17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изроди и убийци!

да ни са честити новите данни 2588 заразени 414 в болница 117 починали ха сега ходете по кръчми и охлабвайте още мерките. шайката ГЕРБ и техния вожд нали Ви каниха на ресторанти и кръчми

След проверка на кафявото око подават да се помирише.

Равносметката една година по-късно е, че в България за 2020 свръхсмъртността е 15,500 човека, при нормална смъртност от около 108,000 на година. От тези 15500 допълнително починали, около 90% са пенсионери. Т.е. далавера за НОИ и загуба на избиратели за Нинова. Чудя се защо ни бяха всички тия "мерки", които само тормозят хората и спират икономиката?!?

Миналото цяло лято нямаше вирус. Или поне отчетите бяха в "нормални" граници. Все пак никога не е съществувало положение, при което няма нито един заразил се от каквото и да било. Интересното е дари и това лято ще е същото. Ако това стане,да не би да се окаже, че вирусът има сезонен характер- т.е както всички останали грипни вируси.

Бая зор ще видим докато ги усвоите ония евромилиарди...

Мангърчета шизофренни, подмийте си дупенцата и чакайте! Ще трябва да ви чипираме, няма как!

2021-02-28 10:09:09 фен на Банкя (нерегистриран) Мдам, лятото пак ще има - вирОс нема , купонА си тече АМИ МИНАЛОТО ЛЯТО КАК НЯМАШЕ бе "фен на Банкя (нерегистриран)", НЯМАШЕ ВИРУС ЦЯЛО ЛЯТО ЧАК ДО ЕСЕНТА и наесен като плъзна този вирус. Как стана тази работа цяло лято и половината есен купони аху-иху и вирус няма, А? Изведнъж наесен тръгна.

Как да не имало вирус през лятото. От под 100 на ден края юни ( когато отпаднаха мерките) до към 300 на ден към края на август. Не само, че го имаше, но и прогресивно бройките нарастваха.

Значи с напредването на ваксинацията случаите растат, А?

Вируса си има свой път на развитие независимо дали отваряме или затваряме нещо. Заведенията са зтворени, но хората си се събират по десетки други начини. Личната отговорност (избягване на излишни контакти, носене на маска в тесни затворени помещения) е единствения начин да поддържаме някакво поносимо ниво на зараза, другото са безполезни действия, рушащи икономиката.

Колега, добре си го формулира. Аз месеци наред обяснявам същото, може би с твърде много думи и аргументи. Индивидуалните мерки са достатъчни, когато се спазват. Няма нужда от затваряне на това или онова - както правилно предположи - хората ще намерят начин да се събират. Всъщност е по-безопасно да се храниш в кръчма, където се спазват някакви мерки, отколкото да се съберат 10 човека в апартамент на парти. Проблемът е че докато в по-големите градове се спазват някакви мерки, то в крайните квартали и малките населени места не са и чували за такива мерки. Както се казва в готиния лаф - "местен си там където знаеш кои затворени заведения работят"

В големите градове на много места има неконтролируемо струпване на хора, където никаква маска не може да те предпази от заразяване. Отделно неимоверно замърсеният въздух в тях. Разбра ли, отворко? В транспорта, в големите вериги с тяхната боклучава храна, в моловете и т. н. . В едно село си подложен на пъти по-малък риск да се заразиш.

Докато в селото не дойде някой заразен и зарази селската магазинерка.

"... с което ваксинацията ще продължи след изчерпването на на препарата." Десиславо? Смисълът?

Смисълът се губи и не е за първи път....

Все още в Р. БЪЛГАРИЯ няма кой да вземе решение за закупуване на Руската и Китайската ваксини. Чакат да им каже ЕС. Ръководителите на държавата могат да вземат такова решение, имат разрешение но не го ПРАВЯТ. Поне ги пуснете в аптеките, Хората ще си ги купуват! Чакаме какво ще ни пратят, Когато се сетят на запад за нас.

Не идиоте! Нужно е да прегледат медицинските документи на тия ваксини Китайската май доказано не става!

Че на кои ваксини прегледаха документите тука, бре трол. Май само на ивермектина минаха през някакъв оглед, ама тва щото бойко посреща домуса със торбичките с лилавите в мин. съвет. Иначе ни една ваксина не е минала тук каквито и да било изследвания.

Половината свят ги ползва, Но тук пазарът е зает и заключен за други играчи. А нашите от време на време, Имат по малко стока, за да ни залъгват!

"Че на кои ваксини прегледаха документите тука, бре трол. Май само на ивермектина минаха през някакъв оглед..." Паника, цяла Австралия използва Иверментин от април насам! И резултатите са отлични! По-тъп си от самия Шизофреник Мангъров!

В зелените коридори се ваксинират хората без всякаква преценка дали имат антитела, каква ваксина трябва, съобразяват ли сe заболяванията, дали въобще трябва да се ваксинират, абе, на "юруш". Простотия голяма.

Изобщо не си спазват собствения план, а организацията им опира до “Бойко каза...”.

Крайно време е Мунчо Радев да наложи вето върху ваксинацията. Така ще се чуе, че го има!

"Изобщо не си спазват собствения план, а организацията им опира до “Бойко каза...”. Плана е да се ваксинират колкото може повече желаещи! А на изборите да ви разпорим!

Всички новинарски издания се превърнаха в ПР брошури на тези некадърници. И при цялото славословене, репортажи от инспекции, снимки на заголени ръце и полицейски ескорти на бусове с кремвирши, даже платените тролове не са убедени в решенията на тия абсолютни некадърници. Крадци има навсякъде. Само тука най-големите отрепки и тъпанари са назначени за такива.

Ама нали ваксинират, защо новозаразените нарастват?

Дано да не стане като в Израел. Там се фукаха, че първи в света са достигнали 70% ваксинирани и сега си берат плодовете на тази идиотия - на първо място са по заболели с тежки усложнения.

Някакъв източник за тая глупост? Сега ли Ви я роди кухата кратуна

Ти плодовоете на твоята идиотия вече си ги събрал...

те имат най-ниска смъртност - 0.8 процента. Отделно големи групи религиозни от двата лагера не искат да се ваксинират...

4% с една доза..... Такива като Вас трябва прокуратурата да ги погне. Полага ти се 5 години в Казичене за този пост

аууууу яко ще се мре.

1000 в неделя много лоша новина. Това са хора тествани за спешен болничен прием.

ма ти си бил титан на мисълта.

Да за да те приемат в отделение за ковид трябва pcr А в Събота рядко правят 1000 теста въобще...,че тоя път имало 1000 положителни...... хайде тикво познай защо? Защо като не можеш да дишаш и хайде по бързата процедура.........

Планът на Боце е българоубийствен. Отпадат всички мерки срещу вируса, без да имаме ваксинирано население, следва разбира се , масово заразяване и много смърт. Възрастните хора и застрашените групи се изпокриват и не гласуват и Боце отново е министър - председател.

Споко, тренда е ясен - около 3-ти ще почнат да намират по 2000 на ден, около 10-ти по 4000, Третата вълна си почна и пикът е около датата на изборите - ще го ползват за да намалят избирателната активност. А пък за "разлахбването на мерките" от 1-ви: спирането на всякакви "помощи", което ще даде картбланш на банките да си изискват кредитите обратно в пълен размер.

е да се направи тест за антитела преди ваксинацията. При наличие на висок титър- ваксинация не е необходима, за момента! Бързият антигенен тест не е достатъчно сигурен, също така утре можеш да се заразиш между двете игли

Мдам, лятото пак ще има - вирОс нема , купонА си тече и рогльовците ще поддържат заразата до следващата зима. Дано гърците и турците да искат ваксинация , за да влезеш у тях!

#КОЙ Защо журналистите и политиците в България не отговорят с факти на един много прост въпрос: "Защо България е на първо място в целия свят по обща смъртност за ...2019/2020/2021 г. и защо това е неоспорим факт." Населението в България е 6.9 млн. от тях над 366 човека умират на всеки 24 часа. България е на първо място в целият свят по обща смъртност - над 15,433 на всеки 1000 човека. Над 30% от мъжете или всеки трети мъж в България умира преди да навърши 65 г., и затова пенсионните им вноски и другите им задължителни "осигуровки" са отнети в полза на държавата (реално това не са "осигуровки", а скрит данък). Това е неоспорим факт, но защо ти мислиш, че няма да си третия, колко удобно, но за #КОЙ. За тези над 366 погребения на всеки 24 часа, над 60% процента от все още живите, те не могат да платят за погребението на близките си, защото за "най-евтиното" погребение цената е над 1500 лв., но това е само първото задължително плащане, защото има и второ (след 1 година) задължително плащане, а то е също над 1500 лв. България е държавата с най-високата смъртност и най-ниска раждаемост в света за изминалата ...2019/2020 г. и досега - 2021 г. Това показват данните на Световната здравна организация, „Индекс на болниците“ в областта на Акушерството и гинекологията, и World Population Review, и НСИ. Комбинацията на ПОСЛЕДНО място по раждаемост и ПЪРВО място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по съкращаване и заличаване на българските граждани в България за изминалата ...2019/2020 г. и досега - 2021 г. Но тези факти, никога няма да бъдат показани от "обективните" и ниско платени (над 3000 лв. заплата) журналисти в България. ФАКТИТЕ https://www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B8 https://worldpopulationreview.com/country-rankings/death-rate-by-country https://geograf.bg/bg/article/blgariya-zaema-prvoto-myasto-po-smrtnost-v-sveta https://clubz.bg/107158-nsiprognoziraobshtatasmyrtnostshteenad120000dushiza2020grasteot_yuni https://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/naselenieto-v-bylgariia-prez-2019-g-prodyljava-da-namaliava-i-zastariava-315061/

фейк!

Защо троловете не могат да направят разлика между фейк и факти, ти как мислиш...защо.

сме останали тук кахърни и мрънкащи, много пушещи, много пиещи чекиджии. Този отговор задоволява ли те? Не че има връзка с темата на статията...

Германският държавен служител заяви, че страната е осигурила 50 милиона дози от ваксината Moderna, което е значително по-голямо количество от това,което Германия би получила по население през разпределение на доставките на ЕС. Официални представители на ЕС потвърдиха, че Германия е получила поне някои от допълнителните си дози от други страни-членки. Германия също така си осигури по спорен мачин от Pfizer-BioNTech, за допълнителни 30 милиона дози, които ще бъдат доставени по-късно през 2021 г., предизвиквайки гняв в части на ЕС, тъй като ходът се разглежда като най-богатата нация, която е лидер на блока към колективна стратегия ,а след да прави самостоятелни покупки. Страхът на блока е, че такива странични сделки могат да подкопаят неговата колективна покупателна способност и да отменят графиците за доставка на всичките 27 държави. Холандия е осигурила от една или повече други страни от ЕС 600 000 дози от ваксината , който Pfizer разработи с германската компания BioNTech, според държавен служител, който не би казал коя нация или нации са се отказали от тях. Франция не е направила публично никакви сделки, които е направила, но министър-председателят Жан Катекс заяви: "Ако се случи да има дози от ваксини, инструкцията е ясна: Франция ще купи незабавно". Унгария едностранно е одобрила и купила руски и китайски ваксини, а други, като Хърватия и Чехия, правят подобни движения. Официални представители на ЕС казват, че получават обаждания от много други страни-членки, които настояват ЕС да одобри рускста Спутник V.

Растат хората в болници и в реанимация, това е лошо!

На кой му пука?

Колкото повече се ваксинира, толкова повече ще се разболяват. Факт. Вижте държавите, които ваксинират масово, там данните са еднозначни

но само одобрени от цивилизования свят! минали през строгата цедка на ЕМА или DEA.

Тя пропуска всичко под нея, няма да спре никого.

Простия се похвали шак че нямало епидемия у нас и мерките му били лабави. Така се хвалеше и на есен и ..... счупихме световният рекорд по смърност. Отиде си един областен град без време. Ама нали ви е по-важно да се правите на хитроумни и да отричате очевидното.

Какъв е тоя световен рекорд? Защо лъжете?

Справедливо би било ако ще имаме нови жертви равняващи се на средно голям бъгларски град, то те да са най-вече сред дебилните тролчета, които заработват жълти стотинки, плюейки на достойснтвото си и работейки срешу събратята си.

Нема лабаво, кой ще мре да мре. Ние сме си остров на спокойствието, цяла Европа затваря, у нас се отваря. Шопо вика те такова животно нема дет не моа го вида.

И овчарина тъп на дрънка и овцете не падат по-долу?

Заразен , но не са Умрели ! Сега преди час Елена Малешива каза че като го е хванал ковида пациента не значи почти нищо , значение има в коя кръвна група , 1 група го преминава като настинка , 2 група като аз леко минах 10 дена температура 38,2 градуса , без антбиотики и аспирин малко 1-2 дена пих , 3 група има 3 ядра белтък и е много тежко се прекарва ковида , 4 -5 група е смъртоносна , но не опасна за Българите , тя е на евреите ! Може би тази болест ковид е да ги унищожи , щом така тежко е на 4-5 кръвна група ! А тези които са с разни ракове , бъбреци , бели дробове , старчески плеврит и сърца и умират , но се говори че ги пишат загинали от ковид защото болниците получават пари за от ковид , поледнете на Архив ОТР -1 ! Да сте живи и здрави !

Кои са 1,2,3,4,5 група? Доколкото съм чел статистиката, разлика има , но тя не е абсолютна а е в процентите леко. Няма кръзна груша която да е защитена по дефиниция.

Цяла лекция от Женския пазар. А нема нужда, а на мена една Мара Подробната съвсем друго ми обясни, ама няма да ви измъчвам.

Истината е, че Бог ще накаже всички изроди по света, които всяваха и продължават да всяват паника, плашейки обикновените хора със сезонния грип за 2020 г. От народите си може да се скриете, но от Господ не! Проклети ще сте всички слуги на кликата! Казах! Треперите, а?

Истината е, че тебе вече те е наказал с дебилизъм. Сезонен грип. който продължава 4 сезона?

Дебил си, съгласен съм. Затваряйки, може и 3 години да ни влачат, но ти си безнадежден плазмодий и няма как да разбереш , бъзльо :-)

чужди никове , некадърник!

и пипи гейчето го прави

Тестирайте задължително децата, които вече са учили присъствено поне месец. Тогава ще видите колко тъпа е идеята, че випуските с по 1 клас не били под заплаха. Че по-малките не разнасяли зараза, защото издишвали по-малко въздух .... и прочее абсолютни глупости.

Слагай наморника и марш на село :-)

Шубе ли ви е то предложението ми? Да не ви лъснат неграмотните задници, предполагам?

Все още в Р. БЪЛГАРИЯ няма кой да вземе решение за закупуване на Руската и Китайската ваксини. Чакат да им каже ЕС. Ръководителите на държавата могат да вземат такова решение, имат разрешение но не го ПРАВЯТ. Поне ги пуснете в аптеките, Хората ще си ги купуват! Чакаме какво ще ни пратят, Когато се сетят на запад за нас.

Казаха ти- руска ваксина не може да се купи свободно на пазара и няма как да я има в аптеките. само разни " посреднички " я предлагат, мухахаха!

апа от европа умреха 390 за последното денонощие, но това не е важно, нали, а?

Заглавието не трябваше ли да бъде: Излекуваните повече от новозаразение? Или шефовете не дават, зациклихме с третата вълна? Роби!

"Кой оцелял, оцелял!" Затвори училищата и помогни да намалеят болните. Не бъди инат! Нали не желаеш да ти казват - Борисов Българоубиец!!!

ти да видиш чистачките и те започнали да разбират от вируси. Е да де то беше време то не бяха коремни хирурзи, пожарникари, ПКПта време беше и чистачките да се обадят.

Само абсолютно дебилен трол може да отрича връзката - присъствено обучение - ръст на заболеваемостта. Най-малкото жели 2 пъти беше доказнао на практика. Първия път след месец присъствено обучение се получи вълната - номеври-декември 2020. Сега пак след месец приосъствено обучение имаме нова вълна. Никой друг фактор не е показвал подобна силна корелация с ръстта на заразените. Може би трети път трябва да се случи същото, за да го разберат някои дебили? Не е лесно да се отрича очевидното!

абе я ходи се ваксинирай бе.

Трол и ти тъп. Повтаряш една и съща реплика.

къде е пипи?

в началото малко ковидиотски коментари има дотам, ама си е тука не почива днес.

да бе верно е тука.....е успокоих се :)

Лъжат с бройките за да плашат овците и да се нареждат на зелени коридори. Толкова са елементарни

Лъжат с бройките - намаляват ги

Подписваш че сам си си виновен за последствията и чак тогава ти слагат първата доза сприцовка.

Schilo

Да-за ремдесевира и плазмата. Крият известни рискове, макар и рядко да се проявяват. А за другото- информативното съгласие е задължително по закон.

увеличавала мутирането на вируса

Всеки е наясно, че основният фактор на ръстта на заразените е присъственото обучение в училище и ВУЗ. Дори тези, които го отричат са наясно. Разликата е в това, че едните не иксат да бъдат заразени, а другите смятат, че като се заразим всички, проблема ще изчезне от самосебеси.

я ходи се ваксинирай бе.

Ти да не би да си от малцината дебили, които не са го рабрали това?

Schilo

Глупости. Отвориха моловете, децата започнапа да се събират та Аре стига. Ако имаш деца- не ги изпращай на училище, а на лекар, ако ти си дете и не ти се иска да ходиш на училище е друга тема.

Повече от ясна е тенденцията и слепец ще я види. Всякакви варианти на контакт мржду децата имаше през лятото и през декември, но нямаше ръст на заболеваемостта. Повече от очеизваждащ е факрта, че ръста основната причина е присъственото обучение. А дори и без преките наблюдения, всеки може логически да си прецени къде е по-пасно - в МОЛА, къудето я размениш 2 изречения с продавачката ,я не или в училище - където и 1 ьаразено дете да има, всеки ще му вдуша кашлицата и сополите за 10 часа висене под един покрив!

Тролът Шило изглежда е на двойна червена надница. Ръси простотии една след друга. Бкп, нямате пари за по-умни тролове ли?

Schilo

То се вижда, кой е тъпака. Ама си толкова тъп, та не можеш и да се усетиш. Кажи нещо по същество бе, гейбераст!

Пък и с умни тролове не се отрича очебийното. Гнусят се от толквоа оглеми глупости.

в ГЕРБ как става? Пускат обяви за умни тролове. Някой като теб се появява и казва "Аз съм умен трол", а друг доказано умен, като ПКП или Цв.Цв. преценява колко си умен.

Надявам се първо тествате хората преди да ги ваксиниране?

Schilo

не, не ги тестват, защото инициативата трябва да бъде на кандидата. Нищо няма да ти стане да си направиш бърз антигенен, а и струва около 20 лева.

е да се направи тест за антитела преди ваксинацията. При наличие на висок титър- ваксинация не е необходима, за момента! Бързият антигенен тест не е достатъчно сигурен, също така утре можеш да се заразиш между двете игли

Децата, децатааа, децата ще ни избият! Спрете децата!

Schilo

ваксинирай се, бе деде!

ШИЛОТО С КАЛКУЛАТОРА Е НА СМЯНА, ЗА ВСИЧКО ИМА ОТГОВОР.

Schilo

Вярно е, че имам отговори. Може би съм се интересувал много повече от теб. А ти си ясен с този пост, докъде са ти умствените възможности!

СМЕШНИК ,ДИЛЕТАНТ ДЕТО СЕ ИНТЕРЕСУВАЛ.

Schilo

Пак ми прочети поста и си направи изводи за себе си. Не става само във форума на Дир!

Мри бе дъртак

Решиха да виспретнат нова вълна, спретнаха ви я. Един съвевт- не пускайте децата си на училище ако имат каквито и да е симптоми. Ако в класа на детето ви има съученик със симптоми, изискайте тест! Пазете дистанция! Както сме я подкарали, ще сев повтори декември 20!

Министера каза - присъственото обичение няма връзка с епидемологичната обстановка. След 2 месеца присъствено обучение пак ще си гховорим. Т.е. точно за 04.04.

Schilo

Пак казвам- ангажимент на родителите е да не изпращат децата си, които проявяват симптоми. Всъщност, съгласен съм с коментара по-долу, че родителите съзнателно не го правят заради карантината, но това говори единствено за тяхната безотговорност-.

На едно дете със симптоми има 10 без симптоими, които са зартазени. Колкото до тези със симптоми - лекарките са инструктирани да подминават симптомите. Докторката казва - нема пробл;ем - кашлай и се сополиви в училище, нищо ти няма. Какво не схващаш?

Schilo

Още един идиот, който се прави на интересен. Няма такива случаи, бъди сигурен. Друг е въпросът, колко им се обръща внимание.

нали след 2 седмици, сега 2 месеца да не кажеш след това 2 месеца след великден. Ковидиота си е ковидиот.

Тестирането се прави изцяло за отбиване на номера. Тествахте учителите след повече от месец дистанционно обучение, а не тествате децата след месед присъствено? Училищата скоро ще пламнат от ковид. Има над 10% деца със симптоми. Те не биват тетствани, а докрториците по школата замитат проблема под килима (предполагам директива свише). В същото време около 50% от тестваните деца със ссимптоми дават положителна проба за Ковид.... Сами си правете изводите. Не е лесно човека с власт да отрича очебийната връзка - присъствено обучение - ръст на заболеваемостта..

Schilo

това не е ли ангажимент на родителите?

Schilo

Защо бягате от отговорност, родителите? Нима не е ваш ангажимент да не изпращате децата си, които имат симптоми и да ги тествате? Ако смятате така, че не е ваша работа, това позакза едно- че не ставате за родители.

Ангажимент е на тези, които задължават родителите да си пратят децата на училище. От тези 10% деца със симптоми, 99% нямаше да са със симптоми ако учеха вкъши. Разбира се и родителите имат вина. Последното, коеот искат е да бъдат поставени пдо карантина. Но голямата отговорност е на този, който урпалвява.

Schilo

Кой те задължава да изпращаш в училище болно дете, бе? Дори с ангина да е? Бах ти тъпаците сте!

След като трявба да ти се обяснява, че огромната част от заболеваемостта при децата протича почти безсимптомно. А докториците казват на родителите, че леките симптоми нищо не са. Не ми се прави на недоразбрал. И "тъпаци" викай пред огледалото!

Schilo

Брей не знаех, че и статистика водиш! Какво означава безсимптомно? Винаги има симптоми- или повишена температура или загуба на обоняние. Друг е въпросът, доколко се вземат предвид

Училищата разнасят вируса, но не толкова, колкото се спекулира. Вирусът е сред нас и ще остане още много дълго време сред нас. Тия приказки, дето сме щели да победим вируса, са политически празнословия за наивници. Но ще се случат две неща. Първо, че към края на тази година разпространението ще "затихне". Точно това се е случвало с всички пандемии до сега. Второ, че в следващите години вирусът най-вероятно ще мутира, докато почти престане да убива. Няма как да държим децата затворени в къщи с години, че да може някой пенсионер да изкра още две-три гони. Не работи така човешкият биологичен вид, както и повечето други видове. Предимството винаги е на младите и жизнени екземпляри, така го иска природата. Пенсионерите и застрашените трябва да са супер внимателни и да се ваксинират при първа възможност. За останалите риска е пренебрежимо малък така или иначе. Никое дете не е отишло да зарази някой пенсионер в дома му насила - такъв случай няма. Т.е. седенето у дома, докато дойде реда за ваксината, е това, което трябва да направят възрастните, тези с хронични заболявания и наднормено тегло. Децата не са им виновни за нищо.

Schilo

Правилно, но не отписвай пенсионерите. Към тях трябва да бъде насочено ваксинирането.

Въобще не съм ги отпсал. Ни най-малко. Просто трябва да са малко по-дисциплинирани докато им дойде реда за ваксинация, а не да вменяват на другите задължения. Ваксината ще помогне на мнозина от тях срещу вируса, но и тя не е пенкелер. Накрая всички ще си отидем от този свят, в това няма кой-знае каква драма, така е устроена природата. Аз лично никога не бих лишил дете от нормално детство за да изкарам още някоя и друга година, дори да можех. Който иска да живее - да се пази. Не е толкоз сложно и не може да се изисква само от другите.

Schilo

май говорим за едно и също....

палячо. Децата са на училище вече 1 месец. Нищо особено не се случи. Не сме чули за един болен учител. Чакате да се разболее някой, за да скочите и да кажете казахме ли ви. Тъпи ковидиоти сте и само това можете. Само че учителите го изкараха ноември месец и вече забравиха, ама на вас толкова ви е акъла.

След като хоспитализираните и тези в интензивните отделения само за месец се увеличиха с над 25% , защо от утре ще отварят заведенията на закрито ?

Schilo

Защото хората в болница са стигнали дотам заради лечението по телефона.

Schilo

защо отричате очеизвадното? По телефон може ли да се направят изследвания вкл. и за поносимост към антибиотици? За резистентност към някои от тях? Не, нали?

ли са се заразили бе шиле?

Schilo

Говорим за адекватна терапия , теленце смотано!

Защото се лъже масово.

Би ли ни озарил с абсолютната цифра, която стои зад 25те процента. От 4ма станаха 5ма ли?

Огрявя красиво, пролетно слънце. Масичките пред кафененцата в града ни ги няма.Призрачен изглежда.Хората са насядали като наказани по пейките.Толкова са близо един до друг, зажадняли за човещина.На всяка маса, пред което и да е кафене, пред тях би имало повече дистанция. Искам си града жив!

зажъдняла за кърска е... любов!

проблемът ви е сериозен - същите простаци сте кат него. без разлика.глей им вожда и има пиши акъла.проста сган!!

троловете сте много самотни :) сменете си "работата"

Ани, от утре отварят не само масите на открито, а и тези, които са на закрито !

Schilo

Ура!

Сега хоспитализираните са 4674 души и от тях 380 са в интензивно отделение. Хоспитализираните са с 2000 повече. След Нова година катерим здраво нагоре.

туй разправям на овцете мангъроиди, ма те си знаят процента!

Schilo

ами обличай скафандъра, заключи се в къщи и запуши ключалките. Ще те отключим след 10-15 години.

Schilo

а усложненияата са от гениалната идея за лечение по телефон. Без изследвания, без тестове за антибиотици, които са най-удачни за всеки случай.