17-11-2017 20-11-2018

Коментари

важното е че България повее няма да купува руско оръжие.

В руската милиция ако не си сериен убиец няма да те вземат, а за Президент трябва да си масов убиец.

за малко щеше да се покрие и този случай в Русия. За жалост гадните НПОта го раздухаха. Не ги е срам. Да ги вкарат в затовора. Как може така. В Русия нямата такива неща.

Luna0102

Откачалниците са навсякъде по света. И ние с "гордост" може да заявим, че и при нас не липсват.

Не може да бъде. Това се случва само в САЩ. Никога в Русия.

Ех, тази руска душа и този руски полицейски морал. Ще изибие 56 за закуска и ще си признае. Пионер молодец.

а четеш ли съседната новина? Самюел Литъл е признал пред агентите на ФБР, че е извършил 90 убийства на територията на САЩ за периода от 1970 до 2005 година. Жертвите му са предимно жени, а престъпленията са извършени от Калифорния до Мериленд...

Проблемът е, че никой не ни облъчва 100 години с това, че руснаците никога не могат да грешат и са огромни души и добряци и трябва да сме им благодарни, на всичките, че са ни братушки и са ни осбободили. Тук се пропуква пропагандата! Значи има руснаци, които са изроди! Не всички руснаци са готини! Значи може да се получи изрод да управлява Русия. Което е факт в момента! Точно тук русофилската ви опорна точка се чупи! Ти обичаш ли ТОЗИ руснак?? Осободил ли ни е?! Аз пък не харесвам Путин и ти нямаш право да ме упрекваш, че не го харесвам!

* никой не ни облъчва 100 години с това, че американците никога не могат да грешат

американците просто са загинали, а тия убитите от юнака с широката душа са хванали директния асансьор за ватния Рай - където ги чака.. Сталин! Олелейй..

От Иркутск тръгна и друг масов убиец - 'легендата' Боярищник.

през последните години има други масови убийци - Например от войните на САЩ (при Буш Младши и Обама) в Ирак, Афганистан, Сирия и Либия загинаха около 2 млн. души досега и около 7-8 милиона са бежанци. Никой май не може да конкурира тези амер.президенти.

Сектантското насилие беше основна причина за убитите в Ирак, а американците поне си признават когато причинят смърт на цивилни. Аз още чакам руснаците да си признаят ПОНЕ ЗА ЕДНА цивилна жертва. Техните собствени загуби са 'държавна тайна' ОК, толкова ценят живота на военните си, а цивилните които избиха в Сирия с килимното бомбардиране? Тебе разбира се не те интересуват щото си 'избирателен хуманист' - кършиш ръце само за американските жертви, а руските - кучета ги яли.

Ако не беше Сорос и соросоидите, тази огромна руска душа, щеше да тича по дъгата и отглежда теменужки! Не го плюйте, джендъри, той ни е освободил!!!!

Джендърството и демокрацията в Русия раждат изроди! Махнете дядо Путин и върнете Сталин!

Михаил Попков - Владимир Путин ..........

нищо, де, десетки невинни хора са в гроба, убити по скотски начин. десетки семейства и роднини са съсипани завинаги, но има нещо по-важно. по-важното е, че "нехуманна" смъртна присъда не се изпълнява дори и в най-дивашките случаи и животното ще си живее, ще си папка, ще си ака и ще си спинка...лишено от пенсия. вероятно, това показва колко се е развило човечеството, но според мен, показва точно обратното. защото какво им дреме на роднините на жертвите, колко се е "развило човечеството" и животното остава РЕАЛНО БЕЗНАКАЗАНО! пиша го това и знам, че темата ще бъде напълно омазана с тотални глупости за путин, раша, ес, тръмп, краварите и прочее простотии...горките убити жени, горките им майки и деца!

Още една сфера, в която се конкурират руснаци и американци ... и пак страдат невинни хора.