Издание на десницата в САЩ нарече Ирина Бокова комунистка

Американското списание "Ню Америкън" (The New American Magazine) нападна българската кандидатура за ген. секретар на ООН Ирина Бокова като "български комунист".

Обратно в новината

Коментари - Издание на десницата в САЩ нарече Ирина Бокова комунистка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е истина си е. То туй като Обама: той не бил мюсулманин, само баща му; той не бил евреин, само майка му. Да не се заблуждаваме. Когато Бокова стане председател на ООН тя няма да си мръдне пръста за България. Още от сега се вижда: излязла била очевидна информация, която я знае всеки, но тя се съди защото виждате ли тожа било поверителна информация в някаква чуждвстранна организация. Да е казала какво ще направи за България ако заеме този пост?

То други няма - всички са такива ! Не са само ,тези които са се родили след 2000г.!

Да комунистка, дъщеря на комунистически главорез ! Но не е българска комунистка, защото тя е еврейка ! Госпожата се отчита на синедриона и кнесета !

прави са хамерите... а се говори, че баща и е убиец с народна власт в ръцете

За съжаление излезе, че Ирина Бокова е наистина комунистка.

Бокова е дъщеря на убиеца на журналиста Райко Алексиев след 09.09.1944

ООН е такава безгръбначна и пошла организация, че дори и магарето на настрадин ходжа да турят на челото му - все тая. просто се видя, че дългата ръка на дългите носове е навсякъде, но на лъжата краката са къси. та така, дългата ръка има къси крака. а само падението им е съвършенно.

е за затвора.

Евреите са непоклатими. Управляват ФАЩ, МВФ, Световната банка, ЮНЕСКО и какво ли още не! Няма да ги уплаши някакво си ООН я! Ще инсталират "нашата" еврейка Ирка, както инсталираха СТАЛИНка в ЕС!

Това,че са я нарекли комунистка,като обида ли да го тълкуваме,или като комплимент?Ами този дето е казал по неин адрес това,той пък е фашист.Трябва ли да упрекваме този и онзи за убежденията?Във всеки парламент по света си има крайно десни, крайно леви. уж демократи,и тем подобни.В крайна сметка всеки който е живял по време на соца съжалява за онова време.Някои ще се опитат да ме опонират ,че видите ли тогава е било така,а сега иначе,тогава сме се редели на опашка за банани,а сега има винаги и свободно?!Сякаш това с бананите е най-важно и че само банани ,ще ядем,друг е въпросът дали всеки ден може да си го позволим.В крайна сметка като сложим плюсовете и минусите ,тогава и сега ,то минусите са в повече на този етап ,сега при демокрацията!

Сега си е зле,но поне ги няма концлагерите.

да, нали? колко жалко, че последните (тайни) конц. лагери в полша ги закриха наскоро.

И какво, като съжаляваш? Това ще върне ли любимия комунизъм?

Комунист е не само обида, но следва да е придружено с присъда! Само болен мозък може да жали по соца. Комунизмът и фашизмът са две извратени идеологии, но комунизмът е по-опасен!

мнения има. Но за изминалите 25 години само номенклатурата си отглеждаше кадри.За да промените нещо ви трябват кадърни кадри, Сталин с кадри изгради СССР.Вие с кво ще правите Двустъпковата? Бокова Ирина си е подходяща за поста и е българка , затова я поддържайте !

Не е българка, бе лумпен такъв ! Бокова е еврейка, а евреите мразят България и ненавиждат българите !

Казали са истината хората. САМО че къде бяха преди това когато я избираха на сегашния и пост? Значи и американците са долни комунисти!

айде да не сме родоотстъпници, дайте да ги предлагаме и такива от софийския затвор, че то си е почти така. Защо племеникът ѝ крал коли. Ама глей сега. Не е крал - просто си ги е ползвал съвсем законно. Та ѝ лелята вода светена ненапита. Ние сме най-родлюбиви - само у нас нямаше ЛУСТРАЦИЯ. Щото ако нямаше в Германия и поколенията на Гьобелс щяха да са на върха.

Пичове от вестник +Ню Америкън+ дали Ирина Бокова е КОМУхиска,КОМУвисока за САЩ и Русия е таман.Това ,че е била на парада в Москва е била по задължение.Все пак представлява ЮНЕСКО,какво е виновна жената ,че трябва да се черви заради мушмули като вашата редакция които знаят но пък не могат да напишат всички които са участвали и победили във Втората световна война.Всъщнощ за вас е Втора световна а за тези които не ги споменавате е Велика Отечествена война.За една и също събитие става дума само ,че със различен залог

там кат чуят комунизъм пикат гассс и се паникьосват, некой син педал се е изцепил

г-жа Бокова е фаворит на г-н Обама и на г-н Путин един изключителен политик спечелил уважението на ръководителите на две силни държави! Какво мисли малка групичка клакьори е без значение. Едва ли може да има по-добра позиция от тази!

Ми ТЯ си е комунистка

Мисля, че тази фамилия неслучайно е била наречена така на турски, и много точно отразява това, което са вършели дядото, бащата, братът и племенникът на въпросната другарка , а и самата тя!

Някои родоотстъпници по инерция плюят всичко родно. Каквото и минало да има, на никой от запад не му пука. Соросоидите пускат тук таме по някоя партенка, това им е работата. Но я си помислете, защо не се прояви някоя патка от новите демократи. Къде е хубавото Наде или любимката на Тиквата, пропадналата кандидат-комисарка Румито Калинкова-Желева? Защо тези отявлени "анти-комунистки" не ги бръснат за слива, а коткат супер комунистки?

От прекалени напъни се хващат хемороиди, тревожа се за вас. И така г-жа Бокова не е осъждана никога за нищо, затова пък е доказана личност и професионалист. Лично вашият президент Барак Обама и свали шапка, може и да сте републиканци, но е редно да проявите уважение към собственият си президент! Правите ни лошо впечатление с подхода и отношението си към г-н Обама и г-жа Бокова!

А относно Стопирането на финансите на ЮНЕСКО - Ще ли кажете Барем-нещичко ?!

Ти дори не си и републиканец, а дребен закъсал писач за пари, на г-жа Бокова можеш само да и дишаш праха! Кажи им да ти купят преводач дразниш ни с нескопосаните безмислени преводи или намали пиенето, друсането или там, каквото ти пречи да мислиш!

Характерно, че навремето висшите комуняги учиха децата си там, в гнилия Запад и ползваха западните блага, докато, тук в СССР зоната бълваха заучени клишета срещу империЙлизЙмаа. В наши дни одъртелите им наследници се врат там, където бащите им плюеха-пак на Запад. Така че, прави са тия, които са нарекли червената Боковица комунистка.

Това изкопаемо няма никакъв шас, света върви напред, а не стои на едно място, вече не е 1956г.

"Баща ѝ, освен че е бил комунистически политик и член на Политбюро на жестокия режим, управлявал Народна република България..." Тия нещо лошо за дядо ми ли искат да кажат?

Ами гласувай за Лилянчето, защо се тревожиш за Боковица?

И сега какво? - Бокова комунистка, значи лоша. А някои други хорица, които успяха да вземат успешно завоя надясно и на запад, са чудни и прекрасни. Като се докарваш пред американците, комунистическото минало лесно се забравя. За съжаление у нас а и не само примери такива много. Някои политолози затова така старателно оплюват комунизма, за да заличат собствените си връзки с този строй. Ще дам един пример: Кеворкян.

Ей, къде ме забравяш мен!

Ако позволите да напомня на Всички-Ни - Работните-Ни Групи СА Глобални.

Я кажете, аз като съм от стар комунистически род и съм помагал на комунистическата ДС, престъпник ли съм?

Интересно, защо тия, дето квичат срещу Бокова, пропуснаха да забележат същите симптоми при дрОгарката Сталинка Георгиева, дрОгарката Цецка Цачева, дрОгарката Меглена Кунева-Пръмова и дрОгаря Бойко Борисов :))))

..стъпка Първа (на Двустъпковата) - Тотално СКРАПИРАНЕ на Вонята която 'наште' Целево шкякат Навсякъде .

г-жа Бокова ще оглави ООН свиквайте, защото има добра външност, интелект и е българка! Оплаквания се приемат при арменският поп на куково лято, носете зелен хайвер.

да хвърли топа. Ами те бяха хранени с най-чисти екологични храни, която им се доставяше в къщи. Не те знам кой набор си, но аз помня много добре Черноил, щото 6-7 години след него сестра ми се разболя от лбевкимия и след година почина. Ай стига Бе, ай сиктир. Дали щяха да я изЕрат някъде другаде - хората гледат потекло, роднини. А при нея - убийци и крадци.

АЗ ПЪК ВИЖДАМ ДОАВОДИ ДА НЕ СЕ КАНДИДАТИРА И ИЗБЕРЕ. зАЩО И ПРЕДИ И СЕГА ВСЕ ТЕ ПРИВИЛЕГИРОВАНИТЕ. аКО НЕ Е ТЯ - ДРУГ НЯМА ЛИ КАДЪРЕН ПЪК И ПОВЕЧЕ ОТ НЕЯ. аМИ АКО БЕШЕ ПУКНАЛА - ТОГАВА КРАЯТ НА СВЕТА.

пишете да пишем - с това ще си останем. Що не спретнем един протест, както когато избраха Пеевски за шеф на ДАНС.

да, съгласен с теб. Но поне са лицеприятни. А тази дъртуша - увиснала отсвякъде.

и да я изберат.Живея във Франция и като знам каква кампания направи за да я изберат за шеф на Юнеско То не бяха вечери, то не бяха коктейли, банкети. Ще кажете, те западняците не са гладни. Да, ама не. Не върви да си бил на нейна вечеря и да гласуваш против. А това струва пари и то много. Мислите ли,че от собствен джоб е плащала?

Браво !

не мога да кажа. Прочетете го.

Такъв срам берете с комунистическите пачи, като Бокова, Кунева, Кристалин, Плугчиева, Поптодорова, че не си представяте изобщо. Махнете ги тия боклуци, бъдете народ, а не мърша.

Интересно а за Куневица какво ще изхортуват тези далечни но информирани американци, за нашите кандидати за скъпоплатени публични клатикурски позиции ? Какви ще ги спишат за тая търчилъжи шушумига с изкривените джуки?

Ми не са излъгали! Такава е!

Каква е? Всъщност каква е г-жа Ирина Бокова? Защо вашите клевети да са истината? Ирина Бокова е човек, който е работил в най-хуманната организация ЮНЕСКО, не е извършила нито едно престъпление, след като не е член на ИД или някоя друга престъпна структура партийната и принадлежност си е лично нейно право!

Всеки може да отвори Интернет и да прочете коя е Ирина Бокова. Но за да ви спестя усилията - дъщеря на Георги Боков, висш партиен функционер. Сестра на Филип Боков, висш функционер на БСП. И леля на сина на Филип Боков, Георги, автокрадец. Така, като се замисли човек май тя наистина е най-свястна от цалата тази червена пасмина. Но дечицата на комунистическата номенклатура са изпращани да учат на избрани места (главно на Запад и по-малко в СССР), били са толерирани всячески, и като краен резултат имат и определени постижения. Няма какк да е иначе - трябв аад си ужасен тъпанар ако цял живот те бутат напред, а ти не можеш да постигнеш нищо. Като проф. Владимир Живков, сина на Бай Тошо. Като "пионера" Тодор Славков, вника на бай-Тошо. И още хилади знайни и незнайни "герои". Синове на още по-незнайни "народни синове". Партизани 10-то септемврийци. Дето освен да ограбват мандри и да стрелят по ранени и невъоръжени немски войници друго не са правили. И то ако въобще са били партизани, де. Че те половината и повече са били агент-провокатори на шефа на полицията Гешев. И са му "снасяли" за другарите си. та май-най-големият агент ще да е бил самият Бай Тошо. Иначе няма как да се намери разумно обяснение на факта че уж го търси цялата полиция, а той се гушка до жена си в Говедарци. Абе, смехории.

Е кк бе бате да не е член на престъпна структура. Член е на терористична организация.. нереформирала се и мимикрирала ???

Не си чел редовно каквото е писано за Бокова. Тя е много негативен образ в днешния свят. Писаха, че назначавала в ЮНЕСКО току що осъдени за корупция, че била комбинатор с негативна слава, че разбила финансите наорганизацията и прочее. Ако само помислим на какво ни прилича това, ще ни е веднага ясно! Това са признаците, отличителни за днешните деца на бившите от ЦК на БКП. Станищев лъга като мръсна циганка, че ще остава, сега е на 10 хиляди евро заплата в Брюксел. Преди това се оказа в далавера със Сименс, които в Гърция ги съдят за корупция, но и знаем какво е със Сименс в България. Преди това пави лоби на Бългаиря в ЕС чрез човек, който е осъден за правне на лобита с въртене на корупционни пари. Парите получи онази жена, която днес му е съпруга! Ето такава е и Бокова, само че по-излъскан вариант, а не цървулан като Станишев. Описаните качества са най-типичните за комунистите, които са на власт. А ООН е организация, която ще я глътне веднага, защото се е превърнала в организация на далаверите, мръсотията и корупцията. Спрягаше се Кристалина Георгиева. Ако такава като Георгиева врелзе в ООН, светът ще се превърне в друго място, подобро. Но именно за това няма да я вземат там, защото няма да има място къде да изхвърлят отпадналите от политиката влиятелни боклуци, каквото място днес е ООН. Единици са свестните там, повечето са по далавера и на заплата. И си я стискат. Няма как да си зтваряме очите за Бокова! Може да е българка, може и лелея да ми е, но аз като човек няма да си заторя очите за такива боклуци, които излязха в преста за нея и то като доклади от ревизираща агнеция за отчетен период! Ккато и от служители в ЮНЕСКО, които виждат нешата отвътре!

Че Ирина Бокова е с червени памперси е ясно. И като бебе и сега, в напреднала възраст. Но тя никога не е била комунист. Тя винагои е била продукт на комунистическата номенклатура. Чиста проба комунде. Комунде, което с егрижи само за собствените си интереси. И интересите на руско-суветските другари. Интересен е този тип комундета. Те са постигнали всичко благодарение на това че техните бащи и дядовци са били активни борци против фашизма и капитализма (АБПФК). С огромни привилегии. Но още по-интересното е че точно тези АБПФК в периода 1939-1941 са имали близки връзки от трети вид с другаря Хитлер. Да, няма грешка - в този период Сталин и Хитлер са дружки, имат догвор за дружба (много моля да не се бърка с договора за ненападение от 23.08.1939, т.н пакт Молетов-Рибентроп) от 28 септември 1939 (след окупацията на Полша от Германия и СССР и съвместния парад на Червената армия и Вермахта) и се наричат един друг Другарят Сталин и другарят Хитлер. За др. Сталин се знаеше, но за др. Хитлер се мълчеше. Неудобо някак си се получаваше най-големият гад да си го наричал "другарю". Е, Ирина Бокова е наследник на тази пасмина. И американците знаят много добре коя е. Въпреки че тя самата в момента изпитва дива омраза към комунизма. Щото нямка гювеч.

Сега остава да кажете че Хитлер е въоръжен и нахъсан от Сталин може би?По обективно моля.

Всъщност суровините за въоръжаването на Хитлер в пероиода 1939-1941 идват главно от СССР. В замяна на това Германия предоставя високи технологии на руснаците, каквито те не притежават. И огромния парадокс - без немските (е, ако сме докрай коректни и американските)технологии Сталин никога не би могъл да достигне технологичното ниво за да може да произвежда съвременно оръжие. От друга страна без суровинната база, предоставена на Хитлер от СССР той никога не би могъл да произведе това количество танкове и самолети, което е произвел за нападението над СССР. Но в крайна сметка от тази работа повече полза има Сталин. Вярно, Хитлер има 4 пъти по-малко танкове от Сталин и 3 пъти по-малко самолети в началото на войната. Но поради много по-добрата подготовка на немците само 3 месеца след това нещата с епроменят драстично. Но заводите в СССР, оборудвани с немските технологии накрая си казват тежката дума. Количество срещу качество. Даже и руснаците-мърлячи успяват да струпат нещо що-годе свястно. Защото, което го е измислил немеца - то става. Даже и някой да се опита да го "побългари". А иначе като тоталитарни държави и Сталин и Хитлер са от една боя - едните червени, другите кафяви. И това че са се другаросвали (едните са товарищ-и, другите партаигеносе-та) си е съвсем в реда на нещата. И както сполучливо беше писал Виктор Суворов, разликата е само във формата на мустаците.

Чувал ли си "Кучетата лаят, а кервана си върви". Много ми е интересно тези дето финансират вестника плювател, защо финансират аналогична кампания и в български форум?! Реално гласуването за ООН няма да се прави на български избори? Много са прости, отчаяни, глупави, адски ми е любопитно, каква нездрава мисъл ги е накарала да ви плащат за това очерняне и клевети!?

Със съчувствие съобщавам на некадърниците от различни чужди институции, че Ирина Бокова, като ръководител на ООН ще им потърси сметка за нанесените щети и клевети по българските форуми!

Абе тя тая незнам какво може да птърсва. Но с тая история, която има зад гърба си на мъчители на българския народ и българщината - всички ще я знаят. Ако са се разбрали путкин и обанго да я сложат - да я слагат. Ама ние си я знаем каква е. Мъчител на българския народ. Трябва никой да не я поглежда и да я подминава. Пък нека си я хрантутят чуждите сили щом искат.

г-жа Бокова не е мъчила никого. Ако изобщо някой е бил виновен, това е евентуално баща и. В никоя нормална страна освен в някакви психопатски режими пълни с ненормалници като теб, никой не бива съден за делата на родителите му! Психопати като теб правят атентати, джихад, вендети и други подобни чудовищни деяния!

Фамилията Бокови. Свързани с най-ретроградния режим, сега начело на ООН. Е??? И това , ако не е изгъзица.

комунистическа, ненавистна свиня. Долу, ревизия, съд и доживотен затвор.

снимката на това долно подобие на човек! Всичко е една гротеска! След толкова плюскане по татово време приказката продължава!

Но се сещам, че медиите бяха писали, че сина й бил хванат в подозрение за кражби на коли.

Крадецът на коли беше син на брат и Филип Боков, т.е. неин племенник

След като вече имаше генерален секретар бивш член на несъществуващ вече репресивен орган (имам в предвид SS), защо да няма и такъв, който е бил бивш член на бивша комунистическа партия. Мислите твърде избирателно и ограничено! Я си припомнете какво беше разкрито и публикувано за бившия генерален секретар, австриецът Курт Валдхайм. Нима SS е бил благотворителна организация за подпомагане на бедни вдовици и сираци? На съвестта на тези SS-овци тежат също толкова милиони, колкото и на комунистите. И после, нека вземем и под внимание колко такива, бивши SS се изпокриха в САЩ, въпреки закона за нацизма. Само като пример вземете фон Браун и антуража му, пък после говорете и пишете

не, нищо не може да се сравни с това , което тежи на 'съвестта' на комунистите , ако я имаха. СС все пак само е клал хора, правил 'научни' експерименти, но който е оцелял от тях е имал някакъв шанс после. Не са крали последната храна на хората като комунистите в Русия. Изселвания на цели народи като чеченците - такова чак не е имало. Освен това Хитлер не е назначавал абсолютни баламурници за ръководители на войската, донякъде се е съобразявало ефрейторчето. Виж при джугашвили - жертването на своите е като закон - враг с партиен билет и т.н. Този е бил някакъв изрод с мания за преследване - доказано. Страхът при комунизма добива нечувани размери. И част от него е била тая другарка.. Ама нека бе - то ООН - кой му пука за тая измислена организация..

не ми сравнявай Бокови, Станишеви, Пирински, Пръмови с американците. Какво напрлавиха те - съсипаха България, както по-долу един пише. Никой не иска да припари до нас. А за САЩ се бият да влезнат. Най-великите умове работят там. Тиквар.

че няма да има промяна към по-добро - няма да има.Ама тези политбюровци сами направиха "промяната" 89 г.Не виждате ли,че ни яхнаха и иди ги спирай. 1300 г. беше България. Сега я направиха воняща територия, щото всичко свестно избяга и то не в Русия, а на запад, където бягат с риск на живота си и "бежанц;ите". То ако комунизмът беше хубаво, щяха ли да бягат на запад. Сега пак има 70 задушени. Ама умни африканци - НЕ ИСКАТ КОМУНИЗЪМ!!!

По тази логика всички американци са ксенофоби, расисти, робовладелци и наследници на родители извършвали масов геноцид! Не е ли така?

явно си нов форумец. Сравнявай колкото искаш - това са платени тролове. А защо Боко печели изборите, или те и за него работят. Уж много комуняги, а партията им със затихващи функции.