17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във Великобритания дори и лютивия сълзотворен спрей се счита за оръжие. Щом го носиш със себе си значи имаш намерението да нанесеш вреда на някого, та дори и той да те е нападнал! Въпреки това напоследък има много случаи на намушкани с ножове. Предполагам, че са предимно чернилки, те имат този адет да се ръгат. Що се отнася до т.нар "електрошоков пистолет", то това си е едно китайско фенерче за около 10лв. и много ниско качество. Тук обаче подобна джаджа се счита за много опасна, защото на потърпевшия можело да му спре сърцето. Абе падат си маААлко ... по-различни и по у лево...:)))

Егати простотиите! Парче водопроводна тръба или буков сап от лопата/мотика, са много по-страшни оръжия от боклуците, описани в статията. Ако това им се вижда оръжие, да вземат да се махат!

НЕЕЕ, само с вестник, свит на руло... вътрешността е случайно там!

Като прочетох "боен арсенал" си помислих, че е наазарувал един сак с автомати от завод "Арсенал", а то какво било...

Е да де - за бой. В смисъл - мариз. Ако беше прескочил до Украина или до Косово, можеше да се прибере с няколко гранати, автомат, пищов, а защо не и нещо по-сериозно.

И кое от тези неща е оръжие?

Явно не са те удряли в главата с бокс. Какво е оръжие според тебе?

Оръжието е нещо, което взимаш със себе си на престрелка.

а тебе явно са те ударили с мокър парцал!

Летище София! Как така го пропуснахме.

Тук никой няма да се занимава с подобни отпадъци, особено ако са ти в багажа. Всичко това е напълно законно в страната ни и се купува без никакви ограничения. И е доказано безполезно, в решаването на физически спорове. Справка - Враца/Поничките.

Дира, мамини сладки. Знаете ли какво е "цял БОЕН арсенал" ???? Или поне БОЕН арсенал?

Абсурдна държава е БГ...първо качва оръжията на самолета без проблем както се вижда и второ тук няма подобни присъди...За това ни мислят за аборигени..

Напротив - прекрасна страна е БГ. Тук никой няма зорлем да те прави джендър (поне за сега) и да те вкарва за 3г в затвора, ако откажеш.

може би и да са забранени за пренос в ръчния бахаж, или в куфар (малко вероятно) но пък в никакъв случай не са забранени за пренасяне като регистриран багаж. Само дето въпросния мъж май че е опитал да си спести едни 50 €. Аз сега си купувам меч катана и понеже в България е забранено да се влагат в пощ. пратки подобни неща, помолих един приятел от Щатите да ми го купи и да ми го донесе. Е, ще ми излезе с 50€ повече, но поне няма да рискувам да ми го конфискуват на границата.

Боен арсенал- играчки!? сега щеше да се хвали в кръчмите на Уелс, развалили са му екскурзията.Може и воден пистолет да си е купил с това голямао заглавие.

а как е минал българското летище?

вероятно е носел звучното име Издислав. Майтапа настрана - и там са се хванали за тоя, щото нищо не е криел. Ако беше скрил базука под пода на лека кола, щеше да си 'я прибави в колекцията' и никой нищо нямаше да му направи, за да си добави още една нашивка към ефрейторската униформа. Храна за медиите. Като и льольото с въздушната пушка във фейсбука.

решихме, че младежът поне базука е изнесъл или половин танк...

Боен арсенл? Глупости!

Вярно. Но ако беше боен арсенал, каква ли щеше да е присъдата?

Зависи... от дължината на брадата.