Командос разказа как е убил Осама бин Ладен

Анонимен "тюлен" от ВМС на САЩ разказва в интервю за сп. "Ескуайър" как застрелял с три изстрела в главата лидера на Ал Кайда Осама бин Ладен в Аботабад, Пакистан, през май 2011 г., съобщават Франс прес и ДПА, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Командос разказа как е убил Осама бин Ладен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е тоя направо ме разплака! Той не бил варварин и напръскал детето с вода! Пък пръсна главата на баща му без съд и присъда и след като не е бил въоръжен! Що не го арестуваха и да го съдят като е такъв злодей... Но прав е войника, той не е варварин сам по себе си. Тя цялата им държава е варварска и се държи като неандерталец с ядрена бомба...

Това е поредната измишлъотина за заблуда на тези които вярват. И аз мога да кажа,че съм утровил царя когато не съм бил роден.

повръща ми се!

И Елвис Пресли и Осама бин Ладен са живи!Лично сам говорил с тях.С по Здрав;Наполеон.До полуклиниката сам!

Ама ако Обама ти каже,че Осама е убит от Дарт Вейдър със сигурност ще му повярваш!

Немаш си престава,колко близо до истината си! С Дърт Вайдъ съм се бил в между селски войни лрез тунтифайфтуентифайф година!

Да, да, затва няколко седмици по-късно, един Чинук натоварен с тюлени от същата част която уж утрепа Осама се размаза и утрепа всички. Затва осамата го метнаха в океана уж по мюсюлмански традиции. Нали тоя ако беше утрепал Осама, нямаше да му позволят да си отвори устата бе. А този и книга написал, че и консултирал оня филм за залавянето му. Аре стига глупости, Освен това, до последния момент, в сайта на ФБР за най-издирвани, в обвиненията за Осама липсаваха каквито и да е обвинения за 9/11 - това за което Буш официално тръгна да го търси и да разкатае майката на Афганистан и Ирак. За сметка на тва, един от приближените на Осама, който го хванаха 1-2 години след атаките, си призна, че организатори на атентатите са саудитски принцове. Каза имената на трима и след няколко дена и тримата бяха мъртви - единия инфаркт, другия катастрофа, третия умрял от жажда в пустинята. Тва да ви говори нещо? Има го в новините, има го дори в уикипедията (информацията за съответното кралско семейство). Ама никой не споменава, че е мистериозно.

Много добре сме наясно, че целият фарс беше една инсценировка от страна на САЩ. Въпросът е трябва ли да се стигне до трета Световна война за да се събуди останалият свят и да види, че САЩ и Израел са продължението на нацистка Германия? Никой ли не се учи от грешките си?

Всъщност, дори Осама да е виновен за атаките, то всъщност е спечелил. Защото той се е борел срещу свободите и демокрацията в САЩ. Нали виждате кво става в САЩ в момента - замениха черните панталони и сините ризи на полицаите, с черни униформи, има чекпойнтове. Обикалят с каски и оръжие, като нацистка полиция. Сега прокарват нов акт, че да могат да конфискуват всяка електроника и да извършват тотални проверки в радиус от 100 мили навътре от границата. А нали се сещате, че повечето им население живее точно в тази зона. Толкова много ограничения им наложиха, че горките още не могат да се усетят. И им гласят още. Тотален интернет контрол - CISPA. Очаква се след няколко дена да го гласуват. Ако го отхвърлят, Обама ще го вкара като еxecutive order, без да се съобразява с решението на Сената. Та, Осама все пак спечели - отне им свободата. Или поне е на доста прав път да спечели. Обама не искаше да отнема оръжието на хората преди 5 години, ся стана пръв противник на масовото му разпространение.

Това е измислица на Станишев,няма такъв командос,само Буда може да ликвидира Бин Ладен,да го самоубие с гранатомет 3 пъти,да го наръга 16 пъти с нож в гърба и един контролен в челото/ако е на кеф може да му изпразни само един калашник в макарите/

И да си прост не е лесно.

Както съм писал и друг път, историята за Осама е на принципа на плашенето на децата с баба Яга и Торбалан. Страхът е най-добрият начин за контрол. Финалът на историята също е съшит с бели конци, ама какво да се очаква от прости сценаристи? Ама още по-прости са тия дето им вярват за жалост!

Айде бегай в зона 51 при извънземните, които американците крият. И разбира се ти си от малоумниците, които упорито продължават да твърдят, че кацането на Луната е филмче на Холивуд

Вземи се ограмоти първо бре! Прочети какво е това нанотермит и кой го произвежда... Може и да сте платени такива като тебе, чак толкова прости не вярвам да има.

Че то има ли жив командос от "убийците" на Осама?! Нали ги самоубиха набързо след това....

Осама е жив,американжите сами си взривили небостъргачите, евреите сами се взривили на летището край Бургас. Време е за лягане ,гасете лампите.

Да бе, всичко се изпепелило след взривяването на самолетите в кулите, само паспортите на терористите останали невредими.....

А това кой ти го подшушна извънземните от зона 51 ли? Баси тъпаците неграмотни сте. ако те интересува нещо питай, а не праскай така малоумия

Да бе да :) Така точно ме убиха :) Много ви поздрави от Хаваите :)

Просълзих се! След като размазал главата на тати, подал на детето му, малко уплашено, бутилка "Кока кола ", а на жена му го сложил на леглото, да спи !?!

И му разказал приказка за лека нощ...

после влязъл в ролята на съпруг...

Слушай си тама Азис и не се прави на много умен!

Лъже, че чак не се засрамва! Аз лично го убих този Бен Ладен. Дадох му да яде от салама, който се продава в Кауфланд, като си мислех, че в него няма изобщо никакво месо, само кожи и добавки, ама се оказа, че имало и малко сланина, и той, горкия мюсюлманин, взе, че пцовиса. Ама преди да умре ми каза, че колкото аз съм го убил, толкова и кулите той ги е взривил. Чак тогава повярвах на американците. Докторе, стига си ми връзвал ръцете отзад, дай да си допиша признанието!!! И Пентагона аз го гръмнах, махни тези хапчета бе, казвам ти, не бяха американците....

мечо мечо успокой се :) зная че беше ти :)

За Садам и Кадафи вярвам,че са ги убили, но за Осама лъжат. Щяха да го снимат ако беше вярно, вместо това пуснаха две фалшиви снимки.

И не се сещаш, че ако беше жив, до сега щеше да има видео или снимки с него, както периодично излизаха? Тива не се сещаш. Ама че глупави хора има! И си вярвате, и се съмнявате - някакъв свой измислен свят, независимо от реалността. Пази Боже, така и ще гласувате на лято.

на мен па ти не ми изглеждаш никак умен :)

Има снимки и даже ги публикуваха- един от командосите го беше снимал на място

''Резултатът от последната мисия е известен от военно въздушната база Гази в Пакистан, излитат три хеликоптера Sikorsky HH-60 Pave Hawk превозващи специален екип морски тюлени (около 25 командоса) и се придвижват до резиденцията на Осама бин Ладен. След 40 минутна битка, 22-ма от живеещите в сградата са убити или арестувани. Сред тях е и самият Осама бин Ладен, прострелян два пъти - в гърдите и в лявата част на лицето. Няма нито един загинал от страна на щурмуващите сили.'' !!!Няма нито един загинал от страна на щурмуващите сили!!! КАКВО СА СЪОБЩИЛИ БЕ, ДРУГАРЮ '' 123 ''!!!

Бре, да му се не види, доколкото си спомням, последно съобщиха, че екипът, който "уж" убил другаря Ладен, бил загинал в катастрофа с хеликоптер нейде из Пакистан. Целият екип! Вероятно случайно са загинали... А тази явно е възкръснал. Имаше и един американски гмуркач, дето от патриотизъм каза, че ще се гмурка на мястото, където било изхвърлено тялото на бин Ладен за да го намери и да докаже, че наистина е убит. Е, още чакаме да го намери... А интересното е, че моряците на кораба, от който бил изхвърлено тялото му, са били разпитани до един, и никой не бил присъствал на такова нещо. Сигурно командосите са били невидими, няма как иначе да го изхвърлят без някой да разбере... Но иначе ние вярваме на всичко, което ни казват по медиите, нали така? ;)

Това не си го чел , а си го чул. И не ти го е казал никой, а си говорел сам на себе си.

Предшествениците на Ал-кайда, Мюсюлмански братя са работели за нацистите. После работят за ЦРУ и стават известни като Ал-кайда. Дядото на Джордж Буш е бил спонсор на Хитлер. Брата на Джордж Буш младши е бил шеф на охранителната фирма в СТЦ. Учени откриха нанотермит в прахта от небостъргачите, вече само най-големите балъци вярват в официалната версия. Те горките си мислят,че официалните лица никога не ги лъжат! Осама го "убиха" защото трябваше да си сменят курса на политиката. Сега приоритетите са им други.

След такива "разкази" изобщо не се чудя защо все повече държави искат да се сдобият с ядрено оръжие

Какво става тук ? Само революционери. Къде е другаря Станишев?

А къде е другарката преводачка на бай Тошо и ДС агент Поптодорова,ами посланничка в САЩ за незнам си кой мандат вече.... А другарката Бокова е шефка на Юнеско.....

А пазача на бай Тошо е министър-председател....

Командос "тюлен" от екип6 и анонимен. Екип 6 да не са цялата американска армия, а защо да не е от Екип 5,4, и т.н. И какво стана с Бин Ладен старши с общ петролен бизнес с Буш старши. Това е нещо като, намерили фалшива шофьорска книжка на атентатора на който тялото му е разхвърляно на 100 метра в диаметър. Или Садам Хюсеин, досега беше наш човек, но сега вече не е наш човек и хайде у "гьола в Белене".

Тюлен група 6 е създаден, когато е имало само групи 1 и 2, в началото на 80те след пропаднали опит за спасяване на служителите на американското посолство в Иран. Всъщност целта е била другите да си мислят, че има 3,4,5 преди 6. Сами по себе си група 6 са най-секретните екипи на американската армия заедно с Делта Форс примерно. Вече има наистина екипи до 8, мисля, но 6 си остава елита, като се казват от няколко години Special Navy Warfare Development Group - DevGru.

Да и точно този елитен командос от екип 6 ще се разприказва пред някой вестник....Там се минава през такова сито, че....Пълни журналистически глупости....

....мда, в името на "демокрацията и новия световен ред" може да застреляш човек като куче. Явно това е новата "индулгенция" за да трепеш хора. Може да е бил всякакъв, но трябваше да го съдят по всички правила на международното право.Дори нацистките престъпници, пред които Осама е като невинно агънце, бяха съдени и осъдени в Нюрнберг. така утрепаха и Кадафи.Затова се кефя на кубинските пичове - янките поне 100 пъти се опитаха ей така - от засада, с взрив или куршум да убия Кастро и все си чупеха зъбите.....

Ех... говорим за демокрация, само като искаме да плюем по САЩ! Защо не говорихте за демокрация, когато по ТВ пуснаха кадри как талибаните дадоха нож на 10 годишно момче, за да пререже гърлото на мъж??? И говорим за мъж от техните, провинил се в някаква абсолютна глупост!!! Жалки сте!

преди да казваш на хората, че са жалки помисли дали не трябва да има разлика в подхода между демократичен човек и талибан? Къде е разликата при използването на ножа и трите дупки в главата?

Вярването в официалната версия за Осама е тест за интелигентност. Който я приема за истина е по-прост от останалите!

по-изсмукан от пръстите разказ не бях чувал (чел), откакто гледах по Нешънъл филма за 11.09. през очите на Дж.Буш-Мл. .. и по-конкретно думите му - американците не са враждебен народ и не заслужаваха тази атака" ... ПФФФ! И сега тоя екс-тюлен - бил напръскал лицето на детето с вода ... хахаха! Това може да се случи, да .. но само във филм мейд ин Холивуд! В действителността американските войници са навсякъде по света и както оня в Афганистан - избиват невинни хора за едната кауза - държавата им да се сдобива с чуждите ресурси без да плаща за тях, за да има повече бургери за тлъстия задник на "мирния" американец в Манхатън!!

чудя се - ще доживеем ли да видим американски президент осъден подобно на нацистите за престъпление срещу човечеството?!

Е... Холивуд планира операциите си дългосрочно - трябва да има отворен край, че кой знае - утре може да стане хит и да се изкарат още кинти...

Служил е 16 години тюлен , а по закон за пенсия трябват 20 .... :) ... Нали трябва да се отчете , че да служиш като тюлен, не е като да служиш като армейски готвач - физическите натоварвания са различни, а и готвач се става и там с връзки :)

Този "стрелец"като е толкова ценен кадър защо сега не е още в елитното звено? Навремето при разпада на Вимпел американците искаха да ги вземат да работят за тях, а сега излиза, че се отказали от готов обучен кадър. И най-странното е, че вместо да го покрият, ако той е истинския стрелец, са го пуснали да ходи да дава интервюта

Доколкото разбрах - един терорист убил бившия си колега. :(

Човека се оплакваше по СиЕнЕн Америка, че се чувства прецакан - без осигуровки , военните при демилитаризацията му предложили работа като шофьор на камион за бутилирана бира ... :) Отделно , се оплакваше че ако името му изтече, веднага ще му пратят убийци - а протекция няма ... Бил научил жена си да скрие децата във ваната (била чугунена) ако дойдат за него и държал арсенал като за малка световна война в къщи ...

Значи скоро пак ще чуем за него - "Американски елитен командос се барикадира в къщата си, изби си семейството и откри огън по минувачите. Специалните полицейски части атакуваха дома му. В престрелката убиецът беше застрелян (вариант - самоубил се ). Причините се изясняват."

Не бил варварин? Да, американец е.

Хайде фенове на Хизбула, вие сте.

Ако настина го бяха убили смятате ли, че нямаше да пуснат поне една снимка на мъртвия Бил Гладен.

Гледайте ни следващите 20 години, всяка сутрин, с шоуто на новата зведа Алла Бала Банова!

Измислици-премислици на американската пропаганда ... до кога ще си въобразяват че интелигентните хора по света не пасат трева и са наясно как ни заливат с помия ... Осама може да е мъртъв, но едва ли е убит от американски "тюлени"

може и амриканци, да са, макар чеее...., абе, може и шведи да са!

...... днес командосът няма нито пенсия, нито здравна осигуровка, ....

Измислици-премислици. Осама е илюзия. Контрол.

Ооо да мюсюлманските обичаи задължително включват спускане от палубата на самолетоносач. Аз съм с друга религия, но имам поне обща култура!

а защо не го съдиха?

А защо да го съдят? Демокрацията е привилегия само на тези, които вярват в нея и живеят според стандартите й.

Е то е ясно защо. Навремето тъкмо беше излезнал един филм за глобалното затопляне и в него САЩ първи подеха света към неговото предотвратяване. В същото в Киото имаше преговори. Познайте коя държава първа се дърпаше да подкрепи намаляването на парниковите емисии. То на филмите всичко може да си направиш. Важно е в реалността.

Щоту кой се опъва на Америка, то опъват!