17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Техните заплати растат а на бедния човек нищо много им се вижда увеличение от 100 лв на минималната те сиг на ден харчат по 200лв

Пей сърце, правим или не правим правителство нашите депутатски заплати растат, а пенсионерите мълчат. Ще има и за тях тук-таме увеличение по 1.47 лв. на месец.

Депутатските заплати трябва да са обвързани с минималната , а не със средната работна заплата. Да видите тогава каква борба ще е да се вдига четири пъти в годината именно минималната заплата , а тя ще повлече и останалите .

Как се ненаядохте...

Аз не знам в коя фирма вдигат 4 пъти в годината заплатите. Ако някой знае да казва, да ходя там.

Нали четеш,в НС Иди там.

Ганювците си лаят по форумите и се гордеят, че са българи, а керванът си върви.

Аз отдавна казвам че най правилно е всички политици да бъдат растреляни кафето може, демокрацията е висша измама и докато хората вяват и гласуват ще го духат под водата докато не исъхне.

С колегите си гласувахме увеличение на заплатите ама шефът ни наложи вето

Да, ама ти като бепе дремльо в НС си взимаше високата заплата и си траеше. Сега завистливо гледаш отвън и искаш ревизия. Е, няма да стане.

Защо не сте по улиците , мишки!

Ти на улицата ли си?

Господа политици, имам делово предложение към вас. Нека да се разменим за четири месеца Вие да вземете, моята заплата и да си плащате всички разходи,а аз да взимам Вашата заплата. Смятам,че ще ви е МНОГО,АМА МНОГО ТРУДНО. Не ми говорете за средната работна заплата за страната, а извадете Вашите кървави пари и тогава я определете.Разликата ще е огромна.Парите които взимате Вие трябва да ги Върнете,защото не сте свършили никаква друга работа,освен да си чешете езиците.Д а вие сте много заети - не правите нищо, но за това сте си дали такива огромни заплати за да не правите НИЩО,ама от сърце.

и констатирате по сайтовете по-леко ли ви стана? Вие си приказвайте, а те ще си подредят нещата и ще си вземат едни твърде добри пари за без работа.

Следващият който ме съветва да отида да гласувам ще му избия зъбите !!!!!!!!!

Избий зъбите на родителите си , явно е наследствена деградация.

ㅤ

И като не гласуваш какво става? Изписваш им вежди. Колкото по-малко "редовни" гласоподаватели, толкова по-голям процент "чисти" резултати на партийните централи. И Ганьо, вместо да ги накаже, пак е с пръст в гъз!

Да взимат 1500 лева бруто и да се направи схема за постигнати резултати - при икономически ръст, подобрение в здр система, образование, съд и т. Н да се умножава по 4, а не само да стоят и да лапат, като не им се работи ще взимат 1200-300 лева колкото и останалите работещи тогава!

В България комфортно се чувстват неграмотните,нискообразовани простаци.Затова,ако искате да сте щастливи в тази страна,не учете,не четете,колкото по-малко знания имате,толкова ше сте по-щастлив.

Затова никакви данъци на тая кочина. Всичко в сивата икономика, не хранете държавните хрантути лишавайки себе си и семействата си. НЕ плащайте данъци .

А като опре ножът до кокъла, почваме да събираме дарения с смс-и. Държавата и данъците, които тя събира не са само за депутати, мунчооо! Искаш образование, искаш здравеопазване, искаш сициална политика и т.н. ама иначе искаш и всичко в сивата икономика.

Да искаме и кое работи ? посочими една система, образователна , здраве или друга работеща система въпреки че се наливат пари? Само лапате заедно с депотатите а не струвате 5 лв.

Народе, а вие яжде на дедо…..

няма по алчни крадци от правителсвата и депотатите само призидена си заслужава заплатата само тои работи за България и народа партиите са против народа

ㅤ

Можеше да го напишеш още по-неграмотно!..

Еми... вие си ги избрахте! Като нямате акъл - не гласувате за когото трябва! Сега пак за същите гласувайте!

Епизод пореден от драматичния сериал "Популистите ще ни оправят"

ㅤ

Да ви приседнат дано!!!

Любовницата на чичо Костя и тя иска нова къща.

ㅤ

Нека си иска. Искането не е забранено.

На какво отгоре ,бе ,тулупи ?

Мамата им разгонва, нищо, че остаря и й се подиграват! А тя им знае и майчиното мляко на тия думбази! Колко законно и хубаво било сам да си гладуваш увеличенията! Пускаш там на тълпата по някое левче да се скупчат и кълват като кокошки за зрънце, и спокойно си оформяш законово надника за тежкия изнурителен труд! Мамицата им, нека взимат каквото е останало полепнало по стените на гърнето, че до десет години ще са си насаме! Приятели, събирайте багажа и навън! Трябва да оцелеем, пък и дезца имаме, да помислим и за тях да не ги обречеме също като нас! Пък после ще му мислим, ако се свършат тия или поне престанат......

Да ги намалим на 120... Чрез разстрел....

Дупетати в Пъкала ще горят! Не се наядохте....вашата.м.......

А хората събрали 22 тона капачки за неонатална линейка...

Ходете още да гласувате за тия тупани прости, после па ревете, че не ви угодно.

Имаше някои които не ходеха вообще на работа.

Как не ги е срам .Всички да са на средната заплата да видим кой ще стане депутат.И да станат 50 крадци повече не са нужни.Достатъчно крадат и имат.

Избрахме най големите крадци да ни управляват ,един от тях е от гр.Две Могили ,който пиян като свиня събори стълб на ж.п. прелез върху линията и избяга ,ако след него не беше минала друга кола ,влака Русе София щеше да катастрофира ,този кретен е от квотата на ГЕРБ-СДС ,Мутрата от Банкя прибира до себе си само негови подобни

Ебати нещастниците мръсни , да им приседнат дано!!!!!!!

Браво. Честито на всички гласуващи. Тия там без санкции и контрол ще работят само за тях

яко имаше нормални сред тях щяха да си замразят заплятките

Вие повечето луди ли сте бе 6000лв са 3000 евро това е голяма заплата дори в Европа...тези хора депутати с това което правят не заслужават нищо

Защо никой от тези депутати толкова години не предложи да взимат по три минимални заплати? И за участие в комисии Да не им се заплаща допълнително. И тогава ще останат тези, които наистина заслужават да са в парламента.

В нашата IT компания секретарките почват с 8 хиляди, а младши програмистите с 15 - докато не дадете на депутатите нормални пари, ще крадат, но някои хора не могат да го разберат. 5 бона са подигравка за подобна отговорна работа като депутат.

Ако във вашата фирма някой не върши това, за което е нает или вместо да мислите заедно и да си разпределяте задачите, потънете в разправии, нямащи нищо общо с работата, пречите си и си правите мръсотии, колко време ще ви плащат заплати и колко време ще издържи фирмата?

... е, вземете ги при вас де, като толкова са ти скъпи господа депутатите ... и всички ще са доволни :)

е аман с тия програмисти..в тази държава има и други професии лекар в спешното взимаш под 2000 лв я се събуди...писна ми от вас програмисти...А депутатте Нищопрвци това им е много

вие пък как се връзвате на очеваден трол

във вашата IT компания. По еврофондове ли си получавате парите?

Не бе човек.Просто Я си мечтае за такива заплати,вероятно същият блъска някъде за 800 лева а неговите шефове за около 1500 лева.

Я пак секретарка ще взема 4000 евро...я посмали малко с лъжите а...западна компания ще отваря клон в Бг и ще дава високи заплати....

абе, да им спрат парите докато не оправят държавата! а то сега кво? за тях парата - за туземциъте мизерията!

че англия е държавата със най явен снобиэъм, но всички те эаедно немогат да бият нашите депутати и милионери.

Ако депутатите се лекуваха при личните си лекари в районните поликлиники и пътуват на работа с личен или обществен транспорт, ще видят живота в малко по-реална светлина. И задължително всеки ден на работа с една раничка с 5 до 7 кг учебници - право, езици, закони - каквото трябва да знае всеки депутат, че да рацбере как се чустват първолаците.

Яко мажат от общия мед!

никога не говоря така но да им приседне дано..нищопавци

И 2000 ЛВ. ИМ ДА МНОГО ЗА РАБОТАТА, КОЯТО СВЪРШВАТ. ОТВРАТ ОТ ТЕЗИ ЛАКОМНИЦИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРЕЦЕНЯТ КАКВИ ПАРИ ДА ОПРЕДЕЛЯТ НА ЗАСЛУЖИЛИТЕ ПЕНСИОНЕРИ.

Писна ми 240 идиота да правят пачки на наш гръб, без да вършат НИЩО.

Грешиш, не са само 240-те идиота в НС. пРецедента взема над 10 000 лв всеки месец УЖ за да обединява българите, а той от 2 години разединява българите и партиите, заедно със съветниците му от ДС и с парите на Черепа, с цел да промени Конституцията, да ни откъсне от ЕС и да набута в путинова Евразия.... Не знам да е дал 1 лев за благотворителност, нито един път да е казал нещо извън клишета, злобни коментари и празни приказки. Ами вицето му? Тя пък защо взема заплата???

даде ли една заплата за усрайна?

Най-много ми е жал за лумпенизираните гласоподаватели... Или не ми е жал въобще за тези овце!

Държавата е на народа и се грижи за народа, е време да премисли.

Аз пък си мислех, че се натискат за у прламента от милосърдие...

"С 5-6 хилки заплата, едно апартаментче в София е 300 хил, има да го ипзлащат доста време." Въх, абе много малко тези 5-6 хилки, особено за софийските ганьовци. Те за двойни заплати работят разбираш ли - нали всичките са IT-а, строители или шефчета. Бедни няма, само милионери.

Пишете по форума. Аз парите си ги взимам. Правете само бури в чаша с вода. Ей затва ви обичам и ви фърлям някое процентче или по 50унка на избори.

каква наглост е това

И после върви гласувай !!!!!!!!!!!

Високи държавни заплати, нормално за НЕдемокрациите.

Само на депутатите, де!