17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Общо в България са поставени 2 061 364 дози ваксина срещу коронавируса (447 - за последните 24 часа), със завършен цикъл на ваксинация са 763 402 души." Това е интересно. Бяха около 30% напълно набодените, а сега са 763 402 или към 11%...

Не хранете антиваксър троловете тук!

Кой е антивакс, когато имаме поставени всички задължителни ваксини? Нещем неща в изпитателен период без пълно разрешение за ползване в ЕС!

От вас бе!!! Няма явно друго толкова ефективно плашило...и оФцете кълват на хол бастун....да ви у

Мнозинството Българи не ни е страх от вируса на китайската ком. партия. Още по-малко от "надежните и безопасни" за корпорациите генетични бълвочи. В България народът винаги оцелява, чрез разделянето на по 20% фили и фоби. Останалите се присъединяват, към оцелелете. Бустеризираните сте жалко малцинство 10%, за втори бустер ще бъдете 3%.

се случват, ядрената енергия е обявена за зелена, в Германия ще горят въглища, руския газ престава да е руски след няколко въртела, обикновено след САЩ та нищо чудно и ковидът да се окаже най-обикновен грип. Само не ми е ясно какви бяха тези истерии, въобще не е за вярване, че смъртоносния преди време вирус днес е почти безобиден, а след някое време отново става смъртоносен. Предвид глобалната инфлация и войната в Украйна вирусът едва ли ще се окаже толкова интересен ... този път. Всъщност нищо чудно вирус изобщо да няма наистина и да говорим за най-обикновен грип с усложнения

Интересно е, защо са толкова активните случаи - 61 183? Починалите: жена на 80 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 70 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 83 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване; жена на 61 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 80 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване; жена на 86 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 75 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 74 г. с диабет. Средната продължителност на живота в България е 73.6 години.

Забелязвам, че лятото още не е и до половината, и вече почват да подгряват отново с промиването, и със статистики за нещо, дето не го интересува никой, така че до зимата пак да има само и единствено новини за грип...

Мръснишки вирус направен в лаборатория но вече го карах и имам имунитет доживот

но само срещу варианта който си изкарал. А е малка вероятността да го срещнеш отново. Отделно преболедуването може да остави скрити увреждания. Ъпгрейдите на вируса обичат това.

Естественият имунитет се гади ВЪРХУ ВСИЧКИ АНТИГЕНИ, а ваксината върху ЕДИНСТВЕНИЯ ШИП 2019 ВЕРСИЯ, затова ви мамят да се бодете доживот. Този шип е силно мутиращ, съответно ваксипирането е даже опасно и води до по-тежко и по-често боледуване. Ефекта се нарича ADE и го виждаме в западните Ковид Гета.

Де го новият вариант последният е омикрон след нефо нова мутация няма а старите варианти са изместени от омикрона.

Осем починали вследствие на COVID-19 - и как го потвърдихте ?!?

Както винаги - на око.

Ами едни неваксинирани хора се разболяват от ковид, влошават се и не могат да дишат, влизат в болница, но се влошават още и умират задушавайки се. Ето така. Просто е.

всеки, който е влязъл в болница, е умрял - какво следва - влизането в болница е смъртоносно.

Българинът по-скоро ще умре, отколкото да признае, че е сгрешил..

Не по-скоро. Направо си умира. Защото е сгрешил ни без да признае нищо.

Мунчовците още не са проумели, че ваксинираните се заразяват, но карат много по-леко болестта и съответно смъртността при тях е много по-ниска.

Тия дето се ваксинираха 2 пъти, преди 1 година, ваксинирани ли ги водиш?

Нито карат по-леко , нито по-малко се заразяват. Наблюдавам съсед на 40+ , видимо здрав и работещ , за 3 ти път го кара и сега е пак в болница. ваксиниран е 3 пъти. Докато се дават по 1800 лв на докторите( сега не знам колко ,можа да са им повишили) - винаги ще има ковид , дори да няма и заразени!

а като дават на майстори и продавачки в кауфланд по толкова -не ви прави впечетление

Не се заигравайте пак, защото ше стане ,,Играчка плачка “

Мдааа... отново трябва да се раздуха КОВИД истерията за да може зимата да се забранят протестите иначе правителствата няма да изкарат зимата