Коментари - Оранжев код за порои и гръмотевични бури в 18 области | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За всички от сърце.... Утре кво, да си стегам ли снегоходките или да си паля камината и да си пия питието у дома? Що се оплаквате, кой ви е карал да си поите конете точно тука?

Стига с това "свърши лятото"! Да свършва! Толкова е гадно! Горещини, чиризми, комари, буболечки! Ай стига! Само този, който е на море някъде иска времето да е слънчево и горещо, за да е топла морската вода и да почелнеят като ц.и.г.а.ни. Да идва есента - топличко, хубаво слънце,приятно!!!

Отпиши го.

Дали ще вали сняг в осем области и да се събира в себе си и да се събира в момента на централния бюджет за Сърбия и Черна гора и целите на централния площад в Москва и Вашингтон пост!? Това е явно фен на централния площад с намордник да бъдат гледани от кум на някой богаташ и да ги прибере вкъщи.

Такъв код имаше и миналата седмица,пък то преръмя! А в Рила и сняг вали вече,на Мусала хората правят снежни човеци и има 10 см сняг,не се шегувам!

А честито първи сняг тогава!

За Сряда беше обявен оранжев код за Бургас за валежи до 80 л.,пък една капка не падна !

Путин в виновен! И Тръмп! И Бойко! И кметовете по райони! И ВиК-то! На Енергото и на тях да им е.а родата! И "Чистота" са виновни, че не почистват!

Да сберем малко безплатен ток!!! Мола се да падне у дворо и пет годин нема да плащам на свинете.

Лятото свърши. Хващайте се за кюмюра.