Още двама депутати са заразени с коронавируса

Двете народни представителки от ГЕРБ ще са под карантина близо месец, ще има извънредно заседание на НС, а скоро заплатите там ще бъдат актуализирани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОВНА МРЪСНИ БОКЛУЦИ ЗАРАЗЕТЕ СЕ И УМРЕТЕ ПСИХОПАТИ ЗЛИ ЛОШИ СЛАБОУМНИЦИ ВИЕ НЕ СТЕ ЧОВЕЦИ А ДЯВОЛИ МРЪСНИ МРЪСНИ ЛАЙНА СТЕ ВИЕ ПСИХОПАТИ ЗАРАЗЕТЕ СЕ И УМРЕТЕ КУРВАТА Е ОТ ДАНС КУРВО ЗАРАЗИ СЕ И УМРИ ПОВЕЧЕ НЕ ИСКАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ С ТЕБ АТИЛА ПАЗИ СЕ ИСКАТ ДА ТЕ СМАЧКАТ НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ КОЛКО ГЛУПАВИ СА СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ ГДБОП НА ЕДИН ОБЛАСТЕН ГРАД ТАКИВА ГЛУПАЦИ СА И В ПАЗАРДЖИК СИГУРЕН СЪМ ЗАРАЗЕТЕ СЕ ДЯВОЛИ ПСИХОПАТИ МРЪСНИ НА ХОРАТА НЕ СЕ ПРАВИ ДОБРО ЗАЩОТО ОТВРЪЩАТ САМО СЪС ЗЛИНИ И ЛОШОТИИ ЗАЩОТО СА ПСИХОПАТИ ЗАРАЗЕТЕ СЕ И УМРЕТЕ МРЪСНИ ДЯВОЛИ ЗАЩО СЕГА НЕ ВИ Е ВЕСЕЛО КАКТО КОГАТО МЕ БЛЪСКАХТЕ ПСУВАТЕ ОБИЖДАТЕ ПРОВАЛЯТЕ НАВСЯКЪДЕ ЗА ДА СИ ДОСТАВЯТЕ УДОВОЛСТВИЕ А АЗ СЕ ОПИТВАМ ДА СЕ ОТКЪСНА ОТ ВАС ОТ ДЪНОТО БОЛЕШЕ МЕ КОРЕМА ОТ ГЛАД НО ПРОДЪЛЖАВАХ ДА СЕ БОРЯ ЗА ДА НЕ СЪМ ЗАВИСИМ ОТ ВАС ПСИХОПАТИТЕ МРЪСНА ИЗМЕТ КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ СЕГА КОГАТО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ОТ ВАС ЩЕ БЪДАТ УВОЛНЕНИ И ЩЕ ГЛЕДАТЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО Е ГЛАД ЗАЩЕ СЕГА НЕ СЕ СМЕЕТЕ ПСИХОПАТИ МРЪСНИ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД ЗАРАЗЕТЕ СЕ И УМРЕТЕ ВСИЧКИ ДЯВОЛИ МРЪСНИ БОКЛУЦИ МРЪСНИ ЗАРАЗЕТЕ СЕ И УМРЕТЕ ЗАРАЗЕТЕ СЕ И УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ ЗАРАЗЕТЕ СЕ ВИЕ СТЕ ЖИВОТНИ ЗАРАЗЕТЕ СЕ УМРЕТЕ ЗАРАЗЕТЕ СЕ ЗАРАЗЕТЕ СЕ УМРЕТЕ ЗАРАЗЕТЕ СЕ И УМРЕТЕ МРЪСНИ ЛАХНА ГОВНА УМРЕТЕ ДЯВОЛИ ИЗЧАДИЯ

Хахахаха, ние сме и лидер в откриването на "съмнителни" проби :) Начи пробите вече са 3 вида. Положителни, отрицателни и съмнителни .......... Хахахахаха

Ха дано , короната да не взима повече жертви! Жертвите да бъдат партийците!

Дневник на другаря Соломон Паси, ,,НДСВ си има мнозинство. Но най добре, чуй ме Господи , всеки депутат да е с корона..."

Дано разберат,че и те са простосмъртни,защото вече се смятат за вечни.А шефа им съвсем е изперкал,за да говори,че го хвалят от Британия до Сингапур.Ако имаше познания по география,щеше да разбере че пропуска половината земно кълбо,което сигурно и то го хвали.

Всички изпукате,народа ще лекува.Толкова ви мрази,защото сте вредни за държавата и за народа.

АКО ИЗМРАТ 240 ЗАРАЗЕНИ ГОВЕДА ЩЕ Е ОТ ГОЛЯМА ПОЛЗА ЗА НАРОДА!

..лъжат. Вируса ще умре веднага при контакт с такива злобарки!

Дананиела си е сбъркала името ... управляват ни хора, които дори името си не могат да напишат правилно!

Състоянието на състоянието на Адемов: "...Тя уточни, че състоянието на Хасан Адемов е "в добор състояние, възстановява се, лекува се"." Ясният изказ и брилянтната мисъл на Цвета К кърти мивки, както и на повечето от ГЕРБ.

"...През последната седмица, когато съм преглеждала пациенти, съм спазвала всички противоепидемични правила и няма риск да съм ги заразила..." Докторке, щом си спазвала всички правила и си се заразила, значи правилата на Черния Генерал не струват и пукната стотинка, както и ограниченията, които наложихте!!! Оти ручаме жабетата и съсипваме икономиката, ГЕРБаджийке?!

Лъжа и измама е че Дариткова е с положителна проба.Страхлива е и бяга от отговорност.

"Прегледала е 1-2 случая, дори 3 случая на коронавирус..." цвета е на висота

Всички да ги натръшка дано! Да пукнат в мъки! Ебола да ги хване, от чума да умрат! Всички 240 хайлязи!

Въх недей, кой ще взема високите заплати? Това е популизъм!

Сега професора по фалити Гечев няма ли пак да каже, че му намирисва нещо? Да вземат най-после да го вкарат в затвора тоя (все ще измислят за КАКВО, ако ще зо въпиющота му наглост и тъпотия дори). Е там още първата вечер с рецидивистите така яко ще се размирише, че....

Безотговорно поведение. Преглеждала е и заразени, вероятно без защитно облекло. И след това е отишла на втората си работа като депутат... Вместо да отиде две седмици в къщи под карантина.

Пак с външна помощ.

Прекалено са малко положителните в парламента

Нека бъдем оптимисти! Времето работи за майка България!

добро начало

Вярвах че този парламент ще бъде с повече положителни резултати!?

Всичките ги е хванало луда крава.

Истината от първо лице: https://dnes.dir.bg/svyat/vseki-den-gledam-kak-izvozvat-trupovete-nyamam-poveche-salzi-balgarska-meditsinska-sestra-v-italiya

Пропаганда! Така се плашат овцете.

От скука чета коментарите. Само простаци и идиоти са се събрали. Завършени диваци! ...продължавайте!

ми не го чети но за повечето тук пък ти си простак и идиот .

То и ние от скука пишем,да не мислиш че нени се прави друго,та да четеме за олигофрени без значение.

СЪВЕТ: ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ НЯКОЯ КНИГА ОТ СКУКА! МОЖЕ ДА ТИ Е ВТОРАТА В ЖИВОТА И ДА НЯМАШ ДРУГА ВЪЗМОЖНОСТ!

За да се избегне световна ПАНИКА се отчита по различни от действителността данни. Погледнете само първата десетка от регистрираните държави ..... там средно се регистрират около 10 000 на ден .... пълна измишльотина е тази статистика. Не искам да плаша никой, но се подгответе за много по строги мерки .... и за много по страшни данни. Ваксина .... :) няма как да се изработи. Медиците и лабораториите дават някаква си смешна статистика, как може да се заразим и как да се "предпазим" като за последното няма никаква гаранция ако си в досег със заразен пациент. най важното е ИМУНИТЕТА на всеки индивид, всичко друго е бош лаф. Дори и да се намери ваксина в близките месеци, ще е фантазия да се ваксинира цялата планета за един месец. Първо няма как да се произведат 9 милиарда ваксини, няма такъв завод, няма такова производство. Може но за срок от 6 месеца. Ако сметнем на коляно, от днес / ако има ваксина ... но то няма/ за да се произведе и стигне до всеки град, село махала тази ваксина ще е нужна година и половина. Няма да смятам аз, сметнете го вие, какво ще стане след една година и половина с нас ????????????

след една година и половина ще се окаже че 80% са го изкарали и имат имунитет. 2 до 4 % ще са починали малко преждевременно. но общо смъртността за тези година и половина няма да е по различна от всеки други година и половина . само дето пика ѝ ще е в първата година а не равномерно. икономиката ще е още в шок а Пеевски и другите ще са два пъти по богати

Дано всички да ви зарази и да умрете!

Да ги евтаназират, както свинете.

Ще си изберем нови

lu4ka

Да бе! Ще си изберем.

Един евреин намерил пачка с пари. Навел се, взел я, преброил парите и казал: - Малко са.

Две чуми по малко в Парламента!!!!!!!!!!

Коронавируса влязъл в парламента. Генерала: Да не излиза !

Е как може така, громящата сестрите-терористки Дариткова да не може да издържи корона -теста. Т'ва не мое да бъде!

Всички вкупом в парламента и под карантина и да коват закона на воля без прави да напускат парламента да видим колко дена ще издържат без да сбият !

28 дни нямало да е на работа ... Та тя досега работила ли е ? или се взимат едни пари за да подпира столовете с пърделника

Значи тая пача е преглеждала нелегално, взела е потребителска такса, а на касовия апарат - нищо и нула!? Как е възможно всичко това? Укрива приходи и данъци по време на тази пандемия?

И аз това си помислих! има ли право да лекува след като е депутат. явно е много алчна за пари!

Депутатите са на първа линия в борбата с коронавируса и ръководството на държавата, затова трябва да им се осигурят всички предпазни средства и допълнителен бонус от поне 1000 лева като на докторите за огромната отговорност, която носят! Имаме само едни 240 депутати, докторите са много! Чист популизъм е да не се помисли за сигурността на депутатите и техните нужди!

Слагате минуси на човека, бре... Та той просто ги плъзга по тънката линия депутатите ... т.е. шегува се с тях!

Политици, бизнесмени и журналисти ще ги лекуват. Народеца - който оцеле...

Абе Вождът не е ли контактувал с Даридкова?

Интимно ли?

За Кикиридкова си виках, тази е некадърен политик и депутат, ама сигурно е добър лекар. Оказа се, че и там е гола вода. Абе депутатите от ГРОБ с тест за простотия и некадърност ли ги избират.

Караянчевата е ПРОТИВ ЗАМРАЗЯВАНЕТО на депутатските заплати по време на извънредното положение, ЗА ДА ДАРЯВА. Комсомолската секретарка няма грешка...

Където капе да потече :-)

Бойче нема ли Корона!?

От теб в божиите уши!

ко? не (нерегистриран) за къде бързат да си актуализират заплатите, докато в цял свят в знак на солидарност политиците си ги намаляват. двама от 240 е една много несправедлива бройка. и 200 са малко. явно ми е много слаба математиката щом от щаба обявяват един заразен с корона вирус в Пазарджик, а депутатката с две работни места била прегледала трима. с другите двама какво направихте, оставихте ги някъде безшумно да умрат ли?

Ужас ами ако плъзне заразата, кой ще ни управлява??!!!

едно добро начало

PEYTSCH

На Бузлуджа ще е моргата ви...В чинията.

Августине жив ли си бе педал долен?

Кво ш праим биз дипутати ся

Ше си ебаваш п----ката м-------на провинциалиска

Най-сетне една хубава новина в потока от кафяво-жълти флуди с кито ни облъчва"щаба".Дай Боже и останалите 238 политически търтя да да се заразят и да се пренесат в Ада,като вземат със себе си и цялата Щайка.

Колко жалко като станат 240 изпратете камиони до парламента

ебахти и цирка

А Цвета ще прживее пандемията от ковид, защото не е птичи грип

А и свински не е...

Ако бяха обикновени хора,веднага щяха да направят списък с кои хора са контактували през последните седмици и всички под карантина.Тук защо не се прилага?

С кой са контактували

С Доганя, Бибитко

ТЕ ПОНАЧАЛО СА ПО БЕЗРАЗБОРНИТЕ КОНТАКТИ! СЧИТАТ ГО ЗА ПРЕСТИЖНО!