ООН осъди с резолюция анексирането на украинските територии, Китай обаче се въздържа

Само 4 страни подкрепиха Русия, гласувайки "против" - Сирия, Никарагуа, Северна Корея и Беларус.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва няма никакво значение, тия резолюции на ООН винаги са такива. Важното е че има въздържали се и против. Какъв е броят няма никакво значение.

Припомняме, че 35 държави се въздържаха при гласуването на антируската резолюция, 5 гласуваха против.Резолюцията засягаше осъждането на провеждането на референдуми в освободените територии.

То това което прави русия е незаконно да, но когато САЩ и ЕС казват, че жт ВСВ не е имало такива случаи е просто наглост и пошлост

ООН позорно се превърна в слуга на враговете на Русия! Териториите не бяха анексирани, а населението им само пожела да се присъедини към Русия и гласува за това на референдуми!

Не е спомената Индия, която също отказва да гласува. Следователно по-олямата част от човечеството като представени в гласуването брой хора не приема декларацията! Смущаващ брой държави се въздържат, но броят население на земята има още по-впечатляващо значение. Тази война е плод на интрига. ООН също е въвлечено да участва в нея като в заплетен от заинтересована страна ребус. Председателят на ООН предупреди във връзка с това, че не може един субект да управлява света. По-ясно от това в политиката не се казва. Време е повече хора от Запада да се вразумят какво им правят. От морална глупост организират залеза на западната цивилизация. Днес вече има всички признаци на наачло на залеза: лъжата става официално допустима норма, даже предпочитана; сексуалният разврат е станал политическа парадигма; корупцията може да обоснове всеки военен пором без разсъдък - всичко това е на лице в САЩ, повлечена е ЕВропа. Т.е. Западът в момента отоваря на условията за траен упадък и загуба на обществото му. Историята бемилостно ясн опоказва, че такива процеси не могат да се спрат, освен ако не се случи някакво чудо на осъзнаването. Но ситите кореми на западните хора не им дават достатъчно кръвен приток за мозъка, което образно казано ознаячава, че пресищането с блага покварява преситените. Приероден и социален закон, който функционира незаисимо от заблудите и желанията ни. За спасението на Запада е нужен огромен и мощен завой км ценностите, който са позовлили това развитие - християнски морал, повече аскеза, възпитаване на чувство за дълг и йерархия по заслуги. Това се вижда като непосилна задача с народи, които си избират такива лидери. Ако в едно животиснко стадо случайно стане такъв подбор на такива лидери, стадото ще загине. Ралзиката между стадото и хората е, че стадото следва непоклатимия вътрешен разум, докато човекът има изкушението да го замени с извращения. За някакви си интереси на някаква групичка заменихме европейските цености с евроатлантически, което замени християнския морал и морала на християнското семейство с този за гейове и изваратена страст към колосални забогатявания и власт, чрез които проускаме истинския живот и се блъскаме в стената на времето като диви уроди. Стигна се до там, че заради тези интереси ЕС да се самоубива със санкции, които вредят преди всичко на ЕС! В индивидуален план това се класифицира като лудост. В обществен план как да го калсифицираме?! Аз имам предложение - като предателство. Но къде са мъжете на Европа? Успаха ли да ги направят меки гейове вече?!

Около 1-2 % от хората са склонни към хомосексуализъм по биолоично отклонение от нормата. Сега в Германия 24% се самоопределят като някакви други, но не и своя пол. тези над 20% са повлияни по модел, който се пропагандира. Това излежда като идеологическа атака над западното общество. Имайки пред вид, че тя идва като инициатива от общество, управлявано от хора с близкоисточен произход, може, да си представим обект на каква разрушителна програма е християнското общество! Клетките на живия организъм, оранизирани в заедно функциониране - са всъщност здравият организъм. Убиеш ли смейството и вярата му, си унищожил организма на обществото, т.е. обществото. Ето какво става с идеологиеския погром днес. Ако някой не е усетил на къде отиват нещата, е прост човек. Много образовани с висше образование се оказват фактически прости хора. Образованието днес е ориентирано към формирането на хора, одни за употреба в системата, но не и за себе си и за обществото в правилния перспективен смисъл на полезност. На такива е и трудно да обясниш какво им се случва, защото те нямат сетиво за непосредственото бъдеще и за далечното бъдеще - то им е заместено с уродлива представа, като им са внедрени заместващи уродливи ценности. Идеолоия!

'Сега в Германия 24% .. ' - това число от Савушкинските 'социолози' ли идва? Доказано е че въпросните 'отклонения' са около 10% - за всяка държава, независимо от етнос или политическо устройство. Става въпрос за генетика на която никаква 'пропаганда' не може да повлияе. А ако ти саморепресираш някакви тежнения..

3евзек

Ало, ..., троле руски, Поне половината педерасти са педерсти в несексуалния смисъл на думата. Например човек, който ти е вземал пари назаем и не ги връща, е чист педераст. Немецът е човек на място и би си признал, докато българин или руснак... ще има да почакаш.

аве, умник, към коя държава мислиш са насочени индийските ракети - към САЩ или Проссия? Я се запитай, хм?

Абе тъпак, я иди в Индия или в Шри Ланка и извикай на коя и да е улица Смърт на Русия да видиш какво ще ти се случи. Докато ако изкрещиш Смърт на ЮК или САЩ ще те понесат на ръце. Що се обаждаш като не знаеш

От Китай друго освен въздържание не се и очаква - да седят и да гледат какво се случва с Раша и да си вземат бележка какво ще се случи ако посегнат на Тайван (от което ще загубят страшно много без да спечелят нищо).

До 10тина години Тайван ще е част от Китай, с наблюденията си се подготвят за такава офанзива и към тях и си създават алтернативни системи. Когато са готови, ще започне и тяхната офанзива, само че там който не се подчини ще бъде заличен и няма да броят ако 30 милиона липсват, ще настанят други на тяхно място!

Дреме им на хората във въпросните републики, какво мислят от ООН. Те просто искаха украинската армия да спре да сипе снаряди и ракети над главите им. ООН подкрепя ли този геноцид? Така ли да се разбира тази резолюция?

Сирия, Никарагуа, Северна Корея и Беларус - световният елит в подкрепа на Проссия! Вечна дружба! А Венецуела и Еритрея, дето се въздържаха? Предателки мръсни!

Ало,Маркото, троле руски, За кои републики става дума? За Ниакрагуа и С. Корея ли?

Човек, донт фак уит армията на Никарагуа, за да не погинеш от копие или отровна стрела лоооол

беше 7 (СЕДЕМ) убити цивилни в ДНР и ЛНР през цялата 2021. А сега? Цялата мъжка популация на въпросните 'републики' беше насила мобилизирана от руските 'освободители' и пратена на фронта. Недообучена и недоекипирана отбраняваше рубежи от които първа бягаше редовната руска армия - за жертвите дори и статистика няма.

Сирия, Никарагуа, Северна Корея и Беларус - световният елит в подкрепа на Проссия! Вечна дружба! А Венецуела и Еритрея, дето се въздържаха? Предателки мръсни!

За ограмотяване на ватенки Мълчаливо съгласие = въздържал се в ООН. ТОЧКА

Защо САЩ със зъби и нокти се бори да няма тайно гласуване на тази резолюция? Обяснете ми бе демократи!

и как тайното е демократично, руска бЪлхо?

Тихо ся, сепак е роснаг

За да се види, че дори в Еритрея имат срам.

ФЕД е в паника,за първи път в историята нямя никакъв интерес от инвеститорите към американските ценни книжа

хахахахаха виж им цените, идиот

Цените ли? Погледни ги ти. Виж, какво им се е случило https://www.tradingview.com/x/9bXEkM1J/

3евзек

Ало, Маркото, троле руски, Любопитно ми е как тълкуваш тази графика? Поне аз не забелязвам нищо необичайно или стряскащо.

Важното е ,че арабите от ОПЕК преди дни наритаха Байдън и отказаха да увеличат добива! Сащ са завряни в ъгъла и не им остава нищо друго освен да вдигат панаири в ООН!

Чакай малко, същите араби дето ги давата за пример, как са лоши и са приятели на мазните западняци, сега са готини и са приятели на русия ли? :)))))))))))))) Да, да, знам, че различно. Твоя двоен стандарт е православен. :))))))))))

Китай, Индия Пакистан са се въздържали. Ми с това започнете. Тоест половината свят.

типично тъпо, като за блатен ибрикчия кое точно пречи на "половината свят" да е "за", кретен

Т.е. половината свят няма нищо против, останалите са "за". С изключение на групата държави от НБССР.

защото те самите се готвят да анексират тлъсти територии от Русия. Само чакат още малко каПутин сам да си затегне примката около врата.

Такива утайки като теб го говорят това 20 години.

vasil

Китайците не са известни с бързане и чакат нещата да им се опекат. Същевременно си се заселват във въпросните територии в източен Сибир и Приморието.

има разлика между това да правиш референдум на който реда се пази от зелени човечета. И референдум свикан от местните защото останалата част на държавата се тресе. ако разни знайни и незнайни силоваци и прочее започнат да си делят сферите на влияние по средновековни методи, смятате ли, че сибир ще преживее още една трагедия след масовата могилизация на сибирските етнически малцинства по Украйна? Дали няма сами да изтичат и да молят китайците за помощ?

Не предполага никакви последващи действия. По- скоро дава информация кой на коя страна е. Нещо като преброяване на населението

не знаеш много за оон всяка от глобалните й организации ще постъпва според резолюцията и русия има да губи от това

Руската свиня небъзня да бъде изгонен от ООН и Америка

Ха ха ха ха 200 държави. САЩ имат 850 бази по света. Ха ха ха ха По 4 бази на държава ! Ха ха ха ха Хайде върви гласувай против тях! Това си е все едно да гласуваш против резолюцията под дулата на американската армия Ха ха ха ха Да ви имам резолюцията

Тате как ме изплющя в гъза! Ха ха ха ха

Хареса ли ти евроджендърче. Ако не ти хареса го дай в полицията.

нали уж американската армия е съставена от ЛГБТ либерасти дето се праскат по цял ден в казармите и като прелети някой руски самолет и целият кораб се оаквал от страх????? Тогава какво плашите хората с 800-те бази?

Споко Русия скоро ще премина на Т-62 като техен основен боен танк. Пари и компоненти за нови танкове няма. В това време Украйна се въоръжава с нови оръжия. Ако вземат Един Абрамс, той може да опатка 5-6 броя Т-62 на закуска. https://www.youtube.com/watch?v=y_Z2YoQnHZQ Упс. Танчики закончились. Переходят на Т-62. Это их новый ОБТ. Та никой не разчита на резолюцията, Украйна ще победи на бойното поле. Само не е ясно къде ще спре. На Урал?

Защото устните думи "ние ви осъждаме действията" значат толкова много и имат такава огромна "тежест", сега вече са и на хартия чрез тази резолюция. И какво му е паметното и историческото? Нима когато "автономната република Крим" стана част от Русия да не беше по-различно? И в крайна сметка какво се промени след като никой не ги призна за руска територия? А да нищо не се промени! Въпреки хапливите коментари всяка година в продължение на 8 години по време на военните учения на НАТО в Черно море, Крим все така си остана руски. И какво като мнозинството на ООН не признават анексирането? Това как ще промени реалността? Никак! Чудо голямо че направили две изречения на официален документ без никаква стойност. Тъкмо се питах какво ще снесат на срещата, а те само повтарят това което от 2014 казват.

ти какво искаш, да нападнат руските войски в Украйна или блокада на Балтийско/Черно море т.е. война с Русия. Не, че не биха го направили но не щат да се въвличат ядрени оръжия. Утре чакаме Ким Чен да анексира Ю. Корея и да заплаши с неговите ракети ако някой се намеси, вдругиден - Иран завършва ядрената си програма и анексира Ирак и пак по същия начин...Докато един ден на някой няма да му издържат нервите и когато десетки държави имат ядрени оръжия (сред които Индия и Пакистан...) ще гръмнат бушоните

На Северна Корея, Беларус и Никарагуа им писна запада да им пречи да се развиват затова се бунтуват. Ако нямаше санкции над С. Корея сега щеше да е колонизирала Марс, Юпитер и Уран. Крайно време е да се даде шанс на народите на тези държави Сирия, Беларус, Никарагуа и др. да бъдат свободни от потисничеството на Запада.

вярно е май, че дори когато москва падне нашите тролове ще казват, че това е част от "плана". :)

Статистиката е за да се разпъва, както ни е удобно. Гледайки само броя на страните, ще кажем, че резелюцията е подкрепена от 74,09% (смазващо!). Обаче ако гледаме населението, което тези страни представляват, се оказва, че резолючията е подкрепена от едва 45,03%. Може да продължим в разсъжденията си (т.е. разтягането на локуми) и да измислим други параметри за сравнение - като площ на страните, които подкрепят резолюцията (62.33%), икономики на тези страни, ресурси... Важното обаче, за мен е, че цяла Азия (без арабския полуостров) и повечето от Африка не подкрепят тази резолюция! Към подкрепящите резолюцията, освен англо-саксонския свят, се добавят Европа, Южна Америка и Африка. И забележете - това е явно гласуване, на резолюция срещу Русия. Как биха гласували страните, ако имаше анонимно гласуване срещу Китай? Света все по отчетливо се разделя - старите, залязващи империи се консолидират и се опитват да останат колкото може по-дълго над водата. Младите сили, лека по-лека се окопитват. (примерно - САрабия не се подчини на нареждането на САЩ за увеличаване на добива, а си гледаше свотите интереси)

И аз сега какъв е процента на населението на подкрепилите твоята русия? След това кажи как живее населението в държавите подкрепили твоята русия?

Санкциониращите Русия живеят все по-зле. Дори комисарът Борел се изтърва че мрази Русия защото е спряла кранчето на евтинджоса и затова Борел трябва да бачка.

Ами давай заминавай в русия или в корея за да живееш добре:)))))

Е, и?! Американските чакали си лаят, керванът си върви! Очаквам в скоро време и други области, като Харков и Одеса, да се присъединят към Русия, където им е мястото!

Между времето на нацисткия референдум и признаването му от руската дума тая територия намаля. И продължава да намалява.

На джуджето в бункера са му казали че цял свят е подкрепил Русия и само 5 държави са подкрепили САЩ. И той тогава станал от гърнето и радостно размахал ръце във въздуха.

Каква е стойността на тая резолюция. Ще спре ли войната? Ще накърни ли интересите на някои? НАПЪНА СЕ БАЛКАНА И РОДИ.......МИШЛЕ...... За радост на евроатлантизма и да си чешем езиците тука.

Да се види че целия свят осъжда действията на диктатора путин.

Русия както е тръгнала да анексира може да стигне до България. България е обявена за неприятелска държава. България членува във вражеска на Русия организация като НАТО. България да е пасивна или неутрална държава е трудно, но подобно решение би трябвало да сме против. Територии в Украйна, където живеят мирно българи са атакувани и бомбардирани... от кого ли? Много хора в България не броят за човеци българите в Украйна или въобще не ги коментират... Тази е друга държава и да си гледат работата... Има българи, които никога не са имали българско гражданство и може би никога не са били в България.

Тя с Украйна не може да се справи, ще анексира чушки. Румъния има 54 Хаймарса. Авиация Ф-16. И е в НАТО.

Защо ООН не кажат какви са границите на Украйна според документите за да се посмеем колективно !

Напиши в google будапещенски меморандум и ще видиш какви са границите на Украйна...

Вселената е крива, Путин е прав, това е положението.

Русия предложи Тайно Гласуване, и така Свободно от Американско Отмъщение гласуване!!! .... Албания и САЩ бяха Против Тайно Гласуване и внесоха предложение за Явно гласуване,което пък трябваше да е Явно. Така САЩ наблюдаваха кой иска Тайно Гласуване. И така държавите се изплашиха от отмъщение от САЩ... На Явното гласуване малките държави се страхуват от САЩ и гласуват за се бъдат наказани от САЩ. Въпреки това...70 % от населението на земята Не гладува за предложението на Албания и САЩ и не беше срещу Русия.

ли ти е кратуната?!

И кои са тия малки държави които се страхуват?? Значи те пет пари не дават за Русия??

Изгониха вече веднъж рашка говняшка от ООН -то...

То и ти вече ака вчера, нали?

обезличи Русия както никой друг до сега! Рашките удариха дъното!!!

Тъй, тъй. Ма не са 5, ами 50 държави дето не са гласували с да. Хайде сега да ги изредите

Китай се е въздържал. Не са гласували: Алжир, Армения, Боливия, Бурунди, Централно-африканска република, Конго, Куба, Еритрея, Есватини (бивша Свазиленд), Етиопия, Гвинея, Хондурас, Индия, Казахстан, Киргизстан, Лаос, Лесото, Мали, Монголия, Мозамбик, Намибия, Пакистан, Южна Африка, Южен Судан, Шри Ланка, Судан, Таджикистан, Тайланд, Того, Уганда, Танзания, Узбекистан, Виетнам и Зимбабве

Така. Ай сиа сметни това каква част от населението на земята съставлява.

Ма те в топ 20 икономически сили са тези държави...

Почти всички от организацията Брикс са тук, но без Бразилия. Армения с това по-скоро подкрепя Русия. Населението на тези държави приближава 3 милиарда души на планетата Земя. 1,4 милиарда Китай и горе-долу толкова Индия и т.н. Една от най-големите икономики или можи би бъдещата първа в лицето на Китай. То и сега почти всичко направено в Китай...

5 държави в целия свят подкрепят анексирането на украински територии от Русия. Едната от тях е Русия. А за другите 4, има ли смисъл изобщо да говорим. Голям резил за Путин! Пълен провал! Дори не може да им определи границите. Камо ли да ги опази. Украинците си го освобождават бавно но славно.

Северна Корея,Сирия,Беларус и Никарагуа,това не са държави а прислугата на фашистка Русия.

Държави изпатили си от САЩ, които няма защо да крият отношението си. Други ги е страх! Евроатлантически ценности - страха, корупцията (като на Байдън ограбващ през сина си Украйна, за държавна помощ от САЩ), налагане на мнение отвън, предизвикване на кризи, войни (над 200 започнати от САЩ от ВСВ насам), преврати, извращения и потъпкване на демокрацията и избора на народите.

Е и???

Ами силен шамар по Русия. Че е световен изгой.

Набълбукали са го с бързи кредити

Внимание на ООН.Да си гласуват каквото искат.

Например целият свят.

Говедата ги е страх от таен вот,защо ли?!

И каква щеше да е разликата?? 143 са ЗА. Тъп ли си?

Полша Прибалтика, германия ,Окраина са фашистки страни.Да живее България-Православна държава!Да живее Вл. Вл. Путин и Русия!Ние Българите подкрепяме в 95%/процента Русия и Путин.Проклели сме в църква всички фашисти от Окраина, Германия Полша, Прибалтика.Казах!

"Ние" се преброихте - около 4%. Други въпроси?!

Хайде иди сега да поджавкаш мекият на путин и да ти олекне...

гласуването в ООН е като да си кажеш мнението пред вестник, много хора го чуват, малко им пука, схемата е друга

гледам сега новите опорки на западните тролове са, че "сега говорим за Русия и Украйна да не споменаваме други държави", и че "Бразилия и не знам си кой гласували против Русия" та първо когато имаме 5 крадци ние обвиняваме всички, а не само 1, защото "сега говорим за него* и второ Брикс? някой нещо да каже? и колко ново държави членки има, а някой да прочете последните новини за нов съюз между Китай, Индия и Русия? е сигурно не щото пропагандните новини които гледате няма да ви ги покажат тея работи

Поправи се, моля! Нищо не се разбира!

еми това не е за тролове с една промита мозъчна гънка, извикай майка ти да ти го обясни

Чакай, по-добре да питам майка ти. Ама е заета в момента - ще изчакам да свърша.

тъпо, не можеш да измислиш нищо сам без да ти го кажат по новините или от тролските форуми и копираш другите, жалка работа хахах

Къде го видя този нов съюз бре, по радио горит москва ли го чу? Другарят Си има стокооборот с Америка ,Европа, Канада ,Австралия и останалият" прогнил" запад около 2 трилиона долара. А с рашка говняшка няма и 180 милиарда. Нали се сещаш че идеологията си е идеология ама сиренето е с пари. Единственото което прави другарят Си ще да изкупува в момента на безценните руски ресурси...

овчи както казах трябва са гледаш и други новини не само западните пропаганда фейк нюз, а за стокооборота той пак ще си върви само че не в хартийки-долари, а юани

Не ми било БРИКС, най ми било БНССР.

Бе капут

Ко речи??? ООН - дето централата му в Ню Йорк нали??? Циркаджии...

Може ли, демократична страна да нарече най-висшата форма на демокрация - допитването до нарова - "фалшиви"?! Демократичните страни (но трябва вече да им поставям кавички, защото все по-малко демокрация остава в тях), как не се интересуват от желанието на местното население, а защитават свои геополитически интереси? И трето - въпросните 35 страни каква представителна част от населението са? 35/198 ли?

От кога Русия е демократична държава?? Недемократична държава , не може да провежда демократични референдуми. В Русия защо референдумите са забранени?? Нали са демократични? Той и Хитлер е провеждал референдуми в Австрия и Чехия. Референдуми не се провеждат при окупация. Защото няма свободно излияние. И не се правят на част от територията на дадена страна.

айде айде отвори библиотеката на ООН и чети какво пише за демокрацията, а Русия е по-демократична от любимите ти кравари

Фашистките страни Окраина, Полша, Германия подлоги та престъпната ПОЛИЦЕЙСКА страна сащ!НАТО ВЪН от България!ЕС вън от България!Дружба с Вл. В. Путин и с Русия!Казах!!!

Тъпаците като тебе никога не свършват...

Путинистите нямат уважение към никого, вкл. и към решения на ООН. Те единствено се "любуват" на варварството на Путин. Съдба на промити мозъци.

а соросоидите на какво се любувате? на "демократичните" освободителни войни на САЩ и НАТО по целия свят ли?

Кого са освободили и кого са анексирали??

Сащ и НАТО не обичат диктатори и са помогнали на няколко народа да се отърват от такива. Никого не са окупирали. Целия свободен свят гласува - виж резултатите.

има ли значение дали да анексирали нещо или не? колко държави разбиха? или то това е за демокрацията значи може? и да припомним думите на НАТО и Столтенберг за Югославия/Сърбия - "ние ви бомбардирахме за да ви спасим" , та толкова с тъпите въпроси и опорки

3евзек

Ами да видим... След войната във Виетнам, Виетнам остана цял. След войната в Ирак, Ирак остана цял, След войната в Либия, Лижия остана цяла. След войната в Афганистан, Афганистан остана цял. След войната в Корея... тук станаха две Кореи, така че пак ги броим за цели. Единствено Югославия се разпадна, но това беше далеч преди намесата за Косово, след която настана траен мир и американски територии няма. А има ли въобще руски конфликт от последните 30 години, който да мине без присъединяване на територии?

пак повтарям за навитите пружини, няма значение кой какво е анексирал, САЩ нападнаха ли Ирак? ами Сирия, Югославия, Виетнам, Корея и т н , защо? кой им даде право? защо Русия или друга държава да не може същото? а САЩ на коя територия се намира? анексирана ли е? а европейците колко колонии имаха и още имат, те анексирани ли са?

Бой до пълна победа на Украйна! Всеки ден гледам снимки на разбити танкове, артилерия, вчера ВСУ са свалили 4 хеликоптера и други машини. След една година Русия ще изпраща танкове от 50-та година.

Русия вече ремонтира танкове от 70-те и взима танкове от Беларус да модернизира. Путин може да се прави на велик и пред камерите да говори за безкраен потенциална на Руската армия но реалността е друга.

Вчера гледах едно видео как Лукашенко изпраща 1/3 от бойните си машини по влакова композиция към Русия. Това означава недостатъчно бойни машини за бойни цели. Даже Беларус скоро може да запали революция.

Под дулото на Америка как да гласуват?

Под дуло на калашников е бил самия "регерендум"!!!

От това нищо не произлиза.Осъдили дъпжави които не са суверенни.Само Китай и Индия колко милиарда са?

2.8 млрд. са общо. от 8 млрд. общо на планетата. И ти явно знаеш как всеки един от тези 2.8 млрд е гласувал, така ли? В Индия има 600 млн. в пълна бедност без интернет, в Китай около 500 млн. Колко реално мислиш от тези 2.8 млрд. следят новите имат достъп до социални мрежи и въобще могат да се изразяват и мисля свободно.

За Китай много смело хвърляш милионите...-)))) Вземи прочети малко преди да пишеш тези глупости. Вече сме 2022г. и положението там е много изменено. И не ми излизай с доклади на разни командвани и финансирани от "демократичния" запад организации.

Китай и Индия не подкрепят Русия, това е факта. За тях да се въздържат е огромна плесница по Путкин. Така че не знам защо ги намесваш. Те не са съюзници на Русия. А Китай и Индия помежду си са врагове.

Като освободят ВСУ Херсон. Направят контрареферендум и се окаже че резултатите са други ще стане ище по смешно … какъв трън в дирника си навря Путин хахахах

“ Повече от 70 000 случая на маймунска шарка са регистрирани от началото на епидемията през май, съобщи днес Световната здравна организация (СЗО), цитирана от Франс прес. От организацията призоваха за бдителност, въпреки намаляващите случаи на болестта.” Да се пазите, ей. Да не пламнат НПОтата…

Ти нали си ваксиниран антивакса от възраждане. Пък и твоя путин ей сега ще направи поредната най-добра ваксина:))))

3евзек

Ало, Паниката, троле руски, Обърка темите бе! Да не би да имаш проблем с принципите на разделното тролене?