Осъдиха бившия шеф на МБАЛ-Пазарджик за платени, но неизвършени ремонти

Д-р Пенко Кацарски получи 8-месечна условна присъда с 3-годишен изпитателен срок

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гепил 85000 глобяват го 5000 ко да му речеш?? и го съдят на 8 месеца условно!??? това вероятно е защото това му е втората присъда!

Картините със злато на Станко Гочев отдавна алармираха, че ще има такива проблеми...ама кой да ги слуша...

Да върне парите хитреца

Браво. Евала Бойко. браво. браво на Цацаров, браво на Каскета Гешефтар. браво. това се казва правосъдие. нека оФцете пак гласуват за Бойко или Нинова

тъпи, присъдите в тази държава ги раздава вашия дрОгар лозан панов!!

България отдавна не е държава, а разкапана свинска кочина! Условни присъди, а в Китай биха го партили на стадиона...

Ало държавата... вие ебавате ли се с хората? За 675 000 откраднати от данъкоплатеца му давате 2 условни присъди и 5000 глоба. Тоя не беше ли същия дето даваше 57 000 заплата на един кардиолог правил ненужни байпаси? А с кардиолога какво стана?

...същият. Този дето раздаваше по 57 000 лв заплата е откраднал с милиони повече. Но него съд го не лови. Може - плаща.

Държавата на условни присъди на рецидивисти бандитите с условни, а някой за нарушение ще лежи години.... Курупцията е повсемесна .... То и един кардиолог имаше пак от Пазарджик.... И кво и за него няма наказание , а Осемте джуджета потънаха в историята , защото там се виждаше как се е сраснала държавата с мутрите .....

Аз искам да разбера как тоя с Пежо-то на снимката (май е Пежо) го е качил по стълбите, за да спре пред входа на болницата...?

тъпанар ... това е пампа за входа на бърза помощ

Лично познавам колегата ! Уважаван лекар и голям професионалист като мен ! Това ,че е краднал "малко" от пациенти и от данъците на народа е явно някакво недорзумение ! Призовавам жителите на Пазарджик по време на новата карантина (след седмица-две) да излязат по терасите и да му пляскат !!

ето така се случва с неудобните на властта ... ако не играеш по тяхната свирка ти намират цаката ... а наивниците си мислят, че държавата върши нещо и защитава интереса на хората ... следващия директор го хвнаха с милиони от мнини операциии и нищо, а тоя дето направи болницата нова, но не снесе му разкатаха фамилията

Странно е, че човек, който веднъж има условна присъда за някакво престъпление, получава втора условна присъда за също такова престъпление ! Не трябваше ли втората присъда да е ефективна ? Как точно да разбираме, че да ощетиш болница с 590000 лева е нещо, което е в полза на болницата ?

Много удобно са изчакали съдиите да изтече изпитателният срок по първата присъда май. М?

Или е комунист или от Да България

Е те герберите на крадат??направо са чисти като роса

Няма да свърши това крадене - ама после пак политиците били виновни :Д

Хора, в тази болница всички доктори са корумпирани и крадат яко от ремонти и обикалят света!

комунисти сър

Когато някой бъде осъден ЕФЕКТИВНО , тогава пишете че е ''ОСЪДЕН'' ! Не ни пробутвайте ШУШУ-МУШУ , не ядем доматите с колците !

Какво е оправданието на доФтора ? УЗАКОНЕНА ПРЕСТЪПНОСТ ВЪВ СВСИЧКИ СфЕРИ , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ! ''УСЛОВНО'' , това наказание ли е ?

Тоя още колко пъти ще получава условни присъди? Време е за ефективни.

В Бг и ефективните са ''УСЛОВНИ''!

За кокошка , ефективана присъда ,........ публична тайна !

най-тежкото наказание , У-С-Л-О-В-Н-у ! Съсипали са ''човекЪ''!

А кой ще възстанови парите? Къде са ДАНС и държавата с погнат и фирмата прибрала парите на данъкоплатеца? Или ще им дадете още някоя обществена поръчка за награда???!

Не разбрахте ли че НЯМА ДЪРЖАВА ?

как да няма държава, като именно държавата го е осъдила, т.е. всичко това става с нейната пряка и косвена подкрепа. Съдът е държавен, не го е осъдило събранието на входа пред блока, нито мешерето. Точно това си е държавата. Тя пише законите, и тя не ги спазва за своите хора.

поръчкова присъда от кметчето ... което не получи комисиона си

''Условно ли''?