Намери се донор - Наим Сюлейманоглу е в операционната

Турските лекари откриха подходящ донор за легендата на световните щанги Наим Сюлейманоглу и трансплантацията на черен дроб вече е започнала.

Обратно в новината

Коментари - Намери се донор - Наим Сюлейманоглу е в операционната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко ли обикновени хорица е прередил в листата за "чакащи донор" ? всички са равни - някой по-равни и от 2 успоредни прави.

Колй ли кюрд заклахаааааа???????

200 души! доброволно!

Много злоба, ей! Да, не ти прави чест да си изоставиш родината за пари, ама това не значи, че трябва да умре. Ние си продадохме енергетиката, животновъдството, земеделието, за да може да чакаме на по-бързата опашка на паспортния контрол... кой от всички пишещи тук си купува само български продукти? Всички си купуваме домати от ГЪрция, пъпеши от Испания и т.н и всичко това за по-евтинко. На колко от вас децата учат в чужбина, продавайки уменията и таланта си някъде другаде? Колко от вас превиват гръб, работейки за чужди фирми, пълнейки гушите на охранени акционери, на които не им пука дали ви плащат оувъртайм, дали спазват условията за безопасност, дали ви дават всички необхдими почивки, дали ви плащат всичите осигуровки? Той поне е направил избора си отведнъж и за много пари, докато ние го правим всеки ден - в магазина, на работа, вкъщи. Преди да пожелавате смъртта на някого, замислете се вашият живот дали е толкова стойностен, колкото си мислите! И ще ви кажа още нещо - един доблестен човек никога не пожелава най-лошото на друг!

Е този не е Българин,а не Гришо както пишат някой малоумници в нета...тъпаци

Всички ония, които си биха камшика и успяха да се чупят от режима на правешкия селяндур са предатели! Предатели са и стотиците, които ежедневно се спасяват от режима на неговия гавазин! Истинските патриоти са малоумниците, дето останаха в тая измислена държава за да се наливат с парцуца, да слушат чалга, да гледат биг брадър и осигуряват жизнен комфорт на мутронеокомунисти!

Явно имаш предвид само себе си. :)

Взе го Д.Арабаджиев, направи го нещо значимо и после онзи дребен глист му се изплю в лицето. После бил голяма турска звезда..... чакайте бе, кой го създаде такъв? Но с това да се премълчават заслугите на другите няма да постигнат нищо значимо- това е израз на безсилие и немощ. Човек като човек... и той ще си отиде, защо трябва толкова да се тръби.

Кой е Д. Арабаджиев? Да не би да е И. Абаджиев?

А защо Абаджиев не взе мен и Вас, та да ни направи звезди?Иска си дадености, талант, постоянство!Никой не е тренирал, вместо спортиста.За какво го винят Наим, за бягството от България ли?Все едно да обвиним милионите, които потърсиха щастието си навън по съвсем материални и битови обстоятелства.Или може би го виним, защото е отишъл точно в Турция?Виж, друго щеше да е сигурно, ако се представя в САЩ, Русия, Япония... Ей, дали ще се случи да станем малко по-човеци, да проявяваме повечко толерантност, а не да плюем по човека, дори сега, когато е на операционната между този и оня свят.

Не си прав! Първо, треньорът, за който уж говориш с уважение, е Иван Абаджиев! Не Дончо Арабаджиев...или там който си си измислил... Второ, Наум ВИНАГИ е уважавал треньора си! Изплюл му се в лицето? Какви тъпотии пишеш? Кога е твърдял, че други имат заслуги за неговите успехи? Трето, ти ли тренира вместо него? Щото от всяко дърво свирка не става ... Толкова народ се изсели да мие задници в чужбина, няма за какво да му държа кусур на Наум, че отиде в другата си родина. Вальо Йорданов не избяга ли в Щатите? Е, ок, състезаваше се за България, ама колко ще успеят така да го нагласят, хем навън, хем да се състезава за родината си? За децата вече на 2 поколения които бягат навън има ли смисъл да говорим? Би ме било яд ако Наум твърдеше,че в Турция е станал това което е! Но такова нещо никога не съм чувал. Винаги е признавал заслугите на Старшията! Но хайде да не се правим на някакви невиждани светци и да плюем хората за това, че са потърсили по-добър живот.

много урина ще да е изпил на това го е научил Д.Арабаджиев.

все сме най-зле, малко ни е - да ни тресне едно земетресение - няма да питам защо?

па може да ви тресне не се знае

Няма да оживее, само удължават агонията му за пари и си правят реклама...вече е жив труп...

Късмет на Наим и донора му!Дано и двамата се възстановят напълно.Радвал е толкова хора с успехите си, които не са поднесени на тепсия, от едно никакво село е тръгнал човека.Млад е, има години живот пред него, дано се оправи.

Че донора е умрял вече бе, кви успехи, кви животи, кви пет лева

ти що си тъп. Това да не е ти е сърце бе.

Запитайте се, ако беше останал какво щеше да стане? Донор ли? Болница ли? Внимание ... и т.н.

Не можа ли да пукне бе де3а, да спрете да ни занимавате с тоя боклиг.

За Кво хабят органите за тоя? Ще продължи да пие и пак проблеми

Ще ги дадат на теб. Много си ценен.

Голям спортист, без да коментираме патриотизма му. Дано сега след това силно преживяване спре да злоупотребява с алкохола. Че в противен случай си е подигравка с донора.

Винаги се вдига много шум около тъпанарите - Наим какво бил направил, Стоичков какво бил казал, Григор коя мадама е свалил, Азис на какъв купон е бил. Това показва и нивото на медийте. С тяхна решаваща помощ се поддържа тъпанарско общество.

Ми явно ги четеш тия неща. Заради теб го правят. Много си ценен за поддръжката.

До кога ще ни занимавате с този продажен ренегат???!!!

С тоя предател, аман!

Дано донора е някой от дира.

С това, че ще трансплантират черен дроб. не знаех, че е възможно!!! А как ще живее донорът?

Черният дроб е единственият орган, който се възстановява. Ще изрежат някаква допустима част на донора.

Трансплантират се част от черния дроб на донора. Ако дробът е здрав, той има невероятната способност да се възстанови до нормалния си размер. Това е много жизнен орган, ако .... не го съсипваш непрекъснато. Ако всичко мине добре и донорът и приемника се възстановяват. Разбира се черния дроб на донора си остава леко увреден след като от него е била отрязана част. Ами това се компенсира с много пари.

Казват, че България била черният дроб на света. Сега си обяснявам много неща.

живее в душите и сърцата ни!

Много важно, оляхте се .