Още един журналист в БНР е с COVID-19, спряха и командировките

Генералният директор Андон Балтаков е прекратил всички външни звукозаписи и изнесени предавания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Утре ще има над 200 нови...

По добре да затворят цялото радио. Това е гнездо на чумави комунисти за които вирус не съществува.

Примката се затяга около всеки

Заразен журналист; втори заразен журналист...:))) В бъдеще да обявяват заразените от сезонните грипове по местожителство, по месторабота и поименно! На всички 5-6 млн. мишлета.

затяга ви преди всичко идиотията!

Хайде пак да си поговорим след 2 седмици

твоето име да не цъфне в списъка

ще има близо колкото са били контактните на заразените преди 10 дни - толкоз ли е сложно да се сметне +-20 процента, което е вирулентното число.

И какво? Да не свърши светът?

Не може при всяко вдигане на температура веднага да ти приписват Ковид 19 (ЕСТЕСТВЕНО ТЕСТЪТ Е ТАКА НАПРАВЕН,ЧЕ ИЗЛИЗА ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ). Има хиляди причини, поради които реакцията на организма Е ТЕМПЕРАТУРА. Както и хрема и задна кашлица вследствие стичане на секрет от носа. Секрет от носа може да се появи и вследствие алергия и т.н. Ние във века на инквизицията и схоластиката ли живеем?. Затова тази жена във Враца почина от преплитане на червата вследствие възпаление. Два пъти звъни на личния лекар и му казва, че е с температура и болки корема, той и казва - болна си от Ковид 19. Накрая я взима линейка, оперират я от преплитане на червата, но късно. Сигурно има и други случаи, за които не знаем!!!!!!

БезНИКовата, да не би твоето ИМЕ да е цъфнало вече в списъка?! В списъка на пациентите с психиатрични прооблеми?!

Поне 112 от „заразените” се оказаха здрави Масово се пропуска извършването на контролни проби на пациентите с първи положителни резултати за Covid-19, които се вписват в статистиката. Отписват ли се обаче доказалите с 2-ри и 3-ти тест негативност за корона? Сред тях е и общинският съветник в София Николай Николов, който е един от 4-мата в БСП с позитивен тест от седмица. „Притеснително е, че трябваше от РЗИ да ми направят втори тест, който да потвърди първия, но това не се случи за 7 дни”, заяви с недоумение той в свое видеообръщение на страницата си във Фейсбук. „Както виждате нямам никакви оплаквания и симптоми и се чувствам прекрасно! Свързах с частна клиника и мобилен екип ми направиха тест – резултатите ще са готови в понеделник. От РЗИ – ни вест, ни кост” , обяви съветникът. „Това е важно да се направи поради две причини: Да се разбере колко достоверни са тестовете, които прави РЗИ, какво отклонение дават и продължаваш ли да бъдеш част от статистиката при фалшива проба?”, подчерта Николов. Сходна история се разигра и в Царево, където 7 от служителите на заведенията Театро и Джанъм се оказаха с първи положителни проби за Covid-19. РЗИ веднага ги обяви за заразени, но не им предложи минаване на повторно тестиране. Самите служители обаче го направиха сами и резултатите им се оказаха негативни, но това сякаш вече се оказа без значение. Ситуацията, освен, че причини стрес за работниците, се оказа и лоша реклама за заведението и туристическия ни бранш в разгара на и без друго лошия сезон. Напомняме също, че грешни се оказаха и резултатите от много други населени места в страната. Вижте тук за 4-те футболисти от тима на премиера. Както 19' вече писа, само за дни имаме поне 112 обявени за заразени, които се доказаха като негативни при второто тестване. Но бройката им не се вади от НОЩ с цел сплашване. По същия начин миналата седмица се оказа, че над 3/4 са отрицателните повторни проби на смятаните за заразени от Covid-19 в Смолянско. Коронавирусната инфекция напусна 73-ма от общо 89, които първоначално имаха положителни резултати от тестовете в Доспат. Така 7-те сочени за заразени служители в община Благоевград, заради които сградата беше затворена няколко дни, се оказаха с негативни тестове за Covid-19. По-рано се разбра, че РЗИ Перник са набедили учителка от детска градина, че е заразена. След като джипито ѝ я е посъветвало да си направи повторен тест, след който се е оказала отрицателна. Скандалното е, че от РЗИ Перник са ѝ казали, че "личният лекар разпространява невярна информация и да спре да общувам с него". Още 3 софийски учителки пък бяха обявени за заразени, а също се оказаха негативни. 15 лекари с позитивен 1ви тест, дадоха 2-ри и 3-ти негативни!

И кога през юли е имало зимни "простудни" заболявания? То верно от тези 35 градуса наистина може да се "простуди" човек.

СЗО: Пандемията още няма да приключи 29.06.2020 Истинските Новини 0 коментара Пандемията COVID-19 дори не е близо до приключване, каза на брифинг в понеделник шефът на Световната здравна организация Тедрос Адханом Гебрейесус, съобщава “Ройтерс”. “Всички искаме това да приключи. Всички искаме да продължим с живота си. Но реалност е, че това дори не е близо до приключване. Въпреки че много държави постигат известен напредък в световен мащаб, пандемията всъщност се ускорява“, добави той. СЗО иска да свика среща тази седмица, за да оцени напредъка на научните изследвания в борбата срещу болестта.

Защо още държи БНТелевизия Даниел Михайлов като новинар? Доколкото ни е известно, журналистите на тази позиция работят с гласа си. А той няма глас - едва се чува. Тъй като БНТ е препълнена с журналисти, моля, изберете вие ЧОВЕКА С ГЛАС ЗА НОВИНАР И ГО ПОСТАВЕТЕ НА ТОВА МЯСТО.

Става въпрос за радиото, БНР, господине или госпожо. А не за телевизията, БНТ. А пък за доброто чуване имат значение два фактора: гласът на говопорящия и слухът на слушащия.

Гласът на неговата колежка Марина ще счупи стрелките на индикаторите. Докато неговият глас едва ще ги заклати.