Организации на заведенията: Протестът остава. Искат отваряне на 1 февруари

Те имат разнобой с Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, която прие датата 1 март

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Главният ресторантьор на републиката Ричард Алибегов няма ни една фирма без запори от банки, а тази точно има и запор от КПКОНПИ." https://www.facebook.com/atchobanov/posts/10164583352255510

Тия с бакшишите са най голямите селски хитреци

Що не намалихте цените като ви намалиха ДДСто бе лайнари ,само квичите като Манолова.

Колко злобни,деградирали хора има тук .Ако бяхте от нашата страна също щяхте да протестирате.Ама сигурно си подпирате дъртите разплути задници и умирате от скука,че плещите.Който иска да не ходи по зсведения.Но и да не обижда работещите там.Но помиярите не могат да го разберат.

А ти ако беше от страната на лекарите и медицинските сестри, пред очите на които немалко хора така си отидоха, също друга песен щеше да пееш. Всеки от нас по един или друг начин е загубил или му се е наложило да се откаже от много неща. Но е нужно и малко сиво вещество човек да види поне няколко сантиметра по далече от носа си. Аз лично съчуствам на всички, които са си загубили работата заради тази пандемния, но по-скоро протестите, ако има такива трябва да са насочени към осигуряването на адекватни обезщетения отколкото "незабавно отваряне" - стария рахат вече няма как да се върне, не си прави илюзии. Обаче заради някои тарикати като един познат, който октомври си назначи всичките роднини, че да вземат и те обезщетения, други коректни собственици останаха без ред

Ей, мършо, не разбра ли какво стоварихте на главите на лекарите и на болните хора през ноември? Заради вас и лакомията ви страдат и умират лекари и болни хора, които нямаха достъп до болница, лекарства и грижи. Но на такива като вас не ви пука за живота и здравето на другите, само и само да крадете и да мамите. Ако някой от семейството ти пострада или умре, ще смениш плочата.

Няма по-големи помияри от такива като теб, които освен от собствената си изгода, не се интересуват от нищо друго. Миленче, смърдиш душевно и то много. Като погребеш близки и приятели, ела пак да ревеш за това, че не можеш да крадеш и да мамиш хората. Безспорно държавата трябва да подпомага затворените бизнеси и хората без работа, на я си спомни колко оборот криете, как работите на черно, без да осигурявате хората, а? Нагли сте до безобразие, не само вие страдате, но на вас направиха най-големите компромиси и то защо? А вие мамехте и не внасяхте в бюджета, а сега искате и искате.. На какво отгоре? Не сте толкова важни за просперитета на страната, преквалифицирайте се, ама ще се наложи да работите, без кражби и шашми.

Ожених се на 31, до тогава бурен нощен живот, барове, кръчми и дискотеки. Сега на кръчма ходя само на банкети, а на бар и дискотека не съм стъпвал от години. Но това че сме домошари, не значи че трябва да отнемане на останалите правото да се веселят, и да си живеят живота както им хареса. А още по малко да лишаване от правото на труд хиляди души

Значи утре ще има парад на най-гнусните мутри, които крият оборот, не осигуряват служителите си, не плащат данъци, тровят клиентите си с развалена храна и менте алкохол, тровят децата ни с наркотици. Държавата трябва да вземе мерки срещу тия изроди, а не да им плаща компенсации и да сваля ДДС за тях. Ако дават пари на служителите директно, ОК, на тия изроди - нищо. Ако пукясат мутрафоните, може и държавата ни да се оправи. Трябва да се отървем от мутрафоните, иначе няма България.

Ковид ще пречисти света от всякакви ненужни на обществото бизнеси и професии. Който строи, произвежда, открива и отглежда винаги ще е необходим и ще има работа. Тия дето правят кебабчета, наливат бира и пускат музика са потребни само на безделниците и пачаврите. Мога да си пазарувам и готвя сам, не ми е необходим нито един ресторант или бар.

Ти чуваш ли се какви глупости говориш! Бизнесите не ги затваря някакъв си вирус, а правителството. Правителството прави политическа чистка и всеки здравомислещ човек е отвратен до немай-къде!

За коментатор имаш много отрова в устата ти. Внимавай щото най-вече себе си тровиш.

Ако гледаш прасета, няма ли да имаш нужда от други, които продават пържоли и кебапчета? Или да се връщаме към първобитен строй без търговия и всеки да яде и ползва само това, което сам произвежда? Ама се сети, че няма да има автомонтьори, фризьори, стругари и т.н. Всеки ще е зает да гледа прасета и сади чушки.

А Мая и майките ще яхнат ли протеста както обикновено?Те майките всички пушат,ама искат и да поркат по кръчмите докато някой гледа децата им.

Отворете. Ние няма дя дойдем.

Споко има много хора като мен, които ще отидат ;)

отиди !отиди на сейшелите отиди на малдиви отворено ... кво то прече?

Свинете, ненаплюскали се под чалга ритъм. То само като видиш Ричи мазния, да ти се отще да ходиш... Кайто отвори и не изпълни разпоредбите, никакви пари от държавата да не получава.

Айде, отваряй ресторантите, тикво скапана! Писна ми да си поръчвам вкъщи, а и така не мога да каня приятели. Добре, че поне отвори фитнесите. Не, че ми е проблем. Оборудвах си цяла стая с уреди още щом циркът с грипа започна.

като теб!!!

Разберете, че няма да ми ограничавате правата за да живее СЛАБА ИЗМЕТ! КОЙТО Е НЕГОДЕН ДА ПЪЛНИ ТРАПА! САМ ЩЕ МУ ГО ИЗКОПАЯ!

един от най-просташките коментари по темата. Ясно що за стока си. Истински селяндур с БМВ /разбира се селяндури като теб разграничавам от истинските селяни, които са работливи и скромни хора/. И не се напиняй. Педерасти като теб ще им излезе мазол на лявата ръчичка, ако хванат лопата да копат трап. Мазолите на дясната са си отпреди и са отдруго /ти си знаеш/.

Разберете, бе, прости и слаби скотове, няма да ми ограничавате правата за да живеят негодните! Въобще не ми пука колко слаба сган ще се гътне! НЕКА МРАТ КАТО СА СЛАБИ! Иначе по темата - ти ли, скоте мръсен, ще ми говориш за мазоли, бе? За разлика от тебе аз знам какво да имаш мазоли от копаене на гроб! И пак го заявявам! Готов съм да ида да копая гробове за слаби и негодни скотове. Ще ми донесе неуписуема радост да бутна скота и да го зария! Нали простите и слаби скотове ми предлагаха да ходя доброволец в грип отделение (грип е, грип е, ΓΡИП Е!). Какво ще правя там, дегенерати?! Освен да изтръгна тръбата от гърлото на слабата измет. НЯМА ДА МИ ОГРАНИЧАВАТЕ ПРАВАТА, ЗАЩОТО НЕ МИ ПУКА ЗА ВАС!

успокой се малко. С тоя къс фитил и тая малка пишка ще сдобиеш инфаркт от злоба. То тия с анаболите сте лесни за такива неща. Споко с траповете.

Такъв кол ще ти набия в ануса като те побарам. РАЗБЕРЕТЕ ГАДИНИ, СЛАБИТЕ ТРЯБВА ДА МРАТ!

"гробищаря" търси в СК Илинден във вторник и четвъртък, след обяд Васко Малкия. Припомни ми, че в дира сме си обещали спаринг, щото си щял да ми го набиеш. Аре като си много як, ела на дружески спаринг на татамито. Ако не дойдеш си трай като пикано говно, квото си и не обиждай по-стойностните от теб хора.

Джепчийте предупреждават : Ако не се отменят мерките за двата метра и ние ще излезем на протест :)))))

Алооо говоря за джепчии а не за ресторантьори...дебили сър :)))

На ресторант ходя 2-3 пъти в годината. Тоест, от към фактът, че били затворени даже не го отчитам. Това, че кафенетата не работели, даже ми е по-добре. Скъпата, която през ден кисне по такива места и да опставя по 10-15 лв взе да се вижда с пари и спря да ми иска последната седмица преди заплатата й. Пък за тези чалготеки и нощни клубове...кучета да ги ядат. Даже ми е по-добре, като знам, че не съществуват.

Разбираме! Пука ти само за тебе! И на мене не ми пука за тея в болниците, ама все за тях се бъхтам! Така сме ние егоистите!

Ще ми запука ако затворят библиотеки, кина, театри и галерии. Схващаш ли? Това, че не ям пържола на сръбска музика и някой лакохолик не ми дудне в ухото цяла вечер от съседната маса се преживява. Или пък, че не пия съмнителен спирт под данданията на чалга и разни развратни кучки с дваж по-съмнителна хигиена да ми висят от пилони...не, много благодаря. Да не говорим, че това са места на добре познати хубавци и да им пълня гушата на такива...ти наред ли си? Ами дрогата? В Кауфланд ли я предлагат или?.. Кажи, да чуем.

За повечето неща, които каза съм съгласен, че имат страшни негативи, но според теб какъв процент от всякакви малки заведения, сладкарници и подобни са описаните от теб заведения? Няма ли право по-нормалните хора, които са се борили за развиването на малкият си бизнес с години и са жертвали безумно много, да заработят?

А пък на мен не ми пука за какво ти пука на теб. На вегетарянеца не му пука за твоята пържола. На самотния не му пука че имаш жена и дали и даваш пари. И изобщо на никой не му пука за теб / включително и на жена ти - ще си намери кой да и плаща кафето /.

Днес идиотите от НОЩ и правителството удължиха извънредната епидемиологична обстановка до 30-ти април и ако не ги пребием с тояги , ще унищожат всичко !

Просто трябва да се свалят от власт и това е ... Не е нужно да падаме на тяхното ниво, та даже и по ниско. Отдавна трябва тия да си заминават. Покварата им върху цялото население като самосъзнание е ужасяващо пагубна!!!

а такива като теб са виновни са смъртта на мои приятели, които днес щяха да са живи, ако мръсните свине не ги бяха заразили. ДАНО ДА ПУКНАТ ВСИЧКИТЕ ТИ БЛИЗКИ И ТОГАВА ДА ПОВЯРВАШ МРЪСНА МЪРШО В ТОВА, ЧЕ ПРОБЛЕМ ИМА.

Тъпаците ще се избият помежду си. Никакво отваряне на смръдливите им ресторанти

Ако на 1-ви фитнесите отворят, съм първи в залата, ако заведенията отворят след фитнеса се прибирам, взимам един бърз душ и отивам да хапна в едно ресторантче с приятели. През цялата година не съм спрял да ходя на фитнес и ресторанти и всякакви такива!!! Единственото нещо, което правя от началото на КОВИД е да пия малко повечко витамини. Многократно съм бил в присъствието на хора, които в последствие са се оказвали болни от страшния вирОс, но уви на мен нищо ми няма... направо да се чуди човек как се случва това по време на тази страшна пландемия, оп извинете пандемия?! Представяте ли си спорта да е здраве, това, че не позволявам да ме сртесират, което доказано събаря имунната система, също да помага. Ама сигурно аз съм в грешка с тези мой нелогични разъсждения ....

идиотите не ги лови...

Това ли измисли само тролче малко :) Поне обясни ми защо съм идиот?! Ами хайде целият свят тогава да стане като мен и вирОсът ще изчезне ....

Това, че на тебе ти нямало нищо, не значи че хиляди други не измряха. За жалост имам познати, които си отидоха от този "вирОс", други обикаляха по цяла седмица да намерят поне едно свободно място в някоя болница. Някои от тези хора се заразиха именно в ресторант (малко преди да ги затворят есента) в който 60 човека празнуваха рожден ден, въпреки че и тогава имаше ограничение на големината на компаниите. Също така питай, защо през ноември и декемри се е налагало в София да се чака по 3-4 седмици докато дойде реда за погребение. Щото нали, "вирОса" не бил толкова страшен? Ама ти продължавай да си мислиш, че щом на теб не ти се е случило, значи е нямало нищо. Айде, лека вечер от мене.

Ще ти дойде редът и на тебе, лигльо, ама лекарите що да се хабят да лекуват такива...

тъпако, фитнесче, ресторантче, чалготечка. Майка тидеба и безполезна твар. Мри глупако прост

Във фитнеса, значи, може половин-един час, а в барчетата не може?! При слънчево време не може да се изпие по 1 кафе на открито, а в МОЛ-овете и веригите хранителни магазини може?! На закрито може, на открито не може?! Щом Годжитата по света и у нас управляват пандемията по секретните планове на НАТО, всичко можело... ... В Дания стачкуват, в Нидерландия стачкуват... А в РБ, както винаги, всичко е спокойно... На дъното по жизнени показатели всичко е спокойно...

Кога февруари месец в България е било топло за да пиеш кафе, чай, храниш или вечеряш навън, че не се сещам? Ако не се чустваш добре, няма да отидеш да тренираш във фитнеса, но болни по заведения бол ходят, защото не се изисква извършването на силови упражнения.

Щото в тия "барчета" освен хора дето ходят да изпият едно кафе набързо, има и такива дето непременно трябва да се съберат по 40-50 калпака, нищо че поне 2/3 не се познават, ама нали калабалък да има. А за кафето на открито, грешиш: сега миналия уикенд като беше топло имаше сума ти народ дето си бяха взели кафе от Старбъкс и си го пиеха навън на пейчици: никой не ги е спрял. Ама нали трябва да се изтъпанчат някои хора непременно на Витошка, че да ги видят всички какви са ми "хубави" и колко скъпи дрехи носим :))))

Не може някакви ресторанти да изнудват държавата и българския народ.

Всеки път когато някои иска нещо от правителството е изнудване. Тея КОВИД-хипохондри са най-големите изнудвачи!

Утре ще е протеста на баш мутрите , всички мутри кръчмари и собственици на фитнес, казина и чалга кръчми утре ще протестират

Айде стига бе, к,во плюете заведенията. Това са места за социални срещи и комуникация. Аз обичам да се срещам с приятели , не да вися в къщи и да гледам тъпи новини, риалити и сериали. Вие си льокайте в къщи парцуцата, що нормалните хора трябва да са скотове като вас а??? Ай сиктир бе михлюзи недни, кога ще са куртулисаме от такива като вас...

Вместо да гледаш телевизия, по-полезно ще е за теб.

Никой не те е спрял да се срещаш с приятели. Има много места за тази цел. Никой не е казал, че единственото място за това е някоя задимена чалготека

Радем, БСП, ДПС и джуджетата ги натисваха! Пипалата на червения октопод в пълно действие!

Абе олигофрени по цял свят затварят само вие ли сте най хитри бе измет. Само вие ли сте в тази държава бе мръсна паплач. Само дърво за вас бе идиоти мръсни

Лъжец! Само западните диктатури затварят! Света е отворен!

Изброй държавите, където няма затваряне. може би Нова зеландия, където бяха 6 месеца под пълна карантина, за да се оправят.

глупости

"Западни диктатури", двете понятия взаимно се изключват! Не познавате понятията, но ги използвате без да мислите! Като например Ицо Хазарта в прав текст каза, че евреите не били приоритет на Хитлер, фактите говорят обратното - най-големия му приоритет е избиването им и ограбване на имуществото им! Хитлеристите и комунистите са присвоили милиони от хора, които не мислят кано тях.

Швеция, Норвегия, Беларус , Сърбия, Русия, Китай, Бразилия, Тексас, Флорида, нямат затваряне и ресторантите работят да продължавам ли ??? Само в тъпите западни фашисти

Кумецът на Петър Стоянов-Сумиста, - Ричард Георгиевич Алибегов е нагъл,като всички мутрагени.Без ресторанти можем,но без болници - не!

Заведенията са места където човек може да говори с приятели, да има добро настроение и за малко време да забрави ежедневния тероризъм от правителството. Не трябва да се допуска хората да си почиват! Всичко трябва да е затворено завинаги! Никой не трябва да се забавлява! В България не трябва да има смях! В България не трябва да има танци! В България не трябва да има добро настроение! Българина трябва да намира щастието само в облика на великият лидер, неговите речи и изпълняването на заповедите му!

Или не можеш да готвиш?

Това е посредственост, липса на сиво вещество и безмерна безотговорност взети заедно!

безмерна безотговорност виждам само и единствено при тебе, како Сийке!

Подкрепям изцяло, това са места за социална комуникация....Иначе ще заприличаме на сащ-исаните и евро западналите, които се тъпчат с антидепресанти, висят по психоаналитици и като им кажат да пият белина , льокат без да мислят. Ходенето по заведенията е опционално , а не задължително. Вие си стойте вкъщи и трошете клавиатурите, аз ще се веселя и купонясвам ...

В най-умрелия месец за каквото и да е - февруари, тия ще отварят. Остави, дето хората няма да влязат в тия заведения, ами и ще работят на празно и ще трупат само разходи и то без право на повече помощо. Тройна набутвация.

А специално софиянци пълен бойкот на Рафи, заведенията на Алибегов

Алибегов: На този етап няма да отваряме заведенията в знак на протест Ако това се случи и броят на заболелите скочи, ресторантьорите ще бъдат сочени с пръст като виновници, смята председателят на БАЗ България trafficnews.bg 26.01.2021 09:44

и те една Света Вода ненапита

Бях нa Aрбaнacи в Нeдeля.Кaфeтo и рecтoрaнтa нa миcля ,чe бeшe хoтeл Ceвacтoкрaтoр ce пръcкaшe oт клиeнти...нaлoжи ce дa изчaкaмe 10 минути зa мaca.Нямa рaзcтoяниe...нямa мacки!Видимo 99% нe бяхa гocти нa хoтeлa.Кaктo ce кaзвa ...Зa eдни мoжe,зa други нe!Aлибегов e прaв дa oтвoрят ,зaщoтo лoгикa в рaзличиятa зa eдни и cъщи бизнecи нямa.

Утре идваме на проверка :)))

фактически този хотел е извън града. Какво са търсили толкова външни там, за да ядат и пият. Иначе му направи отвратителна антиреклама. Как да отседна там като знам, че ще е пълно с местни и ще чакам за маса?

намалиха им данъците като че са по специални. Долна кръчмарска паплач БОЙКОТ НА КРЪЧМИТЕ!!!

ами не ходи, никой не е умрял за кренвиршари като теб. Сигурно си от тия дето си носят бутилчица и си преливат под масата., а като дойде сметка - аууу я да проверя, че нещо много ми се струва, ааа сервитьорчето много нагло, няма бакшиш...сладур

Да отворят бе, спират им всяка помощ от държавата и глоба всеки ден, много бързо ще затворят сами

Тия се притесниха, че след още месец ще ни хареса да си хапваме и пийваме вкъщи с малки компании и ще им забравим за бизнеса.

Алибегов, не може цялата страна да се съобразява с теб, мутро, и аз искам да пътувам по света, но не мога, наглец

То е ясно ! Който готви добре може и на доставки по домовете ! Явно това ужасни кръчми които се обитават от алкохолици и пияници !

Лъжец!!! Отрова в остата ти!

Нямам търпение да опитам пържолите, дето ги оставихте във фризерите преди повече от половин година.

Нямам търпение да ти видя физиономията, дето я скри под маската преди повече от половин година.

Ако сме държава, нека отворят заведенията, тогава да ги затворят завинаги.

Що никой не иска да го отворят на 2 февруари?

А Мая и майките ще яхнат ли протеста както обикновено?Те майките всички пушат,ама искат и да поркат по кръчмите докато някой гледа децата им.

Няма смисъл да се отварят тия кочини. Храната е ужасна, Сърбия я отвориха, магистралата е почти готова, само на половин час си на истинското място. Посетете Нишавска долина преди Пирот и сравнете със софийските клозети.

Бил съм. Хубаво е. Но мразя българофоби като теб. За това е минуса.

На морето не ви харесва, заведенията също. Човек да се чуди кво правите в тази държава въобще?!

Тия може да си протестират до края на лятото. Идеята на протестите или стачките е докато траят държавата да трупа загуби и да клекне, ама тука държавата им казва не искаме приходи искаме хората да са здрави. На времето труженичките в Холандия стачкуваха. Излязоха на улиците с работно облекло и искаха удължаване на работния ден. Ти и тия ресторантьори и хотелиери и те така.

И на изборите не забравяйте да покажете колко сте доволни от Герб! Заявете народна обич!

пак ще си ги изберем

кютека все трябва да почне от някъде що да не е на 01.02 в некоя кръчма

В никакъв случай! Всичко да е затворено за винаги! Настоявам никой не трябва да се забавлява! В България не трябва да има смях! В България не трябва да има танци! В България не трябва да има добро настроение!

Пир по време на чума ...чувал ли си го това ?

За вечна чума чувал ли си?

Протест и от мен. И аз искам да ме отворят на 1 фервруари.

настоявам, от датата на отваряне на кръчмите да бъдат затворени болниците.

На тия кой ще им завери здравните книжки. Как ще отворят без разрешително от РЗИ. Ми то толкова време като не са работили в такива заведения са се на развъдили всякакви гризачи и бактерии. Проби от чешмата, вентилацията..... Ехе една сюрия други изисквания.

каза кърлежа - чиновник, който си взе огромната комисионна и не му дреме за пострадалите.

Ами не искам да източват НЗОК разни хотелиерчета.

Искат,ама немаааааааа.

Мисирките от медиите на ГЕРБ и най вече Нова тв говорят че сте се разбрали с Боко Тиквата за датата 01.03.21 г. Лъжите се леят и от Кошлуков тв, направо мед и масло тече, направо се чудя в коя България живея! Лъжите и кражбата на ГРОБАРИТЕ и Боко Тиквата нямат край, просто вашия бизнес е заложник на изборите и как чрез пандемията да бъдат манипулирани! ОСТАВКА НЕНОРМАЛНИ ИЗРОДИ ОТ ГРОБ!

Много ще вали,не може ли друг ден!

Кога ще започнете да съкращавате държавни чиновници? Дайте точна дата, ние не искаме повече да храним излишни паразити!

Не се ли сещате че дори и да ви отворят малко са тези които ще се прежалят да ви ядат кюфтетата от миналата година, още ли държите стари продукти :)))

Днес същите пуснаха статус във Фейсбук гласящ: "Батка, защо ще блъскаш във фитнеса, като после няма да си покажеш баниците в 33? Кифло, за к'во са ти новите дрешки от мола, прически и грим,като няма да се тагнеш с тях от Мегами? Чичко, защо ще я каниш на театър, като после няма къде да я напиеш?.." И искам да ги питам, с тоя си изказ, каква подкрепа очакват от хората?

Видяхме как общински съветници от ГРОБ празнуват в пловдив, а после ми разправяйте че тиквения матрял не е купонджийски настроен. И изобщо редовия избирател на ГРОП е за отварянето на кръчмите и против мерките защото профила му е следния: Алфа мъжкар на средна възраст, с неособенно интелигентен ум , но пък с много високо мнение за себе си и за собствения си интелект.