Опасност от криза с боклука в Кюстендил: Недостигат камионите за смет

В общината се работи за промяна на системата на сметосъбиране и сметоизвозване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Паунов, преди около месец почиствахме мазето на село в Кюстендилско. Като съвестен гражданин отидох да си изхвърля боклука директно на бунището в Радловци, а не да пълня контейнера на улицата. Понеже за пръв път отидох на споменатото ме поразиха няколко неща: 1. Контрола е НУЛЕВ., т.е . всеки може да си изхвърля каквото си иска, включително и опасни отпадъци. За сведение на читателя, всичко се зарива там, т.н. ландфилинг, което ще доведе най-малкото до замърсяване на подпочвените води. Питах защо няма пазач, казаха, че общината нямала вече пари за охрана и контрол.. Истина ли е, че няма контрол какво става там г-н Паунов? А МОСВ знае ли ? 2. Присъствието на група от малцинствата, които преравяха докараните отпадъци. Докато разтоварвах боклука видях една лъскава кола с един патрон да идва и да привиква групата. После завързах разговор с "работниците" и ми обясниха, че те работят за човека, който взел на "аренда" бунището. Плащал на някой под масата да не го закачат за да оперира там. Истина ли е това г-н Паунов? 3. Четох някъде, че по управлението на отпадъците се съди за управлението на управляващите. Също четох да твърдите , че Кюстендил бил най-добрия град за живеене в БГ. Още ли го твърдите г-н Паунов? 4. Ходили ли сте на бунището лично г-н Паунов? 5. Четейки статията оставам с впечатление, че проблема е само в сметосъбирането и сметоизвозването. Само това ли е проблема г-н Паунов?

Предполага г-н Паунов е от ОПГ ГЕРБ?

Просто Пешо кмета.. Силен на приказките, слаб на делата...

Не достигат защото ги управляват хора които също като вас не знаят как се пише не достигат.

Как да стане като 80% от бюджета се краде?

Този кмет успя да съсипе един от най-хубавите градове. Обезлюди го съсипа де що има работещо и само пищи, че нищо не става. Едва ли ще остане нещо добро с което да бъде запомнен.

Доволни ли сте от новото нормално?

Слави ще проведе референдум за напускане на ЕС и присъединяване към САЩ. :)

Мда. Същият хубавец преди време изгони една немска фирма от града, щото сигурно имат излишни работни места. Освен това се говори, че възпрепятства обикновени хора от започване на бизнес. Не можеш да започнеш работа към общинста, ако не от герб. Работа, работа, работа. Кой знае в още колко малки градове е така..

Алоооо, Министъра на екологията и областния управител! Къде сте бе мишоци? Защо спите, или чакате и вие пликче от Узунов

Мафиот от класа е тоя Паунов и родата му е по селата като кметски наместници,пак далавераджии

Паункаааа, купи некой камион. Само с молитви не става. Не се накрадна....

Нещастен лъжец!!!Уж преди време пак около изборите беше подписал договор за модернизация на подземни кофи за Кюстендил, ама май само е "усвоил" поредните пари !!!!