17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сигурно е циганка но без да подценявам нещата мижда ми се прекалено много

tonk11

Абе що половината пишат глупости? Нали искате правила и ред? Законност? Сега що защитавате човек който е нарушил правилата? Защо си мислите, че щом някое правило не ви харесва то можете да си го нарушавате? Давате ли си сметка, че всички мутри и убийци правят точно това? Каква е разликата?

Ако видите и 5 лева от тая циганка - аз ще и платя глобата. Ама ако останете с пръст в г*с кво ще ми дадете?

Защо условно направо във Сливенският затвор за да и дойде акъла.

Нещо не разбрах какво толкова е станало като я е ''нарушила'' тази измислена карантина след като сега децата се карантинират ама родителите им ходят на работа???? Чудят се от къде да събират пари че от непрестанното им харчене вече са на червено властващите та за това гепнаха още едни милиарди заем...

А кой ще хване и задържи зам кмет на кв Лозенец , който по цял ден яко кашля без маска и заразява всички

И как ще вземат 10К лева от мангалката която излязла за да "търси пари"?... В българия "противоепидемичните мерки" се въртяха единствено около това как да бъдат налагани глоби и съответно прибирани подкупи. Спиране или поне намаляване на разпространението на заразата се гледаше като на страничен ефект.

Един ден съда ще се срамува от тази присъда, но какво да се прави като същия е силно зависим от текущите простотии ставащи в целия свят!!! Та да попитам съда... попитахте ли тази жена и тези педали дето са я карантинирали ...! Имала ли е пари за храна, за сметките ток , топло и т. н. !!! И подсигурихте ли ги на същата, защото всеки тъпанар може да ти нареди да си стоиш в къщи без да му пука дали ще умреш от глад и студ!!!! Та на съда и управляващи те да си ебат майката проста!!!!

Luna0102

2 седмици карантина, а най вероятно даже не е била болна и за това престъпление са я осъдили само на 10 хил. лева. Съдиите да вземат да действат като в Северна Корея - да я полеят с бензин и да я запалят.

не само не е била болна, дори и тест не е правен. Това е по времето, когато само защото си се върнал от Англия /в случая/ трябваше да стоиш затворен 2 седмици вкъщи.

За подобно тежко престъпление заслужава най-тежкото наказание! Даже само заради този случай в условията на рецидив е необходимо да се обмисли връщане на смъртното наказание и възстановяване на института на Светата Инквизиция по време на досъдебното производство и същинския процес!

не жена , а мангалка е това !

А кога ще осъдят тиквата за кражби в огромни размери? А тези НОЩници за всяване на паника и дезинформация?