17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Млади етиопки, да се пострижат, ше има лети петиии, дон зори!!!

Като вкарат Сеаре Меконен в пандиза,така ще го надупят,че задникът му ще омекне и ще сере като самосвал.

Абе тоя на снимката защо е с брада,а не е гладко обръснат? Веднага да бъде вкаран в ареста за неугледен външен вид! И да бъдат уведомени ВКР-то и ЗКПЧ-то.

Чувствам че довечера няма да мога да заспя. Но защо пропускате по-съществените новини - какво става в Свазиленд,Гвинея и Буркина Фасо? Докато не разбера,няма да съм в състояние спокойно да се храня.

тоа мяза на рада дълбоката в черен вариянт

Имам колега етиопец от следването. Изключително интелигентни, изключително бедни много често и изключително обичащи страната си добри войници. Също така - християни, празувахме Великден заедно. Коментарът ти е идиотски. Можеш исторически да погледнеш - "Италианско-етиопските войни" и да си направиш извода за какви хора става там. Само цветът на кожата не е достатъчен, за да определиш човек. Пожелавам хубави неша на Етиопия и народа й, заслужават го .

Заминавам за Етиопия да се бия в подкрепа на законно избраното правителство!

е браво, е нека.

Schilo

Дали пък, заради опасност от нещо такова, не затриха армията ни?

Умът ти е остър като бръснач, щом ти отне 20 години да го зацепиш. Но те през това време затриха цялата държава.

И тия са по добре от нас щом правят опит,ние и това не можем...

Скоро Африка ще потъне в кръв. Има условия, а и нужда да намалее доста от населениеето там.

хуйло не е, нали? риторично

В Африка е така, или трябва да се управлява с желязна ръка, или племената почват да воюват по стара традиция.

На САЩ неистово им трябва територия за временни бази, които да са относително защитени при евентуална война с Иран. Разбичкват навсякъде около Иран с надеждата нещо да им клъвне. Извадиха огромната сума от 50 милиарда зелени да подкупват палестинските лидери, та белким последните не прострелят Израел с ракетите си и не сътрудничат с Хизбола. Тая сутрин изтече новина, че били готови да преговарят със сирийския президент Асад за евентуални отстъпки на контролираната от тях въоръжена ислямистка опозиция.

Честита нова вълна "бежанци"