Осама бин Ладен - преди 10 г. трупът му потъна в Арабско море, но тероризмът не умря (видео)

Елитните морски тюлени на САЩ успяха да ликвидират лидера на Ал Кайда в неговото тайно укрепено убежище, макар винаги покрай него да имаше няколко автомата "Калашников"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато Американците и техните съюзници от НАТО не се изтеглят от държавите на хората и да ги оставят сами да си решават съдбата така ще бъде Докато Америка не нападна Либия Афганистан Ирак нямаше тероризам с всичките си действия НАТО показа че е терористична организация а не съюз за защита

Осама Бен ладен потъна на дъното на арабско море ама другия път! Е те така потъна та че чак не се видя! И това е поредната краварска говедарска измислица за великите победи на кочината от третия свят краваристан Америка както викаше онова дебилно добиче и Джейн Псаки ние имаме силни доказателства ама не може да ви ги покажем! Вервайте ни на гола дума и истинска нагла лъжа! Е и така показаха как трупа на Осама Бен ладен хвърлят на дъното на морето, че чак не се видя! а да не говорим че точно лудите говедари тези олигофрени и дебили бяха тези които първо на първо създадоха Ал Кайда и талибаните давайки им оръжие пари наркотици и тренировка от ЦРУ за да се бият срещу руснаците в Афганистан просто факти!

тва добре ама показва и още нещо, начи американците спретват военна нападателна операция на териорията на суверенна и мирна държава без дори да питат правителството й.... ми тва значи че утре могат да го направят където и да е другаде...

"В същата секунда го застрелях два пъти в главата " :)))) Край на цитата :)

Ето така се отнася САЩ към своите чуждестрани герои. Унищожава ги под благовиден предлог в удобено време.

Фостата османоислямофашистка подлог

Навремето у казармата га бях новобранец......туко що бе излезнала книгата на Ричард Марчинко"Свирепия" командир на Тюлен-6, за около седмица целият взвод я бяхме прочели... глеам аз нашите камуфлажи, кубинки, макарови, вз-63, мосини, каска алпака, сумка, газ..... за бронежилетки или тактическа екипировка да не говорим... по наше време липсваха..... и си викам тия на коя планета са, поодбор, обучение, ресурси, техобурудване..... и ние в 9та_глуха..... средновековие... Кастанеда аккбар и Марчинко е неговият пророк

Браво, едно зло по малко.... спипали са го по бели гащи у кревата......

Zashto zlo?

Скоро Роб О`Нийл и Матю Бисонет че те връткат на чеверме на паркинга за тирове, ке ти праят тост-сандвич, шиша ще е обилно намазани с свинска мас и лой......

Викаш потъна в Арабско море,хм...

Скоро и трупа на терориста путтКин от креммль ще дъде хвърлен в Черно море от хеликоптер на американските тюлени!

Жалък си редник,даже нямаш мозък и за редник,жалък и глупав като милиционер.

loshoto e che tupatzi kato teb nyama da izcheznat skoro .

Както казва Хилъри Клинтън, днес се бият с тези които създадоха - визирайки Ал Кайда. И обяснява, че срещу влиянието на СССР в Азия, организират ислямисти да се бият с тях. А СССР подкрепя правителство в Афганистан, като от тогава например съм виждал модно ревю там. Ха сега си го представете!

Мразя ислямистите. Мразя и тероризма. Но умрях от кеф когато научих че са свалили двете кули на световния търговски център.

Там си има лични трагедии и загинали хора. Но за терористичната външна политика на САЩ, напълно си го заслужаваха. И Ал Кайда си е тяхно творение. И където мнозинството били от Саудитска Арабия, не предприеха нищо срещу тях, че въртят бизнес с петрол и оръжия.

османоислямска фашистка подлого а га р-тийп ти го ръга със се орехите у гърлото и ти набутва сливиците у трахеятя отново "умираш от кеф" И ТИ ЩЕ УМРЕШ ЕДИН ДЕН..... РАНО ИЛИ КЪСНО, КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ХОРА....

Тюлените нали знаят че,Бин Ладен бе един от тях.

Чудесна тема за Великден и за превъзходството на на нашият Бог над Аллах, чиито последователи са неуки и прости примати! Блажени са вярващите в Исус!

Няма как да спре тероризма, след като Империята на злото се възроди. След като се разпадна през 1991 г. Изворътназлото в света е Руслямска държава, въоръжаване всички терористи по света.

Така го ликвидираха, че не показаха нито видео, нито снимка. Всички от отряда по ликвидирането подписаха NDA-та, а малко по-късно Сноудън разсекрети документи, че Осамата е агент на ЦРУ, който в момента живее в Насау.

Аз пък помня, че поне 5 пъти "ликвидираха" Осама бин Ладен тези така "елитни" американски части, че и до ден днешен остана онова до болка познато съмнение в англо-саксонската природа. Помним и безброй други англосаксонски опашати лъжи, та нищо не хваща вече декиш... Отделно, че този арабски тероризъм е техен патент. Та не вярвам как се борят със себе си и главатарите, които обучиха.

По-големи терористи от САЩ има ли на тоя свят?!Държава, която живее на гърба на останалите.Държава без история, без ценности, създадена на базата на философия.В която на почит е Кечът, надяждането с хотдог, разни цветникожи звъзди от рап "музика" и измислени филми на Холивуд.Пълни лицемери и измамници.

Винаги съм се чудил на лигите, които точат нашенци по тая бутафорна и сбъркана държава, която просперира на гърба на другите, които разсипва и им извива ръцете. Но иначе все ни дават за пример измислената си "демокрация", чиста полицейщина, която щедро "изнасят" по света и демократизират ли, демократизират... Всичко е една агресивна, варварска външна политика, дебилна холивудска политкоректност, изперкали болни леви ултраси, джендърство, мулти култи кочини, олющени бараки, до лъскавите небостъргачи на милиардерите, и измислената им американска мечта...която примамва всички малоумни шарани.

Българите много обичаме да се прехласваме по чуждото.Да гоним "американски мечти".Да защитаваме чужди интереси.Да сме угодни и удобни на останалите.Да се караме по мрежите, форумите и сайтовете САЩ или Русия са ни по-големи "приятели". А сме забравили собствената си родина.Пренебрегваме себе си.Подценяваме се.Позволяваме да ни тъпчат.Да убиват родителите ни по селата.Да ни продават за жълти стотинки.Да разграбват и застрояват прекрасната ни територия и да я превръщат в разграден двор.Мълчим си и сме "толерантни". Хубаво давате минуси, но кога ще започнем да преследваме Българската мечта..?

Наскоро гледах по тубата, че самите американци не вярват в 11.09! Дори нещо повече, оцелелите свидетели твърдяха, че са се чували множество взривове от световния търговски център, преди да рухне! Дори нещо още по-важно! Оригинални засекретени записи показват, че самолети изобщо не са се забили в сградите, а се вижда как ги взривяват от вътре!!! За всичко гореописано, абсолютно доказателство е факта, че не са намерили АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ЧАСТИ ОТ САМОЛЕТИТЕ ИЛИ ТРУПОВЕ НА ПЪТНИЦИ, А ОФИЦИАЛНОТО ОПРАВДАНИЕ НА ВЛАСТИТЕ ЗА ТОВА Е, ЧЕ ОТ ВИСОКАТА ТЕМПЕРАТУРА НА ГОРИВОТО ВСИЧКО СЕ БИЛО ИЗПАРИЛО???!!! САМО, ЧЕ САМОЛЕТИТЕ СЕ СЪСТОЯТ НЕ САМО ОТ КЕРОСИН И ПЛАСТМАСА, АМИ И ОТ СТОМАНА, МЕД, ТИТАНИЙ И ДР ТРУДНОТОПИМИ МЕТАЛИ!!!!!!!!! КОЛКОТО ДО ОСАМА БИНЛАДЕН! ЗА НЕГО ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ Е ОБУЧАВАН ОТ ФБР И ЦРУ ИМЕННО ЗА ТАЗИ МУ РОЛЯ!!! ИЗОБЩО НЕ ВЯРВАМ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДЪРПАЩИ КОНЦИТЕ ЗАДКУЛИСНО!!! ПУСНАХА ВИРУС, А СЛЕД ТОВА И ВАКСИНА ОТ ЕДИН И СЪЩИ ПАТЕНТОНОСИТЕЛ!!!!!! МОТИВ И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - НАЛИЦЕ СА!!! ДАНО ДЯДО ГОСПОД НИ ОПАЗИ ОТ ВСИЧКОТО ЗЛО, НА ЗЕМЯТА.

То бива, бива простотия, ама твоята надхвърля всички фантазии :)))))))

Мхм, на това мнение си щото от СНН и DW ти казаха за лошите терористи на Бин Ладен??? Научете се да мислите самостоятелно! Какво направиха американците като отидоха да бият лошите терористи в Авганистан и Ирак?????? Ами окопираха им петролните кладенци!!! И така до преди няколко дни, когато уж си изтеглиха войниците!!! 20 г окупатори!!!! А после руснаците били лошите????!!!

Де да бяха "фантазии", но на теб всичко ти е смешно с тая чугунена либерастка кратуна !

И ти откъде знаеш какво има на засекретените документи

+ 1000000000000000

Глупости на малоумен идиом. Милиарди по света гледаха на живо, как вторият самолет се забива във втората сграда, отделно че имаше и случаен запис на сблъсъка на първия самолет, но за идеята никакви самолети нямало. В засекретени документи единствено може да пише, че в дъното на атентатите стои Руслямския държава, в която КГБ завзе власта 2 години по рано и веднага започна с терора на света.

Що за дебил ще публикува статия за тоя миндил на един от най-важните християнски празници и в същото време казва в статията колко велик е бил тоя мангал циганин. Дир-а става се по-трагичен.

Трябва да си супер идиот да пуснеш статия на Великден за радикален ислямизъм

Осама не е арабин. Такива като него са подбутнали други, да пуснат такава статия точно днес. ;)

Вируса е към своя край и лека полека почваме да се връщаме към терора , хората трябва да са в постоянен страх иначе краденето става по-трудно.

Прекрасна тема сте избрали за Великден. Нямам думи.

Без да съм чел "новината" знам какво пише там: Колко са добрички американците и как мирно и без жестокост да убили Осама. Убеден съм и че DW са помогнали да достигне тази новина до нас. Само не мога да разбера нещо по 20 г. - защо краварите се боят от едни увити в чаршаф хора. Дето тези хора се крият постоянно от братското американско правителство. И че как така Буш 20 мин след като си събориха кулите, знаеше кой го е направил. А мощното ЦРУ предварително - НИЩО! И че тоя с чаршафа е бил в болница във ФАЩ по същото време. И че с Буш са имали общ бизнес. и т.н. За последните неща 100% няма нито ред написано в хвалебствената новина.

е, ако не му бяха хвърлили мършата в морето, вие щяхте да му направите мавзолеи до мавзолея на ленин! не ви се получи!

Ако и да са хвърлили нещо въобще, надали е точно неговата мърша. Той изпълни поръчка на ЦРУ. Такива винаги ги награждават.

Наистина, на лъжата краката са къси. Особено онова, как "арабите дошли в Афганистан да помагат на своите братя мюсюлмани срещу СССР" направо осра тавана. Целият мръсен, паразитен и помиярски свят от фашисти и помияри човекомразци тогава подпомагаха чалмалиите муджахедини в Афганистан. Въпреки това СССР 10 години набиваше канчетата на рязаните тикви! И се оттеглиха достойно. А лайноядците 20 години влачат черва и страдат от безсъние, понеже не можаха нито да се спазарят с талибаните, нито да си наложат ОСРАНАТА СМЪРДЯЩА ДЕРМОКРАЦИЯ! Помиярите фашисти трябва да бъдат избивани, постоянно и систематично. Независимо дали са в Англия, Германия, САЩ или Литва или Украйна!

зле ти е работата, синко! явно слущаш тасс, гласът на отдавна мъртвия ссср!

Вие руските тролове сте ненадминати в свободните съчинения и лъжите.

" трупът му потъна в Арабско море " Айде бе ! Веднага повярвахме, щом ЦРУ така иска ! Не прочетох цялата статия, твърде дълга е. Но на лъжата краката са къси. Може би затова са измислили толкова подробности, та белким се вържем. Твърде много лъжи !

Кой пусна точно днес статията? Тематична е , няма що.

тероризмът воистина не умря, защото храни много гърла... "лидерът на Ал Кайда е спазвал строга конспиративност, опасявал се е от спецслужбите на САЩ и затова е проявявал извънредна предпазливост," което ще рече, че е познавал много добре методите наработа на колегите си. все пак е работил за тежи служби. "Той ги призовавал да не обсъждат в интернет никакви въпроси, свързани с дейността на групировката, и да използват за тази цел само куриери." това изречение определено доказва, че осама пръв е въвел цензурата в интернет, а не както ние погрешно смятахме, че това са мега концерните, като гейгъл, бил гейс и режимите на диктатурите на "демократите". :-)))

Спорно твърдение! А тероризмът никога няма да умре, т.к. се използва като оръжие срещу геополитическите съперници от страна на Вашингтон! И това е така от 1991г. !

това е така от 1950! Корея, Индокитай, Виетнам, Куба, Чили, Гренада, Никарагуа, половин Африка, Афганистан, Сирия.

Посочил съм нарочно като начало 1991г., защото някои веднага ще възразят, че и СССР също е използвал и поддържал терористи. Иначе си правилно си посочил примерите!

Осама е бил агент на ЦРУ, който е участвал в операцията по снабдяване на муджахидините в борбата им срещу СССР в Авганистан с преносими зенитни ракети Стингър.... Убит е от екип, който по-късно загива мистериозно в катастрофа.... Труп изхвърлен в океана... Какво не ви е ясно ??

дрОгаре, преди време едни велики мъже, роналд рейгън, джорджхърбърт уокър буш и хелмунт кол приключиха със световния терорист ссср! после щатите приключиха и с регионалните терористи с глобални мераци саддам хюсеин и кадафи! утрепаха и осама, надеждата на россия да затрие щатите! съвсем скоро гръмнаха и кесим солеймани, шеф на иранските тъпаци за "външни" операции! номерата на блядовете вече не минават, гонят им пасолите от всякъде! ленд лийз не се предвижда отново няма да има и спасителни заеми като през деведесетту години на миналия век! российската терористична федерация ще почива при ссср!

Бързо при зеления коридор за центровка.

Само аканъ балъците биха повЕрвали на гореописаните глупости ! Все пак , щуротиите предвидени за Хамериканския малоумен мат'рял е хубаво да си останат само за вътрешна употреба ! Апропо : Що не покажете абсолютно автентичната снимка на Бен Ладен с Държавния секретар Кондолиза Райс ???

да ти се изредят всички терористи от ислямска държава по 2 пъти !

Терористите от Ислямска Държава вече ги нЕма там. Щото Баба лицеМеркел си ги прибра в Германията ...

димитрова хвалджийка на бин ладен. Срамота е да има такива авторки за рубли.

Ти няма ли с какво да си играеш точно днес, а. ДЕВМ проста.

Алооооо, редакцията! Точно това ли намерихте да сложите най-горе на празника?! Нещо тематично нямаше ли?!

Дори клип или снимка нямат на убития Бин Ладен.

Е как да не умря, умря. С тоя ковид и пиле не може да прехвръкне камо ли терорист

Да, да - най-издирвания терорист (според сайта на ФБР НЕ беше издирван заради 9/11 а заради други атаки - това всеки може да го провери в кешираната версия на most wanted списъка им), и да няма ЕДНА снимка на трупа му след като са го убили и прибрали на кораба ? Аре бе. Официалната версия как всеки от командосите изпразнил по един пълнител в него и го направили на кайма, дето няма как да бъде показана пред публика е просто малоумна. Щото дори при тоя вариант все пак първо би трябвало да са го идентифицирали, че е той нали? Иначе излиза, че са убили ПОРЕДНОТО семейство в Афганистан и Пакистан заради погрешни данни на разузнаването ...

в авганистан и пакистан, само в пакистан, или само в афганистан е било това поредно семейство!?

Той Обама си беше по-голям терорист от Осама.

Тематично за Великден. Вие не сте добре.

точно преди 10 години сащ исраха още една лъжа и измама.

Глупак си, Осама не им беше вече нужен и го отсвириха. Иначе щеше да пее лебедова песен в Гуантанамо.

глупак е на майкати изтърсака, дет те е изсрала през гъзо

Кво ти пука, нит та рани, нит та пои.

Тероризмът не умря, защото е създаден от сесесере - то и днес раша и ватниците продължават да го поддържат! Всяка друга келява имислица е на долнопробно червено келеме!

Всички терористи и диктатори подкрепяни от САЩ харесват това

Тероризмът не умря, защото е измислен и създаден в САЩ от Демократическата партия, а не от някакъв бедуин, увит в чаршаф и гледащ благо изпод пясъците.

тероризма е идеология на комунделите, измислена е от чичко ленин и прилагана из целия свят! най големия терористичен акт преди кулите в щатите е извършен от българските комундели под ръководството на ссср! атентата в храм света неделя , софия на връх Великден!

И правилно, такива като тебе дето серат и в най светлия християнски празник трябва да бъдат тормозени

съвременния тероризъм ще изчезне с разпадането на российската федерация

Аман от кретени, дано поне онея ти плащат нещо за глупостите които пишеш!

тъпичка си, защото имаш вградени сърп и молоток в кратуната бетонна, и ти притискат мозъчето! а ссср е единствената държава изгонена от он , и то заради държавен тероризъм!

Що? Чувстваш се тероризиран? Това е жена ти бе, тя те тероризира, и с право!

Много угоднически забравяме кой обучи терористите, които по-късно създадоха организацията. Получи се с техните камъни по техните глави.

Има ли още вярващи в тази постановка?