Още търсят 6-годишното дете, изчезнало край река Луда Яна

Майката редовно оставяла петте си деца сами, за да ходи на работа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съчувствам на родителите и изказвам своите съболезнования! Все пак са родители,като мен... .Явно са работливи хора,нечакащи само на помощи и социални. Жалко и за децата.Мир на Душичките им! В такава буйна и пълноводна бърза река,ако попадна,навярно и мен ме чака същата съдба,въпреки моите 100+ кила и факта,че съм израснал край морския бряг.Всъщност и аз се гледах сам през лятото,докато родителите ми бяха на работа....тайфата от махалата по цял ден във водата... Децата не са виновни,както и майката...може би е било нужно обезопасяване на този т.н.,,мост"!

Голяма трагедия..дано я намерят жива тази душица .

А снимката от къде е ? извинете

Снимка: Shutterstock

Да, ама аз съм на 40 години и 2 пъти съм се губил в родния си град (под 10 000 население) на 6-7 години. Така че живота си тече, не е виновно нито времето, нито родителите, нито правителството (далеч съм от това да ги защитавам или подкрепям - против съм, но не е в компетенцията им). Имало е да се случи - трагедия е. Бог да прости! (за вярващите)

ДА , теренът е труден , НО и животът в тази държава е още по-труден , и затова родителите се принуждават да си оставят малките деца сами да се оправят 8 като диви животинчета), за да се борят за препитанието им !!! Ако шопарите от жълтите павета имаха малко акъл в главите си , би трябвало да помислят и за това , а в една добре уредена и социална държава това е по-млко вероятно да се случи !! Бълагрия не е само Слънчака и София !!!

Пешо лягай, че утре сме на работа, а тия на паветата трбе да ги избием