Меркел ще спасява работните места в ”Опел”

Кабинетът на Германия ще направи всичко необходимо от политическа гледна точка, за да гарантира запазването на работните места в автомобилния концерн “Опел“.

Обратно в новината

Коментари - Меркел ще спасява работните места в ”Опел” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПОДХОЖДА ТАЗИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКА РЪКОВОДИТЕЛКА!!!

Куфелката дали нещо се е натровила , или и иде от вътре.

Кво става бе ? 70% от коментарите са изтрити! Тая гледа с изражението на Хитлер в края на Април 1945-та ... Като природен клонинг му е . И с пожара който разпали в цяла Европа !

Колко пъти???? 2014 изгони Chevrolet пак по същата причина.

ми то, преди няколко години канадци и руснаци искаха да го купят, ама баба им не го даде. Добре, че поне Волвото го отърваха китайците.

Абе г-жо Меркел,Вие не сте ли чели "трудовете" на "нашите" икономисти от "Отворено общество" и най-паче изказванията на депутата Димитров,че даржавата не трябва да се меси в частния сектор по никакъв начин?Я се коригирайте навреме,че да не ви изпратим нашите протестърчета!

меркел, поздрави на цялата ви гнусна негро-блондинска, крадливо-еврейска пасмина сбрала се в мюнхен с песента: The roof is on fire (HQ sound)...хахахахааа

меркел ще бъде съдена в нов съд в нюрнберг, заради поредната продажба на еврейския фашизъм, който унищожи хиляди евреи в концлагерите, които бяха създадени от евреи! за евреите все пак печалбата е по-важна, дори от оня, когото те наричат яхве!

фолксваген изгоряха с шашмата за иагорелите газове, а наскоро дойче банк си признаха за някои далавери. ако немският балон се спука, ще вкара целия евросъюз в криза. трябва спешна ревизия на немските концерни.

Неколко пъти вече порезвам араби и муслими по въпроса, ко ше правите, ако петрола вече не е търсен? и те мигат на працали. И аз викам, какво ше работите? парите ше свършат много скоро, както сте научени да не работите. и те пак мигат на працали. Повече от 6 пъти вече, по медиите, ме банват като задам въпроса и тегля едно сакрастично на муслимското келеменце. Ноо ги е страх да не падне цената на петрола и да няма вече търсене на петрол. Мислим, че у бълхар, хабер си немате и не знаете как го е страх един арабин, сутрин стават с вестника и фейсбука да проверът цените на петрола. В последните години заради авариите в Сирия, точно Сауди Арабия мина на резерви, опукаха си резерва и почнаха и политиките как да компенсират, тия харчът за кадъните си и за стотиците си деца и внуци по света цели състояния на веднъж. Едно нещо със сигурноост ще се случи - в мига, в който чуя, че петролните коли са отхвърлени като стандарт, ще дигна парти такова, че .....абе колкото може по и най. Виждат се вече и първите признаци - тесла печели сериозно пазара, на същите и по-добри цени. Има и други технологии, сещам се за слънчево захранване. Сещам се и за ядрено. Това го чекаме от десетилетия, минаха много слухове как петролното лоби избива изследователи и изкупува патенти, и много изобретения са били купени и умишлено унищожени баш от петролното лоби, само и само да не им барат бизнеса. Но няма да е вовеки, един ден ще требе да врътнат кранчето.

Има един друг деликатен проблем тука, който никой от управляващите (зионисти имам предвид, не просто и само политиците, които са им маши за вадене на горещите кестени) не ще да извади на показ и да коментира публично, но рекацията на настъпано прасе си е видима когато ги подпецнеш по въпроса. Петрола си изхразходва времето, и има нови технологии. Аз самата се замислям да си купя Тесла, видях прекрасен модел точно по мой вкус, и в Лондон теслите са нещо обичайно. Абе не е баш всяка втора кола, но честичко се виждат. Но ако индустрията удари петролопроизводителите, то кризата ще бъде страшна в световен мащаб, а най-много за Сауди Арабия, ФАЩ и Венецуела. От поне 100 години петролното лоби мачка света. В мига, в който една нова технология бива изкарана, петрола ще бъде сложен под масата - може би не като тотално ненужен, но ще има много рязък спад на пазара. Много от автомобилните компании усещат първи технологичните промени, едни от първите са, да приложат най-новите технологии. Хич не се учудвам, от поне 5-8 десетилетия се приказва коя нова технология ще сложи петрола в задното джобче. Това, което виждам в статията, напълно е възможно да е една нова търговска война, защото е изтекла информация, или просто пазара вече не следва петрола, а обратното. Обратът е прекалено голям и рязък, та със сигурност не е просто махленска клюка. Отдавна очаквам такива новини, взимам си пуканките.....и чекам поредица от фън.

Баба М защитничка на глобализацията (когато тя не и пипа избирателите). ЕО е един империален режим.

Фрауто да си спомни как загубиха Опел заради един амиго и трябваше да го дадат на дженерал моторс. И да не и се случи същото, но амигото да се окаже амига и да се казва Меркел.

Опел е и най-евтината кола и на българския пазар.До това доведе глобализацията-една хубава немска кола да не се знае кой е собственикът и.Има ,обаче една особеност-инженерите и изпитателния център на Опел са по-добри и от тези на БМВ и Мерцедес-не колата ,а те са важните,защото благодарение на тях Дженерал мотърс се изправи на крака,а сега когато не са им нужни вече-ги продават.

Малиии, доживях да разбера, че Oпел била по-добра кола от БМВ и Мерцедес. Явно извънземните вече са ни завладяли... :-)))

Няма да е лошо да доживееш да се научиш да четеш и евентуално коефициента ти на интелигентност да надхвърли едноцифрено число

много убава тема - диспут се получи! ние коментираме, а меркел трие! демокрация и фашизъм на комсомолска писта!

меркел, поздрави на цялата ви гнусна негро-блондинска, крадливо-еврейска пасмина сбрала се в мюнхен с песента: The roof is on fire (HQ sound)...хахахахааа

по темата за Опел. няма нищо за казване без пазар, още по-малко без пари, но само с пиари. особено, когато пазарът е "назначен"! на комунетата това свойство на пазара некак си не им стана ясно. но щом могат да трият - какво им пречи и да управляват, като фашаги?

Опел -Германия вече не може да бъде спасен ,защото е затънал здраво.Ще има затваряне на част от завода ,ще има уволнение на работници,ще има и намаление на заплатите!Ж-жа Меркел може само да помогне да затънат още по-дълбоко!

Знакът за енергия е кръгче. Ауди има 4. Опел има едно и то е задраскано :)

БИХ ПОМИСЛИЛ МНОГО СЕРИОЗНО. НА КОЙ, ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ ТИЯ КОЛИ?