на жената. Има нещо гнило. Мисирки, потвърдете или оборете хипотезата мини пинчери

Дайте му едно въже да се обеси в килията, сега само щесе тряавмира обществото с тоя боклук.

Пропаднала държава

Вашингтон Ред Ас (червен задник в превод), ти какво направи за "тази" държава?