Километрична опашка на границата заради мерките за сигурност

12 км опашка от камиони се е образувала на ГКПП "Капитан Андреево", след като започнаха щателни проверки на документи за самоличност и товари заради атентатите

Обратно в новината

Коментари - Километрична опашка на границата заради мерките за сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

та редовно преминаващите по път и въздух биват подложени на постоянин дълги и досадни проверки, а кой проверява масите които преминават през оградите?

Собствениците на транспортните фирми в България ако бяха хора на място, и най-вече имаха топки, щяха да с камионите пред парламента. Не визирам опашката на Капитана, а цените на винетките, лошите пътища, цените и качеството на горивата и т. н. Но и те както целия български народ СМЕ МЪРША.

камьона трябва д авърви да работи да изплаща кредита :) топките ми стигат дотам да си плащам кредита по него а времето ми малко да правя глупости пред парламента винетката удря у джоба дременето на сухо още повече!

Нещо не разбирам - опашките са на излизане от България! Не трябва ли да са на влизане? Или пак кипи безсмислен труд?

Вършят точно това, което им е наредено: предвидено е, че атентаторите може да се изтеглят през България към Ирак и Сирия и затова сега се следи за подобно изтегляне. Тези меркине са, за да се опазва българското население.

Татко, мамо! Кучето е цялото в бълхи и кърлежи и не мяза на нищо; освен това отслабва и подозирам, че има глисти! Не може ли да направим нещо? Намерих една фирма, предлагат средства за вътрешно и външно обезпаразитяване. Нищо не трябва да правим! прекъснал го ядосано таткото Щом са се заселили в него, кучето е длъжно да осигури на глистите достойни условия за съществуване. А фирмата, за която говориш, е екстремистка организация, проповядваща омраза! Добре де, но не може ли поне да го храним в къщи, а не на двора? Отслабнало е и уличните кучета влизат и му крадат храната примолило се детето. Не отсякъл бащата Това е дискриминация! Уличните кучета имат същите права, които и нашето. И така я карали още известно време, след което кучето умряло, майката напуснала таткото, той пък заживял с друг мъж, а детето разбрало две неща: организъм, който не убива паразитите, е обречен, а мъж, проповядващ толерантност, неизменно се оказва педераст.

в тази държава всичко, което е съградено след освобождението е направено с частни дарения и труд от самите хора. ако и сега правителството каже, че има недостиг на финанси за изграждане на ограда по цялата сухопътна границе, за една седмица ще се съберат пари и ще има доброволци. само за месец може цялата страна да опасим с бодлива тел. само дето това няма да стане, защото на Тиквата не му достигат мозъчни гънки.

А до сега, как сте ги проверявали ? Имат ли зъби или нямат ?Така ли ?

Орбан пръв направи ограда и го обявиха за лош, а после същите хора почнаха да строят огради и да затварят граници. А тук, колкото и проверки да правят по ГКПП-тата, на много места по границата ограда няма, а където има камери - няма ток ... Толкова не можаха да сложат слънчеви батерии или ветрогенератори.

"Сред които няма терористи"...?!?!... Те после стават терористи, иначе не им пише на челата, че са тръгнали да стават терористи.

По някои от новините казаха, че тези опашки щели да продължат 3 дена. - какво означава това, че след това пак минаваме на режим полу- заспали?!?! А опашката не трябва ли да е от другата страна на границата?! Мислих си че опасността е че може да влезнат талибани, а ни сме се притеснявали да на излязът!!!

Спокойно. Ще мине срещата на Г20 в Турция и мистериозно всичко ще се оправи (я опасността ще е отминала, я не знам какво си друго оправдание)

Такааа... Имаме врата в полето,на което един бюрократ ти иска някаква такса и ти рови по багажника сред бельото. Викат и ГКПП. Нямаме: -ограда откъм турска страна -минно поле -ограда откъм българска страна -застави -вишки -граничари -кучета - заповед да се стреля на месо Ако някой терорист мине през ГКПП,пуснете го- със сигурност е толкова прост,че е добре за нас такъв човек да е в редиците на враговете ни.

Най-добре въобще да не пускаме наникъде като при бай Тошо. какво е това насам-натам разни хорица влизат излизат? Жителство и да си стоят на село. И никакъв интернет. Първа, втора програма, хоризонт и работническо дело са предостатъчни.

Ама,бабке,то натам върви-Интернетът ще ти бъде спрян точно,когато имаш най-голяма нужда от него и това ще направят демократите,не комунистите. както виждаш, белите хора си седяха вчера в Париж по къщите,в ступор и с тоалетна хартия в ръце,а тарамбуките се разхождат из Европа без паспорти,като завоеватели.

slavrado

Какви мерки за сигурност, какви пет лева! Та ние ги толерираме всички тези марабухи, даваме им подслон, храна. Преминават ни границите без никакви проблеми..проверки им били правели.. дрън дрън.

Или иначе казано "сигурноста на Тиквата"! Всички тези "проверки", след ката пуснахме стотици хиляди да се "разходят до Европата", ми приличат на сериал на абсурда! Винаги след събитията, винаги по известното правило ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ! За службите да не говорим, ДАНС, НРС, ЦСБОБ(или както там се нарича) са превърнати в нищо не означаващи и неможещи институции, пълни с паразити на високи заплати!

Докато нормалните граждани се мъчат на километричните опашки по КПП-тата, Терористите нобезпокоявани преминават, и биват приятелски посрещани на зелената граница.

"...сред които не са установени терористи .." - и как ли точно ги УСТАНОВЯВАТ терористите ?! Този ,който е минал през Гърция също не е бил УСТАНОВЕН като терорист !

Според мен има само един начин да предотвратим атентати тук и той е незабавно депортиране на всички ''мигранти'' до един дори и тези които вече са се установили тук защото вече видяхме че и потомството им е потенцияно опасно и недопускане на нови!Пълна забрана на дейността на ислямски организации на наша територия за да не си отглеждаме като тези роми в Пазарджик и Нетолерантност към исляама!

Потомството им е доста по-опасно! Родителята им са били (сравнително) благодарни, че са ги допуснали във ФР, работили/ят, (сравнително) кротки и т.н. - бил съм не един път във ФР. Виж потомството им е вече друга помия, те смятат, че всички са им длъжни и всичко трябва да им се сервира на готово, само защото са родени във ФР, а и толерантните приказки на политиците не са за пренебрегване, защо ги надъхват допълнително, че са прави.

Това момченце ,ББ ,толкова ли е тъпо ,че не разбира ,че ГКПП е врата в полето , цялата граница зее, и се проветрява ,полицаите не знаят ,защо са там ,слаба организация ,необезпечени ,а той отчита дейност ,фазанска работа ,пред кого се докаросваш ,а ? Я се стягай със светкавична реформа в полицията и завършвай спешно оградата с необходимата организация , ЗАЩОТО ПОЛИТИКА ,СЛУЖБА НЕ ТИКА !!!!Този лаф го знаеш от казармата ,ако си ходил ...!

"на ГКПП "Капитан Андреево" започнаха щателни проверки на документи за самоличност и товари заради атентатите" Боко, пак ли се правиш на активен пред Брюксел - "ето, вижте колко бъзо реагирахме"??? Това ГКПП нито терористи, нито мигранти, нито бежанци ти го бръснат за слива. Народа иска да затворите границата, а не да контролилаш ГКПП-ве!!!!

Не може да се изказваш точно пък ТИ от името на народа, защото не сме те упълномощили! Когато почнеш да произвеждаш краставици и домати (защото и тях вече внасяме), тогава ще говориш за държавата и влиянието на границите върху икономиката и!

Много точно казано. Защо някой да преминава през ГКПП, като по зелена граница си влиза като у дома си. Лошото е, че и г-н Юнкер вчера каза да не се настройваме срещу бедните бежанци, защото нямало нищо общо едните с другите. Сиреч продължаваме да ги викаме да идват безнаказано. Трябва желязна ръка - да се удари по масата и да се каже, че никой няма да минава през България, не приемаме никой и да вървят на майната си. А тези изчакващи у нас статут, да се натоварят на камиони и обратно в Турция, под претекст потенциални терористи. Никой не може да докаже противното!

тези 300 души са капка в морето Най -малко по 300 души минават на ден в продължение на година, а те се хвалят,че хванали 300 Смешна работа! Ясно е, че на полицията не може да се разчита, но поне някой отгоре ни пази и да не се случи нищо подобно на това, което стана в ПАриж

за каква сигурност пишете,че те си влизат безпрепядствено по протежение на цялата сухопътна граница с Турция.Всеки ден със стотици.самия Борисов каза,че не им се знае чет и брой.В един момент ,ще се окажат повече от българите и ще си поискат собствена държава и управление.нека продължават да се правят на умрели лисици наще .

по посока турция/? това значи ли че изнасяме терористи за турция??аз пък си мислех че терористите идват от турция

В случая се касае за терористи, които бягат от Франция, в т.ч. френски граждани.

Не. Нали не си мислите, че някой се е загрижил да пази народа. Ако някой се учудва защо контролът е само на изхода на България. Много просто - пази се срещата на Г20 в Анталия, Турция.

ЕЙ,ГОЛЯМА РАБОТА СТЕ- КАК РАЗБРАХТЕ,ЧЕ НЕ СА УСТАНОВАНИ ТЕРОРИСТИ ОТ ТИЯ 320!

Ми то им пише по челата бе! Не знаеш ли?

Ами примерно пръстовите им отпечатъци липсват в базата данни на интерпол за терорости. Така става ли? Или пак ще мрънкаш?

12 платна?! Няма ли най-сетне да научите кое е платно и кое е лента за движение?

Нямат време за Български език и Граматика журналята! Много са заети! Духат!