Операция "Чисти ръце" вкара бившия шеф на Интерпол в затвора

Мън Хунвей е поредният високопоставен китайски комунистически представител, който става жертва на антикорупционната кампания, която Пекин провежда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а , забравих - предпоследният абзац от статията : "Тази операция "чисти ръце" се радва на популярност сред китайците, уморени от финансовите злоупотреби и корупцията, но същевременно се подозира, че тя е използвана и за отстраняване на вътрешната опозиция срещу линията на китайския държавен глава." преди да си продължите комунистическото цвилене , не е зле да поразсъждавате над това. Хахахахахаха "да разсъждавате" , бъзикам се бе ! Истинският комунист не разсъждава , той ИЗПЪЛНЯВА повелята на Партията !!!

като чета какъв овчи възторг струи от някои коментари , писани естествено от червени папагали , да попитам тия дрОгари отностно арестите на някои лица в България - Баневи,Стайкови , Арабаджиеви , Иванчева ? Подкрепяте ли тези арести ? Хахахахаха майтап бе , въпроса ми е риторичен , изгоряха кебапчетата и кюфтетата за Бузлуджа догодина !!!

Някой може ли да ми обясни как китайски комунист оглави Интерпол???

Е кой друг отговарял е на трите важни изисквания корумпиран комунист милиционер,смятай в интермилиция за кво порно става на въпрос

Тази история е изключително важна и знаменателна, зсщото поставя многл остро въпроса за това кои, как и по какви РЕАЛНИ критерии избират (лансират) лица на такива важни и отговорни постове жез необходимите прецизни проверки зз корумпираност, зависимости или потенциални такива!!! Кой и кои са лансирали и назначили този? И защо?

И къде е вътрешният текущ контрол, ззщо Китай трябва да изобличава корумпираните в Интерпол?!?

ГЕРБ научи всички на корупция.

Да пожелаем на Бойко Борисов същия късмет.

Корумпираният винаги и по дефиниция е и ... (потенциален) предател! За всяка от страните, която е достатъчно информирана и силна, за да го притиска, използва и после евентуално унищожи, ако е (бил) достатъчно важен и интересен, за да заличи следи или за отмъщение...

Мафията и организираната престъпност са силни и успешни, когато са такива, защото спазват стриктно едно железно правило - те много и непрекъснато внимават да нямат инфилтрирани чужди информатори и доносници. И правят това като внедряват свои “там”, при “другите”, ако бе успеят направо да “кръстят” началниците им!!! Затова винаги е в сила железно то правило - преди да тръгнем на война трябва много ясно да се преброиме и разграничим е, тоест истинската война с магията и организираната престъпност винаги започва с ... прочиствабето на собствените редици от информатори на мафията, от корумпирани, зависими и компроментирани, колкото на по-висок пост и достъп до ингормация - толкова по-добре. Корупцията в България се подкрепя от корупцията на Запад - и в ЕС, и в САЩ, тоест от определени лица и кръгове там, които са корумпирани, и вече е време да сд преброим - тоест да се посочат кои са - отлично се знаят, независимо от нивата им. И ако те, службите бямат сили и не исках (а те могат и отлично знаят как) да гл направят - хората ше го сторят, убеден съм! Да, време е да си кажем истината, колкото и нелицеприятна да е и да ни боли!

Наш Цвъки не беше ли член на Интерпол ли, Европол ли? Той кога?

Има една тъжна истина, която е време да си признаем, к тя е, че Китай е толкова силен и върви така бързо напред, защото те се борят истински с корупцията, и всички отлично знаят, че те не се шегуват! Аз и преди съм го казвал, че най-големият бич ба съвремието не е тероризмът, а корупцията и организираната престъпност, сляла се с властта в мафия, на всички нива и навсякъде! За мен няма по-отвратитрлно нещо на света, няма по-Долна гад и твар от ... корумпирано ченге и политик и управленец! И особено прокурор и съдия!!! Респективно - от доносниците, които снасят за пари или за да спасят кожата си - и има огромна разлика между внедрените в мафията престъпници, които гл правят зсщото се борят с нея и изпълняват дълга си, дори и с цената НС живота си!!! Те са в дъното на страшно много беди, мъки и страдания, на много убийства, смърт и престъпления!!!

Има нещо много показателно, има много интересен и важен урок тук, който не бива да се игнорира или загърбва тук, Само помислете за момент - шеф на Интерпол е корумпиран (да поясня - сътрудничил на престъпници!), и е изобличен, и то от комунистически, тоест по презумция “лош” Китай?!? Какво става тук? Нали “НИЕ” бяхме, СМЕ “Добрите”, а “ТЕ”, другите - “Лошите”?!? Как стигнахме дотук? КСК стана така, че и ние сме лоши? По-точно - че и сред нас има лоши, и то не къде и да е, а ПО ВЪРХОВЕТЕ точно? И точно там, където ... се бият с лошите! Наужккм?!?! Темата е много дълга и много интересна, и в нея има една истина, която противоречи на дълго повтаряна мантра,щ. Че няма магия, която да не е инфилтрирала свои хора в праеителство, прокуратура и полиция к длужби всички вече отлично знаем, но е време веме да разберем и че няма нафия и ОПГ, която да просъществува по-дълго БЕЗ ПОМОЩА и подкрепата на праеителство, служби и полиция, и че най-големите мафиоти по принцип са полицаи, хора на службите и прокурори и политици - като напомням, ме бивши полицаи и престъпници просто з НЯМА, а най-опасните са които са едновременно такива по едно и също време!!! Вече е трудно и безмислено да се питаме орестъпниците ли са внедрени в праеителство, полиция, прокуратура и служби, или обратното - всъщност това веме не е толкова важно, важно е, че симбиозата е налице, и то от многл време и онези, които я оттичат най-вероятно го правят, зсщото имах интерес от нея!

Да се готвят Ирина Бокова и Сталинка!

Ако бяха китайки

Има компартия,има истна и възмездие.САЩ ненавиждат комунизма,но с ККП се гушкат и тъговски соразумения подписват. Оти ручахме ние жабетата?

А Тиквата кога ще го видим в зайчарника?

При китайците няма хън-мън :)))

Добре че са китайците да отдръпнат за момент булото на "политкоректното отношение към властите".Очевидно крадците са на всички високи позиции в обществото.Тоест капитализмът е всъщност бандитизъм с "човешко лице".

Парите превръщат "човешкото лице" в застинала монета, както и човешкото сърце, разбира се.

Там обжалването увеличава присъдата с коефициент 7,62.

Дир-а, не може да има "жертви" на антикорупционна кампания. Или искате да ни убедите, че е невинен...

Дай Боже,за всяка Държава такава справедливост. !!!

Бре, тия комунисти, пипат здраво. А в нашта Боколандия кога? хе-хе

Нема комунисти .