17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблема не е грипът! Нямаме специалисти! Лекарите не могат да лекуват! Държавата загива без лекари и учители!

Преди 50 години почти нямаше човек, който да не хване бронхопневмония. Само с антибиотици или няколко инжекции в най-тежките случаи се лекуваше. Сега, при толкова напреднала медицина, хората да мрат като мухи, има нещо гнило. Че е вирус, вирус е. Но явно съвсем не е грип, а поредната проба на нечия разработка над населението в колониите. Все пак нали сме "партньори". От тях разработките, от нас опитния материал.

Колко тъжно. В наше време нямаше ли измислена вече система тип изкуствен бял дроб? Ако можеше да се прилага за времето докато дробовете на пациентите се възстановят щеше да е голям напредък в борбата с такъв ти заболявания.

Този ужасен грип се появи първо през есента в Грузия. До ден днешен не е овладян. Руснаците твърдят, че изпуснат от големият изследователски американски комплекс в тази държава, който произвежда биологично оръжие (щамове за болести) специално пригодени да са ефективно за народите в Русия, ОНД и Балканите. Още през есента съобщиха за изтърваните от дрон щамове на Нилска треска, която (тогава!) следейки въздушните течения ще се появи в Румъния и България. В България тази болест е факт въпреки, че я нямаше повече от 50 г. и от нея умряха или се инвалидизираха наколко десетки души (около Пловдив) октомври, ноември и декември, както и във Варна и Русе. БГ демократичната преса изпъсна няколко протеста срещу местни лекари, но след това я посъветваха да мълчи ...

Отивай да търсиш бялата лястовица и докато не я намериш , да не се връщаш .

Американски пръдльо!

Не е изпуснат, а е пуснат. Доста опитни зайчета си отидоха в Грузия. Друга лаборатория има в Украйна.

Нямат нито лекари, нито аптеки по селата.....хората измряха, а тия свине на власт заприличват все повече на психясали побърканяци, изперквали от кражби, корупция, национални предателства, неграмотност, злоба и простащина

Какво ли не правят парите? Особено крадените.

С остри болки в гърлото от вчера , а се събудих през нощта с изтръпнала лява ръка и ужасно гърло......така се уплаших ....какво е това!? Има ли лекари в в тая държава!? Има ли нормални в това министерство на здравеопазването!? Това е някакво биологично оръжие на база свински грип с ние сме без държава на автопилот

Поредния град с липса на здравеопазване! Без спешна медицинска помощ и поликлиника която пряко сили може да помогне при кърлеж, ама не е ясно. Разлог, Гоце Делчев, Ловеч, Видин, Бургас, разболееш ли се там и в стотици хиляди места извън София, Господ да ти е на помощ.

То пък в София като има доктори, почти всичко и за Пеп за зеле не стават, а опреш ли до спешна помощ, по добре се дотутри на крака отколко линейка да чакаш.

При "лошия соц" болните от грип не ходеха да висят в поликлиниките и да заразяват де що срещнат.Личният лекар ги посещаваше в къщи и проследяваше заболяването..Всичко безплатно.Радвайте се сега на "хубавата демокрация"

на колко си бе дете? хабер си нямаш от комунизма. Още нещо лапе - в социализам не сме живели. Не случайно беше БКП, а не БСП... ама деца като тебе това не го знаят.

Точно така беше, както го е описал човека. Дежурен лекар от поликлиниката е идвал за мен поне 20 пъти в къщи докато бях ученик и още толкова за майка ми (която имаше много болести). Спомням си, че при едно такова идване извикаха линейка и вкараха майнка ми в болница за 40 дена, а лятото е изпратиха в санаториума в Искрец за 1 месец -нито стотинка не сме плащали никога - нещо абсолютно непредставимо сега !

Е да де, то за теб е безплатно ама за държавата не е... после се чудите, що фалира социализма... няма как да се дава без да се вземе...

Нали през цялото време лекарите ви бяха виновни: биете ги, псувате ги, заплатите са им много, некадърници са... ми ще дойде време дето щете нещете ще започнете да мислите различно... По социализма никой не можеше да нръдне от държавата, а сега всичко се разбяга за по читава заплата и по свестни пациенти.

Детенцето е при Исус Христос казвам го с пълното си убеждение на осезаемата си вяра, но да видим с какви очи тия мръсници провалили държавата и убили и това поредно детенце с какви очи ще срещнат те Бога, защото и техния час е близо?

Чакай сега! Това е болест и всички сме хора. Този вирус очевадно поразява малки деца и възрастни хора. Очевадно е доста тежък и води до много усложнения! Не може ей така за заплюваш лекуващ лекар! Не си бил там, не знаеш какво се е случило! Ужасно е дете да си отиде, но да те питам... какъв е този господ, който прибира деца, а? И накрая, лекарите не са амгьосници, понякога просто не могат да направят нищо. Човешкото тяло не е машина да се ремнотира. Също не е перфектно, има слабости. Децата са най-уязвими и бързо получават усложнения. В подобен случай единственото, което имаш право да кажеш е: съболезнования за родителите. Убедена съм, че те родителите знаят какво се е случило и ще направят най-правилното нещо. Ако има виновни, то те ще кажат. Не плюйте преди да са ви известни всички факти!

Тази година хвърлиха смъртоносен грип в цяла Европа . Хора събудете се и разберете че сме манипулирани.

При комунизма нямаше такива смъртни случай. Хванеш грип, веднага антибиотика и след 3-4 дена си здрав. Сега ни ограничават антобиотиците за да купуват всички грипни ваксини и така да се увеличават печалбите на фармацевтичната мафия

Казах ли Ви , че ще умират деца, заради тъпотията на мошениците с медицински дипломи и простотията на хората! ГРИП - няма!! Никога не е имало! Всеки човек в това състояние може да се оправи с медикаментозно лечение за 1 лв и ...АКЪЛ!! Промивайте си носовете и турбулирайте въздух в носовете си, чрез активен спорт или надуване на ушите! При децата в критично състояние - Назонекс в нослето и вода на капки постоянно- така се възстановява мигновенно бариерната функция на белия дроб. А защо и как.. Питайте световните гиганти за лекщщарства...

Това е спрей за нос при алергичен ринит, даже аз с мойте алергии , запушен нос и астма не го ползвам, щото не ми действа ....кво общо има алергията с грипа

Този е с болен мозък. Намерил си с кого да спориш. Лошото е, че има наивници дето ще го прочетат и утре ще го приложат на децата си и току виж - хоп още влошили се невинни създания.

Няма ГРИП!

Здравеопазването е сринато , такова просто няма. Дали ще е грип, дали ще травма, рак или друго, хората умират ако не попаднат в определена болница.

Много е тревожно положението...Обучението в медицинските университети куца , в ПУЦ-овете като гледам никаква практика , само тонове лекции, преписани от интернет...зубрят сложни термини, без да им влизат в главите - от лично наблюдение го казвам....И хора за двойки получават четворки, с очите си го виждам.....

Милото детенце. Дано почива в мир. Съболезнования на близките.

Такива изкуствени грипове преди 30г нямаше. Тоя ЕС ни съсипва. Е дано поне Боко си удържи на думата и наистина направят национална педриатична болница в Сф. Има нужда за децата. Не стига, че.все мрънкат как не се раждат деца но не се и мъчат да се грижат за бъдещото поколение. Горкото детенце, много сили на родителите.

скоро щели да били внесли от европата анти крипти и анти ракови скафандри, от който нема да се более, а направо ша са мре и въобще нема да се мъчиме! прогрес е това! Да живее европата!

а тази седмица още 1000 българи умряха от европа и дем0крация и още 1000 избягаха! и кво?

Всеки ден пръскат отрови. Няма слънчеви дни и затова има много болести. Във всяко семейство има рак, тумори , инфаркт и инсулт.

Нека погледнем реално на ситуацията. Първо, говори се за грип, а още няма никакви данни за изолиран щам. Доказването на щама грипен вирус, който евентуално ще е причинител на сегашната епидемия, ако въобще става дума за грип, е едва в пика на заболеваемостта. При това само и единствено референтна лаборатория може да докаже дали става дума за грипен вирус или за друга етиология на респираторните прояви. Второ, вдига се шум от кого ли не, включват се разни "експерти" като Кунчев, който е откровено "купен" от фарма мафията и дрънка нон стоп за ваксина. А е ясно, че грипният вирус е силно изменчив и никога не повтаря същия щам от предходна епидемия. Тоест, няма как да се произведе ваксина от все още неизвестен и неизолиран предварително щам. Което означава, че всякаква ваксина на пазара е една илюзия за предпазване. Това Кунчев и сие го знаят отлично, но нали задачата им е да рекламират нещо, което няма ефект, но носи печалба. Трето, вместо да плашат хората с все още недоказана грипна епидемия, тези корифеи на медицината, Кунчев, Кантарджиев и подобни титани на здравеопазването, да се заловят с профилактика и адекватни съвети, а не с празнодумие и псевдореклама на неефективни препарати. Ами, това е! Всеки да си прави своите изводи. Аз съм направил моите.

Просто това е медицината ни. Не става с хора в пенсионна възраст, които не знаят английски не четат. С началници от социализма, които са се бетонирали вземат законно десет пъти по високи пътеки и гонят кадърните лекари и новозавършелите. Въведете консултантска система. Направете промени в специализацията на лекарите. Поканете експерти от Европа и САЩ да направят реформа. Каквато е педиатрията такава и спешната помощ, и т.н. Само да се молим да сме здрави. Всяко по-сериозно състояние и край. В момента в държавата работят ефективно няколко болници, а другите само източва пари. Просто нищо не става Просто хората умират за нищо. Не е

Дебили,първия въпрос е от къде се появиха тези грипове,и вируси,и тогава да обвиняваме здравната система. Рака също има бум в БГ. Защо,от къде идва това?

Пълна трагедия.

Толкова хора с маски колкото виждам тези дни по улиците не съм виждал никога БГ. Това е още една от прекрасните придобивки на евроатлантизма и деморацията. Когато пуснат пролетния,летния и есенните вируси пак ли ще се маскираме? Я сно е,че ямае бг власти,но ЕК,СЗО,ООН спят ли за престъплението с биолгичните оръжия,които се пускат?

ДЕСЕТКИ ЖЕРТВИ НА НОВО ПОКОЛЕНИЕ СВИНСКИ ГРИП В ГРУЗИЯ- ИМА ЛИ ОПАСНОСТ ОТ ЕПИДЕМИЯ? Дата на публикуване: 09 01 2019, 19:30 9 януари 2019-Нюз Фронт. Бум на смъртни случаи вследствие на свински грип в Грузия. Лабораторни изследвания показват, че към момента са регистрирани 158 случая на така наречения «свински грип» H1N1 в Грузия, заяви директорът на Центъра по контрол на заболяванията Амиран Гамкрелидзе. H1N1 е подтип на вируса А, който причинява най-мащабни епидемии. Към днешна дата в Грузия са потвърдени девет смъртни случая от ефектите на «свинския грип». Последният случай е регистриран на 6 януари в пристанищния град Поти (Самегрело — Земо Сванети), където жена на възраст 40 години умира от ефектите на H1N1. Според наши изследвания има около 162 лабораторно потвърдени случая в страната, от които 158 са H1N1. Останалите четири случая са H3N2. Също така се появи вирус тип В, ​​който протича относително лесно. Според данните за изминалата седмица, честотата на заболяванията тук е 256 на 100 хиляди души. Поради активното разпространение на грипния вирус, карантината е обявена в медицинския център на град Мцхета. Входът в клиниката и престоя там са възможно най-ограничени. Според директора на клиниката Давид Лоладзе, в момента в клиниката се лекуват 50 души от остри респираторни вирусни инфекции, а трима от тях са включени на апарат за изкуствено дишане. Карантина е обявена и в централната болница на град Рустави, а входът за посетители е ограничен в детската болница в Рустави. Днес 35 души с симптоми на грип се лекуват в болницата в централната болница в Рустави. В рамките на един месец са регистрирани около 200 случая на грип в града. Свински грип. Грузински журналисти алармират, че в град Поти са се обърнали за помощ над 1400 души с подобна симптоматика. Министерството на здравеопазването на Грузия за сега мълчи и не говори за епидемиологична опасност, която съдейки по описаните данни, и наличието на смъртни случаи не е за изключване. Тук е моментът да се напомни, че именно в столицата на Грузия, Тбились работи секретна военно-биологическа лаборатория, която се финансира от Министерството на отбраната на САЩ и Пентагона. Разбира се, от там ще кажат, че случилото се е възможно «лошо стечение на обстоятелствата» и няма връзка с дейността на лабораторията. Продължаваме да следим темата в развитие.

Цигането изглежда е било ваксинирано, иначе щяха да нададат вой до небесата

При демокрацията с евроатлантически плам се умира дори от грип - нещо непознато по време на соца!

Сороски тролове,защо удряте минси на човека? При Соца ходех на училище и никога не сме имали грипна епидемия. Дори преди да дойде демокрацията не знаях каво е грип.

. Не четеш и не знаеш що народ е измрял от ИНФЛУЕНЦА през вековете!!

САЩ извършват изпитания на биологично оръжие в лаборатория до грузинската столица Тбилиси, там са се извършвали и експерименти върху хора, част от които са починали. Тази информационна бомба бе хвърлена на два пъти миналия месец от бившия грузински министър на сигурността Игор Гиоргадзе. Първия път на пресконференция в Москва, а вторият път в интервю за "Sputnik Грузия", в което представи нови данни за твърденията си. Става дума за Лабораторията "Ричард Лугър" Там също са поръчвали капсули за токсични вещества и боеприпаси за стрелково оръжие. Защо?", попита Гиоргадзе. Пак на пресконференцията той разкри, че се е запознал с документи за извършване на експерименти върху грузинци в лаборатория. Те са били съгласни с експерименталното лечение, на някои са били предлагани и пари. Гиоргадзе добави, че през 2015 г. в Грузия успешно са били използвани лекарства срещу хепатит С, но от документите се виждат странни неща. "Ето списък на 30 починали лица, преминали лечение от хепатит С, като 24 от тях са починали в един и същи ден. В графата "Причина за смъртта" пише "Неизвестна". Предписвани са били медикаменти, които са противопоказни за пациентите. Игор Гиоргадзе е напуснал страната си преди 20 години, в момента ръководи действащо в Москва регионално обществено движение "Грузия в чужбина". В същото време неговите твърдения бяха потвърдени от живеещия в Грузия американски специалист Джефри Силвърмен, който е бил, впрочем, съветник на Михаил Саакашвили. Именно той преди години пръв "откри темата" и пръв изрази съмнението, че в построената от САЩ биолаборатория в грузинската столица се извършват опасни експерименти, включително с бубонна чума, нови видове на вируси и бактерии. В специално интервю за Sputnik Грузия, дадено след разкритията на Гиоргадзе, той заяви, че лабораторията е опасна. По думите му подобна дейност в Грузия се извършва в още три по-големи лаборатории и в мрежа от още 11 по-малки лаборатории. Всички те са свързани помежду си. Той разкри, че разполага с необходимите документи въз основа на разследване през 2014-2015 г. "Разговарях много с хората, които са работили там (в лабораторията "Лугър"). Именно те ми осигуриха документите. Помогнаха ми и някои подизпълнители, участвали в строителството. Помогнаха ми и контакти с разузнаването на ВМС на САЩ". Силвърмен разкри още, че в лабораторията има две части, но първоначално в едната от тях изобщо не са били допускани грузинци. "Известно ми е също, че в тази лаборатория има пещ, крематориум. Тя не е съществувала в първоначалните планове. Какво ли се е изгаряло в тази пещ?... Американците имат не само лаборатория, те имат цяла държава Грузия, която е станала ходеща лаборатория", категоричен е той. Специалистът обясни защо САЩ са избрали Грузия. Първо, заради стратегическото й местоположение до Иран, Русия, Турция, Близкия изток.Второ, "тук американците могат да правят всичко, каквото си поискат защото Грузия не е ратифицирала Конвенцията за забрана на бактериологичното оръжие", изяснява Силвърмен.

Кога ще свърши войната на НЗОК срещу България?

детето е изписано недолекувано и то съзнателно и то е заради наредбите на здравната каса за икономии, така е с операции, инсулти, инфаркти, изгорени, потрошени и за всичко,влизаш за основна помощ, за това станаха само болниците и те изхвърлят сам да се долекуваш, т.е. да си плащаш за частно следболнично лечение, което е също животоспасяващо. А иначе на всички удържат уж за здраве, а то е май да хрантути чиновниците в здравната каса.

"усложненията" от грип са пневмонии които не се хващат навреме защото не те взимат личния, спешния и по веригата бързо, за пневмониите е важно скоростта кога ще започнеш лечението, касае се навреме да се изпише лекарство, което заради размотаването е бавно и фатално.

Това умственбо изостаналите руски слуги не ви ли писна да сте все толкова посртани от напъване бе. Огромната част от предотвратимите усложнения (далеч не всички са такива, зависи от инфектирания) са просто защото хората не търсят лекар веднага.

я, защо ли не търсят веднага, може би защото е платено,а хората са на помощи, защото не те взимат неосигурен и т.н. Ам май не си расъл при соца соросоид долен, та не знаеш какво е било "лошото" здравеопазване и не ви изнася да сравнявате "демокрация" със соца. И се моли с твоята "здравна култура и пари и осигуровки и как бързо си отишъл да не стигнеш до тук, пък може и парите ти да им дадат скорост.

За мен бонусите, за Вас грипа

В тази държава е по-важно да се тиражират десетки идиотизиращи програми и нито една за елементарна здравна култура на населението.

Каква здравна култура като даскалица ни е кмет пожарникар ни е слънцето.В автобуси,тролей,трамвай нито се мият нито дезифекцират както беше при грипна епидемия при проклетия от някой социализъм.Един като се изкашля и климатика го завърти из тролея утре всички са болни .Забрана на Гроб му е майката.Кога са чистили филтрите на тези климатици сигурно и те незнаят а да не говорим 5 пръста пепел около прозорците и никой му не пука че вози ученици.Но откакто е Баци на власт вдигна билета от 0,50 ст на 1,60лв.

каква здравна култура, да ходим с маски, като изроди, ние нямаме научно изследователски институти, нямаме контраразузнаване, границите ни са разграден двор, шайката ни направи "Умирай сам "

аф

“Да ходим с маски като изроди” , само това стига, за да се разбере колко скъл имаш в главата си.

Хора, събудете се, толкова време ви пиша, че тези неща и катастрофите не са нормални, но вие предпочитате да слушате тези които са причинителите.

Латвийският учен Янис Полис, известен с разработването на противовирусния препарат Ремантадин.Медикаментът Ремантадин се продава в много държави по света и служи за профилактика и лечение на грип – той възпрепятства проникването на вируса в епителните клетки на дихателните пътища.Дълго време това беше единственият противогрипен препарат.Роден на 25 юни 1938 в Латвия.В 1947 год.по инициатива А.А. Смородинцева в Ленинград в Институт экспериментална медициа е създаден отдел вирусологии, а в 1967 году - Всесоюзный институт гриппа Минздрава СССР в Ленинград.През 1969 год. в военна база в Америка при експерименти с свински грип пламва цялата база грипа се разпространява мълниеносно военни медици умират по гарите .Тогава Америка се обръща към СССР за помощ.Тогава Леонид Ильич Брежнев възлага на група учени под ръководството на Янис Полис да разработят спешно препарат против свинския грип като го командирова в Америка.След 1500 синтеза Янис Полис успява да създаде Ремантадин съвместно с с Илзе Грава.Така разпространението на грипа е предотвратено.А за своето изобретение получил премия Совета Министров СССР, с която си купил автомобил «Жигули».След разпада на СССР започнала реституцията .Жертви на реституцията снанали 120000 човека в това число и Янис Полис.Него го преместили в социален дом Кенгарагсе бивше общежитие на африкански студенти.Той не се е оплаквал за нищо стискал зъби умирайки от изтощение и глад.През 2010 Янис Полис се обръща към АО Olainfarm да платят лечението му защото официално те произвеждат лекарството му .На 12 април 2011 година почива от глад и изтощение.Награди золотен медал WIPO Award for Innovative Enterprises, Государственная премия Латвийской ССР, Медал Гринделя.Благодарим ти ЯНИС че те е имало на този свят.

Към 10-ина % от писанието ти е вярно, останалото са твои измишльотини айнщайне. Не се напъвай толкова, човекът е свършил свястна работа но не е спасявал нито света нито епидемии в САЩ. Аман от шибани руски тролове ей.

Има достатъчно литература по въпроса не само лютеница ако след нея може да четеш

пиндосите ни направиха опитни зайчета

Ваксината против инфлуенза струва 15 лева --> и по малко, намирисва като родител който си е купил 3 кутий цигари вместо да се погрижи за здравето на детето си. Оттделно кой знае в какви условия е гледано това дете. Пълен ташак сме.

Ваксинирам се откакто се появиха ваксините против грип. Всяка Божа година, повече от 20 години. През годините купувах и купувам ваксини за баба ми, леля ми, родителите ми, мъжа ми, децата. Имало е общо 2 или 3 пъти за всички тези хора случаи на грип, но в много лека форма. с температура 37.5 и много леки допълнителни симптоми. Така че не приемам оправдания за неваксинираните. Децата не могат да се ваксинират до 7 години, но възрастните покрай тях? Защо не го правите?

а да та видим колко години ще издържиш, ако евентуално нямаш ваксина

Голяма работа. Нали демокрацията се развива?

Ако пръскаха то изведнъж цялата страна щеше да пламне а първи бяха пазарджик,сливен,пловдив все около американските бази.Не забравяй че свинския грип е искусвено създаден в американска база в говнарника 1969 год.

Тоест детето е изписано с двустранна бронхопневмония от болницата във Велинград? Не вярвам, как е възможно да се допусне такова нещо. Това е пълна безотговорност! Виновните сега ще спят ли спокойно?

Ами как според вас е възможно??? Пълна партенка!

Така ще е като искате самолети, а сме единствената страна в Европа без детска болница.

leva za prebroiavane .... a DECATA NI UMIRAT !!!

За втори път ям в стола на the mall долу на изхода зад Виваком и двата пъти ме заболява гърлото веднага след това ...чудя се дали някой не минава и не пръска с вируси, салатния им щанд от който ям е с достъп за самообслужване, всеки има достъп.....много странно, ако някой не вярва да иде да изяде една салата там и да види кво ще му се случи

ами откъде да знаеш ,човека , рязал салатата може да е болен,достатъчно е един път да се е изкашлял,или за си обърсал носа ръка ,и после да е пипал продуктите...както и всеки ,който се надвесил над салатите,ужасно нехигиенично е ,все пак това са въздушнокапкови инфекции-лесно се предават...

Нищо чудно да пръскат салатите с разни химикали, за да изглрждат по-свежи и да не се развалят по-дълго време и те да ти дразнят гърлото.

"Според специалистите за първи път усложненията при болестта са много тежки" Това вярно ли е или дира си измисля?

Щом с грип не могат да се справят, не се учудвам че не могат стволови клетки и органи вече колко години да трансплантират в българия.....да не говорим за персонализираните методи за диагностика и таргетните терапии в лечението на рака....

Чакат те теб, компетентният, да се заемеш с лечението

Пръскат отровни вещества от самолетите. За 10 дена пламна страната от новия вирус, биологично оръжие. Всяка година познават кога ще се появи. Няма грип и изведнъж се появява и заразява страната. Пуснат е умишлено ,но този щам е убиец и взе десетки жертви.За съжаление ще има още десетки смъртни случаи.

Ти и в Дядо Коледа вярваш нали?

Пръскат против въшки, 'щото от много чесане по главата (заради въшките) мозъците на някои хора започват да функционират неадекватно.

Ама са ви едни положителни новините. Умеете да всявате спокйствие сред народа.

oooo ... daaa sled malko pensioner shte hvyrli na izmamnici nai malko 100 000 EVRa :)))

за пропаганден сайт

Като искате спокойствие отидете да живеете в манастир.

И тук в Германия не сме за оплакване

Ей ся, специално за теб ще изнамерим нещо мнооооо положително, белким се успокоиш. Нали трябва да информират обществеността, бре! Децата често вдигат лека температура, която за възрастен си е болестно състояние. Повечето родители в нормално време търчат до лекаря ако температурата продължи едно 12 часа. Сега обаче има епидемия и информират хората да посетят лекар веднага, защото може да се окаже нещо много сериозно. Какъв ти е проблемът?

Обикновено смъртността при овцете е по-голяма отколкото при ХОРАТА.

М/аика ви да е/ба смотанаааа, стига с тези скапани новини! При няколко милиона хора как няма да има починали от грешки или от друго, м/аймунииии ... пишете хубави неща, разбрахте ли? Защото няма да ви чета

Изроди са тия лекари, изроди...

Изчезвай бе, истерик.

ИЗЧЕЗВАЙ БЕ,ТРОЛ ПЛАТЕН.

Ми да, те са го заразили.

Ами върви на врачки, баячки като лекарите са изроди. Тъпанари. То да не да поредиш телевизор и да си купиш нов. Тъпанари, да сте станали лекари. Вие всичко сте правили без грешки. Ако спасиш хиляда, а сгрешиш веднъж си изрод защото става дума за живот. Ти нещастник грешиш ежедневно вземаш си заплатата и за грешките, които поправяш с моите пари и се правиш на съдник. Боклуци.