Оповестиха какъв е редът за коригиране на сгрешени данни в сертификатите за ваксинация

Всички несъответствия, за които Министерството на здравеопазването е сезирано, ще бъдат отстранени до 21 май

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Попълваш хартишка, носиш обратно където си се ваксинирал (ако ще да е на другия край на града, щото системата за записване нещо глътна вода още от първия ден), чакаш РЗИ да произнесе СТАНОВИЩЕ, ходиш обратно пак, взимаш си новата хартишка. Ако и грешката да е допусната при въвеждането на данните от персонала. Баце ще се изтъпани ли пак да обясни с ръце в джобовете да поясни колко "е дал" за електронно правителство?

са

1.Така не може да се работи. 2.Ние сме лекари, не писачи и поправачи на адреси,настоящи и т.н., личната карта да се въвежда на всяка доза. 3.Днес ваксинираният е на един адрес, утре на друг. 4.Днес на ваксинирата личната карта е с един номер, утре се развела и си вади нова. Божееееееееее !

Не е нужна толкова много бюрокрация. Ако си с една ваксина, синя марка на лявото ухо. Ако си с две, и на двете. Ако си преболедувал, зелена марка на носа.просто и лесно,а и ще ни излезе доста по евтино.овце,има ли значение как ще ги бележим?

Можеше просто хората да имат опция електронно да си попълнят данните, за да не ги преписяа някоя сестра с грешки......ама що да се мисли толкова много

Не знам колко време е имунизацията, може би няколко минути. Достатъчно време един човек да вземе личната Ви карта и да препише каквото е необходимо направо в базата данни. В банката искат личен документ, при мобилния оператор искат личен документ, а при ваксинация, човек сам трябва да попълва данните. Не намирам логика нещо толкова отговорно да се неглижира така. В този ред на мисли, дали е меродавна статистиката за ваксинираните?!?!

В Банката не ти я искат всеки път,ако си постоянен клиент ! В Банката не ти я пишат всеки път,ако си постоянен клиент ! Нещо си в " не в час ".

В банката бачка една, дето съм я тъпкал бая време. И ми я иска всеки път. Всяка седмица. Вика му се работна етика. Бъдете здрав.

сън не ме лови, да се сдобия с тактв документ и да си го сложа в златна рамка, ммммм!

Най-хубавото е , че с такъва тъпия се имунизираш за ковид и няма да се притесняваш, да идеш на пазар.

Дори от всички ваксини ще си сложа, че и аз като теб всекиден умирам от страх ии няна да се оправя. Поне да опитам малко да подобря положението, че лошо... :( Обвинявам всички без маски, че искат да ме убият!

Къде е Баце с чекмеджето

А какви са наказанията за хората, попълнили некоректно/грешно данните?!?

Тежка бюрокрация, бате Очаквам да направят Министерство на ваксинацията срещу Ковид-19 с едни 10-12 000 служители за справяне с проблема. Чакам предложения за първи министър

А какъв е реда да те ваксинират с по малко от два три дни чакане на опашки?

Редът е следният - Всички виновни за геноцида - включително за идиотщината с ваксините - на съд и в затвора за достатъчно дълго време! Няма друг ред.

Ти ли ще съдиш ЦК на ККП? А какво ще правим с бай-голямата армия на земята и тях ли ще ги съдиш? Само да ти кажа, че в Китай има повече войници отколкото в България хора

ваксинирам гербери без ред, както са свикнали, по метода "Опс, обърни се и го виж" С предимство са всички в неплатен отпуск.

Свети Петър сертификат не иска. Ама без ваксина без време го срещаш. Станаха вълчи времена. Кой може да зима ваксина докато ги има и са без пари. ЕС на дали ще плаща още дълго.

само против ковид се ваксинирам и затова съм жив!

Като слагат първа и втора инжекция попълваш декларация с име и ЕГН- телефон .Ако има нещо веднага се обаждат пробвано след 2часа знаят кой ваксиниран какво е попълнил така че не би трябвало да има грешки .

Хората пишат грозно иначе в няколко системи гледах, че ги вкарват данните. Ама......

Пълен цирк е тоя свят, в частност и тази държавица.

Паркирах под една 5G-антена и за 3 минути ми ъпдейтнаха данните за ваксината. Кеф. хе-хе

Не може ли направо с татуировка или чипче, че тия хартии се губят,късат, мокрят и т.н. Хем по лесно, хем по инутивно

редът е като при вица за сестрата,после доказвай че нямаш сестра