Опасност от наводнения у нас

Продължителните обилни дъждове през последните дни са предизвикали срутище край Банско

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 5 години суша директно за 3 дни отидохме на наводнения Някой да каже, че климата е наред.....

Перловската яко се е напълнила и тече като 'бясна' :)

Къде я видяхте тая 5 годишна суша!?!

Оня сополкьо Нанков - днес пак гъгнА тъпизми...а Би следвало да е Вече ЯкоНашокан Публично че НЕ си върши Работата. ——- Проверка и санитация (ако трябва) Навсякъде. .. Аварийни Комплексни екипи, Наистина Оборудвани&Тренирани. ..Комуникация !

Вие ли ще правите проверка и санитация?

Срутище?п

В Козлодуй къде завършва на yй Дунав река е излязла от коритото си.

ЗАКРИВАЙ!

Китай са на Луната, ние в калта.А бе как може тоже цял народ да търпи един корумпиран дебил???

борисов веднага да подава оставка! веднага!!! това неговото не се трае! преди три месеца ни мореше от суша и безводие, сега ще ни съсипе с дъжд и наводнения, а след седмица ще ни затрупа със сняг! веднага оставка!

мухльо, в ката си ти, щото неможеш да си изчистиш кочинката! преди да завали си беше в прах,и не се къпеше, след десетина дни ще си затрупан от сняг, и ще ти е студено! щото си некадърен смотан мухляр!

Има ли дори и минимална опасност, ГЕРБ ще направят така, че наводнения да се случат.

В България. Миналите 4 зими нямаше сняг като хората. Полетите бяха сухи. 2020 дири реколтата беше слаба поради липса на влага.

Ако за нещо ще обвиняват ГЕРБ тива трябва да е масовата сеч, която сега ще предизвиква спонтанни наводнения при интензивни валежи

тъй си е !! безспорно! но пък за сметка на това, комунделите сте готови да се случи ужасно земетресение, ако може и вулкан да избухне среде България, черно море да прелее и стигне поне до сливен, само и само герб да загуби изборите, и бсп и дпс отново да докопате властта! не се предвиждат чак такива катаклизми които да изкарат вашата тиня на повърхността, дрОгарю!

ааа, и за пътищата! що гора и храсталак съсипаха, та да правят пътища, мръснициге гербаджийски!

Елате в Люлин, след тунела по бул. Д-р Петър Дертлиев да видите какво е наводнение в град!!! Колко пъти сме алармирали Люлин община, Софийска община и лично кметицата Фъндъкова, но... както винаги безрезултатно . СПИ, Тя просто спи, а сега когато знае,ч дните са и преброени, съвсем се отнесла и само гледа проекти с които да гушне повече пари... ЕЙ, парите не са всичко, никой не си ги е занесъл в гроба!

муци, ма то люлин от кога е град ма? ми то си е същото като да си беше седяла н берковица, ма муци пък сега, като фандъкова си иде, мая, ако не стане премиер де, ще ви стане кмет на софия, или поне на люлин! и тогава лятос няма да има прах, пролет и есен няма да има дъжд, а зимата сняг няма да вали! ще си настане социалистическа идилия каквато си беше при тошо! и ти , гуци,няма да квичиш!!!

Село, като си от там, не се бъркайй в проблемите на големия град, не са за твоя плитък и гладък мозък! Пий си греяната и не се учи тепърва на правопис, късно ти е!

Миналата сеседмица реваха, че няма вода, че язовирите са празни, че кладенците са пресъхнали. Другота седмица ще реват, че са им наводнени мазета, къщи и коли.

Люлин, Младост, Дружба, Обеля ... Преди 50 години са били ниви и мери където са пасяли крави и овце. А днес са пълни с "десето поколение" "граждани" и "софиянци" от селски произход.

Няма никаква опасност от наводнения. Цяло лято не е валял дъжд и сега капна малко и олеле-е-е-е наводнения. Кокошките се разкудкудякаха. Сега ще искат помощи и обезщетения за наводненията. Въобще не им е проблем да внушат на хората че има наводнения. Това - докато хората продължават да блеят и да гледат със влажен поглед.

da prodaljavat da sekat gorite kato huni, i pozle shte stava.

какво става с яз.Камчия ? Ще се напълни ли за да се избегне криза в Бургас и Варна?

Чудя се дядо ми как е оцелял когато е валял дъжд?

Ти да не би да си в София от 681-ва година? Няма чистокръвни граждани все някой е топил чушката на село. Баща ти гражданина е изплющял някоя селянка и си се появил ти 10-то поколение Софиянец.

Падат дървета на пътя! Причината -мокър сняг !!! А къде е подръжката на пътя!Кой ги контролира тези хора! Пътя не е само асфалт ! Има сервитут/ подпорни стени ,свлачища , срутища , канавки , водостоци и други съоръжения / ,които се намират в него , и трябва целогодишно да се подържат !! Най–лесно е да се оправдаваме с мокрия сняг!!! Лошото е че така е в много области на държавата и по–лошо ще става!!! Трябва системна и методична подръжка на всички съоръжения , а не да се действа пожарникарски!!! Липсва профиластиката във всички сфери!!!

Да се изсекат дърветата!?

Наистина някой е чуди какво да изманипулира.. Какви с тези ''обилни валеже и обилно снеготопене'' сякаш хората не живеят на тази територия...

Да се поддържат във вид в който би следвало а не като падне малко сняг да се чупят защото е трябвало да се орежат о време..

НЕ, ТОЧНО ТАМ НЯМА ДА ВАЛИ НАЙ-ВЕРОЯТНО ГЕРБЕРИТЕ СА ЗАБРАНИЛИ ЗА ДА СЕ УСВОЯТ ЕДНИ ПАРИ ПОСЛЕ ЩЕ ДОКАРАТ СКЪПА И ЧИПИРАНА ВОДА