Опозицията атакува мнозинството по темата Северна Македония и Нагорни Карабах

Тошко Йорданов нарече управляващите национални предатели след отказа да бъде изслушана външната министърка

Обратно в новината

Коментари - Опозицията атакува мнозинството по темата Северна Македония и Нагорни Карабах | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т. Йорданов: "Тези българи в Северна Македония не са ваши сънародници, защото ВИЕ / СГЛОБКАТА на посолствоТО / НЕ СТЕ БЪЛГАРИ" :))) НЕ-българите/ НЕ-демоСратите по света и у нас СТРАДАТ за УКРИТЕ и НЕ ИМ ПУКА за АРМЕНЦИТЕ. ФАКТ!

За съжаление Тошко от ИТН е прав .Има огромен натиск да се пусне РСМ без да е направила нищо и да се наруши споразумението .Въпреки изпратените писма от наши учени и организации с исторически данни до Бундестага ,вече за втори път гласуват зелена светлина за РСМ.Незачитайки БГ.Това е унижаващо и обидно за българския народ ,освен,че и признават езика и историята ,предтекста е войната в Украйна и руското влияние в РСМ т.е. основна причина. Разбира се ,това няма нищо общо с действителността ,една голяма лъжа,защото в РСМ влиянието изцяло е сръбско подкрепяно от РФ,не първично ,а вторично.Не знам как успяват да лъжат и да ни злепоставят ,но резултат се вижда.Трябва по много категоричен начин да се противопоставим ,като НС да се задейства и да изисква от Бундестага зачитане правата на държава член на ЕС и да разясни спекулациите с историческите факти,истинското влияние,укриване на геноцид и др. и то в спешен порядък.

От посолството не дават

Пълно съгласие с Костадинов за Нагорни Карабах. Това, което се случва там в момента е геноцид и цял свят мълчи и си затваря очите. Арменците са прекрасни хора, и за съжаление, никой не ги оставя да живеят в мир. Срам и позор! Отново лицемерие и двоен стандарт от ЕС.

Нека да приемем част от тези бежанци. Все пак нашите предци са ги приели и само сме спечелили от това.

Тези бежанци ги приема Армения,а ние тук сме с бежанци ежедневно и ежечасно,полицията не смогва.

Македония ще изяде мнозинството

Маймунджолъците на Тошко Африкански предизборно продъжават под зоркия поглед на Учиндолската Мумия.

А Костя е готов да обяви война на РСМ , Азербайджан, НАТО и Китай, ако ни се бъркат във вътрешните работи.