ООН публикува списък на фирми, опериращи в еврейските селища на Западния бряг

Израел смята, че "черният списък" може да създаде сериозни проблеми на включените в него компании, палестинците обаче ликуват

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"""Израелската позиция е, че тези селища са построени в спорна територия, """????? и кое им дава основание да се разширяват извън границите на това което беше решено преди много години???? И тия са като навлеците кравари в Ирак и други арабски територии - чуждото е мое нищо че ме гонят и се отвръщават от наглостта ми..

еврейте просто трябва да натирят всичките черни маймуни от Израел в Сирия Разбира се Асад ще трябва да им плати по 5 000 долара на маймуна

В България както през 1913, или 1940 всеки е твърдо или за Германия или за Русия. Всеки в тоя форум е или джендър-Меркелоид или консервативен Путьоноид. И за едните и за другите САЩ и Израел са доказано най-големите врагове а Тръмп е пълен палячо с перука... Тоя народ е толкова салбо-адаптивен и малоумен че направо се чудя как сме оцелели до сега. И как така сме се стопили само с 30% за последните 30 години, мойте очаквания бяха че до сега поне 70% трябваше да са избягали... Браво българи!

ко речи? и кат го речи, ко общо има с темата??

Хейтът по САЩ и Израел, както и любовта по Путин и Меркел които виждам в коментарите са просто доказателства за малоумните нагласи на българското общество. Тия нагласи са били адекватни преди 50-100 години, но не са адекватни за днешния свят. И това има много общо с отчайващото положение в което се намира България като цяло.

Ако не се сещаш, да ти кажа - на хората не им харесва смисъла, който влагаш в думата "адаптивен". Определението "малоумен" дори не иска коментар... Ако имаш наблизо фразеологичен речник или направо провери в мрежата израза "фурнаджийска лопата". Е... Това "тоя народ" все още не е (за щастие) въпреки неистовите напъни на доста от съвременните "демократи". Колкото до темата - определено САЩ и Израел са две от страните превръщащи ООН в празна говорилня. затова не очаквам публикуването на този списък да има някакво значение. То така е станало и с Обществото на народите преди около 80 години и резултатът всеки, който поне малко е чел го знае.

БРАВО На ООН

ми то хубаво, ама тия фирми ако се изнесат от западния бряг, палестинците там ще ходят голи и гладни като сънародниците си в ивицата газа!

Затова САЩ напуснаха фашизоидната организация ООН... Не може държави като Саудитска Арабия и Иран изобщо да не са в полезрението на ООН за човешки права, а Израел да бъде атакувана постоянно... Фашизмът е живее у джендър-спциалистите, путиноидите и ислямистите...

Израел е фашистка държава окупатор, наложила геноцид над палестинците.

А палестинците никога не са правили геноциди за да колонизират земи и да разпространят религията си, така ли? Каква несправедливост за горките потъпкани палестинци само! Я се разкарай се бе путьоноид...

Освен че демократите сте луди и дебилни, а и сте лошо образовани- знаеш ли откофга са там палестинците и коя държава се е казавала Палестина?

Не са в полезрението и и ФАЩ.Викаш това може.

САЩ не си бият жените по 3 пъти на ден, не ги целят с камъни, не обезглавяват с мечове младежи защото са "вероотстъпници"... Оправи си приоритетите джендъркомифашизоиде... Само краен консервативен капитализъм и Тръмп ще ви оправят сбърканите соц разбирания за света.

но дали ще има продължение?

Специално по въпроса за Палестина ООН май са последователни.