17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да има тирове и в двете ленти на пътя.Кат спят а гранична полиция нехае и не иска да назначи допълнително служители за да обработват по-бързо тировете.

Това което се случва е резултат от глупостите на Боко ! Ако беше наблегнал на ЖП Транспорта , а не на застреляните магистрали нямаше да има камиони на Дунав Мост !

Много умно! Къде по пътя Разград - Русе или Търговище има възможност тировете да спират? Няма двулентов път, а трасето е пълно с връщащо се румънски туристи? Не стига, че задръстиха Русе, сега ще задръстват цяла Североизточна България??? Кой ги избира тия управници? От глупав по- глупав...пуснете ги малко в чужбина, да видят другите страни как се справят, с много по- голяма натоварване и трафик. Жалко за жителите на Русе и за изтормозените шофьори

Имате ли представа какъв въздух дишаме, от хилядите камиони и коли ?? Каква смрад се носи, няма тоалетни, няма кош за боклук, всичко е по храстите ... Как издържат тия шофьори, с дни да чакат , без вода, без храна..

Трябва да заведат дела за тормоз... Като знам как лежат и пият кафе по граничните пунктове междувременно....

Всеки ден все повече промяна,антистатукво и надежда!Докато се съберат двете опашки тирове от видин до русе! Тировете са на мафията и задкулисието на Гешев Путин,Пеевски и Бойко,за да саботират умнокрасивите ! след съдебната реформа няма да има вече и мостове да пречат на тировете,ще ги прекарват с демократични салове и еднодръвки!

тъпан

Точно така трябва. Пълен блокаж на всичко за да се усетят корумпетата на границата да започнат да работят. Трябва и клаксони да свирят нон-стоп. То тва там не е ЕС.

Да ти свирят клаксони под твоя прозорец!

Защо шибаните еничари не глобяват шибаните тираджии който препречват отбивка или кръстовище? Държава нема да ви еба в политиците вмирисани и клептократи дебилни...