Опашки за ваксинация срещу Covid-19 в Бургас

Близо 2 часа се чака пред двата кабинета на Регионалната здравна инспекция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До сега не бях видял толкова мега прости хора.Преди за клинични изпитание на лекарство се заплащаше или се тестваше безплатно в Африка.Ония които уж ядяха банани и слизаха тукощо от дърветата се усетиха.И при тях фармамафията не вирее вече.Сега опитно поле станаха европейските мишоци с либерални наклонностти и обратни предрасъдаци обичащи и сляпо вярващи на телевизора .Европа се превърна в безплатен тестов полигон на отровите на фармацията.А и забравих ония мазохисти от Израел.Там скоро арабите ще си вземат без бой територията защото почнаха да капят като круши мошетата

Ника си го избрал много точно!

Историята не помни толкова доброволци, за ваксина в изпитателен срок, които го правят без пари и договор. И особено без всички изследвания за клинично здрав статус. Както си го пише в сайтовете на производителя. Много се кефя. Толкова много агнета на заколение.

Луди за връзване се редят на опашки!

добре, че изака още едно тъпо мнение.

В 14.30 се ваксинирах в онкологичния център. Нямаше нито един човек на опашка. Попълваш декларацията и си готов.

защо не каза кога е щял да дойде редът ти в Германия и защо не си останал там да се боцнеш.

Абсолютно правилно! В Германия още не са дали възможност на всички хора да се ваксинират. Защо този, който се оплаква не се възползва от немската здравна система? Да си отговорим - защото там дори и с изчакване от над 2 часа, не можеш да се ваксинираш в този момент (освен ако не си в приоритетна група)

Е могат, ама с Астрата, ако са извън приоритетните групи към момента. Много такива дойдоха да се възползват от възможността да се ваксинират с Пфайзер. Ако имаше ред, за който плачат, нямаше да видят ваксина.

Мислех,че само в София има глупаци !

То и автобусите на градския транспорт са пълни само сутрин, коагто хората отиват на работа и вечер когато се връщат, но заглавие "опашки в градския транспорт" не съм чел. А тоя "германеца" да върви да се ваксинира в Германия. Там ред има и избор на ваксина няма. Ако е млад ще има да чака не 2 часа, а още няколко месеца.