Оправдаха всички подсъдими за EVN. Гешев: Загубихме битка, но ще спечелим войната

Дянков, Прокопиев и Трайков не са извършили престъпление, реши съдът. Прокуратурата ще протестира оправдателните присъди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иво Прокопиев и останалите са оправдани, но на първа инстанция... На втора инстанция може да има друго решение, така че нека да изчакаме. Прокопиев все още е на свобода, но да не бърза да се радва, не се знае до кога ще бъде извън затвора!?!

Лозан Панов като последна инстанция ще спаси тези истински демократи...

Абе вие още ли коментирате тази смехория? Това цялото дело е просто една пушилка с предварително договорен край. Как го виждате това дело - да осъдят двама министри на управляващия все още Борисов, ли? Ами ако ги осъдят и те в отмъщение зинат да приказват? Как го виждате това дело, след като по него не разследваха и не обвиниха едно от основните действащи лица - Росен Плевнелиев? Как го виждате това дело, по което единият прокурор е братът на Петьо Еврото? Кви битки, кви войни, кви пет лева?! Цирк. :)

Клоаката Булгаристан

Г-н Гешев -Войната се печели от армия а не от милиция

Докато прокуратурата не носи лична отговорност както е в белите държави винаги ще се влияе политически и икономически. Да не говорим, че мястото й не е в Съдебната система защото тя трябва да се съревновава с адвокатската гилдия.

Всички комуняги са равни пред законо, но само ГРОБСПарите са най-равни.

А кой е пуснал подсъдим в наказателно производство другар Симеон Дянков да избяга и да се укрие във ФАЩ? Щото помня, че наскоро журналисти за изказване по медия бяха задържани по 20 часа в ареста и с определена гаранция от 100 хиляди лева...

А пък в СГС, съдия Десислава Попколева или съдия Тяня Орешарова (трябва да погледна, че не помня коя от двете пу$ки) притежава заедно с мъжа си, в режим на СИО , съдия, 100 000 лв в акции на ЧЕЗ Разпределение. И същата гад гледа дела с ОПГ ТоплоФЪК, ОПГ ЧЕЗ, ОПГ Веолия. САМО РАЗСТРЕЛИ ЗА ТЕЗИ "ПРОСТИ КЪРДЖАЛИЙСКИ ПУДКИ"!!!!!!!!

На идиота с минуса - собственоръчната декларация за СИО акциите в ЧЕЗ Разпределение е публична - на сайтовете на КПКОНПИ или ИВСС. Провери, тъпако! Толкова са нагли, че нито се крият, нито се отвеждат от делата!

Прокуратурата поне не успя ли да се СПОРАЗУМЕЕ с обвиняемите?

Дира вземете си редактор. Само си прочетете първото изречение. Специализираният съдЪТ оправда бившите министри Трайчо Трайков и Симеон Дянков

Поредното фиаско на каскета. Боец осъди прокуратурата, сега чакаме подробности по всички дела които каскета е приключил със споразумения.

Политически процес, подготвен от комунистите герберасти, който си свърши работата! Питам се дали в досиетата на "подсъдимите" ще пише - осъждан!? За управляващите партии в НС, се търси един Пиночет!

Гешеф е радост!

Този цирк беше подготвен! Тази игра сме я играли вече! Сега Мутрата и Каскетов ще кажат "Ето виждате ли съдът ги оневини. Ние си измиваме ръцете!" и ще прехвърлят вината на съдебната система!

Ясно беше. Нищо ново. Можеше и въобще да не го пишете като новина. В тази "държава" е така...

Тази реплика ще се чува след всяка оправдателна присъда. Но какво очаквате от човек, чиито постижения като прокурор са единствено Споразумения и нито една осъдителна присъда! Факт! Просто ЕВН е поредното споразумение с престъпници. Гл Прокурор е добър търговец на правосъдие

Кои са имената на курвите взели това нелепо решение???

А пък аз се питам нещо друго. Дали да си мисля, че този, който много иска да изкара "виновните" виновни е некадърник или заядлив злобар? А трябваше да е държавен обвинител. Нито е държавен - защото се държи като бандитски Нито е обвинител - защото се държи като клеветник Та моя извод е: некадърен бандитски клеветник. Но може и да греша. Примерно да има и още определения, за които не съм се сетил да си го наричам.

Да бяхте се позаинтересовали кои са педерас.. дето са направили това обвинение, без никаква правна обосновка и доказателства дето да го подкрепят.. Никой не се заблуждава че нямат двамата министри някаква вина а Прокофиеф така и не се разбра за какво е там, ама когато доказателствата ти са нефелни няма как да обвиняваш някой друг...Освен това сегашния икономически е бил тогава в агенцията по приватизация и имане малка вина ама неговото име го няма при обвиняемите ?????

Специално Прокофиев се разбра за какво е. За уронване ореола на тиквата!

Ама то само с показни акции не става Гешев, трябва и акъл, да се съберат доказателства, пък да издържат в съда.

Мафията има чадър от ДД на САЩ ! Никакво съдене , прошка и да продължават да ни крадат ! Жалко ,но живеем в Мутростан !

Никаква изненада! В БГ най-важният закон гласи: държавните пари трябва да бъдат откраднати и българите трябва да са бедни. Това е едиственият закон, който си изпълнява стрикно вече над 30 години.

Нямаше за тая цел един план Ран-Ът?

Я, Плевльо консултирал добре ЕВН..чак да не повярваш

Какво стана бе, каскет? Оставка нещо?

Чакай бе, той за война се стяга, ти оставка искаш.

След всичките тези публични изцепки и тотален резил на Гешев и онези, които скорострелно го монтираха на този пост, прикривайки, че нищо не бе свършил освен споразумения с бандити, за да е тяхна поредна бухалка - на мутрите Борисов, Пеевски, Доган, които получиха сериозна рекетьорска закваска и умения за кражби и избягване на наказателна отговорност в ДС организираната престъпност - СИК, Мултигруп,...след поредния им отвратителен тормоз на онези, които се противопоставят на мафията, това арогантно и неграмотно поредно недоразумение и милиционерска каминка трябва дълбоко да потъне, да се скрие и да не си позволява да дрънка повече никакви глупости, простотии, заплахи и оценки и квалификации за другите, а при следващата ме изцепка и провал - и той подбралите и и назначилите го трябва да бъдат изхвърлени за да не крадат, рекетират и вредят повече - става дума да тухлените от ВСС, за Цацаров, Борисов, Пиевски и тяхната ОПГ във властта!

Ибаси артистите...холивуд ряпа да иде...гнус навсякъде, гнусна държава ...

за прокурорската посредственост или подкупност?

Е то е ясно КОЙ - ние овцете дето ги тарпиме теа галфони още. Па и нема а ни е за сефте а плащаме я, то що кащи за тащи платиме, то що "апартаменти" построиме на "заслужелите" "политици", то що още глоби и наказания заради "кадарните" калинки има а плащаме - свет че ни са завие ;)

Гешев, никаква война и/или битка няма. Поредния цирк за пред българите и най-вече Европа, където все по-открито ни сочат за ОЧЕВАДЕН пример на корумпирана държава.

Иванчо, по-известен като "каскета", никва малка битка не си загубил и никаква война няма да спечели! А стадото, дето по принцип трябва да е народ, си мисли ,че щом Иванчо прави акции след акции ша има осъдени ....Да, ама не, едни осъден нема да видите .... ни един оти Иванчо е наш човек ама ти стадо( пърдон народе) си вервай ,че Иванчо работи за справедливостта. Само да напомним на некои, Иванчо рече ....я нема са калям у калта и нема ставам прокурорче ....върна са от Америчко ....ша ставам прокурорче ....интересно ....мдаааа .И последно на Иванчо никой няма да му потърси отговорност ....недосегаем е ...също и съдиите в тая кочина ....могат да си правят със стадото каквото си искат и както си искат ....така ,че бягайте кой където види, а кой остане тук в кочината да са оправя как може ...кой не може да чака помощ от Иванчо, ама може и да не я дочака!

Ванка мани ги тия те имат много пари! аз знам един дето е откраднал 4 м синджир и един пътен знак дай го ванеме и заслужава 15 год да лежи ! ти коя война спечели кво стана с стената и 1001 нощ с даренията

Гешев.... Ти просто копеле.... Що не подкараш ББ зради записите снимките и обвиненията които има срещу него. Или само на думички ще си играеш с него. Докато не подхване МАФИОТ НОМЕР 1 НА БЪЛГАРИЯ БОЙКО БОРИСОВ, ГЕШЕВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЕДНА ПЕШЧИЦА, КУКЛА НА КОНЦИ

Хора, чета и виждам настроението, лъхащо от коментарите. Дайте да се вдигнем и да свалим порочния кръг ББ-ДП-АД. Искам живота ми да мине в спокойствие, а не в мъка и страх.

Ей тая крадлива лисица Трайчо пак ще се измъкне от правосъдието...така или иначе кррадливите политици в БГ не ги съдят защото си плащат на прокурори и съдии.

БОЕЦ осъди СГП и Гешев. Не предоставали информация за споразуменията му с бандити

Голяма ряпа е Гешев, Добре направи с ГДБОП. Добре направи с разследването на сигнала за оня човек с асансьорите. Добре направи да зачекне корупцията във дипломатическите служби. Това са супер важни и полезни неща А сега що си сере сам на метеното? Със сигурност тия обвиняеми имат разни грехове и прегрешения пред НК. Ама обвиненията сега са пълна скръб. Не трябва да се излагат така в тая прокуратура. Да хване да зачекне малко ПИБ и Цеко. Да хване да зачекне други актуални теми - някой подслушва премиера на България.. това е супер голямо престъпление и много опасно. Отделно пък какво се чува от тия подслушвания.....

За хиляден път се уверявам, че за Ганьо няма угодия! Ако ги бяха осъдили щеше да реве, че е скалъпено от мафията Гешев-Бойко! Да не говорим, че 99% си нямат и хал-хабер за какво става дума! Тъпаци!

А дали ще стане така гербав ТРОЛ!!!

А за акциите на ПИБ изкупени на двойна цена ще има ли дело? Кога?

Ти ли ги купи на двойна цена? Обади ти се един по телефона и каза, че синът ти е причинил ПТП и за да бъде покрит случаят, трябва да купиш 200 акции на ПИБ и да ги оставиш до контейнера с боклук? В смисъл кой е ощетеният?

Ощетения е данъкоплатеца, тъй като парите излизат от бюджета, а влизат там от данъците.

Гешев сигурно е единствения прокурор без осъдителна присъда

Баси демагогията, това главния прокурор ли го казва ?

Ще спечелиш война таратанци, който те познава лично знае много добре колко си малоумен и каква подлога си.

От 89 година я чакам тая война да се спечели ... Дали ще доживея..

Уви, няма... И внуците ти/ни няма да го доживеят.

Ще се моля всеки ден до края на живота си - всеки крадилив политик в България през всичките години , които съсипаха държавата , да са ПРОКЛЕТИ и децата и внуците им !!!!!! За тях пет пари не давам , дано поколенията им да не видят бял ден докато са живи !!!

Малей, как насоли всички политици от БСП, че и БКП

Че то други има ли?

На кого и кога ще повдигнете обвинение за последната кражба на държавни пари, дето бяха подарени на ПИБ ?

Ква битка си загубил ве, Гешев? Да не намекваш, че тия все пак са били виновни, ама въпреки това съдът ги е оправдал, та вие, безстрашните гешефтури сте заубили битката за справедливост? Или имаш предвид, че каскетурата се е издънила и затова сте "изубили"? Я коментирай когато съдът се произнесе за нечия невинност, какво ще рече, че от прокураклатикурата сте изгубили битката - че сте обвинили невинен човек, или че сте обвинили крупен престъпник, ама сте се издънили с акта и доказателствата, или какво?

Оказа се, че анонимната полицайка, помощник на двамата висши корумпирани полицаи от ГДБОП е дъщеря на депутатката от ГЕРБ Фикирлийска. Медиите мълчат по въпроса...

Гладният прокурор в затвора 30 години! 3*10 - искал е да унищожи живота на 3-ма невинни! КАКВО ПРАВИМ СЕГА????

Смешник Гешев!

Туй мизерник туитва ли? Кък е фремиту у Фашингтон!!! Тоя е с 0 обвинителни актове ф делуту за КАТЕБЕТУ!

После справедливост...

Вички са НЕвинни , а Вие ВЕЧНО ще дъвчете "ПОСТНА пица " , защото както много други така и Дянков , дойде отнякъде си , направи каквото можа за да ощети България и пак си се скри в мишата дупка откъдето е изпълзял !!! Така утре и сегашните ще са НЕвинни и Ви е пак ще си дъвчете "ПОСТНАТА пица " !!!

Ти не бери грижа за другите :)

Не е лошо някой да сложи на "постна пица" всички - от преялите до гладуващите - може пък нещо добро да излезе.

Гешо явно е толкова зле, че и предварително спечелено дело може да загуби. Ама такава ни е цялата прокуратура - всичките мамини, тия дето спаха по знайни и незнайни университети, като ги видяха, че за нищо не стават, сами и за хляб няма да изкарат, мама тате и вуйчо ги направиха прокурори. На държавна хранилка.

И ЕК да не отпуска никакви фондове на България без съдебна реформа!

Че нали ние ПЕРЕМ мръсните пари на западните политици бе наивник !!! Нали затова го гледат Бойко как дерибейства и "много го обичат и харесват " - когато няма да им трябва вече , ще стане най-лошият диктатор ( какъвто си е ) , и всички ще се тюхкат как не са " разбрали " по-рано !!!

Сега това решение на съда да се преведе на английски и да се разпространи - ЕК, ОССЕ, Съвета на Европа, западни медии!

Мислиш ли , че им дреме ?! Защо вярваш , че никой "не знае" какво се случва в Булгаристан - Всичко знаят и им е много удобно да се правят , че не виждат и не чуват !!!

РосМ

Битката за хегемония на безсрамието, да! А войната на безсрамието е отдавна спечелена от прости, неуки, нахални и безцеремонни хора като Гешев.