Осъдиха брат и сестра, намушкали смъртоносно пътник във влак край Вакарел

Красимир получи 16 години лишаване от свобода, а сестра му Запрянка като помагач на престъплението получи 9 години затвор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха.В САЩ преди няколко години беше,осъдиха един черен 25г. затвор за домашно насилие-ударил шамар на приятелката си,тя паднала по стълбите към 2 етаж и се наранила.25години , без право на обжалване.Ама там е демокрация.

Значи сега ще се излежават за сметка на работещите българи дълги години,през които животните и грам няма да се променят.Заради подкупните страхливи ,,съдии,,.

Тези двамата трябва да бъдат застреляни при опит за бягство. Не останаха честни и смели българи тъдява.

Забележете, убийството дори не е станало по време на бой или боричкане, така да се каже в разгара на спора, в състояние на афект.. Не, това е умишлено убийство - тоест отрепката си е мислил „е сега ще взема тоя нож и като излизаме от купето ще нръгам другия“. И от какви подбуди само - отмъщение заради направена забележка. И след осем години ще е навън.

Значи след няколко години ще излязат оядени и ще се возят пак във влаковете с нож в ръка. И никой не трябва да прави забележка на наглата циганка, че си е качила миризливите крака на седалката. И всичко това с позволението на българския съд.

За такова нещо по време на Царството е имало публична бесилка. Това е сдържало потенциалните извършители на подобни престъпления най-силно от всичко. При първобитните общества и особено при насекоми като циганите, страхът от смъртното наказание е онзи възпиращ фактор, който пази човеците от своеволията на такива изчадия. Докато циганин не бъде убит публично, за назидание на останалите от популацията му, нещата само ще се влошават. Низшите организми разбират само от едно, и това не е моралното наказание.

Циганин само от бой разбира!

му бий два шамара!

Смъртна присъда се дава за хора. Това са животни и трябва да бъдат приспани.

9 и 16 години за дръзко, умишлено убийство извършено без убийците да са били предизвикани....Срам и позор за съдиите...

ZAshto v tazi shibana durjava prisudite za umishleno ubiistvo sa tolkova malki?

Тварите извършили убийството, какво място могат да намерят в обществото? Мръсни, необразовани, убийци. Защо животът на такива полуживотни се приравнява на този на образования данъкоплатец? Хората не са равни, няма и да бъдат. Време е законите да бъдат съобразени с този факт.

Само В. Симеонов ще ни спаси , ако го изберем до 3 месеца всички мангали в трудов лагер !

И да са в лагер, ние няма да се спасим.

Убиецът и съучастничката са роми.Норма на поведение във обществен транспорт от тях.Трябва да е по-сурова . Примерно 30 и 20години за помагачката.

Чалева, пак ги обърка... ЗапрЯнка, ЗапрИнка.. Колко души са били последно? Иначе добре си преразказала, чак се го представих, ама тоя начин на излагане на информация е по-подходящ за вестник Шок.

Така е в ДИР ги избират по сексуален Признак ! Най добрата Свирка Печели !

Защо коментарът ми беше изтрит?

Какво по дяволите четем за пореден път, скъпи сънародници? Поредните ЛАЙНА (нарочно го пиша с главни букви, защото никоя друга дума не описва така хубави действията на българските съд и съдии) сътворени от някой селски съдия. Питам аз и отговор не чакам как така за умишлено причиняване на смърт и за съучастие в това деяние, куц боклук-мангал (което услужливо е пропуснато в статията) не получава смъртната присъда, която реално заслужава, нито пък доживотната (която може и трябва да му бъде дадена), а вместо това му отсъждат 16 години затвор от които той ще лежи максимум 10 заради добро поведение, полагане на труд, образование и други подобни глупости. Смрадливата мангалка-сестра на боклука-убиец пък получава 9 години макар да е съучастник в умишлено убийство, помагач, активно опитала да прикрие следите от престъплението и да подпомогне убиеца в бягството му. За мен тя заслужава също доживотен затвор. Мангалската наглост отдавна излезе от всякакви граници и ще дойде момент в който на нормалните бели хора в тая държава, трепещи се от работа от здрач до зори и плащащи данъци, ще им писне и такива недъгави боклуци като тия осъдените ще се търкалят в канавки, трапове из гората, ще висят по дърветата или ще ги ядат вълците в полето. Нека съдии, прокурори, законотворци и цялата паплач дето отговаря за писането и налагането на законите в България да се вземе в ръце и да коригира нещата докато е време, защото после народния гняв няма да пожали и тях!!!

две години и три месеца до присъда на първа инстанция.......за нещо, което е и заснето...СЪДЪТ УМИШЛЕНО Е ПРОТАКАЛ, ЗА ДА СЕ ПОЗАБРАВИ....горките роми, ами техните права...

Боко да разпореди лилавите да се возят в отделни вагони на влаковете без достъп до останалите. За да могат там демократично да се псуват, да се колят с ножове и да си събуват мръсните чорапи!

Прав си, но ще ни подхванат за апартейд като ЮАР.

Някой може ли да ми обясни какво е това ТОС-1 Солнцепек и въздействието му върху братска ромска махала с термобаричен продукт?

изгори, за да светиш бе, батеее

Това хора ли са? Питам и отговор не чакам. Ужас, горкият човек. Всеки път като пътувам с влака, до Ихтиман и Вакарел е някакъв ужас. После спокойствие.

в Народната република България, 16 години се лежеше за непередумишлено убийство... Много лош бил социализмът за престъпниците, които са навсякъде - във влакове, в съдилища, в правителството и в анти-народното събрание...

Циганска държава!

Малко им е, доживотната е по-справедлива. Дано след потеста на прокурора я увеличат, та да не излязат никога на свобода тези из.роди.

Признавам, че ме дразнят селяни, които говорят на висок глас и си качват краката по седалките. Мисля, че присъдата е малка, особено за този, който е извършил престъплението. В САЩ щеше да е осъден доживот.

ТИЯ ДВАМАТА - БРАТ И СЕСТРА ИЗРОДИ СА ЗА ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА. За предумишлено убийство - 16 и 9 години затвор?!! ТОГАВА ДА ИЗБИВАМЕ СЪДИИТЕ, НАКАЗАНИЕТО Е НИКАКВО!

безмислена смърт, причинена от индивиди, чието съществуване е безмислено и вредно. на индивидите е наложено безмислено наказание от институция, чието съществуване се оказва безмислено и безполезно. безмислено е да коментирам...

са населени предимно от мангало подобни, няколко фугасни бомби биха свършили добра работа за обезпаразитяване на местноста

Няма оправия с това племе

И М А ! ! Тотално претопяване!

Има оправия с това племе. Трябва воля и време

И М А ! ! Тотално претопяване!

Това нашите съдии са за разстрел, не за наказание! 16 години за храднокръвно убийство и на идиотката само 9 години, вие луди ли сте, идиоти ли сте, малоумни ли сте?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тъпанари скапани, да ви е_а и правосъдието!!! В каква скапана държава живеем?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В Тексас тези двамцата да са със смъртни присъди вече! Съдебната ни система е под всякаква критика, а на съдията, постановил тази присъда, му пожелавам след десетина години, когато дебила-брат е на свобода, среща с тези двамцата, някъде в страната!!!

Иди да живееш в Тексас. Да видиш откъде изгрява слънцето.