Сидеров замеси Алексей Петров в скандал с Израел

Връзките на Алексей Петров с израелското посолство са били свързани по-скоро с една дейност, за която сега го съдят - проституцията.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров замеси Алексей Петров в скандал с Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И точно Костов ръководеше тази парламентарна комисия, едва се отлепи от председателското място. Какви ли неща е замазал, щом все пак стана ясно, че той,чрез набедения министър Димитров и "генерал" Атанасов е назначил Ал.Петров?

за 20 години в политиката атанасов поне шикалкавенето е усвоил.

Кога ще стане ясно какви са били замисълът и целите на коварния гном за назначаването на Алексей. Доколко той ги е постигнал.Продължил ли е да бъде верен и полезен на кликата Гном-Гаргамел-Мистер Бин и след смяните на властта.Опитът да се докара на ББ с предаването на откраднатия документ, с цел оклеветяване на Станишев,чия идея е?На самия Алексей или на кукловодите му?Каква е политическата орентация и пристрастие на Алексей.Какви са мотивите му за приемане назначението от Гнома - пари,политически пристрасия, власт,кариера или изпълнение на поръка поради служба в чуждо разузнаване.На тези въпроси трябва да бъде даден отговор, който може да се търси най-вече от обкръжението на Костов.

Проституцията у нас беше най-развита по време на управлението на сините другари и другарки.

Абе тоя е по зле и от мен.

БСП си остава единствената партия /в истинския смисъл на думата/ в България! Това е положението - всичко друго е политическа еднодневка и политически запъртък. Дори самата БСП страда от това, че няма реална здрава конкуренция.

Българке, да, БСП има самучувствието, че е единствена и вечна, докато държи в ръцете си избирателната система и фалшифицира изборите, докато този проЗ народ не разбере това и изтръгне от ръцете на партиите избирателната система, за да не му подменят вота...

необходима е нова сила на промяната - млади, обучени хора, технократи, носители на друго- ново мислене, не попили духа на корупцията и деградивното и работещи за страната ни , а не слугинаж и лицемери ненавиждащи дори родителите си

Волен ще поиска и разследване срещу Луфтханза, защото те издадоха държавната тайна, че Волен е един най-обикновен алкохолик.

В тая комисия си разчистват само сметките пълно безумие .

ЛУДИЯ БОЛЕН ПЕЕ ЕДНА И СЪЩА ПЕСЕН. НЕ МУ ДАВАЙТЕ ДУМАТА, МОЛЯ ВИ...ТОЙ Е НЕПОПРАВИМ....

Палячото Сидеров,си е въобразил ,че е много важен и значим.Ха,ха, смешник!

БОЛЕНЕ, БОЛЕНЕ. ДАВАЙ ТАКА И ДАЛЕЧ( ЩЕ СТИГНЕШ. КОГАТО ЛУДИТЕ ВЗЕМАТ ВЛАСТТА, НОРМАЛНИТЕ ИМА ДВА ИЗХОДА - ДА ХВАНАТ ГОРАТА ИЛИ ДА БЯГАТ В ЕМИГРАЦИЯ. БОЛЕН ОБАЧЕ НЕ Е ЛУД. ТОЙ Е ЕДИН КОВАРЕН ПОДЛЕЗ, ОТ КОГОТО МОЖЕШ ДА ЧАКАШ ВСИЧКО.

87 000 са заетите в държавната администрация, в това число общинска и областна, ако се съкрати с 30% стават с 26 100 по-малко. Това, ще се спести ресурс от 2 3 млрд. лева смятал бил той. Как го сметна, че не се сещам

е как 87000 д. само МВР са 65000 според Ц.Ц. отпреди 2 седмици

ООО като дойде време за избори всички почват с едни речи как и колко мислели за хората. Иначе дотогава само вдигане на цени, такси, данъци, но заплати не можело, щото българите имали ниска производителност на труда, аз бих казал са прости, че си търпят да си мачкат, вместо да избеси тези, които го мачкат.

след гафовете му в Германия Болен прави всичко зависещо от него България да развали отношенията си и с Израел

Дайте на Сидеров власт и му гледайте сеира, абе срам за България е този

Доста смели прогнози за спестяването на 2-3 милиарда от 30% съкращение на администрацията, без да се уточни за колко време ще бъдат спестени тези средства. Затова пък със сигурност може да се кажат две определени неща: 1.По всяка вероятност израелското посолство ще реагира на твърдението му за връзките на Петров и проституцията и 2. Водещата го направи смешен пред цялата аудитория на предаването.

Поне разбрахме кое е едно от чуждите разузанвания учствали в разобличаването на Петров. Нали имаше нещо такова-че чужди държави го ловели-това беше в началото. Всъщност, не съм сигурен-на час по лъжичка и вече му губя дирите на А. Петров. Почти нищо не ми стана ясно по точка "проституция". Въпреки че си спомням че се намекваше за "слабости" от които Петров се възползвал. Кой е проституирал в крайна сметка? Девойки или..? Или...Не че е толкова важно, но все пак дава някаква идея за тежестта на деянието. Друго дето не разбрах е това му е "активирането" на Петров от спяща клетка в действаща оперативна единица? май ще трябв ада си направя едно буклетче с "дейстащи лица" защото почвам да ги бъркам. Може ли да се концентрираме на икономиката? Четох че имало западни фирми, които интерес да инвестират у нас. Вярно ли е, къде искат да инвестират и в каква форма? 4957

Внимавайте със Сидеров! На него му е много лесно сега хем да е в управлението хем да не е и да събира дивиденти с някоя по-умна приказка. То в сравнение с бате Бойко не е трудно да изглеждаш на ниво, но антисемитските уклони на воеводата в крайна сметка ще ни поставят отново в грешния лагер, ако много ви се хареса за оставащите години на мандата на мъжагата.

Бил е член на кръгът Блумсбъри. Кейнс е бил бисексуален, свободно признаващ връзките си с мъже. Бил е бил член на тайното дружество на Апостолите в университета Кеймбридж, където взимали участие най-талантливите студенти, както и други, след това той запазва връзките си с клуба. Мисъли на идеологът-икономист Джон Мейнард Кейнс са- Политическият проблем на човечеството е да съчетае три неща: икономическа ефективност, социална справедливост и индивидуална свободаи "Когато фактите се променят, се налага да се промениш и мнението за тях"

Алексей Петров е силна фигура в престъпния свят и ечного чудно,как другаря Станишев така силно се е предоверил на този човек?

А бе то излиза, че не другаря Станишев, а други (Атанас Атанасов и другаря Костов, а и другаря Борисов) са се предоверили на Трактора.

израелските секс телефони от това време - забравихте ли ги ,аферата с сателитната връзка в външно министерство

отново е Болен ! нищо ново не ражда от както е партньор на ББ-Т!

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ВИ ИНТРИГИ! ПИТАМ НЯМА ЛИ НАЙ-НАКРАЯ ТЕЗИ ПСЕВДОУПРАВНИЦИ ДА СЛОЖАТ РЕД В БАНКИТЕ? Какви са тези такси от по 90ст за теглене от банкомат?

Ами точно затова говореше Сидеров - за повече контрол и регулация от страна на държавата в защита на хората от мародери-капиталисти!

Набутал си се в грешна банка. Нашта взема само 20 ст.

Все повече банки започнаха да взимат по 90ст, ако е от банкомат на чужда банка. Страшна наглост! Първата банка, която направи този фокус, беше на оня "видният" банкер, подкрепящ вдигането на ДДС!

Браво! Сидеров много добре обясни кейнсианската икономическа платформа на АТАКА и отликите с ГЕРБ. Връзките на еврейското посолство с родната мафия обаче са нещо скандално и трябва да се разследват задълбочено!